50Liefde

Britt Meijer 19 maart 2018 144
50Liefde
3.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl
datingsites advertenties review

50liefde is een van de grootste datingsites voor 50 plussers in Nederland. Zo als de naam al doet voorkomen richt zij zich op de 50 plusser. De datingsite heeft een fris en overzichtelijk uiterlijk en blinkt uit door zijn goede gebruiksgemak. Ook voor mensen die niet heel bedreven zijn met de computer kunnen prima terecht op deze dating site. Op 50 liefde ben je niet aan het goede adres als jij kortstondige flirts wilt. Een duurzame, leuke en serieuze relatie: daarvoor kun jij je aanmelden op deze datingsite.

Opvallend is dat er niet bekend is hoeveel leden er op dit moment actief zijn op 50liefde.nl. Ze spreken zelf over ‘duizenden’ maar niet over concrete aantallen. Wel is er transparantie over de man / vrouw ratio die op moment van review op 57% vrouw 43% man staat. Dit is natuurlijk een erg goede verhouding, meestal zijn de mannen veruit in de meerderheid. Tevens wordt er vermeld dat er in het afgelopen jaar ruim 1 miljoen berichten zijn verstuurd wat volgens de dating site duidt op veel actieve leden. Uiteraard vergoot dit de kans op een match voor jou! Dit valt ook af te lezen aan het aantal succesgevallen via de datingsite. Volgens 50liefde slaagt meer dan 30% hier en vindt die een geschikte match of partner.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid 50Liefde

50 liefde doet haar best om een betrouwbare datingsite te zijn. Dat moet ook wel nu de datingsite landelijk bekend is van de radio en tv reclames. Op het moment dat jij je gegevens kunt achterlaten op 50liefde.nl kom je direct in een beveiligde omgeving terecht, te herkennen aan “https://” of het slotje in je browser. Dit bekent dat je informatie versleuteld wordt en daarom niet zomaar te onderscheppen is.

Daarnaast worden profielen handmatig gecontroleerd en hierdoor loop je minder risico dat je opgelicht wordt of een nep profiel tegenkomt. Iets wat vaak een groot probleem is op gratis datingsites. Je kunt zo dus met een gerust hart een berichtje sturen naar een lid van 50 liefde. De kwaliteit van het ledenbestand in combinatie met de goede match-procedure zorgt ervoor dat ruim 33% van de leden daadwerkelijk een partner vind op 50liefde.nl. Helaas konden we geen inzicht krijgen in de daadwerkelijke cijfers, maar we geloven deze dating site op hun woord. Qua veiligheid en betrouwbaarheid zit je hier wel goed.

Een ander bijkomend voordeel is, dat je bij de datingsite ook anoniem een account kan aanmaken. Zo kun je het eerst proberen en je persoonlijke informatie beschermen. Mocht de datingsite bevallen kun je altijd er nog voor kiezen meer te delen. Zo weet niet iedereen in een keer dat je lid bent van de datingsite 50liefde. Waar natuurlijk iedereen zijn reden voor kan hebben, dat je niet wil dat het bekend is.

Inschrijven en inloggen

Inschrijven gaat heel gemakkelijk bij de datingsite. Vanaf hier ga je echt merken dat 50liefde.nl uitblinkt op gebruikersgemak ten opzichte van andere datingsites. In eerste instantie is het enige wat jij in hoeft te vullen of je man of vrouw bent, je naam, e-mail adres en waarnaar je op zoek bent. Zowel hetero als biseksueel behoort tot de mogelijkheden. Vervolgens ontvang je een verificatie e-mail die je moet bevestigen. Zo kun je dus ook lekker anoniem beginnen met het zoeken van een date bij 50liefde.

Later maak jij je profiel compleet en hoe vollediger je dit invult, hoe beter de matches die jij krijgt, bij jou zullen passen. Het valt ook op dat je op deze dating site op elk moment hulp kunt inroepen. Mail of bel de klantenservice op moment dat je problemen hebt en er wordt snel en accuraat gereageerd. De telefonische bereikbaarheid is iets waarmee 50liefde.nl zich onderscheid in vergelijking met andere datingsites. Als je eenmaal je profiel hebt ingevuld, kom je in de omgeving terecht waarin jij contact kunt opnemen met andere singles. Via dit gratis lidmaatschap heb je toegang tot alle basis functies. Met een gratis lidmaatschap zijn het aantal foto’s dat je kunt bekijken beperkt. Ook op moment dat je berichten wilt uitwisselen moet je betalen.

Gratis aanmelden

Kosten 50Liefde

Op moment dat jij gebruik wilt maken van een betaald lidmaatschap kun jij je gemakkelijk inschrijven. De kosten zijn gemiddeld ten opzichte van vergelijkbare dating websites. Er bestaan 3 verschillende lidmaatschappen namelijk:

 • Lite Premium: 3 maanden voor 29,99 euro per maand
 • Classic Premium: 6 maanden voor 24,99 per maand
 • Comfort Premium: 12 maanden voor 17,99 per maand

Een betaalde versie geeft je de veel meer mogelijkheden. We hebben de belangrijkste opgesomd:

 • Onbeperkt matchgame spelen
 • Onzichtbaar surfen
 • Bezoekers van uw profiel bekijken

App 50Liefde

Op moment van review beschikt 50liefde.nl niet over een dating app, maar wel over een mobiele versie van de website die goed werkt. Ook op tablet en mobiele telefoon kun je dus onbeperkt genieten.

Gratis aanmelden

Nieuws en kortingen

50liefde.nl heeft regelmatig kortingen en acties. Denk hierbij aan een dag gratis daten of een 3 dagen een gratis lidmaatschap. Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven 50Liefde

Als je om een of andere reden je profiel wilt verwijderen op 50liefde.nl dan gaat dat vrij gemakkelijk. Om je profiel te verwijderen moet je wel ingelogd zijn. Klik vervolgens op mijn account -> profiel aanpassen -> profiel verwijderen. Let op! Je krijgt een e-mail waarin jij moet bevestigen dat jij je account wilt verwijderen. Pas nadat dit bevestigd is, is het account verwijderd. Jouw gegevens worden wel nog 3 maanden bewaard. Handig als je weer opnieuw wilt activeren, maar minder leuk als je direct verdwenen wilt zijn.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

144 Reviews »

 1. Harvey 19 september 2015 op 22:09 -

  Volgens mij zijn een groot deel van de profielen fake, ze worden in dezelfde stijl geschreven, vaak op het zelfde tijdstip verstuurd of met 2 uur tussenpozen (verschillende shifts?), het duurt meestal dagen weken voordat iemand antwoord. Pas op het moment dat het abonnement verloopt word je overspoeld met berichten. Het is mij nog nooit gelukt om met iemand van de site een date te krijgen. Zo gauw je hierover begint stoppen de mails of worden er de meest waanzinnige verhalen opgehangen om niet te daten.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. jeroen 26 augustus 2015 op 00:01 -

  Jeroen

  Vandaag aangemeld bij, wat meteen opvalt is dat als je zoek criteria invult. ik deed 40 tot 60 jaar ,dat er maar 15 pagina s zijn met vrouwen, die aan dit zoek profiel voldoen.
  Ik vindt het erg weinig, je hebt ze zo allemaal
  al gezien.
  Volgens mij ben je hier snel uitgekeken, ze geven zelf een kans aan dat 1 op 3 een geschikte partner vindt op site.
  Doordat zo weinig vrouwen aan zoek criteria voldoen, heeft het geen zin om hier een betaald lid te worden, terwijl ze zelf zeggen afgelopen jaar ruim 1 miljoen berichten zijn verstuurd wat volgens de dating site duidt op veel actieve leden. Ik zie ze in ieder geval niet Wel 1 berichtje gehad ,maar om dit te lezen moet je betalend lid worden,vreemd maar ja

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Marcel64 19 augustus 2015 op 20:16 -

  Ik heb het idee dat er veel nieuwe aanmeldingen zijn. Ik kom elke dag weer nieuwe mensen tegen als ik aan het zoeken ben. Ook best wel in de buurt hoor. Volgens mij zijn ze goed bezig ondanks dat ze nog best nieuw zijn.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Rembrant 14 augustus 2015 op 20:54 -

  Hele finne datingsite voor senioren. Hier kom je geen jong volk tegen, maar mensen met verstand die midden in het leven staan. Ben blij met deze site en ik heb nu leuk contact met een knappe elegante vrouw. Hopelijk wordt het wat..

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Roulien 9 augustus 2015 op 20:14 -

  Goede site

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. SLECHTE SITE 6 augustus 2015 op 23:10 -

  Zeer ontevreden over deze klote site. Je moet eerst betalen voor je iets krijgt en een garantie geven ze niet . Een avontuurtje op 50 liedfde heeft me 50 eiro gekost en dan heb ik de rekening van het restaurant er nog niet bij zitten. Beetje matig.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Christasia 26 juli 2015 op 02:18 -

  Heel erg fijn en vertrouwd om hier te daten want je treft alleen mensen die ook naar een date op zoek zijn van dezelfde leeftijd. 50’liefde is heel makkelijk en betrouwbaar. Je moet het ook proberen

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. Reneé D. 22 juli 2015 op 23:07 -

  Heb lang geen relatie kunnen vinden maar via deze nieuwe dating site heb ik toch mijn droomman gevonden. Prachtige tijd nu! Bedankt 50 liefde

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. Vivian Delores 21 juli 2015 op 09:29 -

  Ik ben op zoek naar iemand van 50 plus en die ook nog actief is en met de tijd mee wil. Een modern iemand zeg maar. Nou die vind je hier wel hoor! Er zijn er genoeg!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. Angelie 15 juli 2015 op 22:55 -

  Ik ben niet zo begaan met dating op internet. Toch heb ik dit eens geprobeerd want ik kon gratis aanmelden. Het is me redelijk goed af gegaan. Ik heb er een leuk contact aan over gehouden.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »