50Liefde

Britt Meijer 19 maart 2018 152
50Liefde
3.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl
datingsites advertenties review

50liefde is een van de grootste datingsites voor 50 plussers in Nederland. Zo als de naam al doet voorkomen richt zij zich op de 50 plusser. De datingsite heeft een fris en overzichtelijk uiterlijk en blinkt uit door zijn goede gebruiksgemak. Ook voor mensen die niet heel bedreven zijn met de computer kunnen prima terecht op deze dating site. Op 50 liefde ben je niet aan het goede adres als jij kortstondige flirts wilt. Een duurzame, leuke en serieuze relatie: daarvoor kun jij je aanmelden op deze datingsite.

Opvallend is dat er niet bekend is hoeveel leden er op dit moment actief zijn op 50liefde.nl. Ze spreken zelf over ‘duizenden’ maar niet over concrete aantallen. Wel is er transparantie over de man / vrouw ratio die op moment van review op 57% vrouw 43% man staat. Dit is natuurlijk een erg goede verhouding, meestal zijn de mannen veruit in de meerderheid. Tevens wordt er vermeld dat er in het afgelopen jaar ruim 1 miljoen berichten zijn verstuurd wat volgens de dating site duidt op veel actieve leden. Uiteraard vergoot dit de kans op een match voor jou! Dit valt ook af te lezen aan het aantal succesgevallen via de datingsite. Volgens 50liefde slaagt meer dan 30% hier en vindt die een geschikte match of partner.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid 50Liefde

50 liefde doet haar best om een betrouwbare datingsite te zijn. Dat moet ook wel nu de datingsite landelijk bekend is van de radio en tv reclames. Op het moment dat jij je gegevens kunt achterlaten op 50liefde.nl kom je direct in een beveiligde omgeving terecht, te herkennen aan “https://” of het slotje in je browser. Dit bekent dat je informatie versleuteld wordt en daarom niet zomaar te onderscheppen is.

Daarnaast worden profielen handmatig gecontroleerd en hierdoor loop je minder risico dat je opgelicht wordt of een nep profiel tegenkomt. Iets wat vaak een groot probleem is op gratis datingsites. Je kunt zo dus met een gerust hart een berichtje sturen naar een lid van 50 liefde. De kwaliteit van het ledenbestand in combinatie met de goede match-procedure zorgt ervoor dat ruim 33% van de leden daadwerkelijk een partner vind op 50liefde.nl. Helaas konden we geen inzicht krijgen in de daadwerkelijke cijfers, maar we geloven deze dating site op hun woord. Qua veiligheid en betrouwbaarheid zit je hier wel goed.

Een ander bijkomend voordeel is, dat je bij de datingsite ook anoniem een account kan aanmaken. Zo kun je het eerst proberen en je persoonlijke informatie beschermen. Mocht de datingsite bevallen kun je altijd er nog voor kiezen meer te delen. Zo weet niet iedereen in een keer dat je lid bent van de datingsite 50liefde. Waar natuurlijk iedereen zijn reden voor kan hebben, dat je niet wil dat het bekend is.

Inschrijven en inloggen

Inschrijven gaat heel gemakkelijk bij de datingsite. Vanaf hier ga je echt merken dat 50liefde.nl uitblinkt op gebruikersgemak ten opzichte van andere datingsites. In eerste instantie is het enige wat jij in hoeft te vullen of je man of vrouw bent, je naam, e-mail adres en waarnaar je op zoek bent. Zowel hetero als biseksueel behoort tot de mogelijkheden. Vervolgens ontvang je een verificatie e-mail die je moet bevestigen. Zo kun je dus ook lekker anoniem beginnen met het zoeken van een date bij 50liefde.

Later maak jij je profiel compleet en hoe vollediger je dit invult, hoe beter de matches die jij krijgt, bij jou zullen passen. Het valt ook op dat je op deze dating site op elk moment hulp kunt inroepen. Mail of bel de klantenservice op moment dat je problemen hebt en er wordt snel en accuraat gereageerd. De telefonische bereikbaarheid is iets waarmee 50liefde.nl zich onderscheid in vergelijking met andere datingsites. Als je eenmaal je profiel hebt ingevuld, kom je in de omgeving terecht waarin jij contact kunt opnemen met andere singles. Via dit gratis lidmaatschap heb je toegang tot alle basis functies. Met een gratis lidmaatschap zijn het aantal foto’s dat je kunt bekijken beperkt. Ook op moment dat je berichten wilt uitwisselen moet je betalen.

Gratis aanmelden

Kosten 50Liefde

Op moment dat jij gebruik wilt maken van een betaald lidmaatschap kun jij je gemakkelijk inschrijven. De kosten zijn gemiddeld ten opzichte van vergelijkbare dating websites. Er bestaan 3 verschillende lidmaatschappen namelijk:

 • Lite Premium: 3 maanden voor 29,99 euro per maand
 • Classic Premium: 6 maanden voor 24,99 per maand
 • Comfort Premium: 12 maanden voor 17,99 per maand

Een betaalde versie geeft je de veel meer mogelijkheden. We hebben de belangrijkste opgesomd:

 • Onbeperkt matchgame spelen
 • Onzichtbaar surfen
 • Bezoekers van uw profiel bekijken

App 50Liefde

Op moment van review beschikt 50liefde.nl niet over een dating app, maar wel over een mobiele versie van de website die goed werkt. Ook op tablet en mobiele telefoon kun je dus onbeperkt genieten.

Gratis aanmelden

Nieuws en kortingen

50liefde.nl heeft regelmatig kortingen en acties. Denk hierbij aan een dag gratis daten of een 3 dagen een gratis lidmaatschap. Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven 50Liefde

Als je om een of andere reden je profiel wilt verwijderen op 50liefde.nl dan gaat dat vrij gemakkelijk. Om je profiel te verwijderen moet je wel ingelogd zijn. Klik vervolgens op mijn account -> profiel aanpassen -> profiel verwijderen. Let op! Je krijgt een e-mail waarin jij moet bevestigen dat jij je account wilt verwijderen. Pas nadat dit bevestigd is, is het account verwijderd. Jouw gegevens worden wel nog 3 maanden bewaard. Handig als je weer opnieuw wilt activeren, maar minder leuk als je direct verdwenen wilt zijn.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

152 Reviews »

 1. Lotte 9 augustus 2019 op 20:29 -

  Goedenavond,

  Een prettige ervaring gehad!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Marianne 6 augustus 2019 op 20:19 -

  Goedenavond.

  Ik heb vernomen van 50liefde dat er best veel dingen zijn veranderd. Nu worden je proefabo’s niet meer automatisch verlengt e.d. Ideaal!

  Voor mij heeft deze site zeker zijn vruchten doen afwerpen. Hierbij praat ik wel over een tijdsbestek van minimaal 6 maanden, maar dat maakt niet uit. Zolang er aan het eind van de tunnel een man klaar staat.. Gelukkig was dit het geval.

  Blij, trots en happily in love!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Sjaak 16 juli 2019 op 20:45 -

  Als ik me mag mengen in de discussie mbt betalingen, fake profielen e.d. is dit gewoon iets om van te walgen. Ik snap best dat er hier en daar een nep profiel tussen zit, maar waar maak je je druk om? Het gaat toch om het feit dat je een ontmoeting kan hebben met iemand waar je een klik mee hebt? Er zijn genoeg mogelijkheden die hier voor kunnen zorgen. Gelukkig ben ik geen ‘slachtoffer’ geworden van 50liefde, maar hebben ze mij goed geholpen met het vinden van een juiste partner.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Kees 3 juli 2019 op 20:59 -

  Beste,

  Het is naar om te horen dat senioren zoals ik er de dupe van zijn. Geen enkele datingsite is 100% echt, maar er zitten daadwerkelijk wel gewoon echte mensen op. 50liefde.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Jop 28 juni 2019 op 11:43 -

  Beste Mensen .
  Stink er niet in.de maker en beheerder van deze site is een oplichter. zijn vriend doet ook mee en heeft een incassoburo.ook is er diverse keren aangifte tegen hem gedaan

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Paul 25 juni 2019 op 11:49 -

  Goedemorgen,

  Ik kon me er ook niet helemaal in vinden. Maar na een tijdje is het me toch gelukt om in contact te komen met mensen die ook echt een partner zoeken.

  Ik denk gewoon dat het een mix van fictief en echte personen is. Mag de pret niet bederven toch?

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. frans 17 juni 2019 op 10:10 -

  Waardeloze site.Positieve reacties hier zijn fake, evenals de site.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. Max 5 juni 2019 op 14:35 -

  Het begint allemaal bij het aanmelden. Het is belangrijk dat je kijkt naar de abonnementsvormen als je voor een abonnement wil gaan. Je kan altijd eerst proeven dmv een maand abonnement te nemen. Je krijgt namelijk na het aanmelden aan de rechterkant van de site een aanbieding te zien van een maand abonnement €19.99,- eenmalig. Kan je toch even kijken hoe en wat.

  Dit heb ik gedaan waarbij ik daarna richting een 6 maanden abonnement ging. 1 maand is te kort natuurlijk. Al met al een leuke ervaring gehad in 6 maanden. De rest van de site spreekt voor zicht. Er staat best veel in de FAQ en algemene voorwaarden als je ergens niet uitkomt. Kom je er helemaal niet uit, dan kan je de klantenservice ook nog eens benaderen. Ik had de klantenservice één keer nodig ivm mijn abonnement.

  Geslaag!

  Max

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. Floris 20 mei 2019 op 12:28 -

  Middag,

  Om te beginnen heb ik het erg naar mijn zin gehad bij 50liefde. Het aanmelden is gebruiksvriendelijk voor senioren. Daarnaast, na het aanmelden krijg je een actie te zien van een maand abonnement.

  Deze is 3 dagen geldig tot na het aanmelden. Dus hou hier rekening mee anders mis je een mooie kans. Hier heb ik gebruik van gemaakt. Je krijgt dan overigens ook 14 dagen bedenktijd. Ga je hier overheen kost het je eenmalig €20. Daarna gewoon de reguliere bedragen €39.99,- per maand. Geldt ook voor de andere abonnementsvormen je hebt een aantal actiemaanden zoals 3 maanden, 6 en 12. Als dat over is, betaal je het reguliere bedrag van €39.99,- per maand.

  Erg veel misverstanden over ontstaan. Dus bij deze! Ik heb genoten en het proces is nu klaar voor mij.

  Mijn dank!
  Floris

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. Sean 15 april 2019 op 14:51 -

  Goedemiddag,

  50/50. Het heeft voor mij wel gewerkt, maar toch best veel complicaties hier en daar. Voor je er aan begint kan je ook telefonisch contact opnemen als je vragen hebt!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »