50Liefde

Britt Meijer 19 maart 2018 112
50Liefde
3.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl
datingsites advertenties review

50liefde is een van de grootste datingsites voor 50 plussers in Nederland. Zo als de naam al doet voorkomen richt zij zich op de 50 plusser. De datingsite heeft een fris en overzichtelijk uiterlijk en blinkt uit door zijn goede gebruiksgemak. Ook voor mensen die niet heel bedreven zijn met de computer kunnen prima terecht op deze dating site. Op 50 liefde ben je niet aan het goede adres als jij kortstondige flirts wilt. Een duurzame, leuke en serieuze relatie: daarvoor kun jij je aanmelden op deze datingsite.

Opvallend is dat er niet bekend is hoeveel leden er op dit moment actief zijn op 50liefde.nl. Ze spreken zelf over ‘duizenden’ maar niet over concrete aantallen. Wel is er transparantie over de man / vrouw ratio die op moment van review op 57% vrouw 43% man staat. Dit is natuurlijk een erg goede verhouding, meestal zijn de mannen veruit in de meerderheid. Tevens wordt er vermeld dat er in het afgelopen jaar ruim 1 miljoen berichten zijn verstuurd wat volgens de dating site duidt op veel actieve leden. Uiteraard vergoot dit de kans op een match voor jou! Dit valt ook af te lezen aan het aantal succesgevallen via de datingsite. Volgens 50liefde slaagt meer dan 30% hier en vindt die een geschikte match of partner.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid 50Liefde

50 liefde doet haar best om een betrouwbare datingsite te zijn. Dat moet ook wel nu de datingsite landelijk bekend is van de radio en tv reclames. Op het moment dat jij je gegevens kunt achterlaten op 50liefde.nl kom je direct in een beveiligde omgeving terecht, te herkennen aan “https://” of het slotje in je browser. Dit bekent dat je informatie versleuteld wordt en daarom niet zomaar te onderscheppen is.

Daarnaast worden profielen handmatig gecontroleerd en hierdoor loop je minder risico dat je opgelicht wordt of een nep profiel tegenkomt. Iets wat vaak een groot probleem is op gratis datingsites. Je kunt zo dus met een gerust hart een berichtje sturen naar een lid van 50 liefde. De kwaliteit van het ledenbestand in combinatie met de goede match-procedure zorgt ervoor dat ruim 33% van de leden daadwerkelijk een partner vind op 50liefde.nl. Helaas konden we geen inzicht krijgen in de daadwerkelijke cijfers, maar we geloven deze dating site op hun woord. Qua veiligheid en betrouwbaarheid zit je hier wel goed.

Een ander bijkomend voordeel is, dat je bij de datingsite ook anoniem een account kan aanmaken. Zo kun je het eerst proberen en je persoonlijke informatie beschermen. Mocht de datingsite bevallen kun je altijd er nog voor kiezen meer te delen. Zo weet niet iedereen in een keer dat je lid bent van de datingsite 50liefde. Waar natuurlijk iedereen zijn reden voor kan hebben, dat je niet wil dat het bekend is.

Inschrijven en inloggen

Inschrijven gaat heel gemakkelijk bij de datingsite. Vanaf hier ga je echt merken dat 50liefde.nl uitblinkt op gebruikersgemak ten opzichte van andere datingsites. In eerste instantie is het enige wat jij in hoeft te vullen of je man of vrouw bent, je naam, e-mail adres en waarnaar je op zoek bent. Zowel hetero als biseksueel behoort tot de mogelijkheden. Vervolgens ontvang je een verificatie e-mail die je moet bevestigen. Zo kun je dus ook lekker anoniem beginnen met het zoeken van een date bij 50liefde.

Later maak jij je profiel compleet en hoe vollediger je dit invult, hoe beter de matches die jij krijgt, bij jou zullen passen. Het valt ook op dat je op deze dating site op elk moment hulp kunt inroepen. Mail of bel de klantenservice op moment dat je problemen hebt en er wordt snel en accuraat gereageerd. De telefonische bereikbaarheid is iets waarmee 50liefde.nl zich onderscheid in vergelijking met andere datingsites. Als je eenmaal je profiel hebt ingevuld, kom je in de omgeving terecht waarin jij contact kunt opnemen met andere singles. Via dit gratis lidmaatschap heb je toegang tot alle basis functies. Met een gratis lidmaatschap zijn het aantal foto’s dat je kunt bekijken beperkt. Ook op moment dat je berichten wilt uitwisselen moet je betalen.

Gratis aanmelden

Kosten 50Liefde

Op moment dat jij gebruik wilt maken van een betaald lidmaatschap kun jij je gemakkelijk inschrijven. De kosten zijn gemiddeld ten opzichte van vergelijkbare dating websites. Er bestaan 3 verschillende lidmaatschappen namelijk:

 • Lite Premium: 3 maanden voor 29,99 euro per maand
 • Classic Premium: 6 maanden voor 24,99 per maand
 • Comfort Premium: 12 maanden voor 17,99 per maand

Een betaalde versie geeft je de veel meer mogelijkheden. We hebben de belangrijkste opgesomd:

 • Onbeperkt matchgame spelen
 • Onzichtbaar surfen
 • Bezoekers van uw profiel bekijken

App 50Liefde

Op moment van review beschikt 50liefde.nl niet over een dating app, maar wel over een mobiele versie van de website die goed werkt. Ook op tablet en mobiele telefoon kun je dus onbeperkt genieten.

Gratis aanmelden

Nieuws en kortingen

50liefde.nl heeft regelmatig kortingen en acties. Denk hierbij aan een dag gratis daten of een 3 dagen een gratis lidmaatschap. Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven 50Liefde

Als je om een of andere reden je profiel wilt verwijderen op 50liefde.nl dan gaat dat vrij gemakkelijk. Om je profiel te verwijderen moet je wel ingelogd zijn. Klik vervolgens op mijn account -> profiel aanpassen -> profiel verwijderen. Let op! Je krijgt een e-mail waarin jij moet bevestigen dat jij je account wilt verwijderen. Pas nadat dit bevestigd is, is het account verwijderd. Jouw gegevens worden wel nog 3 maanden bewaard. Handig als je weer opnieuw wilt activeren, maar minder leuk als je direct verdwenen wilt zijn.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

112 Reviews »

 1. Hendrik 12 september 2018 op 19:53 -

  Hallo allemaal,

  Erg fijne datingsite. Kan niet anders zeggen. Ik heb nooit een vaste relatie gehad maar had hier ook geen behoefte aan. Tot een zekere hoogte… ik miste wel echt een vrouw waarmee ik alles kon delen.

  Toen ben ik eigenlijk in een waan gaan zoeken naar een vrouw, niet wetende waar ik moest beginnen. Gelukkig bestaan er honderden datingsites die het mogelijk maken, maar voor senioren ben je toch wel beperkt… na lang zoeken kwam ik bij 50 liefde terecht. Gelijk leuke suggesties gekregen en hier ook gelijk contact gekregen met nu mijn huidige vrouw.

  Na ongeveer 3 maanden lang alleen maar online contact te hebben gehad vonden wij het beide tijd dat we een keer moesten afspreken. Dat deden we.. wat een leuke ervaring was dat. Het klikte van alle kanten en sindsdien zijn we erg gelukkig met elkaar.

  Heel erg bedankt en een hartelijke groet.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Jimmy 10 september 2018 op 20:25 -

  Erg fijne datingsite! Heb hier zeer fijn gebruik van kunnen maken tijdens een leegte die ik voelde voor 4 jaar lang. Ik ben ook de jongste niet meer en wilde echt nog een nieuwe relatie.

  Na veel datingsites geprobeerd te hebben, ben ik toch bij 50liefde terecht gekomen. Erg enthousiast over, vooral op de manier hoe de website in elkaar steekt. Overzichtelijk en je weet gelijk waar je aan toe bent.

  Kort daarna in contact gekomen met mijn huidge vrouw Claire. Die maakte ook gebruik van 50liefde en wilde ook echt een nieuwe man in haar leven. Al met al zeer geslaagd en bij deze ook een aanrader voor senioren!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Brian 7 september 2018 op 10:44 -

  Hallo allemaal,

  ik ben erg tevreden over deze site! Ik mijzelf altijd afgevraagd of datingsites het waard waren om te bezoeken. Maar ik wilde perse een liefde hebben. Aangezien ik 50+ ben wilde ik sowieso een nieuwe liefde hebben, want ik was echt op zoek. Gelukkig werd het mogelijk gemaakt door 50Liefde om mijn nieuwe vrouw te ontmoeten! Erg gemakkelijk en overzichtelijk waardoor ik snel een match tegen kwam.

  Voor senioren is het belangrijk (naar mijn mening) om een overzichtelijke site te hebben. Ik ben tevreden, en heb mijn liefde kunnen vinden.
  bedankt

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Ferdinand 3 september 2018 op 20:27 -

  Echt een top site als je op zoek bent naar een ideale relatie zoals ik dat deed. Ik was sinds mijn 42e single en heb een relatie van 15 jaar achter de rug.. Sinds een lange tijd single te zijn geweest vond ik dat het tijd was om op zoek te gaan naar een maatje waarmee ik mijn leven kan delen. Ik miste iets, maar wist niet precies wat ik miste.

  Ik ben gaan zoeken naar dating websites die het voor senioren leuk maken om te daten. Ben bij 50liefde terecht gekomen en viola, sindskort erg gelukkig met mijn huidige partner Veronique. In eerste instantie had ik er een hard hoofd in, maar dankzij het grote ledenplatform en de mooie vrouwen voelde ik mij als een vis in het water. Een echte aanrader als je het mij vraagt! Thanks

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Geert 7 augustus 2018 op 18:03 -

  Te mijden site en dan druk ik me nog zacht uit. Ze geven een zogezegd goedkoop abonnement en later als je opgezegd hebt krijg je een rekening van 87,48 EUR die je zou moeten betalen en nog later komt een zogezegd incassobureau tussen. De profielen zijn fake, als je op die profielen reageert krijg je natuurlijk nooit antwoord. Dit met de bedoeling je abonnement steeds maar te verlengen. Gelukkig had ik het tijdig door.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Jaap Wilderom 22 juni 2018 op 17:08 -

  Ik ben dus weer de volgende die er ingetrapt is en de bekende 87,48 euro betaald heb. Werd aan het lijntje gehouden door fake-vrouwen.
  Alsjeblieft, wordt nooit lid van deze bende. Ze zijn nu nog aan het proberen om nog 39.99 euro van me los te krijgen. Shanna of Anna, maakt allemaal niet uit.
  Please, trap er niet in. Dure les voor mij.
  Waardering die ik ga geven ligt dik onder het vriespunt. Staat een 1, maar moet zijn min 10000000

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Sylvester 8 juni 2018 op 20:15 -

  Sorry maar maken jullie een grap? Ik zou me schamen om zo een review te schrijven..deze gasten zijn beruchte afpersers… gewoon niks betalen aan die incasso dieven.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. Rene 26 april 2018 op 16:29 -

  Ik had een proefabonnement van 19,95 voor een maand uitproberen. Zag in de kleine lettertjes later, dat je machtigt om geld van je rekening te halen en dat er een maand opzegtermijn is. Vuile oplichters op een sluwe manier ben ik nu 87,48 kwijt.
  Omdat ik volgens hen getekend had voor een lidmaatschap.
  Ik moest een mnd termijn betalen van 39,99 en een maand opzegtermijn van 39,99 + de adm.kosten van 7,50Dan was ik van hun af en anders stuurde ze een deurwaarder.Wat een smerig spelletje zeg. Slechtste site ooit, 80% kan niet eens reageren!!! OPLICHTERS
  ps Ik moet een beoordeling geven en lager dan een ster gaat niet VETTE 0

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. H.Basten 5 maart 2018 op 16:03 -

  Vuile oplichters op een sluwe manier ben ik nu 87,48 kwijt.
  Omdat ik volgens hen getekend had voor een lidmaatschap.(wat ik niet gedaan heb volgens mijn weten )
  Ik moest een mnd termijn betalen van 39,99 en een maand opzegtermijn van 39,99 + de adm.kosten van 7,50Dan was ik van hun af en anders stuurde ze een deurwaarder.Wat een smerig spelletje zeg.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. Jan 31 januari 2018 op 11:17 -

  Profiel aangemaakt op de site , ik zou dan e-mail krijgen om te bevestigen. E-mail niet aangekregen. Ik wou een proef abonnement nemen maar gelukkig kwam ik eerst hier terecht. Ik wou mijn profiel terug verwijderen en zou e-mail krijgen om te bevestigen. Weer geen e-mail gehad. Dit zijn fraudeurs !

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »