50Liefde

Britt Meijer 19 maart 2018 125
50Liefde
3.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl
datingsites advertenties review

50liefde is een van de grootste datingsites voor 50 plussers in Nederland. Zo als de naam al doet voorkomen richt zij zich op de 50 plusser. De datingsite heeft een fris en overzichtelijk uiterlijk en blinkt uit door zijn goede gebruiksgemak. Ook voor mensen die niet heel bedreven zijn met de computer kunnen prima terecht op deze dating site. Op 50 liefde ben je niet aan het goede adres als jij kortstondige flirts wilt. Een duurzame, leuke en serieuze relatie: daarvoor kun jij je aanmelden op deze datingsite.

Opvallend is dat er niet bekend is hoeveel leden er op dit moment actief zijn op 50liefde.nl. Ze spreken zelf over ‘duizenden’ maar niet over concrete aantallen. Wel is er transparantie over de man / vrouw ratio die op moment van review op 57% vrouw 43% man staat. Dit is natuurlijk een erg goede verhouding, meestal zijn de mannen veruit in de meerderheid. Tevens wordt er vermeld dat er in het afgelopen jaar ruim 1 miljoen berichten zijn verstuurd wat volgens de dating site duidt op veel actieve leden. Uiteraard vergoot dit de kans op een match voor jou! Dit valt ook af te lezen aan het aantal succesgevallen via de datingsite. Volgens 50liefde slaagt meer dan 30% hier en vindt die een geschikte match of partner.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid 50Liefde

50 liefde doet haar best om een betrouwbare datingsite te zijn. Dat moet ook wel nu de datingsite landelijk bekend is van de radio en tv reclames. Op het moment dat jij je gegevens kunt achterlaten op 50liefde.nl kom je direct in een beveiligde omgeving terecht, te herkennen aan “https://” of het slotje in je browser. Dit bekent dat je informatie versleuteld wordt en daarom niet zomaar te onderscheppen is.

Daarnaast worden profielen handmatig gecontroleerd en hierdoor loop je minder risico dat je opgelicht wordt of een nep profiel tegenkomt. Iets wat vaak een groot probleem is op gratis datingsites. Je kunt zo dus met een gerust hart een berichtje sturen naar een lid van 50 liefde. De kwaliteit van het ledenbestand in combinatie met de goede match-procedure zorgt ervoor dat ruim 33% van de leden daadwerkelijk een partner vind op 50liefde.nl. Helaas konden we geen inzicht krijgen in de daadwerkelijke cijfers, maar we geloven deze dating site op hun woord. Qua veiligheid en betrouwbaarheid zit je hier wel goed.

Een ander bijkomend voordeel is, dat je bij de datingsite ook anoniem een account kan aanmaken. Zo kun je het eerst proberen en je persoonlijke informatie beschermen. Mocht de datingsite bevallen kun je altijd er nog voor kiezen meer te delen. Zo weet niet iedereen in een keer dat je lid bent van de datingsite 50liefde. Waar natuurlijk iedereen zijn reden voor kan hebben, dat je niet wil dat het bekend is.

Inschrijven en inloggen

Inschrijven gaat heel gemakkelijk bij de datingsite. Vanaf hier ga je echt merken dat 50liefde.nl uitblinkt op gebruikersgemak ten opzichte van andere datingsites. In eerste instantie is het enige wat jij in hoeft te vullen of je man of vrouw bent, je naam, e-mail adres en waarnaar je op zoek bent. Zowel hetero als biseksueel behoort tot de mogelijkheden. Vervolgens ontvang je een verificatie e-mail die je moet bevestigen. Zo kun je dus ook lekker anoniem beginnen met het zoeken van een date bij 50liefde.

Later maak jij je profiel compleet en hoe vollediger je dit invult, hoe beter de matches die jij krijgt, bij jou zullen passen. Het valt ook op dat je op deze dating site op elk moment hulp kunt inroepen. Mail of bel de klantenservice op moment dat je problemen hebt en er wordt snel en accuraat gereageerd. De telefonische bereikbaarheid is iets waarmee 50liefde.nl zich onderscheid in vergelijking met andere datingsites. Als je eenmaal je profiel hebt ingevuld, kom je in de omgeving terecht waarin jij contact kunt opnemen met andere singles. Via dit gratis lidmaatschap heb je toegang tot alle basis functies. Met een gratis lidmaatschap zijn het aantal foto’s dat je kunt bekijken beperkt. Ook op moment dat je berichten wilt uitwisselen moet je betalen.

Gratis aanmelden

Kosten 50Liefde

Op moment dat jij gebruik wilt maken van een betaald lidmaatschap kun jij je gemakkelijk inschrijven. De kosten zijn gemiddeld ten opzichte van vergelijkbare dating websites. Er bestaan 3 verschillende lidmaatschappen namelijk:

 • Lite Premium: 3 maanden voor 29,99 euro per maand
 • Classic Premium: 6 maanden voor 24,99 per maand
 • Comfort Premium: 12 maanden voor 17,99 per maand

Een betaalde versie geeft je de veel meer mogelijkheden. We hebben de belangrijkste opgesomd:

 • Onbeperkt matchgame spelen
 • Onzichtbaar surfen
 • Bezoekers van uw profiel bekijken

App 50Liefde

Op moment van review beschikt 50liefde.nl niet over een dating app, maar wel over een mobiele versie van de website die goed werkt. Ook op tablet en mobiele telefoon kun je dus onbeperkt genieten.

Gratis aanmelden

Nieuws en kortingen

50liefde.nl heeft regelmatig kortingen en acties. Denk hierbij aan een dag gratis daten of een 3 dagen een gratis lidmaatschap. Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven 50Liefde

Als je om een of andere reden je profiel wilt verwijderen op 50liefde.nl dan gaat dat vrij gemakkelijk. Om je profiel te verwijderen moet je wel ingelogd zijn. Klik vervolgens op mijn account -> profiel aanpassen -> profiel verwijderen. Let op! Je krijgt een e-mail waarin jij moet bevestigen dat jij je account wilt verwijderen. Pas nadat dit bevestigd is, is het account verwijderd. Jouw gegevens worden wel nog 3 maanden bewaard. Handig als je weer opnieuw wilt activeren, maar minder leuk als je direct verdwenen wilt zijn.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

125 Reviews »

 1. Emma 7 november 2018 op 20:00 -

  Hallo, mijn naam is emma.

  ik heb 50liefde ervaren als zeer positief. Het duurde niet lang voor ik leuk contact had met een leuke vent. Ik ben gescheiden sinds een jaar of 5 en zocht een nieuwe partner. 50 liefde hielp me daar erg goed bij!

  Aanmelden, leuke man zoeken, afspreken en kijken of de klik er is. en ja hoor!

  bedankt

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Katja 1 november 2018 op 16:01 -

  Goedemiddag,

  Ik zou graag een positief bericht willen plaatsen. Laatste tijd is er al genoeg negativiteit .

  50liefde in één woord; top!

  Leuke site, gebruiksvriendelijk, makkelijk en veel mensen

  Meerdere mannen gesproken en met een paar een leuke klik maar dan ga je toch dingen wegstrepen, wat zoek je nou echt? In mijn geval een attente vent die houd van een lolletje en die avontuurlijk is.

  Gelukkig zijn er zat van op 50liefde! Dus om een lang verhaal kort te maken; geslaagd! We zijn aan het genieten van een prille relatie, maar alles gaat de goede kant op.

  aanrader, bedankt

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Wijnand 30 oktober 2018 op 09:52 -

  Goedemorgen allen.

  Een positief bericht voor een positieve datingsite. 50liefde is toch erg aangenaam geweest voor mij om een nieuwe partner te kunnen vinden.

  1. Aanmelden
  2. Regulier abonnement
  3. Op zoek gaan
  4. Scoren!

  Hou rekening met punt 2, volgens mij zijn er meerdere die hier misschien last van hebben gehad, je hebt een maand opzegtermijn, anders auto incasso.

  prima site, leuke vrouw leren kennen, wij gaan genieten.

  Bedankt!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Margreet 24 oktober 2018 op 09:10 -

  Goedemorgen,

  Een dikke pluim voor 50liefde. Ik heb er een nieuwe man aan over gehouden en we zijn dol gelukkig.

  Het begon allemaal in April dit jaar, aanmelden ging soepel en koos voor een regulier abonnement. Na het aanmelden krijg je gelijk suggesties van leden waarmee je eventueel contact mee kan opnemen. Hier zaten op het eerste oog een paar leuke mannen tussen. En 1 trok voor mij de aandacht.

  Norbert, aardige man, zacht en erg attent. We hebben het enorm naar ons zin en raden andere 50 plussers ook aan 50liefde te gebruiken als je op zoek bent naar een partner.

  Bedankt

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Theo 20 oktober 2018 op 23:05 -

  Goedenavond,

  5 sterren waard. Ik ben erg tevreden over de diensten van 50liefde. Ze hebben mij een nieuwe partner laten vinden.

  Om te beginnen was het aanmelden niet moeilijk, voor iemand van 62 moet dat ook soepel verlopen. Vervolgens kom je in contact met veel mensen, in dit geval aangename vrouwen. Je kan dan kiezen op je contact wil opnemen.

  Dit heb ik gedaan en vanaf het eerste moment klikte het gelijk al! Erg enthousiast en tevreden over hoe mijn partner en ik nu samen door het leven gaan.

  Theo

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Amanda 16 oktober 2018 op 15:43 -

  Hallo iedereen,

  een aangename datingsite die het voor mij mogelijk maakte een nieuwe partner te kunnen vinden.

  Mijn vorige relatie liep stuk en dit was voor mij hartverscheurend. Als 50+ hoop je toch wel een wederhelft te hebben

  Gelukkig maakte 50liefde dit mogelijk. Ik heb mijzelf aangemeld met een normaal abonnement, waar een maand opzeg termijn op zit hoorde ik van een vriendin. En vervolgens kon ik aan de slag!

  Binnen no-time een leuke man leren kennen en sindsdien een sterke relatie.

  Bedankt

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Wijnand 10 oktober 2018 op 16:15 -

  Heel erg fijn om op zoek te gaan naar een vrouw van mijn leeftijd via 50liefde. Tijdens het aanmelden stond ik voor de keus of ik een abonnement wilde ja of nee, heb ik toch voor gekozen. Net zoals de andere recensies zie ik.

  Uhm, ja toch dan aan de slag gegaan mijn vrouw te gaan vinden. Het wordt je erg gemakkelijk gemaakt, zo heb ik het ervaren.

  Diverse suggesties van vrouwen waar ik contact mee leggen. Sinds ik een onregelmatig beroep heb, wil ik een vrouw hebben die hier geen moeite mee heeft. Gelukkig was er 1 die er voor mij uitsprong. Ingrid. Ingrid en ik zijn nu sinds 3 maanden een koppel en met zeer veel plezier.

  Daarom willen wij 50liefde bedanken!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. Annemieke 8 oktober 2018 op 22:30 -

  Een datingsite die eindelijk bij mij past. Je komt ze overal tegen datingsites die uit zijn op je geld en vervolgens geen nieuwe partner aan de haak slaat. Ook niet na een jaar….

  Bij 50liefde beweren ze anders en dat bleek ook zo te zijn. In ieder geval wel voor mij. Binnen een maand had ik meerdere lijntjes uitstaan bij aardige mannen. Leuke klik en ben er met 2 gaan daten.

  Ideaal, heb er nu een nieuwe partner aan over gehouden.Ik zie hieronder een recensie (Ferry). Wel inderdaad in de gaten houden mbt het abonnement.

  Voor de rest prima en aan te raden!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. Ferry 3 oktober 2018 op 22:48 -

  Hallo allemaal,

  Ook ik wil graag een positieve review kwijt. Ben ook erg tevreden over de diensten die 50liefde aanbied. Het viel voor mij een lange tijd niet mee.. werd keer op keer afgewezen. Wil hier niet zielig lopen doen, maar wil wel datingsites hebben waar ik gewoon slaag!

  Bij 50liefde ben ik gelukkig geslaagd… gewoon normaal, met een normaal abonnement ook (maandje opzegtermijn) ben ik geslaagd met het vinden van een nieuwe partner. Duurde even.. maar heb volgens mij wel de mooiste van 50liefde.

  Bedankt!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. Michelle 28 september 2018 op 15:47 -

  Hallo allemaal,

  Ik vind dit toch wel een goede positieve review waard. Sinds 2 maanden erg gelukkig met mijn nieuwe liefde die ik heb kunnen vinden op 50liefde.

  Aanmelden is makkelijk, het gebruiksgemak van de site is ook erg positief en veel actieve mensen zeg! Ik had gewoon een regulier abonnement (die je een maand van te voren moet opzeggen vanwege het termijn) en daar haalde ik meer dan voldoende contacten uit.

  Intensief contact gehad met mijn nu huidige man Tom. Hij heeft eigenlijk alles wat ik zoek.

  Kortom, bedankt.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »