LoveMatch

Britt Meijer 16 september 2015 14
LoveMatch
3
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Datingsite LoveMatch is er voor single mannen en vrouwen die op zoek zijn naar meer spanning in hun leven. Bijvoorbeeld door middel van een date, chat of leuk avontuur. Eigenlijk kan alles want er wordt ook aangegeven dat je op LoveMatch terecht kunt voor een spannende affaire. Op LoveMatch kun je een gratis privé bericht sturen naar een van de profielen die zichtbaar zijn vanaf de homepagina. Je hoeft dan niet per se lid te zijn van de datingsite. Het voldoet om je naam, e-mailadres en geslacht in te geven. Opvallend is dat ten tijde van deze review voornamelijk vrouwen actief zijn op de datingsite. Er zijn niet alleen Nederlandse, maar ook Belgische dames actief. Op LoveMatch kun je zelf op zoek gaan naar jouw favoriete date. De datingsite beschikt niet over een matching systeem waarmee andere leden aan je voorgesteld worden.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid LoveMatch

Een minpunt in de betrouwbaarheid en discretie valt direct op doordat bestaande profielen vanaf de homepagina voor iedereen zichtbaar zijn. Weliswaar is alleen je naam en profielfoto te zien, maar toch lever je privacy in. Op de datingsite zijn een gebruiksvoorwaarden en privacy overeenkomst te lezen. Hiermee ga je automatisch akkoord wanneer je een account aanmaakt. In de gebruiksvoorwaarden staat dat het bedrijf geen persoonlijke gegevens van leden zoals echte naam, e-mail adres en telefoonnummer etcetera op de datingsite zal publiceren of aan derden zal verstrekken. Je bepaalt dus zelf wat anderen te zien krijgen. Daarnaast heeft LoveMatch passende technische en organisatorische maatregelen genomen om de persoonsgegevens van leden te beveiligen. Binnen de betaalomgeving maakt datingsite LoveMatch gebruik van een beveiligde SSL verbinding. Dit zorgt ervoor dat betalingsgegevens niet kunnen worden onderschept door internetcriminelen. Over het algemeen scoort het bedrijf op gebied van veiligheid en discretie dus toch een voldoende.

Inschrijven LoveMatch

Om een date te kunnen afspreken is het nodig om een account op LoveMatch aan te maken. Een account aanmaken gaat heel gemakkelijk via de homepage en bovenal is het gratis. Je vult je voornaam (of nickname als je anoniem wilt blijven) in, je e-mailadres en je geeft aan of je man of vrouw bent. Vervolgens ontvang je een e-mail waarmee jij je profiel kunt activeren. Dit wordt vermoedelijk gedaan om fake profielen te weren. Nadat je op de activatielink hebt geklikt kom je direct in de date omgeving terecht. Bij inschrijving krijg je direct 30 credits gratis. Alvorens je start met het zoeken naar een date wordt aangeraden om eerst je eigen profiel compleet te maken. Je kunt diverse persoonsgegevens aanvullen en een profielfoto uploaden. Het compleet maken van je profiel is niet verplicht, echter is het wel aan te raden. Uit ervaring weten wij van datingsites.nl dat dit je slagingskansen vergroot. Om een bericht te kunnen sturen naar andere leden moet je rechtsboven op het tandwiel klikken en vervolgens naar ‘originele site’ gaan. Daar kun je een profiel aanklikken en zo berichten versturen. Hiervoor wordt een vergoeding gevraagd. Er is ook een support aanwezig waar je met al je vragen terecht kunt.

Gratis aanmelden

Kosten LoveMatch

Je sluit op deze datingsite geen abonnement af. Er wordt voor bijna alle diensten wel een vergoeding gevraagd in de vorm van credits. Om foto’s te kunnen bekijken, berichten te kunnen sturen en in contact te kunnen komen met andere leden moet je credits hebben. Bij aanmelding ontvang je er direct 30 gratis. Dit is goed voor 3 berichten. Echter als je meer wilt, kun je extra credits aanschaffen. De mogelijkheden voor het aanschaffen van credits zijn als volgt:

100 credits voor 20 euro
200 credits voor 40 euro
450 credits voor 75 euro
580 credits voor 100 euro
930 credits voor 150 euro

Betaling is mogelijk via iDEAL, Mr Cash bancontact en creditcard. Door Bedrijf ontvangen betalingen worden niet terugbetaald. Credits zijn maximaal 12 maanden na aankoop geldig.

LoveMatch app

Ten tijde van deze review beschikt datingsite LoveMatch niet over een online dating app. De datingsite is wel via mobiel goed te gebruiken want er is een speciale mobiele versie van de datingsite beschikbaar. Zo kun je ook via smartphone en tablet altijd en overal op zoek gaan naar jouw favoriete date.

Gratis aanmelden

Acties en kortingen

Geregeld heeft LoveMatch kortingen voor bestaande- en nieuwe leden zoals gratis credits. Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven op LoveMatch

Wanneer je een love match hebt gevonden of wanneer je geen gebruik meer wilt maken van de datingsite kun jij je op elk gewenst moment en zonder opgave van reden afmelden. Wanneer jij je account langer dan 12 maanden niet gebruikt wordt het zelfs automatisch verwijderd. Ook credits worden op dat moment verwijderd en er vindt geen terugbetaling plaats. Uitschrijven bij LoveMatch gaat als volgt:

Zorg ervoor dat je ingelogd bent
Klik op het tandwiel rechtsboven
Ga naar instellingen
Klik onderaan op ‘account opheffen’.

Je ontvangt nu een e-mail waarmee jij je opheffing kunt bevestigen. Pas nadat je op de link in de e-mail hebt geklikt is je account volledig verwijderd. Let op: Nog openstaande credits vervallen direct en worden niet terug betaald.

Gratis aanmelden

datingsites categorie advertenties

14 Reviews »

 1. lydia 1 december 2015 op 20:33 -

  kort maar krachtig. 1 grote nep-site vol met nep-profielen en mensen (waarschijnlijk 1 en dezelfde) die je alleen aan het lijntje houden om je credits te laten kopen en als je 100 euro lichter met ze afspreekt hebben ze opeens de meest vreemde ongelukken, verjaardagen vergeten of ziektes aan de hand. Beetje triest, eenzame mensen zo van hun geld af helpen

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Cees 2 december 2015 op 20:37 -

  Beste Cora, heb je nu werkelijk niet door dat “bijna iedereen die meteen reageert” gewoon een lokvogel is van lovematch om jou geld af te troggelen. Ze houden je continue aan het lijntje met elke keer weer een ander excuus waarom ze de date niet na konden komen. Alle berichtjes die je ontvangt lijken ook heel erg verdacht veel op elkaar ?????

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Edwin 20 december 2015 op 14:02 -

  Beste Britt, je stelt dat er geen matching systeem in lovematch zit. Dat zit er ook niet in, Maar met enige regelmaat krijg je als gratis proeflid wel een berichtje waarin iemand zegt dat zij/hij door lovematch aan jou gekoppeld is. Met als doel natruurlijk om je credits te laten kopen en betalend lid te maken. Echter deze berichtjes zijn dus van 1 van de vele nep-profielen van dit dubieuze bedrijf. Jammer dat ik bij je review niets teruglees over de vele nep-profielen die er door lovematch zelf gebruikt worden

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Michel 20 december 2015 op 18:12 -

  Toch wel heel erg knap dat je meteen berichtjes krijgt dat je er leuk uitziet, dat iemand zich tot je aangetrokken voelt etc etc terwijl je profiel als gratis proeflid niet eens zichtbaar is en ook wanneer je nog helemaal niets, zelfs geen foto, in je profiel hebt staan (getest samen met een vriendin van me, ik was niet eens vindbaar en toch berichten krijgen ?????) Dit is je reinste oplichterij. Nu begrijp ik dat het een lekker klein intiem clubje is en dat je snel een reactie krijgt Cora, lovematch beheert gewoon zelf 90 procent van de profielen die dus overduidelijk niet echt zijn. Erg jammer

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Michel 28 juni 2016 op 05:23 -

  Mensen blijf weg van deze site. Het is de grootste oplichting die ik ooit meegemaakt heb. 4 afspraken die op het laatste ogenblik afgezegd worden omdat kind ziek is, de auto in panne en ga zo maar verder. Tessa, Maggy, Ivonne20, allemaal nep. Het zijn stuk voor stuk chat operatoren. Zoek het woord maar eens op in Google.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Sander 7 juli 2016 op 12:42 -

  Ik ben in tegenstelling tot iedereen hier wel positief. ja je krijgt wel wat spam maar daar moet je even doorheen kijken. Er zitten meer dan genoeg echte mensen op die wel willen afspreken.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Wilma 4 september 2016 op 19:40 -

  goede matching en leuke mannen!
  X wilma

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. henk 13 september 2016 op 19:22 -

  Mooi verwoord Sander (Martijn) Pronk eigenaar van de website lovematch.nu , ben in een paar stappen bij de daadwerkelijke eigenaar van de website terrecht gekomen, doordat ik ook ben misleid, het bedrijf wat achter deze schandalige praktijken zit gevestigd in Rotterdam.
  De dame waar ik contact mee had, kwam met allerlei smoezen.
  Ik trap er niet meer in!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. Loek 25 oktober 2016 op 14:59 -

  Gezellige datingsite voor een goede chat en dates.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. Erwin 6 november 2016 op 18:58 -

  Ja ja de mooiste vrouwen staan erop die hebben geen problemen met het krijgen van een man
  Ook staat vermeld dat je 3 X een bericht kan sturen bij de 2d X kom ik niet meer antwoorden om ja te zeggen voor een afspraak . GEEN AANRADER. Alles is NEP.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »