50plusmatch

Britt Meijer 5 januari 2016 66
50plusmatch
3.5
  • Algemeen Score Datingsites.nl
  • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
  • Leden Score Datingsites.nl
  • Prijs Score Datingsites.nl
  • Mogelijkheden Score Datingsites.nl
datingsites advertenties review
http://www.keurmerkveiligdaten.nl
thuiswinkel waarborg logo

 

 

 

 

50plusmatch is een datingsite speciaal voor 50 plussers. Ben je een actieve 50 plusser en houd je er een avontuurlijke levensstijl op na, dan ben je bij 50plusmatch aan het juiste adres. Dus ben je opzoek naar een datingsite met alleen maar 50 plussers dan is 50plusmatch de datingsite voor jou. De datingsite heeft een groot en divers ledenaantal. Naast de online datingsite heeft 50plusmatch ook een gratis dating app voor op de mobiele telefoon of tablet beschikbaar. 50plusmatch is een zeer betrouwbare datingsite.

Gratis aanmelden

50plusmatch Betrouwbaarheid

50plusmatch is een datingsite welke speciaal gemaakt is voor ouderen die serieus opzoek zijn naar een leuke partner. Daarom staat betrouwbaarheid hoog in het vaandel bij 50plusmatch. 50plusmatch is voorzien van het thuiswinkelwaarborg keurmerk. Hiermee ben je er zeker van dat 50plusmatch een veilige en betrouwbare datingsite is. Hiermee is gegarandeerd dat al je gegevens veilig zijn opgeslagen en er geen misbruik van gemaakt wordt. Naast het thuiswinkelwaarborg beschikt 50 plusmatch ook over het keurmerk Veilig Daten. Dit keurmerk is speciaal gemaakt om kenbaar te maken dat het een betrouwbare website is. 50plusmatch controleert al haar profielen handmatig en hiermee is gegarandeerd dat alle profielen echt zijn op 50plusmatch.

50plusmatch claimt niet alleen dat ze een betrouwbare datingsite is, ze maakt dit ook waar. Zo is 50plusmatch door Kassa als beste getest. Een uitstekende prestatie. Daarnaast is 50plusmatch de winnaar van de thuiswinkel awards in de categorie datingsites. Dit is een publieksprijs. Dit betekent dat 50plusmatch door haar leden is gekroond tot beste datingsite van Nederland.

We kunnen dus wel stellen dat 50plusmatch betrouwbaarheid erg belangrijk vindt en dit ook waar maakt.

Inschrijven en inloggen 50plusmatch

Inschrijven kan eenvoudig via de homepage. Je vult hier je emailadres, nickname, en je seksuele voorkeur in. Vervolgens kun je verder gaan met invullen van je profiel. Het is mogelijk om je profiel in te vullen met je geboortedatum, beroep, opleidingsniveau, het soort contact waar je naar opzoek bent en natuurlijk je woonplaats. Daarnaast kun je wat informatie invullen over je hobby’s en over je uiterlijk. Middels 7 stappen wordt in kaart gebracht wat jij voor persoon bent en welk type mens goed bij jou zal passen. Zodra je dit hele proces hebt doorlopen kun je nog een foto van jezelf toevoegen. Hierna is je inschrijving voltooid en kun je direct aan de gang met zoeken naar een leuke en geschikte date op 50plusmatch.

Gebruik en profiel 50plusmatch

50plusmatch is er eenvoudig in gebruikt. Zodra je inschrijving is voltooid kun je aan de gang op 50plusmatch. Op de homepage valt meteen het item “things to share” op. Dit is een soort van prikbord waarop iedereen iets kan delen. Als je iets speciaals zoekt of iemand leuks zoekt kun je daar een oproep plaatsen. Je kunt de berichtjes op dit prikbord liken, of er op reageren. Een leuke en laagdrempelige manier dus om met elkaar in contact te komen. De berichtjes zijn wel openbaar en voor iedereen op de datingsite te zien. Aan de linkerkant van de datingsite vind je nog tal van leuke functies en kun je allerlei statistieken inzien. Zo kun je bijvoorbeeld zien we er jarig is, wie je profiel leuk vindt, wie er online is en een update van de laatste 50 inschrijvingen op 50 plus match.

Ben je opzoek naar een date of iemand leuks om mee te praten? Dan zul je gebruik moeten maken van de zoekfunctie rechtsboven. Je hebt uitgebreide zoekmogelijkheden en je kunt de resultaten vervolgens sorteren op allerlei kenmerken, zoals leeftijd en provincie.Staat er een leuke man of vrouw voor jou bij? Dan kun je zijn of haar profiel leuk vinden. Wanneer je in contact komen met iemand? Stuur hem of haar dan een persoonlijk berichtje. Kom je mensen tegen die je niet meer wilt zien, of waarvan je wilt dat ze jouw profiel niet kunnen zien? Dan kun je hun profiel blokkeren.

50plusmatch werkt erg goed en de functies zijn goed doordacht. 50plusmatch beschikt over een aantal leuke functies zoals Things to share. De moeite waard dus om uit te proberen.

Gratis aanmelden

Kosten 50plusmatch

Om van de volledige functionaliteit van 50plusmatch gebruikt te kunnen maken en persoonlijke berichtjes te kunnen versturen, moet je een volledig lidmaatschap hebben. De kosten voor een volledig lidmaatschap zijn als volgt:

  • 1 maand €24,95 per maand
  • 3 maanden €14,95 per maand
  • 6 maanden €9,95 per maand
  • 1 jaar €7,95 per maand.

Betalen kan in een veilige omgeving via ideal, creditcard, paypal of bankoverschrijving.

50plusmatch App

50plusmatch beschikt als een van de weinige datingsites over een mobiele dating app voor iPhone en Android. Met de dating app ben je overal en altijd in de gelegenheid om gebruik te maken van alle functionaliteiten van 50plusmatch. Je hoeft dus nooit iets te missen. Binnen de app heb je de mogelijkheid om onder andere een profiel aan te maken, foto’s te uploaden, andere profielen te doorzoeken, chatten en berichten versturen en zien wie jouw profiel bekeken heeft. De app is gratis te downloaden in de Appstore of op Google Play. 

Voorbeeld van de 50plusmatch dating app:

50plusmatch dating app

Gratis aanmelden

Nieuws en kortingen 50plusmatch

Regelmatig heeft 50plusmatch leuke kortingsacties voor nieuwe leden zoals bijvoorbeeld een full membership 3 dagen gratis uitproberen. Blijf op de hoogte van alle kortingsacties via onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven 50plusmatch

Je kunt op 50plusmatch jezelf op twee manieren uitschrijven, tijdelijk en definitief uitschrijven. Ben je tijdelijk niet opzoek naar een leuke date of wat contact? Dan kun je eenvoudig je lidmaatschap tijdelijk stop zetten. Je kunt dit doen onder het kopje mijn profiel bij instellingen en lidmaatschap. Heb je de match van je leven gevonden op 50plusmatch? Dan kun je jezelf natuurlijk ook definitief inschrijving. Je vindt deze mogelijkheid ook bij instellingen en lidmaatschap.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

66 Reviews »

Schrijf een review »