G-date.nl

Britt Meijer 10 juni 2015 0
G-date.nl
2.5
  • Algemeen Score Datingsites.nl
  • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
  • Leden Score Datingsites.nl
  • Prijs Score Datingsites.nl
  • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Ben je op zoek naar een contact, een vriendschap of een leuke date? Bij G-Date kun je het allemaal vinden. Dit is een gezellige datingsite, die speciaal is opgericht voor mensen met een lichamelijke, visuele en (licht) verstandelijke beperking. G-Date is gericht op singles met een beperking van 18 jaar en ouder en het zelfs mogelijk om begeleiding te krijgen tijdens je date. Sinds 2009 is G-date het grootste en gezelligste datingplatform voor deze doelgroep. De site is een onderdeel van het datingbureau DatingAssistent.nl, ook bekend van het TV programma the Undateables van BNN. Het bureau is gespecialiseerd in het begeleiden van singles met een beperking, die op zoek zijn naar een partner. Dit wordt mogelijk gemaakt via persoonlijke relatiebemiddeling, maar ook via gezellige evenementen of zelfs speed daten.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid

De veiligheid en privacy is bij G-Date van groot belang. Daar wordt continu hard aan gewerkt en daarom geeft G-Date alle leden optimaal de gelegenheid om te mailen met het anonieme mailsysteem van G-Date en zij zal nooit de gegevens van de leden verkopen of uitwisselen met andere organisaties of derden. Je IP adres wordt wel elektronisch opgeslagen door G-Date en zij behoudt zich het recht voor om in geval van misbruik o.i.d. aansluitgegevens te verifiëren. Er wordt zeer nauwkeurig omgegaan met de gegevens van de leden door G-Date. Voor de bankgegevens geldt dat er de hiervoor geldende veiligheidsmaatregelen worden genomen om zo de kwaliteit en veiligheid te waarborgen. G-Date controleert handmatig of leden die zich aanmelden ook echt zijn. Er wordt streng opgetreden tegen nep-profielen.

Inschrijven bij G-date

Inschrijven is gratis en op die manier kun je de datingsite eerst uitproberen. Als je lid wilt worden dan kun je klikken op ja ik wil lid worden. Dan ga je naar het registratieformulier en dan kun je je voorkeuren invullen. Je kunt ook je wensen en je persoonlijke gegevens invullen. Een volledig profiel geeft meer kans op goede matches. Wanneer jij je persoonlijke gegevens en voorkeuren hebt ingevuld krijg je een mail met een bevestigingslink, zodat je je account kunt activeren. Op het moment dat je account actief is kun je meteen inloggen en zoeken naar je ideale partner!

Gratis aanmelden

Kosten G-date

Zoals eerder beschreven is aanmelden gratis en je kunt dan ook gratis daten. Op het moment dat je van alle functionaliteiten gebruik wilt maken dan zijn daar kosten aan verbonden:

1 maand                      € 9.95        € 0,33 per dag

3 maanden                  € 19.95      € 0,22 per dag

6 maanden                  € 29.95      € 0,17 per dag

12 maanden                € 47.95      € 0,13 per dag*

G-date geeft groepskorting wanneer je met vijf personen of meer tegelijkertijd aanmeldt. Op dat moment kun je een full 12 maanden lidmaatschap krijgen voor 9,95. 

Mobiele applicatie

Op moment van review is er geen mobiele applicatie beschikbaar van G Date. Via de website kun je wel van alle diensten gebruik maken.

Gratis aanmelden

Acties en kortingen

Regelmatig heeft G-date en kortingen. Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven

Uitschrijven gaat via het ledenmenu door te klikken op “Lidmaatschap opzeggen”.  Gegevens worden per direct verwijderd en je bent niet langer zichtbaar op de datingsite.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

Schrijf een review »