Badoo

Britt Meijer 5 januari 2016 81
Badoo
3
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

De datingsite Badoo.com is één van de grootste datingsites van de wereld. Met 228.120.556 leden over de gehele wereld, 190 aangesloten landen en meer dan 250 werknemers is deze datingsite sinds 2006 een belangrijke speler in de markt van online dating.

De website van Badoo is een professionele, overzichtelijke en duidelijke website die van alle gemakken voorzien is. Zo kun je alle functies van Badoo gemakkelijk vinden op de website en kun je alle informatie die je nodig hebt in no time raadplegen. Dit maakt Badoo een duidelijke, transparante en gebruiksvriendelijke datingsite voor iedereen die op zoek is naar en leuke vriendschap, date of relatie. In deze review lees je meer over deze populaire dating site.

Gratis aanmelden

onbeperkt-daten

Badoo Betrouwbaarheid

Badoo is één van de grootste datingsites ter wereld. De belangrijkste taak van de medewerkers van Badoo is het optimaliseren van de ervaringen van de leden van Badoo. Een belangrijke factor bij het verbeteren van deze ervaringen, is het weren van fake leden. Fake leden zijn leden die niet op zoek zijn naar een vriendschap, date of relatie, maar slechts geld willen verdienen op een datingsite. Dit doet men bijvoorbeeld door te vragen om SMS-berichten, waardoor jij geld betaalt en zij jouw geld ontvangen. Om deze leden te weren, heeft Badoo een professionele klantenservice ingericht. Bij deze klantenservice kunnen leden nep-profielen, gestolen foto’s, grof gedrag en minderjarige gebruikers melden. Het melden van nep-profielen, gestolen foto’s en minderjarige gebruikers kan door middel van een gemakkelijk meld-formulier en het melden van grof gedrag kan op het profiel van de betreffende persoon die grof gedrag heeft vertoond. Dit heeft Badoo dus goed op de rit en voor dergelijk gedrag hoeft jij niet bang te zijn op deze datingsite. 

Daarnaast probeert Badoo je niet alleen te beschermen tegen neppe leden, maar ook tegen schending van je privacy. Dit doet men door leden de mogelijkheid te geven om zelf in te stellen wie het profiel kan bekijken, wie contact op kan nemen en hoe jouw foto’s beschermd moeten worden. Zo heb je jouw privacy zelf in handen. Daarnaast adviseert Badoo gebruikers over het veilig gebruik van de site, door verschillende veiligheidstips te geven. Op deze manier probeert Badoo misstanden te voorkomen en het online daten zo leuk mogelijk te houden voor iedereen.

Profielen op Badoo zijn alleen zichtbaar voor gebruikers van de website, die zich hebben aangemeld. Daarnaast kunnen gebruikers ook zelf instellen wie het profiel mag bekijken en wat men kan zien.

Over het algemeen is Badoo een erg betrouwbare datingsite. Het is dan ook niet voor niets dat deze dating site wereldwijd zo veel leden heeft en zo gegroeid is sinds de oprichting in 2006. De datingsite is namelijk niet alleen veilig en betrouwbaar, maar heeft bovendien de privacy van de leden van de site hoog in het vaandel. Door leden zelf te laten beslissen wie het profiel mag bekijken en wat men kan zien, heb je als lid van Badoo alle vrijheid om de datingsite te gebruiken zoals jij dat wil. Het enige minpunt met betrekking tot de betrouwbaarheid van de dating site, is dat men geen keurmerk heeft ontvangen voor veilig online daten. Daarnaast kan ook de bescherming van leden tegen neppe leden verbeterd worden, bijvoorbeeld door een actief beleid tegen fake leden te voeren. Op dit moment voert Badoo namelijk een passief beleid, waarbij leden zelf misbruik moeten melden.

onbeperkt-daten

Inschrijven en inloggen Badoo

Om singles te kunnen ontmoeten op Badoo, dien je een profiel aan te maken op deze datingsite. Dit kun je doen door Facebook te gebruiken, maar ook door enkele persoonlijke gegevens in te vullen. De persoonlijke gegevens die je in dient te vullen bij het inschrijfproces van Badoo, zijn je voornaam, geboortedatum, woonplaats, geslacht en waar je naar op zoek bent. Zo dien je in te vullen of je vrienden wil maken, wil chatten of wil daten. Als je vervolgens akkoord bent gegaan met de algemene voorwaarden van Badoo, wordt jouw account gecreëerd. Dit account kun je nu gemakkelijk invullen en wijzigen om aan de slag te gaan met de datingsite. Zo kun je al binnen enkele minuten starten met online daten.

Gratis aanmelden

Kosten Badoo

De basisfuncties van Badoo zijn geheel gratis. Wil je echter gebruik maken van enkele aanvullende functies, dan dien je credits voor de datingsite aan te schaffen. Deze credits kun je gebruiken voor de volgende functies:

 • De Rise Up functie: deze functie kun je gebruiken om jouw profiel op de eerste plaats van de zoekresultaten te zetten.
 • De Spotlight functie: met de Spotlight functie van Badoo komt je foto in de fotobalk aan de top van de pagina te staan.
 • Extra verschijningen in het Kennismakingsspel: door credits te kopen, wordt jouw profiel extra vaak getoond in het Kennismakingsspel van Badoo.
 • Een cadeautje kopen voor een ander lid van Badoo: als je iemand leuk vindt, kun je deze persoon een cadeautje sturen. Dit geschenk komt vervolgens op de profielpagina van de betreffende persoon gezet.
 • Het verhogen van het contactlimiet: als je meer dan vijf leden per dag aan wil spreken, kun je credits kopen om het contactlimiet te verhogen.

Om deze functies te kunnen gebruiken, kun je per keer 100, 550, 1250 of 2750 credits kopen. Deze credits kun je kopen door gebruik te maken van de Automatische Opwaardeerfunctie, zodat je nooit zonder credits komt te zitten. Ook kun je uiteraard altijd credits los kopen, zonder gebruik te maken van de Automatische Opwaardeerfunctie.

onbeperkt-daten

Badoo App

Als je het prettig vindt om te daten op je smartphone of tablet, kun je de app van Badoo.com downloaden. Deze app is zowel verkrijgbaar in de App Store van Apple als in de Google Play Store van Android en de Windows Store. Er zijn functionaliteiten voor betalende badoo leden maar ook voor mensen die niet op de datingsite geregistreerd staan. 

Betalende leden van Badoo kunnen de app gebruiken om het profiel aan te passen, profielen van anderen te bekijken, gratis te chatten of op zoek te gaan naar leden uit de buurt. Zo kun je jouw smartphone of tablet gebruiken om jouw online dating voort te zetten, zonder dat je hier een computer voor nodig hebt. Een leuke functionaliteit is dat je op basis van locatie-voorzieningen andere Badoo leden in jouw buurt kunt zien en direct een chat mee kunt starten. Je treft hier ook mensen die je eerder in het echt bent tegengekomen! Deze functie is ook beschikbaar als je geen betalende klant bent. 

Naast de gratis applicatie is er ook een betaalde versie waar je 2,99 euro voor betaalt. In de betaalde versie van de app zijn je functionaliteiten onbeperkt en heb je 1 week gratis superkrachten. Dit vergroot je slagingskans op een passende date want je valt daardoor meer op.

En heb je geen mobiele telefoon die de app van Badoo.com ondersteunt, dan kun je gebruik maken van de mobiele website van Badoo.com. Deze website is te bereiken via m.Badoo.com en is speciaal ontwikkeld voor gebruikers die van online dating op de smartphone houden.

Nieuws en kortingen Badoo

Regelmatig heeft Badoo allerlei acties, en kortingen. Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven Badoo

Het verwijderen van je profiel bij Badoo.com is erg eenvoudig en zo gebeurd. Het enige wat je hoeft te doen, is naar ‘Instellingen’ te gaan en hier de mogelijkheid ‘Profiel Verwijderen’ te selecteren. Er wordt nu een nieuw scherm geopend met enkele belangrijke instructies. Door deze instructies te volgen, wordt het profiel direct verwijderd en worden jouw gegevens verwijderd uit de database van Badoo. Je kunt nu niet meer inloggen en je profiel is niet meer zichtbaar voor leden van Badoo.

Gratis aanmelden

onbeperkt-daten

81 Reviews »

 1. Schaerlaeckens 10 oktober 2016 op 17:11 -

  Waardeloze site , enige voordeel is dat het goedkoper is dan andere , 9 van de 10 zijn nepaccounts .
  De klantenservice is ondeskundig en onbeschoft !!!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Xava xess 14 oktober 2016 op 01:02 -

  Site met best veel aanbod, maar koop geen credits want ze jatten het als je via smartphone aan het scrollen bent, ze hebben geniepig hun services geplaatst oplichters voor je weet is 250 crefits weg, 3€ . Voor de rest vind ik de vrouwen wanhopig en verwaand. Voor mannen die n snelle wip willen een aanrader.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. jeroen 26 oktober 2016 op 01:10 -

  fucking oplichting schrijven zomaar automatisch weer 10 euro af van credits terwijl ik zelf nooit automatisch aanvullen heb aangeklikt, dit hebben deze naaiers automatisch al expres aanstaan als je lid wordt van badoo!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. koos 29 oktober 2016 op 13:52 -

  Voorheen betaald ik maar 20 credits om een bericht te sturen naar badoo leden nu is dat minimaal 100 credits zelfs voor de strontlelijke vrouwen! Hoe meer credits je koopt de te duurder het word. Dit is geldklopperij.Ook kan ik veel leden niet berichten omdat ik geen superkrachten heb

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Rob 13 november 2016 op 21:58 -

  De dames die ik spreek zeggen dat ik een leuk profiel heb. Maar deze dames wil ik niet daten. De leuke dames waar wij mannen voor gaan moet je kopen. Dik betalen om een bericht te sturen. Tja uit frustratie doe je dat maar. Maar daar reageert geen wijf op..Ik weet niet wat het is. Arrogantie van de dame of nep. Ik weet het niet. Maar het heeft mij €120 in de eerste maand gekost. Als je per ongeluk een bericht van Badoo leest, heb je weer voor €20,- credits gekocht. Oplichting. En de dames. Vergeet het maar. van de 100 (spontane berichten) reageren er 5 dames terug. WAARDELOOS.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Eugene 14 november 2016 op 09:10 -

  Bij betaling via ideal voor een ogenschijnlijk eenmalige betaling zit je vast aan een automatische incasso.

  je krijgt steeds melding per email van mensen die geinteresseerd zouden zijn. maar dit zijn allemaal mannen. homo mannen en hetero mannen. terwijl ik heterosexueel in mijn profiel heb staan.

  zou badoo beheer NL dit expres doen als grap om mannelijke gebruikers te pesten. En tegelijk geld aftroggelen? Zeg nou zelf. Dit ziet er namelijk al uit als een grap uit de koker van marokkaanse of nigeriaanse pesters.

  Warschijnlijk veel fake profielen. En de beheerders houden de echte prifielen voor zichzelf.

  Dit moet onderzocht.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Ted 14 november 2016 op 18:33 -

  nah gewoon 5 x 9,99 vandaag van me rekening gehaald ben er ff opgeweest mijn account verwijdert dus geen account meer en halen ze gewoon 5 keer 9,99 van me rekening is toch niet normaal moet ook gewoon werken voor me geld 😮

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. Otje 21 december 2016 op 02:35 -

  Waarom kan ik niet meer zien op Badoo hoeveel vrienden/contacten/matches iemand heeft, In het verleden kon dat wel nl.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. Erwin 27 december 2016 op 13:53 -

  Ik heb het idee, dat je op Badoo zonder credits geen kans maakt. Met credits, kun je net zo goed op de bekende Datingwebsite gaan zitten…..

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. Klaas 2 januari 2017 op 12:33 -

  Leuke site, relatief snel contact gekregen met leuke vrouwen. Al in de eerste week mobilenr en/of emailadres uitwisseling. Maar mannen kijk eerst naar jezelf, de wijze van benadering naar de vrouwen toe maakt vaak het verschil van wel of geen match. Behandel de dames zoals jezelf behandelt wilt worden met respect!! En betalen dat moet je overal. Voor mij 4 ****

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »