50Liefde

Britt Meijer 20 maart 2017 58
50Liefde
3.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Datingsite 50Liefde richt zich op singles tussen de 45 jaar en de 65 jaar. De datingsite heeft een fris en overzichtelijk uiterlijk en blinkt uit door zijn goede gebruiksgemak. Ook voor mensen die niet heel bedreven zijn met de computer kunnen prima terecht op deze dating site. Op 50 liefde ben je niet aan het goede adres als jij kortstondige flirts wilt. Een duurzame, leuke en serieuze relatie: daarvoor kun jij je aanmelden op deze datingsite.

Opvallend is dat er niet bekend is hoeveel leden er op dit moment actief zijn op 50liefde.nl. Ze spreken zelf over ‘duizenden’ maar niet over concrete aantallen. Wel is er transparantie over de man / vrouw ratio die op moment van review op 57% man 43% vrouw staat. Een acceptabele verhouding. Tevens wordt er vermeld dat er in het afgelopen jaar ruim 1 miljoen berichten zijn verstuurd wat volgens de dating site duidt op veel actieve leden. Uiteraard vergoot dit de kans op een match voor jou!

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid

Op het moment dat jij je gegevens kunt achterlaten op 50liefde.nl kom je direct in een beveiligde omgeving terecht, te herkennen aan “https://” in je browser. Daarnaast worden profielen handmatig gecontroleerd en hierdoor loop je minder risico dat je opgelicht wordt of een nep profiel tegenkomt. Iets wat vaak een groot probleem is op gratis datingsites. De kwaliteit van het ledenbestand in combinatie met de goede match-procedure zorgt ervoor dat ruim 33% van de leden daadwerkelijk een partner vind op 50liefde.nl. Helaas konden we geen inzicht krijgen in de daadwerkelijke cijfers, maar we geloven deze dating site op hun woord. Qua veiligheid en betrouwbaarheid zit je hier wel goed.

Inschrijven en inloggen

Inschrijven gaat heel gemakkelijk. Vanaf hier ga je echt merken dat 50liefde.nl uitblinkt op gebruikersgemak ten opzichte van andere datingsites. In eerste instantie is het enige wat jij in hoeft te vullen of je man of vrouw bent, je naam, e-mail adres en waarnaar je op zoek bent. Zowel hetero als biseksueel behoort tot de mogelijkheden. Vervolgens ontvang je een verificatie e-mail die je moet bevestigen. Later maak jij je profiel compleet en hoe vollediger je dit invult, hoe beter de matches die jij krijgt, bij jou zullen passen. Het valt ook op dat je op deze dating site op elk moment hulp kunt inroepen. Mail of bel de klantenservice op moment dat je problemen hebt en er wordt snel en accuraat gereageerd. De telefonische bereikbaarheid is iets waarmee 50liefde.nl zich onderscheid in vergelijking met andere datingsites. Als je eenmaal je profiel hebt ingevuld, kom je in de omgeving terecht waarin jij contact kunt opnemen met andere singles. Via dit gratis lidmaatschap heb je toegang tot alle basis functies. Met een gratis lidmaatschap zijn het aantal foto’s dat je kunt bekijken beperkt. Ook op moment dat je berichten wilt uitwisselen moet je betalen.

Gratis aanmelden

Kosten 50Liefde

Op moment dat jij gebruik wilt maken van een betaald lidmaatschap kun jij je gemakkelijk inschrijven. De kosten zijn gemiddeld ten opzichte van vergelijkbare dating websites. Er bestaan 3 verschillende lidmaatschappen namelijk:

 • Premium lite: 3 maanden voor 29,99 euro per maand
 • Premium classic: 6 maanden voor 24,99 per maand
 • Premium comfort: 12 maanden voor 17,99 per maand

Een betaalde versie geeft je de veel meer mogelijkheden. We hebben de belangrijkste opgesomd:

 • Onbeperkt matchgame spelen
 • Onzichtbaar surfen
 • Bezoekers van uw profiel bekijken

App 50Liefde

Op moment van review beschikt 50liefde.nl niet over een dating app, maar wel over een mobiele versie van de website die goed werkt. Ook op tablet en mobiele telefoon kun je dus onbeperkt genieten.

Gratis aanmelden

Nieuws en kortingen

50liefde.nl heeft regelmatig kortingen en acties. Denk hierbij aan een dag gratis daten of een 3 dagen een gratis lidmaatschap. Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven 50Liefde

Als je om een of andere reden je profiel wilt verwijderen op 50liefde.nl dan gaat dat vrij gemakkelijk. Om je profiel te verwijderen moet je wel ingelogd zijn. Klik vervolgens op mijn account -> profiel aanpassen -> profiel verwijderen. Let op! Je krijgt een e-mail waarin jij moet bevestigen dat jij je account wilt verwijderen. Pas nadat dit bevestigd is, is het account verwijderd. Jouw gegevens worden wel nog 3 maanden bewaard. Handig als je weer opnieuw wilt activeren, maar minder leuk als je direct verdwenen wilt zijn.

Gratis aanmelden

datingsites categorie advertenties

58 Reviews »

 1. Claudio 28 december 2016 op 12:18 -

  OPLICHTERS!!!

  Als je gratis lid bent en zelfs nog geen foto hebt geplaatst krijg je een berichtje. Na foto’s te hebben geplaatst om de dag wel een berichtje waardoor ik door hen te bellen alsnog gebruik gemaakt heb van de éénmalige mogelijkheid voor een maand premiumlid te worden. Nadat ik van 2 vrouwen een berichtje kreeg met een gelijke spelfout kreeg ik argwaan. Ze reageren altijd met korte berichtjes en vaak ook nog eens op tijdstippen dat een normaal mens slapt, zelfs op 2 de kerstdag!!! Proef op de som genomen door hun telefoonnummer te vragen zodat ik ze zou bellen stond gelijk aan… einde berichtenwisseling. Bij allen, dus… NIET doen!!!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Sjaak 10 januari 2017 op 12:53 -

  Ik ben nu een aantal maandjes ingeschreven via de 50liefde.nl. Mijn ervaringen? Een leuke/overzichtelijke datingsite voor een specifieke doelgroep. Sinds ik bij deze website ben ingeschreven heb ik 3 dates gehad. 2 hiervan waren erg leuk, maar zijn uiteindelijk niets meer geworden dan vriendschappen. De laatste was minder leuk. Het klikt toen wij emailde met elkaar echt heel goed. Maar zodra er echt een afspraak kwam ging het wat minder. Het gesprek viel steeds stil. Je kunt dus wel begrijpen dat deze date niet lang duurde. Na 1 uur besloten we om het hierbij te laten.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Karel Pieterse 31 januari 2017 op 12:15 -

  Ik ben enorm happy de diensten van 50liefde.nl! Vooral de telefonische bereikbaarheid als ze mij weer eens verder moeten helpen. Tegelijker tijd geven ze advies hoe je te werk moet gaan. Dit was de reden dat ik een mooie vrouw gevonden heb met 2 knappe dochters. Kwam goed uit want ik heb zelf ook kinderen. Het is een droomvrouw. Ik kan mijn passie bij haar kwijt en ze geeft mij de steun die ik nodig heb. Bedankt 50liefde.nl, ik heb dit aan jullie te danken.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Judith 21 februari 2017 op 07:24 -

  Kijk uit!!!! Niet doen. Veel fake profielen en je zit vast aan abonnement. Had een actie maand gekozen, was drie weken op de site en moest 125 euro betalen. Had namelijk een bedrag gestorneerd omdat ik niet wist wie afschreef. Gelijk naar een incasso bureau en hop 40 euro aanmaningskosten. Verhaal halen kon niet ze antwoorden niet en zijn totaal klantonvriendelijk. Hufters!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Gion 24 februari 2017 op 19:50 -

  Geachte lezer, Ik ben bij dat er reviews zijn, dan kun je je gevoel bevestigen dat het weer om een fake site gaat. Er zijn er helaas heel veel, te veel. En sex site’s bestaan al helemaal niet,,, niet 1!!! Ik ken een meisje dat voor dat soort site’s werkt. Zij heeft bij sommige 8 verschillende profiel’s staan op 6 verschillende site’s. En zij krijgt 0.25 euro cent per mail die zij binnen krijgt, en heeft zo dagen van 200 euro per dag. Dus opgelet mannen er bestaan GEEN sex site”s en veel fake site zoals nu o.a., deze, 50liefde.nl enz enz enz.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Bas 2 maart 2017 op 22:14 -

  KLOPT! Het ruikt naar oplichterij. Trap er niet in. Ik heb ook het idee dat er nepprofielen op zitten.
  Bovendien: het aanbod van de Nederlandse vrouwen is erg gering.
  Ik zie meer Belgische vrouwen.
  Ik probeer mijn overschrijvingen te blokkeren.
  Misschien ook de consumentenbond inschakelen.
  Mijn advies: NEGATIEF: NIET AAN BEGINNEN!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Bas 2 maart 2017 op 22:57 -

  NIET DOEN! Er staan meer Belgische vrouwen dan Nederlandse vrouwen op deze site. Waarschijnlijk ontvang je ook de nodige nepberichten. En… de site is veel en veel en veel te duur! Gewoon belachelijk! Mijn advies is puur negatief!!!!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. ronald 14 maart 2017 op 16:59 -

  Kijk uit met 50 liefde !!!!!

  totale geldkloperij, dacht dat ik een proefabbonement had afgesloten voor een maand, blijkt dat je dit binnen 2 weken moet opzeggen anders loopt dit abonnement stilzwijgend door, eerste proefmaand betaald via ideal, nu hebben ze er een incasso bureau opgezet, daarnaast had ik direct het idee dat het hier om fake profielen gaat, zonder foto reageerde men, maakte telkens dezelfde spelfouten bij meerdere profielen, en alsm je antwoord geeft dan hoor je helemaal niets meer, echt gewoon nep, absoluut niet doen !!!!!!!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. zachia 20 maart 2017 op 13:41 -

  Die 50liefde Datingssite is NEP, Ze bieden als je je account op wil zeggen voor weinig maandje lidmaatschap aan (9.90 euro) ALs je dan niet gelijk opzegdt zit je aan 3 mnd 39.30 euro vast, sturen gelijk Fake incassoburo op je af. TRAP er niet in!! Lees alle Reviews op Internet!! O nu is ineens 29,90 per mnd…………………………………..

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. marjolein 23 maart 2017 op 13:55 -

  Wordt geen lid van 50liefde. Ze lokken je met 3 dagen voor een euro. Nergens staat geschreven dat je dan gelijk aan een abonnement vast zit. Ze halen al heel snel geld van je rekening. Als je dan gaat storneren dan krijg je gelijk een dreigmail. Zij zeggen dat je gebruik hebt gemaakt van de site en daarom moet betalen. Je betaald dan niet voor 1 maand maar je moet gelijk voor 2 maanden plus adminstratiekosten betalen. Bellen en mailen heeft geen zin. Ze blijven zeggen dat je gebruik van de site hebt gemaakt en bij betalen ermee instemt voor een abonnement. In geen enkele mail dit je van ze krijgt staat dit vermeld. Alleen als je ontzettend veel doorklikt ip hun site kun je hier er iets over terug vinden. Ik heb geen gebruik gemaakt van de site en raad iedereen dit ook niet te doen.!!!!!!!!!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »