50Liefde

Britt Meijer 19 maart 2018 140
50Liefde
3.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

50liefde is een van de grootste datingsites voor 50 plussers in Nederland. Zo als de naam al doet voorkomen richt zij zich op de 50 plusser. De datingsite heeft een fris en overzichtelijk uiterlijk en blinkt uit door zijn goede gebruiksgemak. Ook voor mensen die niet heel bedreven zijn met de computer kunnen prima terecht op deze dating site. Op 50 liefde ben je niet aan het goede adres als jij kortstondige flirts wilt. Een duurzame, leuke en serieuze relatie: daarvoor kun jij je aanmelden op deze datingsite.

Opvallend is dat er niet bekend is hoeveel leden er op dit moment actief zijn op 50liefde.nl. Ze spreken zelf over ‘duizenden’ maar niet over concrete aantallen. Wel is er transparantie over de man / vrouw ratio die op moment van review op 57% vrouw 43% man staat. Dit is natuurlijk een erg goede verhouding, meestal zijn de mannen veruit in de meerderheid. Tevens wordt er vermeld dat er in het afgelopen jaar ruim 1 miljoen berichten zijn verstuurd wat volgens de dating site duidt op veel actieve leden. Uiteraard vergoot dit de kans op een match voor jou! Dit valt ook af te lezen aan het aantal succesgevallen via de datingsite. Volgens 50liefde slaagt meer dan 30% hier en vindt die een geschikte match of partner.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid 50Liefde

50 liefde doet haar best om een betrouwbare datingsite te zijn. Dat moet ook wel nu de datingsite landelijk bekend is van de radio en tv reclames. Op het moment dat jij je gegevens kunt achterlaten op 50liefde.nl kom je direct in een beveiligde omgeving terecht, te herkennen aan “https://” of het slotje in je browser. Dit bekent dat je informatie versleuteld wordt en daarom niet zomaar te onderscheppen is.

Daarnaast worden profielen handmatig gecontroleerd en hierdoor loop je minder risico dat je opgelicht wordt of een nep profiel tegenkomt. Iets wat vaak een groot probleem is op gratis datingsites. Je kunt zo dus met een gerust hart een berichtje sturen naar een lid van 50 liefde. De kwaliteit van het ledenbestand in combinatie met de goede match-procedure zorgt ervoor dat ruim 33% van de leden daadwerkelijk een partner vind op 50liefde.nl. Helaas konden we geen inzicht krijgen in de daadwerkelijke cijfers, maar we geloven deze dating site op hun woord. Qua veiligheid en betrouwbaarheid zit je hier wel goed.

Een ander bijkomend voordeel is, dat je bij de datingsite ook anoniem een account kan aanmaken. Zo kun je het eerst proberen en je persoonlijke informatie beschermen. Mocht de datingsite bevallen kun je altijd er nog voor kiezen meer te delen. Zo weet niet iedereen in een keer dat je lid bent van de datingsite 50liefde. Waar natuurlijk iedereen zijn reden voor kan hebben, dat je niet wil dat het bekend is.

Inschrijven en inloggen

Inschrijven gaat heel gemakkelijk bij de datingsite. Vanaf hier ga je echt merken dat 50liefde.nl uitblinkt op gebruikersgemak ten opzichte van andere datingsites. In eerste instantie is het enige wat jij in hoeft te vullen of je man of vrouw bent, je naam, e-mail adres en waarnaar je op zoek bent. Zowel hetero als biseksueel behoort tot de mogelijkheden. Vervolgens ontvang je een verificatie e-mail die je moet bevestigen. Zo kun je dus ook lekker anoniem beginnen met het zoeken van een date bij 50liefde.

Later maak jij je profiel compleet en hoe vollediger je dit invult, hoe beter de matches die jij krijgt, bij jou zullen passen. Het valt ook op dat je op deze dating site op elk moment hulp kunt inroepen. Mail of bel de klantenservice op moment dat je problemen hebt en er wordt snel en accuraat gereageerd. De telefonische bereikbaarheid is iets waarmee 50liefde.nl zich onderscheid in vergelijking met andere datingsites. Als je eenmaal je profiel hebt ingevuld, kom je in de omgeving terecht waarin jij contact kunt opnemen met andere singles. Via dit gratis lidmaatschap heb je toegang tot alle basis functies. Met een gratis lidmaatschap zijn het aantal foto’s dat je kunt bekijken beperkt. Ook op moment dat je berichten wilt uitwisselen moet je betalen.

Gratis aanmelden

Kosten 50Liefde

Op moment dat jij gebruik wilt maken van een betaald lidmaatschap kun jij je gemakkelijk inschrijven. De kosten zijn gemiddeld ten opzichte van vergelijkbare dating websites. Er bestaan 3 verschillende lidmaatschappen namelijk:

 • Lite Premium: 3 maanden voor 29,99 euro per maand
 • Classic Premium: 6 maanden voor 24,99 per maand
 • Comfort Premium: 12 maanden voor 17,99 per maand

Een betaalde versie geeft je de veel meer mogelijkheden. We hebben de belangrijkste opgesomd:

 • Onbeperkt matchgame spelen
 • Onzichtbaar surfen
 • Bezoekers van uw profiel bekijken

App 50Liefde

Op moment van review beschikt 50liefde.nl niet over een dating app, maar wel over een mobiele versie van de website die goed werkt. Ook op tablet en mobiele telefoon kun je dus onbeperkt genieten.

Gratis aanmelden

Nieuws en kortingen

50liefde.nl heeft regelmatig kortingen en acties. Denk hierbij aan een dag gratis daten of een 3 dagen een gratis lidmaatschap. Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven 50Liefde

Als je om een of andere reden je profiel wilt verwijderen op 50liefde.nl dan gaat dat vrij gemakkelijk. Om je profiel te verwijderen moet je wel ingelogd zijn. Klik vervolgens op mijn account -> profiel aanpassen -> profiel verwijderen. Let op! Je krijgt een e-mail waarin jij moet bevestigen dat jij je account wilt verwijderen. Pas nadat dit bevestigd is, is het account verwijderd. Jouw gegevens worden wel nog 3 maanden bewaard. Handig als je weer opnieuw wilt activeren, maar minder leuk als je direct verdwenen wilt zijn.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

140 Reviews »

 1. Rachelle 18 maart 2019 op 14:59 -

  Bij 50liefde is het wel aan te raden om eerst even gebruik te maken van het maand abonnement. Als je dat namelijk niet doet dan die je dat het misschien wel eig helemaal niet iets voor jou is. Je kan hierdoor 14 dagen kijken zonder dat je hoeft te betalen.

  Dit heb ik ook gedaan, toen kwam ik in contact met Marco. Toen besloot ik om 6 maanden in zee te gaan met 50liefde. Geen problemen gehad niets!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Vigo 12 maart 2019 op 14:42 -

  Hallo,

  Ik begrijp wel hoe mensen over 50liefde denken. Het is een mix van reacties, maar toch was ik er positief over.

  Ook een maand abonnement gekozen, waar naar zeggen je een bedenktijd hebt van 2 weken. Hier heb ik ook gebruik van gemaakt want ik dacht dat het niets zou worden dus heb ik het stop gezet. Nergens last van gehad m.b.t incassobureau’s of iets dergelijks.

  Een maand later toch besloten gewoon een abonnement af te sluiten €24,99 voor 6 maanden. Je hebt wel heel snel contact, kijk gewoon een beetje wat je ligt en daarmee kan je in zee gaan. Zo heb ik het ervaren.

  Ik kan mijzelf dus nu best gelukkig noemen omdat ik aan het eind van de rit wel een lieve en attente vrouw heb kunnen vinden. Naar mijn mening kan ik het dus wel aanbevelen.

  Groetjes,
  Vigo

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Henk 6 maart 2019 op 13:32 -

  Beste mensen, het is gewoon pure oplichterij !!! Na proefabonnement van één maand, blijkt dat als je niet meteen opzegt je er minimaal 2 maanden aan vast zit en er wordt direct gedreigd met een incassobureau , ondanks dat de 2e maand tijdig opgezegd is.
  Puur bedrog die hele site.
  Verder reageert praktisch niemand terug en krijg je wel aanmeldingen van mooie jonge vrouwen, w.o. uit Rusland.
  Kijk uit !!!
  Volgens mij zijn de recensies fake !

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Gina 21 februari 2019 op 15:09 -

  Hallo,

  Positief allemaal, zo denk ik er ook over. Het was een aangename ervaring waarbij ik een nieuwe man heb leren kennen. Het is nog erg pril, maar het geeft wel aan dat 50liefde heeft wat ik zocht.

  Daarmee kan ik het andere 40+ ook dus aanbevelen. Groetjes Gina

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Elise 15 februari 2019 op 14:58 -

  Ha Micha, vervelend om te lezen. Ik heb het heel anders mogen ervaren.

  Bij mij is het allemaal zeer soepel verlopen en heb nu een nieuwe partner kunnen vinden. Duurde ook wel lang hoor, maar geduld is een schone zaak denk ik zo? Jaar abonnement van 17,99 per maand.

  Vanuit mijn perspectief kan ik het andere dus aanbevelen.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. muisha 12 februari 2019 op 16:21 -

  ik kreeg gisteren bericht dat mijn stornering aab geld niet correct was, ik mag nog 2 maanden betalen, met administratie kosten binnen 14 dagen anders de deurwaarder en wederom 40 euro erop. Mijn ervaring, ik denk dat het een grote oplichterij is, ik heb meer dan 25 korte vriendelijk uitnodigende berichtjes mogen zenden aan de leden, van 3 heb ik antwoord gekregen., 2 daarvan waren mensen – vrouwen die om geld verlegen zaten, Russische vrouw – Amerikaans sprekende vrouw in Nederland, 1 fatsoenlijke afwijzing. Daarnaast worden er interesse berichtjes gestuurd door vrouwen, leden, waar Je dan keurig op antwoord met als gevolg dat er geen enkel antwoord meer komt…Je houdt dan Je profiel nog even aan. Ik ga mijn ervaringen ook met de redactie delen, als zij volhouden dat ik moet blijven betalen, dan ga ik de komende 2 maanden mannen aanschrijven en vragen naar hun ervaringen – leden die NU online zijn, vrouwen pasten pasten haast altijd op 1 pagina en vaak niet meer dan 10….dus nee zeker niet aanbevelingswaardig, ik vraag mij af wie de hier door mij gelezen reviews heeft geschreven, de toekomst zal het leren, vriendelijke groet Misha

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Faas 21 januari 2019 op 14:45 -

  Goedemiddag,

  een zeer prettige ervaring gehad bij 50liefde. Na een complexe relatie van 3-4 jaar toch besloten om uit elkaar te gaan.

  Wat onderzoek gedaan naar een datingsite voor mijn leeftijd. 50liefde kwam hier naar voren. Het is erg makkelijk aanmelden, kosten van 24,99 pm ook acceptabel en makkelijk contact leggen.

  Met vlag en wimpel geslaagd hier.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. Henk-Jan 9 januari 2019 op 16:30 -

  Goedemiddag allen,

  Ook ik heb wat onderzoek gedaan. Zie wat negatieve berichtjes net zoals andere. Weerhield mij er niet van om het toch te gaan proberen.

  6 maanden abonnement voor €24.99,- per maand, waarbij je ”naar zeggen” 80% contactgarantie hebt. Ik kan jullie melden dat dat gewoon 100% is. Je hebt altijd contact met leuke mensen.

  Je geeft zelf aan met wat voor type persoon je graag in contact wil komen en dan kan je lekker een band gaan opbouwen. Precies zoals ik heb gedaan.

  Mijn nu huidige vrouw Corina heeft ook 5 maanden lang op 50liefde gezeten. We kwamen elkaar tegen en binnen 2 maanden met elkaar afgesproken. Hou rekening met een maandje opzegtermijn. Er was een zeer hechte klik en ben erg blij.

  Ik beveel 50liefde daarom ook gewoon aan.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. Marion 20 december 2018 op 20:09 -

  Hallo allen,

  Om een lang verhaal kort te maken. Gewoon proberen ondanks de negativiteit, ik lees het hier en daar, maar het is gewoon allemaal positief. Geen negativiteit meegemaakt, dus het was allemaal goed te doen.

  10 daagsabonnement word niet meer gelijk verlengd, word nu om gevraagd. Prima! Verlengd naar 6 maanden, en in 6 maanden een man gevonden.

  Als ik het kan, dan kan iemand anders het ook!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. Jannes 15 december 2018 op 20:44 -

  Goedenavond,

  Het is erg fijn om nu te weten dat 50liefde gewoon een positieve datingsite is. Ik was altijd erg huiverig door de negatieve reacties en ervaringen, maar het viel echt allemaal reuze mee.

  Sterker nog, het was gewoon prima en goed te doen. Het is een zeer fijne datingsite waarbij je makkelijk contact legt.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »