50Liefde

Britt Meijer 20 maart 2017 91
50Liefde
3.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Datingsite 50Liefde richt zich op singles tussen de 45 jaar en de 65 jaar. De datingsite heeft een fris en overzichtelijk uiterlijk en blinkt uit door zijn goede gebruiksgemak. Ook voor mensen die niet heel bedreven zijn met de computer kunnen prima terecht op deze dating site. Op 50 liefde ben je niet aan het goede adres als jij kortstondige flirts wilt. Een duurzame, leuke en serieuze relatie: daarvoor kun jij je aanmelden op deze datingsite.

Opvallend is dat er niet bekend is hoeveel leden er op dit moment actief zijn op 50liefde.nl. Ze spreken zelf over ‘duizenden’ maar niet over concrete aantallen. Wel is er transparantie over de man / vrouw ratio die op moment van review op 57% man 43% vrouw staat. Een acceptabele verhouding. Tevens wordt er vermeld dat er in het afgelopen jaar ruim 1 miljoen berichten zijn verstuurd wat volgens de dating site duidt op veel actieve leden. Uiteraard vergoot dit de kans op een match voor jou!

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid

Op het moment dat jij je gegevens kunt achterlaten op 50liefde.nl kom je direct in een beveiligde omgeving terecht, te herkennen aan “https://” in je browser. Daarnaast worden profielen handmatig gecontroleerd en hierdoor loop je minder risico dat je opgelicht wordt of een nep profiel tegenkomt. Iets wat vaak een groot probleem is op gratis datingsites. De kwaliteit van het ledenbestand in combinatie met de goede match-procedure zorgt ervoor dat ruim 33% van de leden daadwerkelijk een partner vind op 50liefde.nl. Helaas konden we geen inzicht krijgen in de daadwerkelijke cijfers, maar we geloven deze dating site op hun woord. Qua veiligheid en betrouwbaarheid zit je hier wel goed.

Inschrijven en inloggen

Inschrijven gaat heel gemakkelijk. Vanaf hier ga je echt merken dat 50liefde.nl uitblinkt op gebruikersgemak ten opzichte van andere datingsites. In eerste instantie is het enige wat jij in hoeft te vullen of je man of vrouw bent, je naam, e-mail adres en waarnaar je op zoek bent. Zowel hetero als biseksueel behoort tot de mogelijkheden. Vervolgens ontvang je een verificatie e-mail die je moet bevestigen. Later maak jij je profiel compleet en hoe vollediger je dit invult, hoe beter de matches die jij krijgt, bij jou zullen passen. Het valt ook op dat je op deze dating site op elk moment hulp kunt inroepen. Mail of bel de klantenservice op moment dat je problemen hebt en er wordt snel en accuraat gereageerd. De telefonische bereikbaarheid is iets waarmee 50liefde.nl zich onderscheid in vergelijking met andere datingsites. Als je eenmaal je profiel hebt ingevuld, kom je in de omgeving terecht waarin jij contact kunt opnemen met andere singles. Via dit gratis lidmaatschap heb je toegang tot alle basis functies. Met een gratis lidmaatschap zijn het aantal foto’s dat je kunt bekijken beperkt. Ook op moment dat je berichten wilt uitwisselen moet je betalen.

Gratis aanmelden

Kosten 50Liefde

Op moment dat jij gebruik wilt maken van een betaald lidmaatschap kun jij je gemakkelijk inschrijven. De kosten zijn gemiddeld ten opzichte van vergelijkbare dating websites. Er bestaan 3 verschillende lidmaatschappen namelijk:

 • Premium lite: 3 maanden voor 29,99 euro per maand
 • Premium classic: 6 maanden voor 24,99 per maand
 • Premium comfort: 12 maanden voor 17,99 per maand

Een betaalde versie geeft je de veel meer mogelijkheden. We hebben de belangrijkste opgesomd:

 • Onbeperkt matchgame spelen
 • Onzichtbaar surfen
 • Bezoekers van uw profiel bekijken

App 50Liefde

Op moment van review beschikt 50liefde.nl niet over een dating app, maar wel over een mobiele versie van de website die goed werkt. Ook op tablet en mobiele telefoon kun je dus onbeperkt genieten.

Gratis aanmelden

Nieuws en kortingen

50liefde.nl heeft regelmatig kortingen en acties. Denk hierbij aan een dag gratis daten of een 3 dagen een gratis lidmaatschap. Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven 50Liefde

Als je om een of andere reden je profiel wilt verwijderen op 50liefde.nl dan gaat dat vrij gemakkelijk. Om je profiel te verwijderen moet je wel ingelogd zijn. Klik vervolgens op mijn account -> profiel aanpassen -> profiel verwijderen. Let op! Je krijgt een e-mail waarin jij moet bevestigen dat jij je account wilt verwijderen. Pas nadat dit bevestigd is, is het account verwijderd. Jouw gegevens worden wel nog 3 maanden bewaard. Handig als je weer opnieuw wilt activeren, maar minder leuk als je direct verdwenen wilt zijn.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

91 Reviews »

 1. Meg 5 juli 2017 op 17:34 -

  Criminele organisatie!! Binnenkort bij Kassa, Radar of Opgelicht hoop ik! Trap er niet in!. Ook ik heb 1 euro betaald voor 3 dagen abonnement. Netjes de tweede dag al opgezegd.Werd direct 39 euro van mijn bankrekening afgeschreven. Gemaild dat ik het niet pik. Kreeg ik bericht van ene Berry van de klantenservice “u dient gewoon te betalen en wij worden niet bang van uw dreigementen”. Bedrag gestorneerd, waarop ze mij hebben gemaild dat binnen 14 dagen 2 x dit bedrag moet betalen + 7,50 euro kosten en anders incassoburo. Ook kan ik niet meer inloggen,wat ik overigens niet erg vind. Nepprofielen zijn er zeker. Heb gister iedereen die online was een bericht hierover gestuurd en maar enkele reacties terug. Dat zegt genoeg denk. Die profielen zijn in hun handen.
  Niet aanmelden en zeker niet bang laten maken.Incassoburo schijnt ook nep te zijn.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Daniel 7 juni 2017 op 14:01 -

  Dit zijn schurken pur sang. Na een lokkertje, 1 euro voor drie dagen kennismaking, bleek ik plots vast te zitten aan een lidmaatschap van 39,90 euro per maand. Dit werd vooraf niet vermeld. Hun uitleg: door het doen van een betaling van 1 euro ben ik zogezegd akkoord gegaan met betalingsvoorwaarden die ergens in kleine lettertjes vermeld stonden. Wegblijven bij die aftroggelaars.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Angela 6 juni 2017 op 09:08 -

  Allereerst vind ik de website erg mooi om te zien. Ik ben 61 jaar en op zoek naar een leuke man die met mij het leven wil delen. Ik heb gisteren een date gehad, ik denk niet dat dat de liefde van me leven is, maar ik hoop deze nog snel te gaan vinden op de site.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Karel 3 juni 2017 op 14:03 -

  Niet aan beginnen! Fake profielen en als ze je een keer begint, ook bij zgn acties, ben je 90 euro kwijt of je worden maanden gestalkt door hun eigen incassobureautje.
  Tot een rechtszaak zal het niet komen maar een hoop gedoe heb je wel.
  NIET AAN BEGINNEN

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Johannes 28 mei 2017 op 00:20 -

  Pas op voor deze oplichters! Het gaat alleen om geld. Uitschrijven voor betaalde diensten is onmogelijk, je moet eerst het complete profiel verwijderen wil er sprake zijn van opzegging. De “klantenservice” heeft één mantra: het gaat om het geld en niet om u. En dan sturen ze er onmiddellijk een incassobureau achteraan! PAS OP!!! NOOIT AAN BEGINNEN!!!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Peter 20 mei 2017 op 14:14 -

  Het heeft er alle schijn van de het team van 50liefde entertainment-profielen gebruikt die door hun zelf beheerd worden.

  Maak voor de fun een 2de account aan op een ander mail- en ipadres.
  Je krijgt van bijna dezelfde mensen berichten. Als ze van dezelfde zijn dan zijn het ook steeds dezelfde openingsberichten.
  Heb er 2 profielen lopen met een flink leeftijdsverschil.

  Heb een screenshot gemaakt van de volgens mij beheerde profielen door 50liefde.
  De rood omlijnde sturen allemaal exact dezelfde openingszin (met uiteraard alleen de naam aangepast)
  http://imgur.com/a/8aNMJ

  Hebben hier meer mensen last van en is dit aan te pakken want nergens staan zulke profielen vermeld in de AV. Dus dan betaal je voor iets wat je eigenlijk niet wilt.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Danny 16 mei 2017 op 09:16 -

  Ik vind 50Liefde een fijne site, er zijn veel vrouwen op de website. Ik heb op dit moment al wat contact met leuke vrouwen. Ik heb binnenkort ook een date waar ik erg naar uitkijk. Danny

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. Karel 13 mei 2017 op 16:22 -

  Pas hiermee op!
  Dit is geen datingsite maar eerder een criminele organisatie!
  Zo zout heb ik het nog nooit gegeten.
  Fake profielen, fake reacties en ze lokken je met interessante aanbiedingen.
  Maar dan, bij de betaling, ga je automatisch akkoord met hun betaling- en algemene voorwaarden.
  Dan hang je!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Niet echt want ze voldoen niet aan het consumentenrecht, maar een hoop gezeur heb je wel.
  Dus niet aan beginnen

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. Geert 10 mei 2017 op 08:43 -

  Na lang nadenken de actiemaand aangeschaft van 19,99. Daarvoor gebeld met de klantenservice over mogelijke verlenging/opzegging, ze hebben mij duidelijk uitgelegd wat de opties waren. Op dit moment leuke gesprekken lopen, dus ik hoop dat er nog wat uit gaat komen. gr Geert

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. Pieter Brenk 2 mei 2017 op 11:26 -

  Via matchgame mijn nieuwe kanjer leren kennen, vervolgens gaan chatten en koffie gaan drinken bij een café bij mij in de stad. Daarna een keer samen gekookt en van het een kwam het ander. Nu zijn we heel gelukkig samen.

  Groetjes Pieter

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »