Badoo

Britt Meijer 10 februari 2017 89
Badoo
3
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Badoo is een van de grootste datingsites van Nederland en van de wereld. Badoo heeft ondertussen meer dan 300.000.000 leden over de hele wereld en dat aantal loopt in een rap tempo omhoog. Bovendien is zij actief in meer dan 190 landen en heeft de datingsite meer dan 250 werknemers. Dit maakt haar een serieuze speler in de online dating.

Badoo is een professionele, overzichtelijke en duidelijke datingsite welke van alle gemakken is voorzien. Alle functies die Badoo te bieden heeft kun je binnen no time en erg eenvoudig terugvinden, daarnaast zie je alle informatie in een oogopslag. Dit maakt Badoo een duidelijke, transparante en gebruiksvriendelijke datingsite voor iedereen die op zoek is naar en leuke vriendschap, date of relatie. In deze review lees je meer over deze populaire dating site.

Gratis aanmelden

onbeperkt-daten

Badoo Betrouwbaarheid

Badoo is één van de grootste datingsites ter wereld. De belangrijkste taak van de medewerkers van Badoo is het optimaliseren van de ervaringen van de leden van Badoo. Een belangrijke factor bij het verbeteren van deze ervaringen, is het weren van fake leden. Fake leden zijn leden die niet op zoek zijn naar een vriendschap, date of relatie, maar slechts geld willen verdienen op een datingsite. Hier heeft men allerlei slinkense wijze voor ontwikkeld onder andere via sms berichten. Hierbij zijn de kosten uiteraard niet voor de fakers. Dit is natuurlijk niet de wens van Badoo. Om deze leden te weren, heeft Badoo een professionele klantenservice ingericht. Bij deze klantenservice kunnen leden nep-profielen, gestolen foto’s, grof gedrag en minderjarige gebruikers melden. Het melden van nep-profielen, gestolen foto’s en minderjarige gebruikers kan door middel van een gemakkelijk contactformulier en het melden van grof gedrag kan op het profiel van de betreffende persoon die grof gedrag heeft vertoond. Dit heeft Badoo dus goed op de rit en voor dergelijk gedrag hoeft jij niet bang te zijn op deze datingsite. Zeker met het grote aantal actieve gebruikers zijn fakers vrij snel gelokaliseerd en er uit gefilterd.  

Behalve het weren van fakers is Badoo ook erg in de weer met het beschermen van jouw privacy. Zo kun je bij de datingsite helemaal zelf in stellen wie jou profiel kan bekijken en wie er contact met jou op kan nemen of wie je foto’s kan zien. Zo kun je alles helemaal naar je eigen wens instellen en heb je jouw privacy helemaal in eigen hand. Bovendien geeft Badoo haar gebruikers ook tips over online daten en haar eigen veiligheidstips. Zo probeert Badoo te voorkomen dat er schendingen zijn van privacy of misverstanden ontstaan over het online daten. Zo probeert Badoo het leuk en gezellig te houden voor iedereen!

Profielen op Badoo zijn alleen zichtbaar voor gebruikers van de website, die zich hebben aangemeld. Daarnaast kunnen gebruikers ook zelf instellen wie het profiel mag bekijken en wat men kan zien.

Over het algemeen is Badoo een erg betrouwbare datingsite. Badoo het natuurlijk ook niet voor niets meer dan 300.000.000 leden wereldwijd en is enorm gegroeid sinds haar oprichting in 2006.  De datingsite is namelijk niet alleen veilig en betrouwbaar, maar heeft bovendien de privacy van de leden van de site hoog in het vaandel. Door leden zelf te laten beslissen wie het profiel mag bekijken en wat men kan zien, heb je als lid van Badoo alle vrijheid om de datingsite te gebruiken zoals jij dat wil. Het enige minpunt met betrekking tot de betrouwbaarheid van de dating site, is dat men geen keurmerk heeft ontvangen voor veilig online daten. Daarnaast kan ook de bescherming van leden tegen neppe leden verbeterd worden, bijvoorbeeld door een actief beleid tegen fake leden te voeren. Op dit moment voert Badoo namelijk een passief beleid, waarbij leden zelf misbruik moeten melden.

onbeperkt-daten

Inschrijven en inloggen Badoo

Om singles te kunnen ontmoeten op Badoo, dien je een profiel aan te maken op deze datingsite.  Dit doe je erg gemakkelijk door in te loggen met Facebook, twitter of MSN. Uiteraard kun je ook zelf je gegevens invullen, indien je geen koppeling wilt met andere sociale media. Badoo zal echter nooit iets plaatsen op jouw tijdlijn. De persoonlijke gegevens die je in dient te vullen bij het inschrijfproces van Badoo, zijn je voornaam, geboortedatum, woonplaats, geslacht en waar je naar op zoek bent. Zo dien je in te vullen of je vrienden wil maken, wil chatten of wil daten. Als je vervolgens akkoord bent gegaan met de algemene voorwaarden van Badoo, wordt jouw account gecreëerd. Dit account kun je nu gemakkelijk invullen en wijzigen om aan de slag te gaan met de datingsite. Zo kun je al binnen enkele minuten starten met online daten. Vervolgens kun je de foto’s gaan uploaden en meer informatie over jezelf toevoegen en je voorkeuren toevoegen, zodat jij makkelijk iemand vindt en je makkelijker gevonden wordt bij de datingsite. 

Gratis aanmelden

Kosten Badoo

De basisfuncties van Badoo zijn geheel gratis. Wil je echter gebruik maken van enkele aanvullende functies, dan dien je credits voor de datingsite aan te schaffen. Deze credits kun je gebruiken voor de volgende functies:

 • De Rise Up functie: deze functie kun je gebruiken om jouw profiel op de eerste plaats van de zoekresultaten te zetten.
 • De Spotlight functie: met de Spotlight functie van Badoo komt je foto in de fotobalk aan de top van de pagina te staan.
 • Extra verschijningen in het Kennismakingsspel: door credits te kopen, wordt jouw profiel extra vaak getoond in het Kennismakingsspel van Badoo.
 • Een cadeautje kopen voor een ander lid van Badoo: als je iemand leuk vindt, kun je deze persoon een cadeautje sturen. Dit geschenk komt vervolgens op de profielpagina van de betreffende persoon gezet.
 • Het verhogen van het contactlimiet: als je meer dan vijf leden per dag aan wil spreken, kun je credits kopen om het contactlimiet te verhogen.

Om deze functies te kunnen gebruiken, kun je per keer 100, 550, 1250 of 2750 credits kopen. Deze credits kun je kopen door gebruik te maken van de Automatische Opwaardeerfunctie, zodat je nooit zonder credits komt te zitten. Ook kun je uiteraard altijd credits los kopen, zonder gebruik te maken van de Automatische Opwaardeerfunctie.

onbeperkt-daten

Badoo App

Als je het prettig vindt om te daten op je smartphone of tablet, kun je de app van Badoo.com downloaden. Badoo heeft daarom wel geteld 3 app’s welke beschikbaar zijn in de Apple App store, de Google Play Store en de Windows Store. Het maakt dus niet uit welke telefoon je hebt, er is altijd wel een App die bij jou past voor Badoo. Er zijn functionaliteiten voor betalende badoo leden maar ook voor mensen die niet op de datingsite geregistreerd staan. 

Betalende leden van Badoo kunnen de app gebruiken om het profiel aan te passen, profielen van anderen te bekijken, gratis te chatten of op zoek te gaan naar leden uit de buurt. Zo kun je jouw smartphone of tablet gebruiken om jouw online dating voort te zetten, zonder dat je hier een computer voor nodig hebt. Een leuke functionaliteit is dat je op basis van locatie-voorzieningen andere Badoo leden in jouw buurt kunt zien en direct een chat mee kunt starten. Je treft hier ook mensen die je eerder in het echt bent tegengekomen! Deze functie is ook beschikbaar als je geen betalende klant bent. 

Bovendien is er behalve de gratis applicatie ook een betaalde versie van de App. Hiervoor betaal je 2.99 euro. In de betaalde versie van de app zijn je functionaliteiten onbeperkt en heb je 1 week gratis superkrachten. Dit vergroot je slagingskans op een passende date want je valt daardoor meer op.

En mocht jouw telefoon nu net niet de app ondersteunen of wil je liever geen app installeren, dan is de mobiele site van Badoo uitstekend te bereiken op je mobiel. Je komt dan op een speciale mobiele pagina van de datingsite, waar je alle functies kunt benutten.

Nieuws en kortingen Badoo

Regelmatig heeft Badoo allerlei acties, en kortingen. Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven Badoo

Het verwijderen van je profiel bij Badoo is erg eenvoudig en binnen 1 minuutje gebeurd. Het enige wat je hoeft te doen, is naar ‘Instellingen’ te gaan en hier de mogelijkheid ‘Profiel Verwijderen’ te selecteren. Er wordt nu een nieuw scherm geopend met enkele belangrijke instructies. Door deze instructies te volgen, wordt het profiel direct verwijderd en worden jouw gegevens verwijderd uit de database van Badoo. Je kunt nu niet meer inloggen en je profiel is niet meer zichtbaar voor leden van Badoo. Alle gesprekken met andere gebruikers van Badoo worden direct verwijderd. 

Gratis aanmelden

onbeperkt-daten

89 Reviews »

 1. Erwin 27 december 2016 op 13:53 -

  Ik heb het idee, dat je op Badoo zonder credits geen kans maakt. Met credits, kun je net zo goed op de bekende Datingwebsite gaan zitten…..

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Klaas 2 januari 2017 op 12:33 -

  Leuke site, relatief snel contact gekregen met leuke vrouwen. Al in de eerste week mobilenr en/of emailadres uitwisseling. Maar mannen kijk eerst naar jezelf, de wijze van benadering naar de vrouwen toe maakt vaak het verschil van wel of geen match. Behandel de dames zoals jezelf behandelt wilt worden met respect!! En betalen dat moet je overal. Voor mij 4 ****

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Domtoren 21 februari 2017 op 01:41 -

  Erg slecht. De vrouwen reageren meestal nooit, of het nou om vriendschap of daten gaat. En ik ben dan nog een van de weinigen die daadwerkelijk naar het profiel kijkt in plaats van alleen de foto’s. Zowel ‘out of my league’ als ‘in my league’ kansloos.

  Ik neem die vrouwen niks kwalijk, ik snap het wel als je als vrouw voorzichtig bent wanneer je overspoeld wordt door perverse mannen die gaan schelden na een afwijzing. Maar het is wél jammer als het onmogelijk is om een vriendschap, date of relatie te scoren.

  Met de nepprofielen valt het wel mee. Maar het is ook jammer dat mensen, ook degenen die vrienden zoeken, puur naar foto’s kijken en nooit naar profiel. Voor seksdates snap ik dat ik het kan schudden met mijn uiterlijk, maar voor vriendschap met een vrouw moet dat toch geen breekpunt zijn?

  En het grootste probleem, maar dat is niet alleen bij Badoo… Veel vrouwen geven aan dat ze alleen willen chatten, zelfs na twee weken willen ze nog niet afspreken… Ik snap het wel, de meeste mannen zijn gewoon eikels. Maar het is toch jammer als je serieuze intenties hebt en geen enkele kans op meer dan een chat maakt…

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Peter 22 februari 2017 op 09:12 -

  Badoo schrijft duidelijk dat ze niet van nep profielen houden! Je maakt een acount aan maar zojuist zie ik dat mijn profiel door de site zelf veranderd is ik woon nu ineens 150 km van mijn woonplaats af.veranderen van mij profiel wie kan mij dat vertellen er is geen knop te vinden waar je dit kunt doen .Voor iedere habbekrats vragen ze geld of je profielen kunt zien die je bezocht hebben of je plaatsnaam veranderen ..Staat duidelijk in mijn profiel dat ik hetro ben maar de site stuurt mij maar alleen maar 90% mannen die mij leuk vinden.Je kunt hier inderdaad met vrouwen gratis chaten maar die wonen nooit minder dan 150km van jou vandaan.Deze site is zelf de weg kwijt.Voor echt serieuze mensen met een goede bedoeling zou ik deze site niet aanraden.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. roland 25 februari 2017 op 10:03 -

  Ik was op Badoo om mensen te leren kennen via Facebook en in de tussen tijd zijn al mijn vrienden daar benaderd om met badoo mee te doen. Badoo vind ik een super oplichterij omdat voor alles wat je doet er meteen betaald moet worden, dus zo gratis is het niet. Als je eenmaal een automatische betaling heb gedaan, gaat er voorstaan zonder enige waarschuwing geld van je rekening omdat je te kort bent in credit, wat dan een minimale instelling heeft en automatisch aangevuld word en afgeschreven van je bankrekening.. Ik denk dat hier best wel eens heel erg goed naar gekeken mag worden want zo gratis en zo eerlijk is deze vrienden-dating site niet. Badoo is de grootste oplichter van de dating sites. Ik vind het ondoordacht en slecht onderzoek wat hier boven vermeld staat. Het is een grote pot oplichterij. Misschien zal Britt Meijer eens een echt onderzoek moeten doen voor ze of hij iets opschrijft en neerzet. In elk geval heeft deze persoon een totaal verkeerd beeld van de oplichterij in de datingsites. Als ik een waardering moet neer zetten voor Badoo dan is 1 ster nog veel te veel, zal een vette min teken moeten staan. Schande dat dit kan.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Bloem 5 maart 2017 op 09:09 -

  Als vrouw word je overspoeld met berichtjes, leuk voor je ego maar de mannen zijn of getrouwd of een beetje sneu of onbeschoft. 90% is op zoek naar een snelle seksdate, en als je niet snel genoeg afspreekt word je uitgescholden. Eens maar nooit meer. Klacht over fake profiel werd trouwens wel snel en keurig afgehandeld door Badoo.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Tirza 6 maart 2017 op 15:14 -

  Leuker dan vele andere dating apps. Ik kan ook genoeg doen zonder credits. Word wel echt overspoeld met reacties. Zoveel dat het onmogelijk is om op allen te reageren. En dan word je zoals in een recensie hierboven gelijk voor arrogant uitgemaakt. Ach liever arrogant dan de hele dag druk met onzinnige berichtjes beantwoorden 😀

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. Jousnoepje 10 maart 2017 op 23:42 -

  Badoo houd niet van nep profielen badoo betrouwbaarheid.???
  mijn waardering van badoo is nul komma nul!Ze veraderen gewoon zelf jou profiel ineens woon ik 150km van mijn woonplaats af dus profielen uit mijn buurt krijg ik niet te zien.Duidelijk staat er in mijn profiel dat ik een aardige slanke dame zoek .Badoo laat mij gewoon foto’s zien van mannen en durven gewoon mij een bericht te sturen dat een recent chatmaatje jasper nu online is .terwijl ik nog niet eens Jasper ken en ook geen homo ben..Bij iedere habbekrats krijg je een bericht betalen terwijl ze reclame maken gratis site.Je kunt ook nergens iets vinden waar je eigen profiel zou kunnen veranderen je kunt ook nergens iets vinden contact met de site te krijgen.Baddo moet eerst eens haar zaakjes op orde brengen.Ze krijgen van mij een waardering van nul,nul en dat is wel echt en serieus.!!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. Karel 12 april 2017 op 12:51 -

  Badoo heeft een grote schroef los nee ze hebben zelfs een pan los nee een heel dak zit scheef en los. Bij hun!Profiel aangemaakt plotseling is mijn woonplaats 200km verder het land in..Ze durven jou berichten te sturen dat jou chat maatje Jasper en Mike online zijn .Sorry Badoo ik heb met beide nog nooit contact mee gehad en daarbij staat duidelijk in mijn profiel dat ik een hetro ben en geen HOMO.Ze durven jou een bericht te sturen dat een vrouw jou favoriet heeft gemaakt bij na vraag aan deze dame was dit niet zo.En Badoo was toch gratis?maar je moet wel graag alles betalen of je een bericht stuurt of foto wil bekijken die jou profiel bezocht hebben en de mensen die jou leuk vinden .Goed zo badoo de centjes komen wel in uw potje terecht maar geen cent van mij.Als u niet van nep profielen houd waarom verander u dan zelf de profielen en stuurt u zelf nep berichten die niet waar zijn/Dus u krijg van mij een waardering van 00,00

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. Roos 24 april 2017 op 14:21 -

  Vind het tegenvallen en als je dan besluit ermee te stoppen is het ongelooflijk irritant hoe moeilijk je het wordt gemaakt je account te verwijderen.
  Er staat dat dat heel makkelijk gaat maar dat is absoluut NIET WAAR!!! Ben al 3 dagen bezig met m’n account te verwijderen maar dan moet op het eind nog iets lulligs voor hun invullen ..van waarom?…en daarna één of andere rare letters zien te ontcijferen wat je dan weer vervolgens hun steeds fout doe en doe je het goed is je wachtwoord weer verkeerd. Kortom …deze site is absoluut NIET AAN TE BEVELEN ! Wordt er werkelijk doodziek van en krijg dus nog steeds mail toegestuurd. IK WIl ER GEWOON AF!!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »