Lach.nl

Britt Meijer 7 juni 2015 9
Lach.nl
2
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl
datingsites advertenties review

Lach.nl is een datingsite speciaal voor 45 plussers. Lach.nl richt zich niet alleen op liefdesrelaties maar ook op vriendschappen. Je kunt hier dus ook terecht als je een maatje zoekt om gezellig wat leuke dingen mee te doen. De dating site is er dus voor de ruim vijf miljoen 45 plussers die Nederland rijk is en voor het deel dat wel eens wat meer plezier in hun leven willen en vaker willen lachen. Dit kunnen mensen zijn die opzoek zijn naar een partner of gezellig een dagje naar de dierentuin willen. De leden op Lach.nl staan voor alles open.

Gratis aanmelden

Lach.nl Betrouwbaarheid

Lach.nl oogt bij binnenkomst zeer betrouwbaar en ziet er fris uit. De website beschikt echter over geen enkel keurmerk. Dit is wel te verklaren, Lach.nl is nog niet zo heel oud. Zij moet zichzelf dus nog enigszins bewijzen. Wel biedt zij voor ruimte voor leden om hun succesverhaal te delen. Bovendien is hier een leuke actie aan gekoppeld, indien je je succesverhaal deelt, maken jij en je partner kans op een weekendje weg of een heerlijke lunch! Wel geeft Lach.nl duidelijke tips, hoe je sneller, beter en veiliger gebruik kunt maken van haar website. Zo geeft Lach.nl als tip om op een openbare plek af te spreken en pas af te spreken als u een duidelijk beeld heeft van de persoon waarmee u aan het chatten bent.

Inschrijven en inloggen Lach.nl

Inschrijven op de website is geheel gratis en gaat zeer eenvoudig. Door het invullen van uw geboortedatum, gebruikersnaam en emailadres heeft u een profiel aangemaakt. U ontvangt een bevestiging in uw mailbox, waarna u uw account kun activeren. 

Vervolgens kunt u direct aan de gang. U hoeft niet eerst uw profiel volledig in te vullen, voordat u verder kan. Het is echter wel aan te raden om uw profiel volledig in te vullen, om zo betere matches te ontvangen en ook slechts berichtjes van personen die bij uw passen. U kunt uw profiel eenvoudig aanpassen door rechts in het menu te klikken op “mijn profiel aanpassen”. Het profiel is verdeelt in een aantal duidelijke kopjes, zoals algemeen, persoonlijk, achtergrond, uiterlijk, voorkeuren, gewoontes en uw zoekprofiel. Het invullen is zeer snel en eenvoudig. Helaas vindt er geen uitgebreide scan plaats naar aanleiding van uw voorkeuren, maar zijn deze wel voor iedereen inzichtelijk.

Na het voltooien van uw inschrijving kunt u verder gaan met het zoeken naar een geschikte match. Zeer uitgebreid is de zoekfunctie niet. U kunt zoeken op basis van geslacht, woonplaats en het soort relatie waar u naar opzoek bent. Dit kan zijn een relatie, vrienden om leuke dingen mee te doen, of een vriendschap. Ook kunt u zoeken op basis van de gebruikersnaam. U krijgt vervolgens een duidelijk overzicht van 20 profielen per pagina. U kunt in een oogopslag een foto zien, de burgerlijke staat, leeftijd en het aantal kinderen zien van een profiel. Als gratis lid kunt u het profiel gewoon bekijken, u heeft alleen geen toegang tot alle foto’s. Hiervoor dient u een betaald lidmaatschap af te sluiten.

Bij het klikken op een profiel krijgt u vervolgens de overige informatie te zien. U kunt een profiel “liken”, waarna het profiel bij uw favorieten wordt geplaatst. Of u kunt een bericht sturen. Het versturen van berichten is gratis, voor het lezen van berichten moet u echter een betaald lidmaatschap aanschaffen.

Het bekijken van profielen, zoeken, liken en versturen van berichten gaat zeer eenvoudig en de website werkt erg snel. Dit maakt een fijne dating om op te daten en geeft een vertrouwd en veilig gevoel.

Gratis aanmelden

Kosten Lach.nl

De kosten van een lidmaatschap bedragen:

 • €24,95 per maand eenmalig
 • €14,95 per maand, 3 maanden
 • €9,95 per maand, 6 maanden
 • €7,95 per maand, 12 maanden

De voordelen van een betaald lidmaatschap zijn:

 • Het lezen van berichtjes;
 • Onbeperkt toegang tot profielen;
 • Onbeperkt foto’s inzien;
 • Uitgebreider profiel.

Betaling vindt plaats via iDeal of via een bankoverschrijving. Overigens heeft Lach.nl ook een 3 dagen gratis lidmaatschap actie voor nieuwe leden.

Lach.nl App

Lach.nl beschikt op het moment van deze review niet over een mobiele app, maar wel over een mobiele website. De mobiele website werkt erg goed en alle opties welke op de desktopversie beschikbaar zijn, zijn ook beschikbaar op de mobiele versie van Lach.nl. De mobiele datingsite van Lach.nl staat open voor iedere gebruiker. Zo kunnen ook de moderne 45 plussers met een smartphone / tablet optimaal gebruik maken van de faciliteiten.

Nieuws en kortingen Lach.nl

Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven Lach.nl

Uitschrijven bij Lach.nl, je drukt simpelweg op de knop “Mijn Profiel” waar een knop aanwezig is om uit te schrijven bij Lach.nl. Je geeft vervolgens een rede aan om jezelf uit te schrijven en vervolgens is de uitschrijving voltooid. Indien je jezelf uitschrijft wordt ook direct de (mogelijke) automatische incasso stopgezet. Vervolgens ontvang je per mail een bevestiging dat je uitschrijving is voltooid en je gegevens zijn verwijderd.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

9 Reviews »

 1. Jaco 27 oktober 2015 op 23:30 -

  ben nu 10 maanden betalend lid en heb in al die tijd één ander betalend lid gezien. Alle overigen kunnen dus niet met elkaar communiceren. Heel veel profielen zijn leeg, zonder woonplaats / provincie en verdere informatie.
  Wanneer je binnen de matches contact zoekt komt er vrijwel nooit een reactie omdat de niet betalende leden niet kunnen reageren en geen foto kunnen zien.
  Bij klachten wordt gezegd dat men zal kijken of er iets niet klopt in de account maar vervolgens gebeurt er niets meer.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Lach.nl 6 oktober 2015 op 17:52 -

  Beste Mensen,

  Helaas hebben we inderdaad enkele problemen gehad mbt onze klantenservice en de website. Inmiddels zijn deze problemen opgelost en is de website verder verbeterd.

  Graag komen we met u in contact om het probleem op te lossen. We zullen ter compensatie van de eerdere problemen u een volledig lidmaatschap van 6 maanden aanbieden.
  U kunt ons bereiken via het e-mail adres [email protected].

  Met vriendelijke groet,

  Team Lach.nl

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Destructir 24 augustus 2015 op 02:04 -

  Nog nooit op zo’n slechte (betaalde) dating site gezeten. Hier ga je inderdaat van lachen. Op flikkeren met die kut site

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Gonny 20 augustus 2015 op 00:24 -

  Baldn. Kut site. Ben al iets van 4 maanden niet meer op lach geweest en toch blijven ze afschrijven. Krijg ik mijn geld terg? Hun antwoord was nee! Wat wil je dan nog?

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Jeroen 9 juli 2015 op 10:03 -

  Redelijk goede datingsite maar in verhouding met 50plusmstch heb je minder goede matches en minder goede faciliteiten hier.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Simon 13 juni 2015 op 16:07 -

  Jammer dat ze geen app hebben. Ik heb een tablet en smartphone en dan werkt het voor geen meter

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Noor Wiema 7 juni 2015 op 00:45 -

  Slechte dating site. Amper contact te krijgen met iemand. Mannen die ik dan speeek zijn er niet alleen voor een geezellige dag. Niet zoals lach.nl beweert in ieder geval! Bah! Niet aan beginnen

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. Angelique Lunteren 14 april 2015 op 09:20 -

  Ik heb dit geprobeerd omdat ik na jaren huwelijk weer eens op zoek was naar een nieuwe man. Ik moet zeggen dat ik leuke afspraakjes heb gehad. Een echte relatie is het nog niet, dus ik zoek nog even verder

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. Willem 13 april 2015 op 21:17 -

  Betrouwbare datingsite voor een betaalbare prijs. Toppie!!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »