NieuweRelatie

Britt Meijer 5 januari 2016 12
NieuweRelatie
4
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl
datingsites advertenties review

Nieuwerelatie.nl is een datingsite voor mannen en vrouwen van 50 jaar en ouder, maar ook voor singles met een jongere leeftijd is dit een prima datingsite. Op deze lichte en vlot uitziende dating site kun je gelijkgestemden van rond dezelfde leeftijd vinden die op zoek zijn naar een serieuze relatie of bijvoorbeeld vriendschap. De dating site beschikt over diverse functionaliteiten zoals chatten met andere leden in het chatcafé en profielen van andere gebruikers bekijken. De dating site bestaat sinds 2005 en heeft op het moment van deze review al meer dan 51.000 leden. Je kunt hier mensen van 50 jaar en ouder uit zowel Nederland als België vinden. 60% van de leden is mannelijk en 40% vrouwelijk, waardoor de verhoudingen redelijk bij elkaar liggen. De datingsite is zeer gemakkelijk te bedienen, ook als je niet zo veel met computers werkt.

Gratis aanmelden

Nieuwerelatie Betrouwbaarheid

Een echt keurmerk is er op de website van Nieuwerelatie niet te vinden. Wel geven ze zelf de garantie af uitsluitend gecontroleerde profielen op de website toe te laten en staat er een logo met de woorden “Uitsluitend gecontroleerde profielen” afgebeeld. Maar, als je eenmaal bent aangemeld door de bevestigingsmail te beantwoorden, krijg je meteen een bericht dat je profiel wordt gecontroleerd. Keuren zij hem goed, dan krijg je een nieuwe mail en kun je de site daadwerkelijk bezoeken. Je komt er dus absoluut niet zomaar op.

Wat ook fijn is om te weten, is dat alles via een beveiligde verbinding gaat (https:// voor de url in de zoekbalk weergegeven) zodat je weet dat al je gegevens beveiligd en discreet behandeld worden. Vrij kort nadat het profiel compleet gemaakt is krijg je al voorstellen voor dates uit jouw omgeving, wat bij ons de intentie wekt dat men je op een bepaalde manier toch wil lokken om een betaalde account aan te maken.

Naast de functionaliteiten is er een uitgebreid privacy beleid opgesteld waarin staat dat jouw persoonlijke gegevens uitsluitend worden gebruikt om jouw profiel te koppelen aan dat van een passende partner en dus niet aan derden verstrekt worden.

Inschrijven en inloggen Nieuwerelatie

Inschrijven op Nieuwe Relatie is geheel gratis. Als je je in gaat schrijven gaat het net even iets anders als op andere websites. Je loopt een proces van 5 pagina’s door. Eerst vul je tweemaal (ter bevestiging) je emailadres in en een eigen verzonnen wachtwoord.

Op de eerste pagina dien je een profiel- of gebruikersnaam aan te maken. Met de groene knop controleer je de beschikbaarheid van je naam en krijg je eventueel andere opties aangeboden in de vorm van dezelfde naam met een nummer. Heb je een beschikbare naam gekozen, dan kun je je woonplaats, geboortedatum, geslacht en seksuele geaardheid invoeren.

Op de tweede pagina Kun je dingen als geloofsovertuiging, opleiding en of je kinderen hebt en rookt invoeren. Hiermee maak jij je profiel compleet en op die manier matcht Nieuwerelatie.nl jouw profiel aan dat van bij jouw passende personen. Het advies is ook om dit zo nauwkeurig en eerlijk mogelijk te doen.

Hierna komt pagina 3. Hierop vul je je lengte, haarkleur, gewicht, kleur ogen en dat soort zaken in.

Als je dan naar pagina 4 gaat kun je iets meer over jezelf vertellen. Wat je hobby’s zijn, je muzikale voorkeur(en), hoe je het liefst uit gaat (bijvoorbeeld uit eten of dansen) en wat voor sporten je graag beoefent.

Op de laatste van de 5 pagina’s is er ruimte om iets meer over jezelf te vertellen. Gebruik hiervoor minimaal 15 woorden, anders wordt het niet geaccepteerd. Vergeet ook niet de bevestigingsmail te beantwoorden. Omdat je meteen naar het profiel invullen gaat, kan je dit nog wel eens vergeten. Gelukkig geeft nieuwerelatie hier alsnog een waarschuwing voor.

Kosten Nieuwerelatie

Hoewel het inschrijven op Nieuwerelatie.nl gratis is, wil je uiteindelijk optimaal van alle opties gebruik kunnen maken, dien je wel betalend lid te worden. De kosten voor een abonnement worden hieronder weergegeven:

6 maanden: € 7,50 per maand
3 maanden: € 9,99 per maand
1 maand: € 14,99 per maand

Als je gratis lid blijft, kun je profielen en foto’s bekijken, flirts sturen en chatten in het chatcafé.

Nieuwerelatie App

Op het moment dat deze review werd uitgevoerd was er voor deze datingsite geen dating app beschikbaar. De datingsite is ook niet geoptimaliseerd voor mobiel gebruik, maar via een tablet wel redelijk te bedienen. Wij raden dan ook aan een desktop computer te gebruiken voor het surfen op deze datingsite.

Nieuws en kortingen Nieuwerelatie

Regelmatig heeft NieuweRelatie.nl kortingsacties zoals 50% korting op een lidmaatschap of een aantal dagen gratis proberen. Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven Nieuwerelatie

Het uitschrijven bij deze datingsite staat niet heel duidelijk vermeld. Het is dus lastig om hier een duidelijk oordeel over te kunnen geven. Hoe je uitschrijft moeten wij je helaas schuldig blijven. Je kunt voor de zekerheid altijd contact met de servicedesk opnemen. De gegevens hiervoor zijn op de website te vinden onder de grote banner op de beginpagina onder de knop “servicedesk”.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

12 Reviews »

 1. Marianne Veenweg 12 juli 2015 op 22:52 -

  Ik heb een tijdje geleden ingescheven op nieuwerelatie omdat ik het tijd vond voor een nieuwe stap in mijn leven. Het was zeker de moeite waard. Ik ontmoette via deze datingsite een schrijver. Na een aantal keer daten heb ik weer vlinders in mijn buik! Ben blij dat ik dit gedaan heb 🙂

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Wilma 10 maart 2015 op 23:32 -

  Opzoek naar een leuke man om mijn leven mee te delen. na enige tijd gescheiden geweest te zijn heb ik toch besloten om deze stap te zetten en me aan te melden op een datingsite. ik heb altijd gedacht dat dit niets voor mij was, maar het tegendeel is gebleken! ik had eigenlijk meteen contact met een erg leuke man, waarmee ik al weer een half jaar samen ben. Niet twijfelen maar doen dus!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »