50Liefde

Britt Meijer 19 maart 2018 143
50Liefde
3.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl
datingsites advertenties review

50liefde is een van de grootste datingsites voor 50 plussers in Nederland. Zo als de naam al doet voorkomen richt zij zich op de 50 plusser. De datingsite heeft een fris en overzichtelijk uiterlijk en blinkt uit door zijn goede gebruiksgemak. Ook voor mensen die niet heel bedreven zijn met de computer kunnen prima terecht op deze dating site. Op 50 liefde ben je niet aan het goede adres als jij kortstondige flirts wilt. Een duurzame, leuke en serieuze relatie: daarvoor kun jij je aanmelden op deze datingsite.

Opvallend is dat er niet bekend is hoeveel leden er op dit moment actief zijn op 50liefde.nl. Ze spreken zelf over ‘duizenden’ maar niet over concrete aantallen. Wel is er transparantie over de man / vrouw ratio die op moment van review op 57% vrouw 43% man staat. Dit is natuurlijk een erg goede verhouding, meestal zijn de mannen veruit in de meerderheid. Tevens wordt er vermeld dat er in het afgelopen jaar ruim 1 miljoen berichten zijn verstuurd wat volgens de dating site duidt op veel actieve leden. Uiteraard vergoot dit de kans op een match voor jou! Dit valt ook af te lezen aan het aantal succesgevallen via de datingsite. Volgens 50liefde slaagt meer dan 30% hier en vindt die een geschikte match of partner.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid 50Liefde

50 liefde doet haar best om een betrouwbare datingsite te zijn. Dat moet ook wel nu de datingsite landelijk bekend is van de radio en tv reclames. Op het moment dat jij je gegevens kunt achterlaten op 50liefde.nl kom je direct in een beveiligde omgeving terecht, te herkennen aan “https://” of het slotje in je browser. Dit bekent dat je informatie versleuteld wordt en daarom niet zomaar te onderscheppen is.

Daarnaast worden profielen handmatig gecontroleerd en hierdoor loop je minder risico dat je opgelicht wordt of een nep profiel tegenkomt. Iets wat vaak een groot probleem is op gratis datingsites. Je kunt zo dus met een gerust hart een berichtje sturen naar een lid van 50 liefde. De kwaliteit van het ledenbestand in combinatie met de goede match-procedure zorgt ervoor dat ruim 33% van de leden daadwerkelijk een partner vind op 50liefde.nl. Helaas konden we geen inzicht krijgen in de daadwerkelijke cijfers, maar we geloven deze dating site op hun woord. Qua veiligheid en betrouwbaarheid zit je hier wel goed.

Een ander bijkomend voordeel is, dat je bij de datingsite ook anoniem een account kan aanmaken. Zo kun je het eerst proberen en je persoonlijke informatie beschermen. Mocht de datingsite bevallen kun je altijd er nog voor kiezen meer te delen. Zo weet niet iedereen in een keer dat je lid bent van de datingsite 50liefde. Waar natuurlijk iedereen zijn reden voor kan hebben, dat je niet wil dat het bekend is.

Inschrijven en inloggen

Inschrijven gaat heel gemakkelijk bij de datingsite. Vanaf hier ga je echt merken dat 50liefde.nl uitblinkt op gebruikersgemak ten opzichte van andere datingsites. In eerste instantie is het enige wat jij in hoeft te vullen of je man of vrouw bent, je naam, e-mail adres en waarnaar je op zoek bent. Zowel hetero als biseksueel behoort tot de mogelijkheden. Vervolgens ontvang je een verificatie e-mail die je moet bevestigen. Zo kun je dus ook lekker anoniem beginnen met het zoeken van een date bij 50liefde.

Later maak jij je profiel compleet en hoe vollediger je dit invult, hoe beter de matches die jij krijgt, bij jou zullen passen. Het valt ook op dat je op deze dating site op elk moment hulp kunt inroepen. Mail of bel de klantenservice op moment dat je problemen hebt en er wordt snel en accuraat gereageerd. De telefonische bereikbaarheid is iets waarmee 50liefde.nl zich onderscheid in vergelijking met andere datingsites. Als je eenmaal je profiel hebt ingevuld, kom je in de omgeving terecht waarin jij contact kunt opnemen met andere singles. Via dit gratis lidmaatschap heb je toegang tot alle basis functies. Met een gratis lidmaatschap zijn het aantal foto’s dat je kunt bekijken beperkt. Ook op moment dat je berichten wilt uitwisselen moet je betalen.

Gratis aanmelden

Kosten 50Liefde

Op moment dat jij gebruik wilt maken van een betaald lidmaatschap kun jij je gemakkelijk inschrijven. De kosten zijn gemiddeld ten opzichte van vergelijkbare dating websites. Er bestaan 3 verschillende lidmaatschappen namelijk:

 • Lite Premium: 3 maanden voor 29,99 euro per maand
 • Classic Premium: 6 maanden voor 24,99 per maand
 • Comfort Premium: 12 maanden voor 17,99 per maand

Een betaalde versie geeft je de veel meer mogelijkheden. We hebben de belangrijkste opgesomd:

 • Onbeperkt matchgame spelen
 • Onzichtbaar surfen
 • Bezoekers van uw profiel bekijken

App 50Liefde

Op moment van review beschikt 50liefde.nl niet over een dating app, maar wel over een mobiele versie van de website die goed werkt. Ook op tablet en mobiele telefoon kun je dus onbeperkt genieten.

Gratis aanmelden

Nieuws en kortingen

50liefde.nl heeft regelmatig kortingen en acties. Denk hierbij aan een dag gratis daten of een 3 dagen een gratis lidmaatschap. Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven 50Liefde

Als je om een of andere reden je profiel wilt verwijderen op 50liefde.nl dan gaat dat vrij gemakkelijk. Om je profiel te verwijderen moet je wel ingelogd zijn. Klik vervolgens op mijn account -> profiel aanpassen -> profiel verwijderen. Let op! Je krijgt een e-mail waarin jij moet bevestigen dat jij je account wilt verwijderen. Pas nadat dit bevestigd is, is het account verwijderd. Jouw gegevens worden wel nog 3 maanden bewaard. Handig als je weer opnieuw wilt activeren, maar minder leuk als je direct verdwenen wilt zijn.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

143 Reviews »

 1. Elsebeth 18 juli 2016 op 19:34 -

  Voor ouderen singles kan het af en toe wel lastig zijn om een nieuwe partner te vinden. Ik werk fulltime en moet voor mijn kinderen zorgen dus dat maakt het wel lastig om ergens nieuwe mensen te ontmoeten. Maar online dating is dan wel de uitkomst. Veel leuke en gezellige mannen hier en we zien wel waar het eindigt.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Smit 8 juli 2016 op 12:14 -

  Fijne datingsite voor iedereen die op later leeftijd toch ook nog wat liefde wil vinden. Kost wel een flinke bak geld maar goed zorgt er wel voor dat je een leuke date kan hebben.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. boogaard 5 juni 2016 op 17:50 -

  toch nog een afsluitende review en aansluitend op mijn vorige reviews,nu dan toch een positief geluid dat ik de lezers wil meegeven.
  er was een geschil over wel/niet een abonnement te hebben afgesloten,na de eerste proefperiode,waar 50liefde en ondergetekende absoluut niet uitkwamen..
  gelukkig heeft iemand van het redactieteam op een “prettige”manier contact met mij opgenomen en daar zijn we samen ,tot mijn grote tevredenheid,goed uitgekomen.
  daarvoor wil ik het redactieteam van 50liefde hartelijk bedanken!!ik geef alsnog 3 STERREN voor de waardering

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. boogaard 5 juni 2016 op 11:48 -

  de bovenstaande reviews zijn rechtstreeks door 50liefde geschreven en derhalve dus niet betrouwbaar!
  voor allen die overwegen om via een datingbureau iemand te leren kennen,pas op voor 50liefde/connectionbuilders!
  voor je het weet zijn ze bezig om je via een automatische incasso geld afhandig te maken.
  lukt dit niet,dan komen ze weldra op de proppen met een incassobureau…
  mijn advies is:NIET DOEN!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. zegikniet 17 mei 2016 op 12:34 -

  in tegenstelling tot alle negatieve berichten hier ben ik toch wel wat leuke mensen tegen gekomen. Ja de website is vrij duur, maar goed. Alle datingsites kosten veel geld dus dat is een slecht excuus. Ben hier een leuke partner tegen komen dus voor mij was dit goed!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Eric 4 mei 2016 op 09:01 -

  Slechte site. Zijn louter uit op je geld, plegen onterechte incasso’s, sturen vervolgens incasso buro op je af.
  Je bent gewaarschuwd !

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Marian 22 april 2016 op 07:27 -

  Ik ben al enige maanden actief op dating sites en over het algemeen zeer tevreden. Maar deze is echt niet goed.
  Weinig mensen zijn echt lid.Dus je hebt geen kans op contact. In mijn geval bv. Ongeveer 20 mannen in een straal van 50 km .80% is geen lid.
  Zodra je ook maar even iets opent heb je ook geen recht meer op herroeping.
  Weg gegooid geld dus. Beter is Lexa of parship.
  Vergooi je geld hier niet

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. john 11 april 2016 op 12:07 -

  Ik sta al jaren op sites, heb er goede en erg slechte ervaringen mee.Deze site vertrouw ik niet en is ook erg duur.Volgens onderzoek van Kassa, zijn er slechts een paar betrouwbare sites. Relatieplanet (echter, passieve leden!!) Parship (duur) en voor 50plussers 50plusmatch. Deze laatste is zeer betaalbaar en uiterst betrouwbaar. ( Nee, ik ben geen aandeelhouder) Lexa is niet te vertrouwen, veel fakeprofielen, extra afschrijving om je Premiumlid te maken, zonder dat je toestemming geeft, en gedoe om je uit te schrijven.De laatste tijd ( de klad zit er in) zijn vrijwel alle sites “kijksites geworden. Ook 50plusmatch……Dus wat rest??…….gewoon iemand aanspreken bij Appie….lol

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. Koen 30 maart 2016 op 13:09 -

  Om te controleren of een site fakeprofielen gebruiktcontroleer ik of de gebruikte profielfoto’s niet zomaar van internet zijn geplukt hier kwam ik een profiel tegen met de naam x maar als je de afbeelding zoekt op internet kom ik deze tegen bij een totaal andere site en een totaal andere naam. hier uit moet ik concluderen dat deze site bestaat uit fake profielen. Dus Betaal niets.Het is allemaal weg gegooid geld.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. Daan 30 maart 2016 op 02:06 -

  Ze lokken je met mooie berichtjes die je half kan lezen, dus neem je een lidmaatschap denkt voor een maand maar je moet voor 3 maanden afrekenen.
  Toch gedaan open de berichten en je ziet dat dit fake is. Stamdaard berichtjes. Geklaagd en wilde van mijn herroepings recht gebruik maken, niets van dat al u heeft het bericht geopend dus geen recht op herroepingsrecht. Dit is zelf verzonnen en tegen de wet zijn dus strafbaar, maar hoe krijg je je geld terug goede vraag, naar Radar stappen? En let op je betaald ook niet voor 3 maanden wat je denk want daarna verlengen ze automatisch.
  Wees gewaarschuwd voor deze site!!!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »