Datingsites Opzeggen

datingsites advertenties review

Meestal is het aanmelden op een datingsite heel gemakkelijk. Over de hele site staan grote aanwijzingen waar je je moet aanmelden en dit word je dan ook zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. Maar dat is helaas bij het afmelden vaak wat anders. Natuurlijk willen datingsites liever dat je aangemeld blijft zodat je bijvoorbeeld in een later stadium alsnog actief lid kunt worden. Daarbij geldt, hoe meer (actieve) leden op een datingsite, hoe effectiever de datingsite is.

Om je te helpen bij het afmelden van datingsites, hebben we in elke review beschreven hoe je je kunt afmelden. Dit hebben onze dating experts zelf handmatig uitvoerig  voor je getest. Je kunt je in de meeste gevallen gewoon als je ingelogd bent, via je profiel uitschrijven en opzeggen van een datingsite. In deze gevallen hebben we een stappenplan gemaakt om het je nog gemakkelijker te maken. In sommige gevallen kun je alleen afmelden via een e-mail naar de klantenservice. Ook dit staat uitgebreid in elke review beschreven.

Hieronder vind je een lijst met de populairste datingsites en een link naar de review, waar de uitschrijfmogelijkheden beschreven staan. Zo kun je snel en gemakkelijk datingsites opzeggen. Staat jouw site er niet tussen? Gebruik dan de zoekfunctie om direct bij jouw datingsite uit te komen.

Lijst voor datingsites opzeggen