PARSHIP

Britt Meijer 10 februari 2017 77
PARSHIP
4.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl
datingsites categorie advertenties
http://www.keurmerkveiligdaten.nl
thuiswinkel waarborg logo

 

 

 

 

PARSHIP is een datingsite welke zich in het bijzonder richt op hoger opgeleiden. Als je graag een leuke date wilt hebben met iemand van jouw niveau, dat wil zeggen HBO of WO, dan is PARSHIP de datingsite voor jou. Bij Parship vind je naast hoger opgeleiden ook voornamelijke 30 plussers die een relatie willen of een leuke date. Daarbij is PARSHIP er voor mensen die op zoek zijn naar een serieuze en langdurige liefdesrelatie. Je kunt dus beter niet terecht bij de datingsite voor eenmalige afspraakjes, onenight stands of vriendschappen. Voor leden bieden ze twee mobiele apps aan waarvan er een speciaal is om te chatten met andere leden.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid PARSHIP

PARSHIP is een van de betrouwbaarste datingstites van Nederland. PARSHIP is in Nederland bekend van haar radio- en tv reclames. Mede hierdoor is PARSHIP en bekende Nederlandse Datingsite en laat haar naamsbekendheid niet te wensen over. Wat belangrijker is dan naamsbekendheid is dat PARSHIP meerdere keurmerken in haar bezit heeft, zoals het Keurmerk Veilig Daten en het thuiswinkel waarborg. Deze keurmerken zorgen er voor dat de kwaliteit van de datingsites ten alle tijde gewaarborgd blijft en je met een gerust hart veilig online kan daten bij PARSHIP. Een van de voordelen van de keurmerken is dat de profielen op echtheid worden gecontroleerd en je privacy wordt gewaarborgd, zo kun je veilig daten bij PARSHIP. Het Keurmerk Veilig Daten is een garantie dat je met een echte datingsite en echte personen te maken hebt en niet wordt opgelicht door een of andere faker. De strenge regelgeving heeft een duidelijke scheiding gemaakt in betrouwbare en minder betrouwbare datingsites. Er zijn in Nederland slechts 9 datingsites die het Keurmerk Veilig Daten hebben, waarvan PARSHIP er 1 is. PARSHIP is dus een van de veiligste datingsites van Nederland, wat een veilig gevoel geeft. Dat wil zeggen dat PARSHIP tot een van de veiligste datingsites in Nederland behoord. Bovendien is PARSHIP ook ook beveiligd met een veilige SSL verbinding en het Verisgn certificaat. Alle gegevens die je invult bij PARSHIP worden dus via een veilige verbinding verstuurd. en komen dus niet zomaar op straat te liggen. Je kunt je dus met een gerust hart inschrijven bij de datingsite. Je hoeft er niet bang voor te zijn dat je persoonlijke gegevens of privacy zomaar worden geschonden of vrijgegeven.  Daarnaast is de datingsite genomineerd voor Dating website van het jaar 2014. De nominatie is het gevolg van een betrouwbare en succesvolle datingsite, die haar beloftes waar maakt.

Behalve dat PARSHIP een groot aantal keurmerken heeft, help de datingsite je ook graag een handje op weg met online daten. Zo krijg je bijvoorbeeld een aantal tips over hoe je het beste gebruik kan maken van alle functionaliteiten. De tips van PARSHIP zijn erg duidelijk en uitgebreid en helpen je een heel eind op weg met het vinden van een leuke date. De tips gaan bijvoorbeeld over het eerste contact, de eerste date, online dating werkt, hoe je je profiel het beste in kan vullen en wat de voornaamste valkuilen zijn. Deze tips zijn zeer de moeite waard om voor aanvang van je avontuur op PARSHIP even door te nemen.

PARSHIP komt over als een erg betrouwbare en goede datingsite. De keurmerken, handmatige controle op de profielen en een beveiligde verbinding bij het aanmelden en inloggen zijn enkele belangrijke eigenschappen voor een betrouwbare dating website. Daarnaast zijn op de dating site een degelijke algemene voorwaarden en privacy statement te lezen. Hierin is transparant en volledig uitgewerkt hoe er met persoonlijke gegevens wordt omgegaan. Dat deze gegevens enkel gebruikt worden voor matchings-doeleinden en dat deze gegevens niet aan derden worden verstrekt geeft een veilig gevoel.

Bekijk hier de nieuwste commercial van PARSHIP:

Gratis aanmelden

Inschrijven en inloggen op PARSHIP

Het aanmaken van een account bij PARSHIP is eenvoudig, maar kost wel even wat tijd.  Om jezelf in te schrijven bij PARSHIP voer je je geslacht in, geef je aan naar wat voor iemand je op zoek bent en voer je je e-mailadres en een wachtwoord in. Hierna zul je je profiel verder in moeten vullen en krijg je een vragenlijst, of persoonlijkheidstest voorgeschoteld. Het invullen van deze lijst duurt ongeveer 20 minuten. De vragen zijn duidelijk en helder geformuleerd, daarnaast krijg je een aantal stellingen waarbij je één of meerdere keuzes dient te maken die het meeste aansluiten bij jouw voorkeuren. De vragen zijn uitdagend en geven stof tot nadenken waar je naar op zoek bent. De vragenlijst helpt jou dus ook met het ontdekken waar je zelf naar op zoek bent. Je krijgt daarnaast regelmatig in beeld hoever je bent met het invullen van de vragenlijst bij PARSHIP. Ook krijg je een aantal afbeelding te zien waarbij je een keuze moet maken welke het best bij je past. Het is belangrijk om deze vragen zo eerlijk mogelijk te beantwoorden. Op basis van deze vragen wordt namelijk een persoonlijkheidsprofiel geschetst, waarmee jij gekoppeld wordt met andere leden van PARSHIP. Je matches zijn op basis van de informatie die jij PARSHIP hier geeft. Na het invullen van de vragenlijst dien je nog wat persoonlijke informatie in vullen voor je profiel, naar wat voor iemand je op zoek bent etc. Vervolgens ontvang je je partnervoorstellen en kun je aan de slag met het vinden van een leuke date bij PARSHIP. Bij PARSHIP vind je altijd wel iemand die bij je past. PARSHIP is al een van de langst lopende datingsites van Nederland en bestaat al sinds 2003. 

Gratis aanmelden

Kosten PARSHIP

Je kunt PARSHIP tijdelijk gratis proberen.  Wil je echter de volledige functionaliteit van PARSHIP gebruiken, dan is het nodig om een betaald lidmaatschap af te sluiten. Met het premium lidmaatschap ontvang jij je persoonlijkheidsrapport, kun je vrijgegeven foto’s van andere leden bekijken en wordt er een contactgarantie gegeven wanneer jij een abonnement afsluit van 12 of 24 maanden. De kosten voor een premium lidmaatschap zijn als volgt:

 • 6 maanden: €44,90 per maand
 • 12 maanden: €25,42 per maand
 • 24 maanden: €19,47 per maand

PARSHIP App

Goed nieuws voor alle mobiele daters onder ons, PARSHIP is namelijk een van de weinige datingsites welke een app heeft voor mobiele dating. De app van PARSHIP is beschikbaar voor zowel iOS als voor Android.  Om gebruikt te kunnen maken van de app zul je wel eerst een profiel aan moeten maken, registreren is helaas niet mogelijk via de app. Met de app van PARSHIP kun je eenvoudig je nieuwe ongelezen berichten lezen, foto’s bekijken en direct nieuwe foto’s uploaden en bladeren door de lijst met nieuwe voorgestelde contacten. Voor het chatten heeft PARSHIP echter een andere speciefieke MessengerApp. . Deze Messenger App geeft je push berichten indien je een nieuw bericht hebt ontvangen en maakt het mogelijk altijd en overal je berichtjes te beantwoorden.  Beide apps zijn gratis te downloaden en exclusief te gebruiken voor leden. De datingsite is dus helemaal up-to-date met haar mobiele apps en deze zijn uitermate gebruiksvriendelijk.

Acties en kortingen

Regelmatig heeft PARSHIP kortingsacties en aanbiedingen voor nieuwe leden. Je kunt bijvoorbeeld de dating site voor 3 dagen gratis uitproberen. Daarnaast geeft PARSHIP op haar blog ook regelmatig tips over online dating. Erg handig dus als je jouw kans op succes wilt verbeteren. Blijf op de hoogte van alle acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven op PARSHIP

Heb je een mooie date gehad en wil geen gebruik meer maken van de site, dan kun je je profiel eenvoudig verwijderen en jezelfs uitschrijven. Onder het kopje “mijn PARSHIP” vind je je gegevens en instellingen. Hier is het mogelijk om je profiel definitief te verwijderen en je uit te schrijven. Uitschrijven is eenvoudig. Je klikt op definitief verwijden, voert je wachtwoord in en je profiel is definitief verwijderd. Let op: Wanneer je nog een lopend abonnement hebt lopen, worden geen gelden gerestitueerd. 

Gratis aanmelden

77 Reviews »

 1. Vincent 1 september 2016 op 23:20 -

  Lexa behoort tot de kwalitatief beste datingsites van Nederland. Ze trekt een specifieke doelgroep van mensen en pakt het serieus aan, net als de mensen die lid zijn. Het kost een flinke duit maar hier krijg je daadwerkelijk waar voor je geld. Ik heb nu een hele fijne vrouw ontmoet en relatie. Precies datgene waarvoor ik hier kwam en ik heb meerdere succesverhalen gehoord in mijn omgeving

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Ramona 17 september 2016 op 17:11 -

  Niet super tevreden. Best duur en weinig mensen die daadwerkelijk een date willen of terug praten. Kan allemaal wel wat beter en zeker voor minder geld.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Jens 6 oktober 2016 op 16:35 -

  opzich heb ik niet heel veel te klagen over parship het doet wat het moet doen. grote minpunt vind ik dat je 6 maanden een abonnement moet afsluiten. je kunt het dus niet even uitproberen. heb genoeg aanspraak gehad zo nu en dan een date gehad maar niet echt iemand gevonden.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. fast 13 november 2016 op 03:06 -

  Parship is een oplichtersbede!!! trap hier beslist niet in!! Na wat onderzoek vooraf ben ik met Parship gaan mailen, waarin ik vraag of er verborgen kosten aan een lidmaatschap zaten, dit is niet het geval wordt mij verzekerd, nogmaals vraag ik een bevestiging of ik alle functies gebruiken kan voor de 21,95 per maand een jaar lang. Ja dit was het geval. Maar LETOP!! Na het verlopen van het jaar, geld ineens de volgende regel “wordt het na afloop van de oorspronkelijke duur omgezet in een overeenkomst voor onbepaalde tijd voor € 79,90 / maand” !!! Na een mail hierover is het automatisch verlegen uitgeschakeld werd mij verteld in de mail wisseling.

  Even door lezen en wat blijkt, ik kan zelfs 14 dagen mijn abonnement herroepen als ik dat wil. Mooi dus eigenlijk geen enkel risico zou je denken…. Dus ik sluit mijn lidmaatschap af, vrijwel direct na het betalen wordt mijn account geblokkeerd!! Dus ik mail met de vraag waarom dit gedaan is… nou meneer, u heeft in eerdere mailwisseling een andere naam gebruikt (waarschijnlijk mijn echte naam) Om die rede hebben wij het account geblokkeerd tot dat je ons je echte gegevens geeft, met bijgevoegd documenten waarmee u bewijst dat deze gegevens kloppen. Omdat ik deze gegevens niet geven wil aan een partij als Parship, besluit ik een beroep te doen op het herroepingsrecht. Dit geef ik netjes aan en ga ervanuit dat het geld terug gestort werd. (Ik had betaald via Paypal (gelukkig wel!)) Komt er een mail binnen van Paypal, er is € 42,55 afgeschreven! Wat blijkt?

  Als je gratis lid wordt vul je een aantal vragen in, de computer maakt hiervan een persoonlijk rapport, zonder enig interesse te hebben in een of ander rapport over mij zelf vul ik de vragen in, aannemend dat dit opgenomen wordt in je profiel. Nu blijkt dus dat als GRATIS lid je dit rapport kun kopen bij Parship. Kosten : € 129,-. Ik kan mij niet voorstellen dat er iemand die geen 21,95 wil betalen wel even 129 euro overmaakt voor een PDFje uitgespuugd door de computer, maar goed. Maar wat blijkt? GE-WEL-DIG! Als je betaald lid wordt krijg je dit PDFje helemaal gratis! Ook vraag je er niet om, en zit ik niet te wachten op een PDFje waar in een door de computer gegenereerd rapport over mij zelf beschreven staat…. Je krijgt het rapport, of je wil of niet! Wat maakt dat nu uit zou je denken…. Ja dat denk je, TOT je gebruik maakt van het herroepingsrecht. Dan claimt men, op bassis van het herroepingsrecht heeft u recht op teruggave van het al betaalde lidmaatschap van € 21,95, maar gezien je een rapport van € 129 helemaal gratis ontvangen heb en dit een onomkeerbaar medium is (je kunt het niet terug geven) zult je die moeten betalen ivm waardecompensatie, maar Parship is zo aardig om dit bedrag maar voor de helft in rekening te brengen dus dan praten we over een bedrag van 64,50. En vervolgens wordt dit bedrag minus het reeds betaalde bedrag afgeschreven van je Paypal omdat je ook nog eens een autorisatie afgeeft tijdens het afsluiten van het abonnement.

  Conclusie: 2 dagen lid van Parship, geen profiel kunnen lezen maar wel 64,50 armer

  Gelukkig heb ik met behulp van Paypal een claim kunnen maken zodat ik mijn geld terug kreeg, waarop Parship mij een herinnering stuurt dat ik toch echt moet betalen. Ongelooflijk! Wat een doordacht misselijkmakende oplichtersbende is dit bedrijf…. Ik zou zeggen…. LETOP een gewaarschuwd man/vrouw telt voor twee!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Bib 22 november 2016 op 20:28 -

  Echt zoveel moeite moeten doen om me aan te melden, maar goed je krijgt contactgarantie dus hoop echt dat het iets gaat worden.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. ester 25 november 2016 op 09:29 -

  Een reactie op fast,, idd mij is het zelfde overkomen, wat een nepperij.
  heb je eindelijk doe moed om te gaan date wordt je zo opgelicht, ook ik ben maar 24n lid geweest en kreeg een rekening van 129 voor een profiel pdf waar ik niet om gevraagd had, gemeen om bij de betalingstekening ergens onzichtbaar iets te zetten zodat je aan dat pdfje vast zit, terwijl er staat gratis,
  ook ik zou NIEMAND deze site aanraden, ik vraag mij af of er uberhaupt een site is die te vertrouwen is en die er werkelijk voor de zoekende is.
  Ook ik hoefde maar de helf te betalen van die 129 maar heb het laten tegenhouden door de bank, nu allerlei dreigementen van deurwaarders, bent benieuwd war er gaat gebeuren, heeft iemand hier ervaring mee.
  ben niet berijd om nog 1 cent aan parship te betalen, vieze vuile oplichters.MENSEN TRAP ER NIET IN.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. ester 25 november 2016 op 13:53 -

  Helemaal met fast eens, ook ik ben op deze manier opgelicht door parship.LIEVE MENSEN TRAP ER NIET IN

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. marjolein 25 december 2016 op 12:29 -

  Waardeloze dating site. Foto’s van leden blijven vaag, dus ook als je betalend lid bent, en als je wilt weten hoe iemand eruit ziet moet je een bericht sturen met een verzoek om heldere foto’s. Belachelijk gewoon. Het is bovendien duur! Daarnaast weinig respons van mannen. Mijn profiel werd dagenlang door niemand bekeken. Dat is op andere dating sites absoluut anders, dus mijn advies: niet doen!!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. Bram 16 januari 2017 op 13:54 -

  Het zou een redelijke site zijn als foto ’s zichtbaar waren! Het is nu zo omslachtig als wat en kost te veel tijd.
  Onzinnig om alle foto ’s te blurren, je kijkt toch eerst naar uiterlijk!?!?!
  En daarom ook te duur!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. janssen 25 januari 2017 op 18:18 -

  geen slechte datingsite. het is duur, je betaalt er echt wel voor, maar dan krijg je ook een datingsite die jou als lid ook echt serieus neemt. wil je dat niet? dan heb je op parship niets te zoeken.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »