50Liefde

Britt Meijer 19 maart 2018 104
50Liefde
3.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

50liefde is een van de grootste datingsites voor 50 plussers in Nederland. Zo als de naam al doet voorkomen richt zij zich op de 50 plusser. De datingsite heeft een fris en overzichtelijk uiterlijk en blinkt uit door zijn goede gebruiksgemak. Ook voor mensen die niet heel bedreven zijn met de computer kunnen prima terecht op deze dating site. Op 50 liefde ben je niet aan het goede adres als jij kortstondige flirts wilt. Een duurzame, leuke en serieuze relatie: daarvoor kun jij je aanmelden op deze datingsite.

Opvallend is dat er niet bekend is hoeveel leden er op dit moment actief zijn op 50liefde.nl. Ze spreken zelf over ‘duizenden’ maar niet over concrete aantallen. Wel is er transparantie over de man / vrouw ratio die op moment van review op 57% vrouw 43% man staat. Dit is natuurlijk een erg goede verhouding, meestal zijn de mannen veruit in de meerderheid. Tevens wordt er vermeld dat er in het afgelopen jaar ruim 1 miljoen berichten zijn verstuurd wat volgens de dating site duidt op veel actieve leden. Uiteraard vergoot dit de kans op een match voor jou! Dit valt ook af te lezen aan het aantal succesgevallen via de datingsite. Volgens 50liefde slaagt meer dan 30% hier en vindt die een geschikte match of partner.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid 50Liefde

50 liefde doet haar best om een betrouwbare datingsite te zijn. Dat moet ook wel nu de datingsite landelijk bekend is van de radio en tv reclames. Op het moment dat jij je gegevens kunt achterlaten op 50liefde.nl kom je direct in een beveiligde omgeving terecht, te herkennen aan “https://” of het slotje in je browser. Dit bekent dat je informatie versleuteld wordt en daarom niet zomaar te onderscheppen is.

Daarnaast worden profielen handmatig gecontroleerd en hierdoor loop je minder risico dat je opgelicht wordt of een nep profiel tegenkomt. Iets wat vaak een groot probleem is op gratis datingsites. Je kunt zo dus met een gerust hart een berichtje sturen naar een lid van 50 liefde. De kwaliteit van het ledenbestand in combinatie met de goede match-procedure zorgt ervoor dat ruim 33% van de leden daadwerkelijk een partner vind op 50liefde.nl. Helaas konden we geen inzicht krijgen in de daadwerkelijke cijfers, maar we geloven deze dating site op hun woord. Qua veiligheid en betrouwbaarheid zit je hier wel goed.

Een ander bijkomend voordeel is, dat je bij de datingsite ook anoniem een account kan aanmaken. Zo kun je het eerst proberen en je persoonlijke informatie beschermen. Mocht de datingsite bevallen kun je altijd er nog voor kiezen meer te delen. Zo weet niet iedereen in een keer dat je lid bent van de datingsite 50liefde. Waar natuurlijk iedereen zijn reden voor kan hebben, dat je niet wil dat het bekend is.

Inschrijven en inloggen

Inschrijven gaat heel gemakkelijk bij de datingsite. Vanaf hier ga je echt merken dat 50liefde.nl uitblinkt op gebruikersgemak ten opzichte van andere datingsites. In eerste instantie is het enige wat jij in hoeft te vullen of je man of vrouw bent, je naam, e-mail adres en waarnaar je op zoek bent. Zowel hetero als biseksueel behoort tot de mogelijkheden. Vervolgens ontvang je een verificatie e-mail die je moet bevestigen. Zo kun je dus ook lekker anoniem beginnen met het zoeken van een date bij 50liefde.

Later maak jij je profiel compleet en hoe vollediger je dit invult, hoe beter de matches die jij krijgt, bij jou zullen passen. Het valt ook op dat je op deze dating site op elk moment hulp kunt inroepen. Mail of bel de klantenservice op moment dat je problemen hebt en er wordt snel en accuraat gereageerd. De telefonische bereikbaarheid is iets waarmee 50liefde.nl zich onderscheid in vergelijking met andere datingsites. Als je eenmaal je profiel hebt ingevuld, kom je in de omgeving terecht waarin jij contact kunt opnemen met andere singles. Via dit gratis lidmaatschap heb je toegang tot alle basis functies. Met een gratis lidmaatschap zijn het aantal foto’s dat je kunt bekijken beperkt. Ook op moment dat je berichten wilt uitwisselen moet je betalen.

Gratis aanmelden

Kosten 50Liefde

Op moment dat jij gebruik wilt maken van een betaald lidmaatschap kun jij je gemakkelijk inschrijven. De kosten zijn gemiddeld ten opzichte van vergelijkbare dating websites. Er bestaan 3 verschillende lidmaatschappen namelijk:

 • Lite Premium: 3 maanden voor 29,99 euro per maand
 • Classic Premium: 6 maanden voor 24,99 per maand
 • Comfort Premium: 12 maanden voor 17,99 per maand

Een betaalde versie geeft je de veel meer mogelijkheden. We hebben de belangrijkste opgesomd:

 • Onbeperkt matchgame spelen
 • Onzichtbaar surfen
 • Bezoekers van uw profiel bekijken

App 50Liefde

Op moment van review beschikt 50liefde.nl niet over een dating app, maar wel over een mobiele versie van de website die goed werkt. Ook op tablet en mobiele telefoon kun je dus onbeperkt genieten.

Gratis aanmelden

Nieuws en kortingen

50liefde.nl heeft regelmatig kortingen en acties. Denk hierbij aan een dag gratis daten of een 3 dagen een gratis lidmaatschap. Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven 50Liefde

Als je om een of andere reden je profiel wilt verwijderen op 50liefde.nl dan gaat dat vrij gemakkelijk. Om je profiel te verwijderen moet je wel ingelogd zijn. Klik vervolgens op mijn account -> profiel aanpassen -> profiel verwijderen. Let op! Je krijgt een e-mail waarin jij moet bevestigen dat jij je account wilt verwijderen. Pas nadat dit bevestigd is, is het account verwijderd. Jouw gegevens worden wel nog 3 maanden bewaard. Handig als je weer opnieuw wilt activeren, maar minder leuk als je direct verdwenen wilt zijn.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

104 Reviews »

 1. H.Basten 5 maart 2018 op 16:03 -

  Vuile oplichters op een sluwe manier ben ik nu 87,48 kwijt.
  Omdat ik volgens hen getekend had voor een lidmaatschap.(wat ik niet gedaan heb volgens mijn weten )
  Ik moest een mnd termijn betalen van 39,99 en een maand opzegtermijn van 39,99 + de adm.kosten van 7,50Dan was ik van hun af en anders stuurde ze een deurwaarder.Wat een smerig spelletje zeg.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Jan 31 januari 2018 op 11:17 -

  Profiel aangemaakt op de site , ik zou dan e-mail krijgen om te bevestigen. E-mail niet aangekregen. Ik wou een proef abonnement nemen maar gelukkig kwam ik eerst hier terecht. Ik wou mijn profiel terug verwijderen en zou e-mail krijgen om te bevestigen. Weer geen e-mail gehad. Dit zijn fraudeurs !

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. f.j. 19 januari 2018 op 14:47 -

  zij hebben mij ook geprobeerd op te lichten ,ik had na 3 dagen het wel gezien bij 50liefde dus direkt opgezegd , daarna toch geld afgeschreven maar heb het gelijk gestorneerd , daarna incasso topfin op mijn dak . zij hebben proberen te innen , ik heb gevraagd of zij de vordering maar via de rechtbank willen doen want ik wil graag alle klachten aan de rechter overhandigen , na 2 maanden nog geen gerechtelijke deurwaarder gezien helaas .

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Olga 18 januari 2018 op 18:20 -

  Ik had een proefabonnement van 19,95 voor een maand uitproberen. Zag in de kleine lettertjes later, dat je machtigt om geld van je rekening te halen en dat er een maand opzegtermijn is. Ik heb direct opgezegd. Hier een bevestiging van gekregen, maar lees hierboven dat dit dan alsnog makkelijk fout kan gaan. Wat mij opviel bij de vele profielen waarover zij opscheppen dat het gros niet betalend lid is, en dus niet kan lezen of kan reageren. Tja, dan kan ik ook een ledenbank vullen. Veel rare profielen.. mensen van 3 eeuwen oud etc. Handgecontroleerd? echt niet dus. Ik heb een beetje spijt van mijn proefmaand, maar gelukkig. De les had nog duurder kunnen zijn..

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Brigit Wetser 9 januari 2018 op 17:47 -

  Hoi iedereen

  Ik ben er ook echt ingetrapt kon voor 4,95 toen dagen lid zijn vior de datingsite 50 liefde

  Nergens stonden algemene voorwaarden , hoe stom kan je zijn naar drie dagen heb ik me al verwijderd voelde zo raar

  Maar week later werd er dus inderdaad 39 euro afgeschreven , dus gebeld met 50 liefde , gesproken met Jasper , dom maar sluwe vos en ja hoor jullie voelen het al , smsjes , mails heb keurig terug gemaild maar reageren nergens op !

  Ik betaal geen cent , zijn oplichters moest verboden worden

  50/Liefde om te KOTSEN

  Ps hoop dat allrn die erin getrapt zijn snel grluk vinden

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Pepi 8 januari 2018 op 14:55 -

  Niet aan beginnen zijn alleen uit op je geld

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Wouter 3 januari 2018 op 20:08 -

  Wat een diep trieste site, je wordt bedondert waar je bij staat. Op de 1e plaats al door de start, ook ik zag bij de start geld van mijn rekening verdwijnen, dus storneren direct daarna incasso, Topfin Incasso uit Zwolle, met allerlei flut argumenten. Vanwege het feit dat ik nu toch een tijdje lid moest zijn, dan ook maar profielen bekijken, tsjonge wat een rotzooi veel fake en oude profielen van personen die allang weg waren (kwam ik achter via een vriendin die al een tijd er af was, haar profiel met foto stond nog dood leuk op de site, heb haar aangeschreven maar zij heeft nooit een mail gehad, dus toen wist ik dat e.e.a. fake was). Ik kreeg het idee dat veel profielen fake zijn, je wordt aangeschreven in de trant van, ‘o knappe man, voor jou wil ik wel omrijden, met jou wil ik wel in contact komen’ maar wat blijkt het zijn lokkertjes na 1 of 2 mailtjes hoor je helemaal niets meer en krijg je weer een mail van een nieuwe ster met dezelfde strekking…wat een rotzooi zeg, wat mij ook opviel was dat er bepaalde profielen steeds in dezelfde volgorde terug komen, Tilly Pien Liann Janneke Joelle Gerda, dit klopt toch niet nog nooit eerder meegemaakt op een eerlijke datingsite. Dit soort sites moest verboden worden. Heb ook de helpdesk aangeschreven hierover, nooit een reactie! Als laatste wordt er bijna 1 maand voordat mijn abonnement afloopt al geld van mijn rekening geïnd!!Dus gelijk gestorneerd en ja hoor weer dreigementen extra € 7,50 betalen en na een bepaalde tijd de incasso op de stoep. Ben nu weer lid van een echte dating site gaat er toch anders aan toe..

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. cees 28 december 2017 op 12:20 -

  Ja eigenlijk ten overvloede, maar ik wil u toch informeren over de dating site 50Liefde. Gezien de reacties hierboven kom je tot maar één conclusie we hebben hier met en criminele datingsite te maken, punt uit. Ik heb € 1 betaald om drie dagen 50Liefde uit te proberen. Op dag één kwam een leuke fake dame van 50 jaar in beeld met het verhaal dat ze me wel leuk vond etc. De volgende dag stelde ik voor om een afspraak te maken om elkaar beter te leren kennen. Ik kreeg kort daarna een melding dat mijn berichten niet doorkwamen en ik heb hier twee keer over gebeld met de helpdesk. Ik kreeg te horen van de helpdesk meneer, de berichten komen goed door meneer er is niets aan de hand. De tweede keer dat weer belde kreeg ik te horen, van dezelfde meneer,” waarschijnlijk wil de dame van verder contact af zien”, echter ik had inmiddels in bericht van deze leuke dame ontvangen, met de woorden of ik ,”nou nog wel geïnteresseerd was in een afspraak”, echter dit was in heel slecht Nederlands geschreven en waarschijnlijk door een buitenlander misschien met een kleurtje of door een Nederlander die niet verder is ge komen dan klas twee. Ik heb inmiddels al de nodige bedreigingen mogen ontvangen, daar zijn ze heel vlot mee heb ik al begrepen, maar ik word hier niet anders van. Gezien mijn Juridisch achtergrond adviseer ik één ieder laat je niet bang maken. Ook de incasso meneer weg sturen, kom maar met bewijzen dat je iets ondertekend hebt en dan nog hebben ze geen poot om op staan. Ga maar eens rustig googlen en u zult er achter komen dat de bedreigingen Fake zijn net als 50 Liefde.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. Andries 20 december 2017 op 11:40 -

  Zonder reden 39,90 Euro van mijn rekening gehaald. Nogmaals een bende dieven en oplichters. Hoe kan je er vanaf geraken.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. f.j. 10 november 2017 op 15:30 -

  ik heb op tijd geprobeerd op te zeggen maar werd steeds herleid naar het opzeg gedeelte, dus ben misleid tot dat de datum was verlopen , nu steeds aan maningen om te betalen , pure oplichting en afpersing.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »