50Liefde

Britt Meijer 20 maart 2017 71
50Liefde
3.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl
datingsites categorie advertenties

Datingsite 50Liefde richt zich op singles tussen de 45 jaar en de 65 jaar. De datingsite heeft een fris en overzichtelijk uiterlijk en blinkt uit door zijn goede gebruiksgemak. Ook voor mensen die niet heel bedreven zijn met de computer kunnen prima terecht op deze dating site. Op 50 liefde ben je niet aan het goede adres als jij kortstondige flirts wilt. Een duurzame, leuke en serieuze relatie: daarvoor kun jij je aanmelden op deze datingsite.

Opvallend is dat er niet bekend is hoeveel leden er op dit moment actief zijn op 50liefde.nl. Ze spreken zelf over ‘duizenden’ maar niet over concrete aantallen. Wel is er transparantie over de man / vrouw ratio die op moment van review op 57% man 43% vrouw staat. Een acceptabele verhouding. Tevens wordt er vermeld dat er in het afgelopen jaar ruim 1 miljoen berichten zijn verstuurd wat volgens de dating site duidt op veel actieve leden. Uiteraard vergoot dit de kans op een match voor jou!

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid

Op het moment dat jij je gegevens kunt achterlaten op 50liefde.nl kom je direct in een beveiligde omgeving terecht, te herkennen aan “https://” in je browser. Daarnaast worden profielen handmatig gecontroleerd en hierdoor loop je minder risico dat je opgelicht wordt of een nep profiel tegenkomt. Iets wat vaak een groot probleem is op gratis datingsites. De kwaliteit van het ledenbestand in combinatie met de goede match-procedure zorgt ervoor dat ruim 33% van de leden daadwerkelijk een partner vind op 50liefde.nl. Helaas konden we geen inzicht krijgen in de daadwerkelijke cijfers, maar we geloven deze dating site op hun woord. Qua veiligheid en betrouwbaarheid zit je hier wel goed.

Inschrijven en inloggen

Inschrijven gaat heel gemakkelijk. Vanaf hier ga je echt merken dat 50liefde.nl uitblinkt op gebruikersgemak ten opzichte van andere datingsites. In eerste instantie is het enige wat jij in hoeft te vullen of je man of vrouw bent, je naam, e-mail adres en waarnaar je op zoek bent. Zowel hetero als biseksueel behoort tot de mogelijkheden. Vervolgens ontvang je een verificatie e-mail die je moet bevestigen. Later maak jij je profiel compleet en hoe vollediger je dit invult, hoe beter de matches die jij krijgt, bij jou zullen passen. Het valt ook op dat je op deze dating site op elk moment hulp kunt inroepen. Mail of bel de klantenservice op moment dat je problemen hebt en er wordt snel en accuraat gereageerd. De telefonische bereikbaarheid is iets waarmee 50liefde.nl zich onderscheid in vergelijking met andere datingsites. Als je eenmaal je profiel hebt ingevuld, kom je in de omgeving terecht waarin jij contact kunt opnemen met andere singles. Via dit gratis lidmaatschap heb je toegang tot alle basis functies. Met een gratis lidmaatschap zijn het aantal foto’s dat je kunt bekijken beperkt. Ook op moment dat je berichten wilt uitwisselen moet je betalen.

Gratis aanmelden

Kosten 50Liefde

Op moment dat jij gebruik wilt maken van een betaald lidmaatschap kun jij je gemakkelijk inschrijven. De kosten zijn gemiddeld ten opzichte van vergelijkbare dating websites. Er bestaan 3 verschillende lidmaatschappen namelijk:

 • Premium lite: 3 maanden voor 29,99 euro per maand
 • Premium classic: 6 maanden voor 24,99 per maand
 • Premium comfort: 12 maanden voor 17,99 per maand

Een betaalde versie geeft je de veel meer mogelijkheden. We hebben de belangrijkste opgesomd:

 • Onbeperkt matchgame spelen
 • Onzichtbaar surfen
 • Bezoekers van uw profiel bekijken

App 50Liefde

Op moment van review beschikt 50liefde.nl niet over een dating app, maar wel over een mobiele versie van de website die goed werkt. Ook op tablet en mobiele telefoon kun je dus onbeperkt genieten.

Gratis aanmelden

Nieuws en kortingen

50liefde.nl heeft regelmatig kortingen en acties. Denk hierbij aan een dag gratis daten of een 3 dagen een gratis lidmaatschap. Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven 50Liefde

Als je om een of andere reden je profiel wilt verwijderen op 50liefde.nl dan gaat dat vrij gemakkelijk. Om je profiel te verwijderen moet je wel ingelogd zijn. Klik vervolgens op mijn account -> profiel aanpassen -> profiel verwijderen. Let op! Je krijgt een e-mail waarin jij moet bevestigen dat jij je account wilt verwijderen. Pas nadat dit bevestigd is, is het account verwijderd. Jouw gegevens worden wel nog 3 maanden bewaard. Handig als je weer opnieuw wilt activeren, maar minder leuk als je direct verdwenen wilt zijn.

Gratis aanmelden

datingsites categorie advertenties

71 Reviews »

 1. vandebeek 30 maart 2017 op 19:42 -

  UITKIJKEN MET 50LIEFDE.NL..FAKE EN NEP..OPLICHTERS..!!!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Sophie 31 maart 2017 op 11:56 -

  Vooral NIET DOEN, trap er niet in!
  Misleiding, oplichting, intimidatie!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. B. Peters 4 april 2017 op 18:22 -

  Ook ik ben er ingetrapt.
  Na dreiging geld toch maar weer opnieuw gestort.
  Lees net de reviews dan weer ik weer pissig.
  Kan het bedrag niet storneren moet dus naar de bank.
  Hoe ik deze site waardeer 000000

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. antonio 4 april 2017 op 19:56 -

  dank jullie heel hartelijk,Susan,Iwan,Sophie,vandenbeek,Latnac,Pietje,Hellen, Pascal,arie, Zachia,Mark, Patricia,dat jullie reageerden over de zelfde oplichting ,die mij gebeurde,deze emails zijn als bewijs en jurespudentie te gebruiken tegen 50 liefde ,alias,connectionbuilders,alias Derdengelden.ik meen ook deze naam tegen gekomen te zijn bij sex contakt adressen,waar het niet duidelijk is dat ze fictieve figuren gebruiken.
  Er zit hier een sluwe it-er die schimmige websides in elkaar zet en de markt door en door kent van zwakke individuen op zoek naar kontakt. Gewoon niet laten intimideren.
  Zouden wij samen geen aangifte kunnen doen en de belastingdienst de geldstromen van Belgie naar Bulgarije kunnen belasten met 52% inkomsten belasting?

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Ron 5 april 2017 op 19:59 -

  Goedenavond. Als je dan die 2 maanden extra betaald ben je er dan wel vanaf?

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. zachia 6 april 2017 op 03:01 -

  RADAR RADIO UITZENDING 18/03 EVEN TERUG LUISTEREN. EEN JURSIT SNAPTE HET CONCEPT NIET EENS!! En idd CB incasso hoort gewoon bij 50 liefde

  Je moet waardering opgeven maar het zijn oplichters dus hopelijk worden ze gauw zelf voor de rechter gedaagd!!!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. antonio 12 april 2017 op 12:04 -

  Hoi alle naar vriendschapzoekenden, ik heb een klacht ingedient bij de ING bank onder ing@ing.nl en telefonisch ,de bank heeft mij uit de doeken gedaan hoe zij opereren met hun clientele
  …wanneer een ….instantie… beschikt over een incasso contrakt?? kunnen zij incasseren van klanten. zomaar zonder onze toestemming??
  U kunt een melding Onterecht Incasso indienen. Hierdoor wordt de instantie door de ING benaderd en moeten zij bewijs inleverendat zij het recht hebben om van u te incasseren. U heeft 56 dagen de tijd om te storneren,dus iemand die op vakantie is geweest langere tijd is de lul.
  U kunt een incasso goedkeuringslijst in dienen. vraag het zelf na .
  De bank schuift zijn verantwoordelijkheid af op de client. dit kennen we nu wel van de banken. echter de bank verleend een kriminele organisatiede mogelijkheid om geldstromen te incasseren en via slimme constructies ongemerkt via Belgie naar Roemenie of de phylipijnen over te boeken.
  Richt jullie kritiek ook op de banken ,die deze schimmige kriminele afpersers hun gang laten gaan.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. Jannes 12 april 2017 op 15:02 -

  Hallo, in tegenstelling tot anderen heb ik een hele goede ervaring met 50liefde. Ik had toch maar besloten om mij in te schrijven op verschillende datingsites en dus ook op 50liefde. Ik heb nog geen partner gevonden maar wel een aantal leuke dates gehad, de dates die ik door 50liefde had waren achteraf de dates waarmee het het meeste klikt mede door de partnervoorstellen die elkaars interesses op elkaar afstemd, heel erg fijn. 50liefde is nu nog de enige site waarop ik ingeschreven sta. Op de andere sites heb ik mijzelf uitgeschreven. Ik heb er alle vertrouwen in dat ik een nieuwe partner bij 50liefde ga vinden!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. Hellen 14 april 2017 op 10:46 -

  Het verbaasd mij Jannes dat jij er goede ervaringen mee heb. Sowieso kloppen de abonnementskosten niet. Duidelijk oplichterij. Hopelijk komt er snel een rechtzaak zodat deze oplichters gestopt worden.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. Kees 22 april 2017 op 16:56 -

  OPLICHTERS. Ik sluit me aan bij eerdere meldingen van oplichters, want dat zijn het zeker. Voor dat je het weet ben €87 kwijt als je je wilt afmelden. Verder heb ik op meerdere sites gedate en deze oplichtersbende was ook daarin veruit de slechtste!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »