50Liefde

Britt Meijer 19 maart 2018 150
50Liefde
3.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl
datingsites advertenties review

50liefde is een van de grootste datingsites voor 50 plussers in Nederland. Zo als de naam al doet voorkomen richt zij zich op de 50 plusser. De datingsite heeft een fris en overzichtelijk uiterlijk en blinkt uit door zijn goede gebruiksgemak. Ook voor mensen die niet heel bedreven zijn met de computer kunnen prima terecht op deze dating site. Op 50 liefde ben je niet aan het goede adres als jij kortstondige flirts wilt. Een duurzame, leuke en serieuze relatie: daarvoor kun jij je aanmelden op deze datingsite.

Opvallend is dat er niet bekend is hoeveel leden er op dit moment actief zijn op 50liefde.nl. Ze spreken zelf over ‘duizenden’ maar niet over concrete aantallen. Wel is er transparantie over de man / vrouw ratio die op moment van review op 57% vrouw 43% man staat. Dit is natuurlijk een erg goede verhouding, meestal zijn de mannen veruit in de meerderheid. Tevens wordt er vermeld dat er in het afgelopen jaar ruim 1 miljoen berichten zijn verstuurd wat volgens de dating site duidt op veel actieve leden. Uiteraard vergoot dit de kans op een match voor jou! Dit valt ook af te lezen aan het aantal succesgevallen via de datingsite. Volgens 50liefde slaagt meer dan 30% hier en vindt die een geschikte match of partner.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid 50Liefde

50 liefde doet haar best om een betrouwbare datingsite te zijn. Dat moet ook wel nu de datingsite landelijk bekend is van de radio en tv reclames. Op het moment dat jij je gegevens kunt achterlaten op 50liefde.nl kom je direct in een beveiligde omgeving terecht, te herkennen aan “https://” of het slotje in je browser. Dit bekent dat je informatie versleuteld wordt en daarom niet zomaar te onderscheppen is.

Daarnaast worden profielen handmatig gecontroleerd en hierdoor loop je minder risico dat je opgelicht wordt of een nep profiel tegenkomt. Iets wat vaak een groot probleem is op gratis datingsites. Je kunt zo dus met een gerust hart een berichtje sturen naar een lid van 50 liefde. De kwaliteit van het ledenbestand in combinatie met de goede match-procedure zorgt ervoor dat ruim 33% van de leden daadwerkelijk een partner vind op 50liefde.nl. Helaas konden we geen inzicht krijgen in de daadwerkelijke cijfers, maar we geloven deze dating site op hun woord. Qua veiligheid en betrouwbaarheid zit je hier wel goed.

Een ander bijkomend voordeel is, dat je bij de datingsite ook anoniem een account kan aanmaken. Zo kun je het eerst proberen en je persoonlijke informatie beschermen. Mocht de datingsite bevallen kun je altijd er nog voor kiezen meer te delen. Zo weet niet iedereen in een keer dat je lid bent van de datingsite 50liefde. Waar natuurlijk iedereen zijn reden voor kan hebben, dat je niet wil dat het bekend is.

Inschrijven en inloggen

Inschrijven gaat heel gemakkelijk bij de datingsite. Vanaf hier ga je echt merken dat 50liefde.nl uitblinkt op gebruikersgemak ten opzichte van andere datingsites. In eerste instantie is het enige wat jij in hoeft te vullen of je man of vrouw bent, je naam, e-mail adres en waarnaar je op zoek bent. Zowel hetero als biseksueel behoort tot de mogelijkheden. Vervolgens ontvang je een verificatie e-mail die je moet bevestigen. Zo kun je dus ook lekker anoniem beginnen met het zoeken van een date bij 50liefde.

Later maak jij je profiel compleet en hoe vollediger je dit invult, hoe beter de matches die jij krijgt, bij jou zullen passen. Het valt ook op dat je op deze dating site op elk moment hulp kunt inroepen. Mail of bel de klantenservice op moment dat je problemen hebt en er wordt snel en accuraat gereageerd. De telefonische bereikbaarheid is iets waarmee 50liefde.nl zich onderscheid in vergelijking met andere datingsites. Als je eenmaal je profiel hebt ingevuld, kom je in de omgeving terecht waarin jij contact kunt opnemen met andere singles. Via dit gratis lidmaatschap heb je toegang tot alle basis functies. Met een gratis lidmaatschap zijn het aantal foto’s dat je kunt bekijken beperkt. Ook op moment dat je berichten wilt uitwisselen moet je betalen.

Gratis aanmelden

Kosten 50Liefde

Op moment dat jij gebruik wilt maken van een betaald lidmaatschap kun jij je gemakkelijk inschrijven. De kosten zijn gemiddeld ten opzichte van vergelijkbare dating websites. Er bestaan 3 verschillende lidmaatschappen namelijk:

 • Lite Premium: 3 maanden voor 29,99 euro per maand
 • Classic Premium: 6 maanden voor 24,99 per maand
 • Comfort Premium: 12 maanden voor 17,99 per maand

Een betaalde versie geeft je de veel meer mogelijkheden. We hebben de belangrijkste opgesomd:

 • Onbeperkt matchgame spelen
 • Onzichtbaar surfen
 • Bezoekers van uw profiel bekijken

App 50Liefde

Op moment van review beschikt 50liefde.nl niet over een dating app, maar wel over een mobiele versie van de website die goed werkt. Ook op tablet en mobiele telefoon kun je dus onbeperkt genieten.

Gratis aanmelden

Nieuws en kortingen

50liefde.nl heeft regelmatig kortingen en acties. Denk hierbij aan een dag gratis daten of een 3 dagen een gratis lidmaatschap. Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven 50Liefde

Als je om een of andere reden je profiel wilt verwijderen op 50liefde.nl dan gaat dat vrij gemakkelijk. Om je profiel te verwijderen moet je wel ingelogd zijn. Klik vervolgens op mijn account -> profiel aanpassen -> profiel verwijderen. Let op! Je krijgt een e-mail waarin jij moet bevestigen dat jij je account wilt verwijderen. Pas nadat dit bevestigd is, is het account verwijderd. Jouw gegevens worden wel nog 3 maanden bewaard. Handig als je weer opnieuw wilt activeren, maar minder leuk als je direct verdwenen wilt zijn.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

150 Reviews »

 1. Sjaak 10 januari 2017 op 12:53 -

  Ik ben nu een aantal maandjes ingeschreven via de 50liefde.nl. Mijn ervaringen? Een leuke/overzichtelijke datingsite voor een specifieke doelgroep. Sinds ik bij deze website ben ingeschreven heb ik 3 dates gehad. 2 hiervan waren erg leuk, maar zijn uiteindelijk niets meer geworden dan vriendschappen. De laatste was minder leuk. Het klikt toen wij emailde met elkaar echt heel goed. Maar zodra er echt een afspraak kwam ging het wat minder. Het gesprek viel steeds stil. Je kunt dus wel begrijpen dat deze date niet lang duurde. Na 1 uur besloten we om het hierbij te laten.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Claudio 28 december 2016 op 12:18 -

  OPLICHTERS!!!

  Als je gratis lid bent en zelfs nog geen foto hebt geplaatst krijg je een berichtje. Na foto’s te hebben geplaatst om de dag wel een berichtje waardoor ik door hen te bellen alsnog gebruik gemaakt heb van de éénmalige mogelijkheid voor een maand premiumlid te worden. Nadat ik van 2 vrouwen een berichtje kreeg met een gelijke spelfout kreeg ik argwaan. Ze reageren altijd met korte berichtjes en vaak ook nog eens op tijdstippen dat een normaal mens slapt, zelfs op 2 de kerstdag!!! Proef op de som genomen door hun telefoonnummer te vragen zodat ik ze zou bellen stond gelijk aan… einde berichtenwisseling. Bij allen, dus… NIET doen!!!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Johan 27 december 2016 op 13:06 -

  Pas op met 50liefde.nl
  Ik heb me een keer vergist en dacht dat ik een maandabonnement had afgesloten maar bleek er meteen voor een heel jaar te zijn afgeschreven. Ik heb contact met ze opgenomen om het contract te ontbinden. Dit moet kunnen binnen de 14dagen. Maar ze beroepten zich op het feit dat ik al een berichtje had verstuurd. Hierop vroeg ik om het abonnement dan om te zetten naar 3maanden. Maar ze blijven weigeren om je tegemoet te komen voor de vergissing. Totaal onklantvriendelijk als het om geld gaat bij deze http://www.50liefde.nl datingsite

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Bert De Boer 21 december 2016 op 15:10 -

  Na een poosje gratis lid te zijn geweest en een bericht van een op het oog heel leuke vrouw een bericht te hebben ontvangen toch maar gebruik gemaakt van de actiemaand. Deze vrouw leek leuk maar was ze niet, maar omdat ik premium lid was wel mijn nieuwe vrouw ontmoet en we zijn nu heel gelukkig samen.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Japie 21 december 2016 op 01:54 -

  NIET DOEN!! NIET DOEN!!!
  Heel, heel, heel erg nep. Heb het uitgeprobeerd en ben er nu al in een paar dagen achter, dat het nep is. Mooie vrouwen die reageren op mijn profiel zonder foto…nu, dat zegt al genoeg. Heb terug gereageerd en geen berichten terug.
  Je kunt niet voor 1 maand maar moet meteen voor 3 maanden met ze in zee. Ook al heel vreemd maar is geldklopperij.
  Hun tactiek is als volgt. Je schrijft je in als niet betalend member. Je merkt al gauw dat er leuke vrouwen zijn die reageren en dat haalt je over om betalend lid te worden. Vervolgens ga je die vrouwen aan schrijven en dan hoor je niets meer van ze.
  Dus ik waarschuw hier iedereen om niet met deze site in zee te gaan want het kost je veel geld maar 0 rendement!!!!! NIET DOEN DUS!!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. peter 26 november 2016 op 14:00 -

  Ben ook even lid geweest. Je wordt belazerd waar je bijstaat. De (fake) dames houden je aan de lijn met een hoop geslijm maar een date kun je vergeten. Begrijp niet dat deze waardeloze site bestaansrecht heeft. ’t is net als die seks sites ! Ematching is absoluut de beste site, mits je een beetje opleiding hebt gehad.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Frits 31 oktober 2016 op 16:16 -

  Leuke datingsite voor als je zoekt naar een date die aansluit bij je leeftijd. Prijzig maar goed welke datingsite is dat niet.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. Karin 27 oktober 2016 op 11:42 -

  Voornamelijk Belgische mannen. Als je premium lid wordt voor een maand, heb je maand opzegtermijn. Dus automatisch lid voor 2 maanden = 90 euro en wat je er voor krijg is absoluut het geld niet waard. Matches die niet aan sluiten op zoekprofiel.
  Velen zijn niet actief op de site, je kan ook niet zien wanneer iemand voor het laatst online was.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. Karin 27 oktober 2016 op 11:42 -

  Voornamelijk Belgische mannen. Als je premium lid wordt voor een maand, heb je maand opzegtermijn. Dus automatisch lid voor 2 maanden = 90 euro en wat je er voor krijg is absoluut het geld niet waard. Matches die niet aan sluiten op zoekprofiel.
  Velen zijn niet actief op de site, je kan ook niet zien wanneer iemand voor het laatst online was.
  Ik zou ergens anders je geld instoppen, geldklopperij

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. Frits 11 oktober 2016 op 16:22 -

  Fijne site en naast de standaard datingsites zoals pepper en parship is dit echt een goede voor mijn doelgroep. Leuke afspraakjes gehad hier maar mijn vriendin toch ergens anders gevonden, maar ben wel tevreden..

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »