EliteDating

Britt Meijer 3 november 2016 19
EliteDating
4.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl
http://www.keurmerkveiligdaten.nl
thuiswinkel waarborg logo

 

 

 

 

EliteDating is een relatiebemiddelaar speciaal voor hoger opgeleiden. De datingsite richt zich op singles met een HBO of WO opleiding. Bovendien richt zij zich voornamelijk op hetero singles welke opzoek zijn naar een serieuze relatie. De man vrouw verdeling op EliteDating is meer dan oké. 52% is vrouw, 48% is man, mooi in evenwicht dus. Een belangrijk punt waarom EliteDating een goede datingsite is haar matching-principe. De datingsite werkt op basis van individuele matching-voorstellen. Je wordt gematched op basis van je persoonlijkheid en je opgegeven voorkeuren. EliteDating is een datingsite voor iedere leeftijd.
Iedereen boven de 18 kan zich inschrijven bij EliteDating. Echter zijn de meeste leden 25+ nu zij zich richt op hoger opgeleiden. EliteDating maakt deel uit van een internationaal netwerk van datingsites met o.a. eDarling. Zij heeft dus veel kennis op het gebied van online dating. Ook beschikt EliteDating over een app zodat je altijd op zoek kan naar jouw date.

Gratis aanmelden

EliteDating Betrouwbaarheid

EliteDating is een grote speler in de online dating wereld. De datingsite beschikt dan ook over allerlei keurmerken. Dit doet de betrouwbaarheid van EliteDating ten goede komen. EliteDating is in het bezit van het thuiswinkelwaarborg. Wat er in Nederland voor zorgt dat je bekend staat als een betrouwbare website. Bovendien garandeert Elite Dating dat ieder profiel handmatig op echtheid wordt gecontroleerd. Dit is een groot pluspunt voor EliteDating, dit zorgt er voor dat je zeker weet dat je met een echte man of vrouw aan het chatten bent. Er zijn geen nep profielen actief. Dat de betrouwbaarheid ook door andere onderschreven wordt kunnen we zien aan het feit dat EliteDating genomineerd was voor de datingsite van het jaar was in 2013.

Zoals gezegd is EliteDating een datingsite welke werkt op basis van een persoonlijkheidstest. Deze persoonlijkheidstest moet je invullen en dit kost je ongeveer 15 minuten. Op basis van deze persoonlijkheidstest ontvang je een aantal persoonlijke matches. Van deze matches kun je de profielen bekijken, berichten en emoticons versturen. Op de profielen kun je alle informatie terug vinden van deze single welke je ingevuld hebt tijdens de persoonlijkheidstest. Hiermee kun je in een oogopslag zien wat iemand voor persoon is. Ook kun je als je iemand leuk vindt deze aan je favorieten toevoegen. Zo kun je deze later makkelijk terugvinden.

Helaas beschikt EliteDating niet over een zoekfunctie. Je kunt alleen in contact komen met de matches welke je krijgt op basis van de persoonlijkheidstest. Wel ontvang je regelmatig nieuwe matches. Het is dus niet zo dat je maar 1 keer matches krijgt. Omdat alles op basis van matches gaat is het erg belangrijk dat je de tijd neemt voor de persoonlijkheidstest en deze serieus invult. Nu het succes van je online dating avontuur hier van af zal hangen. Voordeel van dit systeem is dat zomaar iedereen je profiel kan inzien en je alleen in contact komt met mensen die bij je passen. Je privacy is zo dus wat beter gewaarborgd én het scheelt je tijd met berichtjes lezen en beantwoorden.

Voor mensen die deze matches niet voldoende vinden bestaat er de mogelijkheid om een premium lidmaatschap aan te schaffen. Hiermee ontvang je meer matches en is het mogelijk om te zoeken. Ook kun je hiermee onbeperkt berichten versturen. Iets wat met een gratis lidmaatschap beperkt is. Ook het aantal profielen wat je in kan zien met een gratis lidmaatschap is beperkt.

EliteDating is een erg fijne datingsite die betrouwbaar over komt en erg fijn werkt. Zij is er voor mensen die serieus opzoek zijn naar een relatie en daar ook tijd in willen steken. Het kost wat tijd je om te aan te melden en de persoonlijkheidstest in te vullen, maar dan ontvang je ook de beste matches.

Gratis aanmelden

Inschrijven en inloggen EliteDating

Aanmelden is geheel gratis bij EliteDating. Met een basis lidmaatschap kun je EliteDating uit proberen. Met dit basislidmaatschap kun je de profielen van je partnervoorstellen bekijken, glimlachen versturen, 5 vragen versturen aan mogelijke matches, de like functie gebruiken, een fotoaanvraag doen en het versturen van 1 bericht. Dit geeft je de gelegenheid om EliteDating eerst uit te proberen alvorens een premium lidmaatschap aan te schaffen. Met het premium lidmaatschap kun je onbeperkt berichten versturen, foto’s bekijken, bekijken wie je profiel heeft bekeken, wordt je profiel vaker getoond, kun je de mobiele app gebruiken, heb je een geverifieerd profiel, ontvang je een leesbevestiging en ontvang je een diepgaande persoonlijkheidstest.

Kosten EliteDating

Een Premium lidmaatschap bij EliteDating kost:

1 maand €89,90;
3 maanden €49,90 per maand;
6 maanden €29,90 per maand;
12 maanden €24,90 per maand.

Betaling kan via alle mogelijk bekende betaalmiddelen, zoals PayPal, creditcard en Ideal. Helaas is een maandelijks betaling niet mogelijk, het volledige bedrag dient vooraf te worden voldaan.

EliteDating App

EliteDating heeft een mobiele app. Deze is alleen beschikbaar voor betalende leden. Je moet dus een Premium lidmaatschap hebben van EliteDating wil je hier gebruik van kunnen maken. De app van EliteDating is beschikbaar voor iOS en Android. Voor iOS zijn er zelfs 2 versies eentje voor iPhone en een voor iPad. Met de app kun je foto’s uploaden, matches bekijken en berichtjes versturen.

Nieuws en kortingen EliteDating

Regelmatig heeft EliteDating aanbiedingen en kortingsacties voor nieuwe leden. Zie voor actuele acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven EliteDating

Uitschrijven bij EliteDating gaat erg eenvoudig. Je geeft een reden op waarom je je afmeld en vervolgens vul je je email adres en wachtwoord in. Met een simpele druk op de knop ben je uitschreven bij EliteDating. Eerder matches en berichten worden niet bewaard en meteen na je uitschrijving verwijderd. Houd er rekening mee dat abonnement automatisch verlengd worden, tenzij je 7 dagen van tevoren opzegt.

Gratis aanmelden

19 Reviews »

 1. vivian 26 augustus 2016 op 21:11 -

  Fijne site waar je leuke mensen tegen komt voor chat of meer. Wel zelf wat tijd en moeite in stoppen het is geen tinder ofzo

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Richard 31 augustus 2016 op 23:17 -

  Voor de serieuze mensen die opzoek zijn naar een relatie kunnen hier echt goed date. Kosten voor 1 maand zijn absurd hoog. Maar als je echt serieus wilt gaan daten dan lukt dat toch niet in een maand, dus dan valt het ineens wel weer mee.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Mark 9 september 2016 op 15:51 -

  Prijzen voor 1 maand zijn erg hoog maar als je serieus wat langer aan de slag wil dan valt het allemaal wel mee. Wel erg veel leden en dus ook veel matches. Voor mij gaat het tot nu toe allemaal erg voorspoedig.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Lilian 15 september 2016 op 17:58 -

  Net een week aangemeld en al zoveel leuke mannen leren kennen. Niet normaal dit, ik ga hier echt wel een mooie man vinden!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. janwillem 5 oktober 2016 op 18:57 -

  Leuke site genoeg aanbod en prima prijs!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Q. 17 oktober 2016 op 15:58 -

  Duur, maar wel erg goed!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Sander 31 oktober 2016 op 16:13 -

  Kwalitatief super datingsite. Een abonnement voor een maand is alleen erg duur dus proberen is er niet uit. Maar ik kan iedereen deze datingsite aanraden mocht je naar een serieuze date zoeken.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. boze klant 2 november 2016 op 01:21 -

  Elite darling vind ik een slechte relatiesite. Er is geen enkele zoekmogelijkheid. Je krijgt uitsluitend in hun ogen passende partnervoorstellen, waarbij weinig rekening wordt gehouden met de aangegeven zoekcriteria. De meeste voorgestelde partners wonen aan de andere kant van Nederland of in België, dus veel verder dan ik zocht, van “elite’ is weinig sprake en aanpassing van die zoekcriteria leveren geen verandering op. Van veel partners is geen foto beschikbaar of alleen op aanvraag. Ik was vergeten mijn (jaar)abonnement tijdig op te zeggen. Gevolg: er wordt één maand in rekening gebracht en dat kost maar liefst 129,90. Natuurlijk staat dat in de kleine lettertjes maar het is wel misbruik. AFRADER!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. tester 3 januari 2017 op 00:50 -

  15 minuten invulen van een lijst pfff worden aangeprijsd als gratis dating site maar lees hier al betalen je dat dacht ik dus niet ik ga de afmeldknop zoekken.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. Jacques 7 februari 2017 op 09:00 -

  heb ik niet meer nodig

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »