50Liefde

Britt Meijer 20 maart 2017 104
50Liefde
3.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl
datingsites advertenties review

50liefde richt zich op singles tussen de 45 jaar en de 65 jaar. De datingsite heeft een fris en overzichtelijk uiterlijk en blinkt uit door zijn goede gebruiksgemak. Ook voor mensen die niet heel bedreven zijn met de computer kunnen prima terecht op deze dating site. Op 50 liefde ben je niet aan het goede adres als jij kortstondige flirts wilt. Een duurzame, leuke en serieuze relatie: daarvoor kun jij je aanmelden op deze datingsite.

Opvallend is dat er niet bekend is hoeveel leden er op dit moment actief zijn op 50liefde.nl. Ze spreken zelf over ‘duizenden’ maar niet over concrete aantallen. Wel is er transparantie over de man / vrouw ratio die op moment van review op 57% man 43% vrouw staat. Een acceptabele verhouding. Tevens wordt er vermeld dat er in het afgelopen jaar ruim 1 miljoen berichten zijn verstuurd wat volgens de dating site duidt op veel actieve leden. Uiteraard vergoot dit de kans op een match voor jou!

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid 50Liefde

Op het moment dat jij je gegevens kunt achterlaten op 50liefde.nl kom je direct in een beveiligde omgeving terecht, te herkennen aan “https://” in je browser. Daarnaast worden profielen handmatig gecontroleerd en hierdoor loop je minder risico dat je opgelicht wordt of een nep profiel tegenkomt. Iets wat vaak een groot probleem is op gratis datingsites. De kwaliteit van het ledenbestand in combinatie met de goede match-procedure zorgt ervoor dat ruim 33% van de leden daadwerkelijk een partner vind op 50liefde.nl. Helaas konden we geen inzicht krijgen in de daadwerkelijke cijfers, maar we geloven deze dating site op hun woord. Qua veiligheid en betrouwbaarheid zit je hier wel goed.

Inschrijven en inloggen

Inschrijven gaat heel gemakkelijk. Vanaf hier ga je echt merken dat 50liefde.nl uitblinkt op gebruikersgemak ten opzichte van andere datingsites. In eerste instantie is het enige wat jij in hoeft te vullen of je man of vrouw bent, je naam, e-mail adres en waarnaar je op zoek bent. Zowel hetero als biseksueel behoort tot de mogelijkheden. Vervolgens ontvang je een verificatie e-mail die je moet bevestigen. Later maak jij je profiel compleet en hoe vollediger je dit invult, hoe beter de matches die jij krijgt, bij jou zullen passen. Het valt ook op dat je op deze dating site op elk moment hulp kunt inroepen. Mail of bel de klantenservice op moment dat je problemen hebt en er wordt snel en accuraat gereageerd. De telefonische bereikbaarheid is iets waarmee 50liefde.nl zich onderscheid in vergelijking met andere datingsites. Als je eenmaal je profiel hebt ingevuld, kom je in de omgeving terecht waarin jij contact kunt opnemen met andere singles. Via dit gratis lidmaatschap heb je toegang tot alle basis functies. Met een gratis lidmaatschap zijn het aantal foto’s dat je kunt bekijken beperkt. Ook op moment dat je berichten wilt uitwisselen moet je betalen.

Gratis aanmelden

Kosten 50Liefde

Op moment dat jij gebruik wilt maken van een betaald lidmaatschap kun jij je gemakkelijk inschrijven. De kosten zijn gemiddeld ten opzichte van vergelijkbare dating websites. Er bestaan 3 verschillende lidmaatschappen namelijk:

 • Premium lite: 3 maanden voor 29,99 euro per maand
 • Premium classic: 6 maanden voor 24,99 per maand
 • Premium comfort: 12 maanden voor 17,99 per maand

Een betaalde versie geeft je de veel meer mogelijkheden. We hebben de belangrijkste opgesomd:

 • Onbeperkt matchgame spelen
 • Onzichtbaar surfen
 • Bezoekers van uw profiel bekijken

App 50Liefde

Op moment van review beschikt 50liefde.nl niet over een dating app, maar wel over een mobiele versie van de website die goed werkt. Ook op tablet en mobiele telefoon kun je dus onbeperkt genieten.

Gratis aanmelden

Nieuws en kortingen

50liefde.nl heeft regelmatig kortingen en acties. Denk hierbij aan een dag gratis daten of een 3 dagen een gratis lidmaatschap. Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven 50Liefde

Als je om een of andere reden je profiel wilt verwijderen op 50liefde.nl dan gaat dat vrij gemakkelijk. Om je profiel te verwijderen moet je wel ingelogd zijn. Klik vervolgens op mijn account -> profiel aanpassen -> profiel verwijderen. Let op! Je krijgt een e-mail waarin jij moet bevestigen dat jij je account wilt verwijderen. Pas nadat dit bevestigd is, is het account verwijderd. Jouw gegevens worden wel nog 3 maanden bewaard. Handig als je weer opnieuw wilt activeren, maar minder leuk als je direct verdwenen wilt zijn.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

104 Reviews »

 1. jan de fries 8 november 2017 op 14:09 -

  Dag Iedereen,
  Voorzichtig zou ik zeggen met deze website het is een fake dating site de neppe profielen worden gedraaid door een JavascriptBot op een Nodejs runtime.maar wat erg het is niet alleen die 120 euro dat ze van jou pikken ,maar je personele data wordt verkocht aan crimenelen.
  Blokkeer je creditcard als je ermee hebt betaald.
  Voorzichtig mensen het is een gevaarlijke wereld.

  screenshot van eset :https://imgur.com/FqSwsBi

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. piet 30 oktober 2017 op 22:16 -

  Pure oplichterij deze datingsite.
  Trap er niet in!!
  Helaas van te voren niet goed gekeken op internet.
  Je krijgt fake-reacties en wordt daarna, als je opzegt, bedolven onder dreigmailtjes etc. etc.
  Vreselijk. Dat deze mensen niet door justitie worden aangepakt!
  Maar ik was, als 69-jarige, ook te goed gelovig. Mijn lesje weer geleerd.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. sija Buitendijk 25 oktober 2017 op 12:04 -

  Wij hebben een abonnement genomen voor een maand. Daarna opgezegd en de volgende incasso retourneerd.
  Nu krijgen we een incasso, ze zeggen meerdere mails en brieven te hebben gestuurd.
  Nooit een mail of brief ontvangen.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Jeannette 3 oktober 2017 op 17:09 -

  Nooit zoiets meegemaakt, wat een oplichterij en dreigementen.

  Collectief tegen optreden!
  Gerechtelijk aanpakken!
  Stop!! Halt!!

  Hoeveel oudere mensen worden hier voorgelogen.

  Dit kunnen wij niet toestaan!

  De voorwaarde kunnen zij zelf naar hun eigen goeddunken aanpassen!

  Schande!

  WEGWEZEN !!!!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. karin 12 september 2017 op 17:18 -

  Slechtste datingsite ooit. begin er nooit aan het zijn pure oplichters en nep profielen.
  Ik word bestookt met aanmaningen die ik echt nooit ga betalen voor deze oplichtingssite.
  Opdonderen met die site.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Gerrit 12 september 2017 op 16:01 -

  Erg slechte review. Je kan alleen een review schrijven als jezelf ook ingeschreven bent en zelf de ervaringen hebt meegemaakt..
  Met alleen wat prijzen overnemen en aangeven dat je voor 1 euro drie dagen “gratis”lid kan worden…….vermeld dan ook dat je hierna vast zit aan een abonnement !!
  Met commentaar als ” maar we geloven deze dating site op hun woord.” zakt me de broek gewoon af.
  Neem ook de reviews van de gebruikers mee, dit geeft toch een heel ander beeld,

  Dit lijkt me een review gebaseerd op een stuk aangeleverde tekst van de website. Zeer on-vakkundig “vakvrouwschap”van Britt Meijer.

  Ik ben me aan het oriënteren, maar ben niet in deze val getrapt dankzij de reviews van de gebruikers en niet dankzij mevrouw Meijer !! Zij is vrij lovend over de site wat de plank volledig misslaat.

  Schoenmaker blijf bij je leest en stop met het schrijven van reviews Britt.

  Alle lof voor de (misleide) gebruikers.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. S.Lardenoije 11 september 2017 op 13:52 -

  Hoe is het mogelijk dat de Datingsite 50 liefde.nl, zich zo schuldig kan maken aan geldklopperij, door mensen ten onrechte een rekening te sturen voor een eenzijdig abonnement.

  50 liefde.nl stuurt willekeurige mensen een email, waarin voor € 1 een aanbieding gedaan wordt om voor 3 dagen premium lid te worden. In deze aanbieding wordt niet gesproken over eventuele bindende voorwaarden na de betreffende 3 dagen. Daar komt men pas achter als men positief gereageerd heeft op de aanbieding en vervolgens binnen deze 3 dagen af wil van een vervolg van de aanbieding.
  Als men via email reageert om direct te stoppen met het abonnementen het profiel te verwijderen, krijgt men van 50 liefde.nl een email dat zij het jammer vinden en bla bla onzin.
  Echter direct na de 3 dagen wordt er een bedrag van € 39,99 van de rekening afgeschreven, zijnde het abonnementsgeld voor een volle maand.
  Door dit geld bij de bank te storneren, omdat het abonnement opgezegd zou zijn, krijgt men direct een vervolg email met de mededeling dat het bedrag van € 39,99 ten onrechte gestorneerd zou zijn. Dit zou niet conform zijn met de wederzijdse overeenkomst (welke ?? eenzijdige overeenkomst,) waarbij zij ook nog een opzegtermijn van 1 maand hanteren. Wat inhoud, dat men naast de € 39,99 nogmaals een bedrag van € 39,99 aan 50 liefde.nl schuldig zou zijn, wat neerkomt op een totaal van € 79,98.

  Het totaalbedrag zou dan zijn € 79,98 + € 7,50 (administratiekosten)= € 87,48
  Daarnaast wordt er bij niet betalen direct gedreigd met een incassobureau met bijkomende kosten.

  Deze “malafide” Datingsite 50 liefde.nl blijkt na onderzoek op het internet vele slachtoffers gemaakt te hebben, mensen die op allerlei slinkse manieren geld uit hun zak wordt geroofd omdat het opzeggen van het “eenzijdige abonnement” een heel groot probleem lijkt.
  Van een eventuele bedenktijd bij het aangaan van een abonnement, zoals bij de colportagewet heeft men bij 50 liefde.nl nog nooit gehoord

  Om nu nieuwe potentiele slachtoffers te voorkomen roep ik mensen hierbij om te bekijken of er aan de financiële praktijken van 50 liefde .nl niets te doen is.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. Lieken 3 september 2017 op 23:27 -

  Allesbehalve tevreden over deze site! Voor 6 maand 150 euro betaald! want kon niet antwoorden op ontvangen berichten en nadien hoor je niks meer; ? Weinig mannen, geen klasse op een paar na. Fake?? antwoorden niet op smiles of berichten. Dames, ga niet in op deze site!! en besteed het geld er niet aan.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. Leo 30 augustus 2017 op 02:19 -

  Oplichters! De reacties die je zogenaamd ontvangt zijn niet spontaan! Voorgeprogrammeerde shit! €89,00 weggegooid. Ik zeg: niet doen!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. Harry 21 juli 2017 op 02:09 -

  Ik onderschrijf volledig de negatieve reacties die hier voorafgaan. Dit is een criminele bende oplichters die met geraffineerde en zogenaamde knalaanbiedingen goedmenende mensen bij de neus neemt via onverstaanbare en saaie pseudo-juridische algemene voorwaarden en profielen die nep zijn of al jaren geleden op zoek waren. Na opzeg ontvang je nog eens een bericht waarmee je moet bevestigen dat je opzeg wel gemeend was. Aansluitend wordt je bedreigd met de kleine lettertjes, incasso en kosten. Niet doen dus. Ik ben geen chauvinist maar surf eens naar FOD economie.be. Daar vind je in mensentaal de rechten en gedragingen van een incassobureau en zelfs hoe je er klacht kan indienen die zelfs tot schorsing van hun vergunning kan leiden. Laat je niet imponeren door die geldwolven!!!!!!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »