55plusonline.nl

Britt Meijer 11 juni 2015 4
55plusonline.nl
1.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

55plusonline.nl is een relatief oude datingsite voor 55 plussers. Er zijn op moment van reviewen nog niet zoveel leden, ofschoon de datingsite al sinds 2006 online lijkt te zijn. Je kunt je eenvoudig aanmelden als je op zoek bent naar een partner om gezellig leuke dingen mee te doen en een serieuze relatie mee wilt starten. Daarnaast is dating bij 55 plus online is een goede manier om nieuwe vrienden te maken.   55plusonline.nl beschikt over een eigen mailsysteem. Op die manier kun je elkaar beter leren kennen en een relatie opbouwen. Er is goed aan de ouderen gedacht want je kunt zelfs de letters op de website groter maken zodat iedereen de dating site gemakkelijk kan lezen.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid 55plusonline

In de algemene voorwaarden staat beschreven dat ‘de website er is voor het persoonlijke gebruik van individuele leden enkel en niet gebruikt zal worden in verband met enige commerciële doelen’. Daarom kunnen organisaties, bedrijven en/of zaken geen lid worden van de dienst of de website voor enig ander doel gebruiken. Maak je dus geen zorgen over dat je allerlei reclame en aanbiedingen krijgt. Dat zal niet snel gebeuren.  Uiteraard geeft 55plusonline aan dat alle leden zelf verantwoordelijk zijn voor de inhoud die zij publiceren en tonen via de website aan de andere leden. Het verstandig om je profiel vrij te houden van telefoonnummers, adressen, naam, internetadressen of e-mailen adressen, die anders zijn dan je eigen gegevens. Over de betrouwbaarheid van de profielen kan gezegd worden dat er nog niet zoveel leden zijn, maar het lijken wel allemaal echte profielen. Ze worden ook handmatig gecontroleerd staat in de algemene voorwaarden beschreven.

Inschrijven 55plusonline

Tijdens het inschrijven bij 55plusonline.nl worden er veel persoonlijke gegevens van je gevraagd. Op die manier kunnen ze beter twee passende profielen met elkaar koppelen. Als je de lijst ziet dan denk je misschien daar ben ik even mee bezig, maar je kunt in korte tijd de basisgegevens invullen en de rest altijd later invullen. De vragen met een * sterretje zijn verplicht. Vul in ieder geval je naam en je wachtwoord in. Ook verplicht zijn je geboortedatum, geslacht, het type relatie waarnaar je op zoek bent en je mailadres. Vervolgens zijn er nog een paar gegevens, die je in mag vullen, maar die niet verplicht zijn.

Daarbij kun je denken aan een website, telefoonnummer, plaats, burgerlijke staat, kinderen, lengte, gewicht, kleur haar, kleur ogen, huidskleur, geloofsovertuiging, roken, drinken, opleiding, baan, hobby, een omschrijving van jezelf wat voor type persoon je bent (wel verplicht), waar je naar op zoek bent, de gewenste huidskleur, de gewenste geloofsovertuiging, de gewenste leeftijd, gewenste lengte, gewenste gewicht en dan kun je aangeven hoe je 55plusonline.nl hebt gevonden. Optioneel kun je een paar foto’s toevoegen. Dit verhoogt jouw slagingskans.Wanneer je de volledige inschrijfprocedure hebt doorlopen krijg je een bevestiging te zien in het scherm, let goed op, want ook je wachtwoord wordt weergegeven dus zorg dat anderen dit niet zien!

Gratis aanmelden

Koste 55plus online

Op moment van review staat er niets over de kosten vermeld op de dating site. Na inschrijving kun je inloggen en ook dan staat er niets over kosten. Niet heel transparant.

Mobiele Ap 55plus online

Op moment van review is er geen mobiele applicatie beschikbaar van 55plusonline.nl. Wel kun je via je tablet of smartphone de website bezoeken en op die manier de diensten gebruiken.

Gratis aanmelden

Acties en kortingen

Regelmatig heeft 55plusonline.nl acties en kortingen. Zie voor de laatste acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina

Uitschrijve 55plusonline

Om uit te schrijven moet je ingelogd zijn. Vervolgens ga je naar ‘mijn profiel’ en naar ‘verwijder profiel’. Als je bevestigd dat je wilt verwijderen worden al je berichten en plaatjes verwijderd. Klik op oké en ben je uitgeschreven. Over of je gegevens daadwerkelijk uit de databank verwijderd zijn is niet bekend.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

4 Reviews »

 1. John 18 november 2016 op 16:53 -

  Prima site, maar zijn betere zeker voor onze leeftijd groep

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Jan 15 augustus 2016 op 12:14 -

  Leuke datingsite voor iedereen die wel eens wat anders wil in zijn leven. Kom hier voor een leuke chat, echt veel afspraakjes nog niet gehad.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. U 30 mei 2016 op 23:04 -

  Ik vind het echt een fijne datingsite. Ben er erg blij mee leuke vrouw leren kennen hier.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Vrouw57 29 mei 2016 op 16:05 -

  fijen datingsite voor vrouwen en mannen van mijn leeftijd. lekker gezellig doen en geen gekke fratsen. leuke manier om mensen te leren kennen. Als er nog mensen date willen??

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »