Seniorengeluk

Britt Meijer 4 januari 2016 51
Seniorengeluk
3.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Seniorengeluk is een site die zich speciaal richt op oudere mensen die op zoek zijn naar een relatie, vriendschap of ander contact met leeftijdsgenoten. De site is sinds 2004 online en heeft gemiddeld 120 nieuwe inschrijvingen per dag. De site ziet er overzichtelijk uit en is gemakkelijk in gebruik.

Gratis aanmelden

Seniorengeluk Betrouwbaarheid

Om de betrouwbaarheid van de datingsite vast te stellen kijken we als eerste naar wat de dating site eraan doet om ervoor te zorgen dat er geen nepprofielen worden aangemaakt. Bij het inschrijven wordt er om een code gevraagd (hier komen we later nog op terug) om er zeker van te zijn dat er geen fake account door een bot of iets dergelijks wordt aangemaakt.

Verder is Seniorengeluk onderdeel van Save Dating Networks, een netwerk van datingsites en dating apps die met elkaar zijn gelinkt. Op zich handig, maar hierdoor wordt het in onze mening lastiger om alles 100 % veilig te houden voor wat betreft nep profielen.

Helaas heeft de site geen verdere keurmerken, zoals bijvoorbeeld een thuiswinkel keurmerk. Wel wordt er de mogelijkheid geboden eventuele fake profielen aan te melden voor misbruik.

Alle vertrouwelijke informatie gaat via een beveiligde verbinding, te zien aan de https:// die voor de url in je taakbalk komt te staan. Al met al lijkt het erop dat de site wel betrouwbaar is, gezien de meeste profielen volledig zijn ingevuld en je inbox niet meteen vol zit met zogenaamde contacten die je graag zouden ontmoeten, maar die je uiteindelijk zouden moeten lokken om VIP lid te worden, zodat je voor bepaalde diensten gaat betalen. Betrouwbaar is Seniorengeluk in onze ogen wel.

Inschrijven en inloggen Seniorengeluk

Inschrijven gaat vrij eenvoudig. Ten eerste dien je een profielnaam in te vullen en geef je aan wat je geslacht is en of je op zoek bent naar een man of vrouw. Vul vervolgens je email adres in en vink aan dat je de voorwaarden accepteert, nadat je deze uiteraard hebt doorgelezen. Je klikt op verder en daar kies je een wachtwoord en vul je je geboortedatum, het land waar je woont, de provincie en woonplaats in. Deze laatste is overigens niet verplicht.

Op de volgende pagina kun je je geaardheid aangeven, of je kinderen hebt, wat je opleiding is en ook je uiterlijk kun je hier ook invullen. Een pagina verder kun je een foto van jezelf plaatsen en ga je hierna door wordt de mogelijkheid geboden om wat meer over jezelf te vertellen.

Hierna dien je voor verificatie iets in te vullen, zodat men weet dat je een echt persoon bent. Dit is bijzonder opvallend, hiermee biedt de site extra zekerheid op echte profielen.

Daarna dien je alleen nog even in je mail het lidmaatschap te activeren en je kunt aan de slag.

Gratis aanmelden

Kosten Seniorengeluk

In eerste instantie niet. Inschrijven bij Seniorengeluk.nl is gratis. Als gratis deelnemer zijn er een aantal dingen die je kunt doen, zoals chatten en berichten sturen, maar dit is beperkt. Ook het lezen van berichten valt hieronder. Je kunt VIP lid worden en dan zijn de opties vele malen uitgebreider. Als betalend lid kun je onbeperkt chatten, (persoonlijke) berichten sturen en lezen en extra foto’s bekijken. Ook kun je uitgebreid zoeken en kun je zelfs op trefwoorden zoeken. Daarnaast kun je de laatste bezoekers op je datingprofiel bekijken en krijg je voorrang bij de klantenservice.

Er zijn verschillende abonnementen te verkrijgen voor leden die willen betalen. Er is een 14 dagen VIP abonnement voor €15,99, een 30 dagen VIP abonnement voor €27,99, die overigens het meest gekozen wordt en als laatste een 90 dagen VIP abonnement. Hiervoor betaal je €59,99.

Seniorengeluk App

Op moment van review heeft Seniorengeluk geen dating app. Wel is er een versie voor mobiele apparaten, wat ervoor zorgt dat je de site ten allen tijden kunt bezoeken met je mobiele telefoon of tablet.

Nieuws en kortingen Seniorengeluk

Seniorengeluk heeft regelmatig leuke kortingsacties waar bestaande en nieuwe leden hun voordeel mee kunnen doen. Daarbij sturen ze ons regelmatig updates over de nieuwste ontwikkelingen rond de datingsite. Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven Seniorengeluk

Uitschrijven bij Seniorengeluk gaat vrij eenvoudig. Eerst dien je ingelogd te zijn. Hierna klik je aan de linkerkant van de pagina op “instellingen”. Dan ga je naar “mijn account” en kies je voor “Uitschrijven”. Als je je hebt uitgeschreven, wordt je profiel volledig verwijderd en worden alle lopende VIP betalingen stopgezet. Helaas krijg je over lopende betaalde lidmaatschappen geen geld terug.

Gratis aanmelden

51 Reviews »

 1. Andreas 24 januari 2016 op 23:35 -

  Ans ontmoet na 6 weken online te zijn geweest op deze datingsite. Voor ons (Ans en ik) is dit de enige site waar wij goed contact kregen met leuke leeftijdsgenoten. Wij hebben dan ook ons geluk gevonden.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. genieter1966 21 maart 2016 op 10:09 -

  Ik twijfel op echtheid van de mensen op de site. Ik ben betalend lid en kan ze berichten sturen en chatten. Ik heb slechts 1 dame die me ooit terug geschreven heeft. De overige dames lezen hun mail of chatberichten niet. Dat is vreemd. Ook als ze mij een voorgeprogrammeerd bericht sturen en ik daarop antwoord krijg ik geen reactie terug. Ik heb ook geprobeerd om mijn mailadres te geven voor het geval ze mijn berichten niet konden lezen. Ook hierop geen antwoord. Al met al nu een week online maar slechts 1 echte reactie gehad.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. HappySenior 28 maart 2016 op 22:34 -

  Heren (en dames, maar in deze vooral heren), pas een beetje op met leden die 2 cijfers achter hun naam hebben staan. Zo heb ik al gedoe gehad met Annette56 en Jorien21. Dit lijken geen echte profielen te zijn maar oplichters. Voor de rest niet veel te klagen, maar seniorengeluk haalt ze ook niet van de site af helaas.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Annette 21 mei 2016 op 14:11 -

  Als je wat ouder bent zoals ik betekend dat niet dat je heel je leven alleen door het leven moet gaan. Ik heb hier echt een gezellige man ontmoet. We zien elkaar regelmatig en hebben leuke afspraakjes. Zo blijven we toch een beetje ‘leven’.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Loes 23 juli 2017 op 16:06 -

  Beste zoekende op Seniorengeluk. Let op dat je bij uitschrijving een bevestiging vraagt van deze actie en zelf je foto’s verwijdert! Ik krijg na uitschrijving toch mail dat een man mij een bericht heeft gestuurd. Daarna krijg ik een mail of ik misschien een “spannende” date wil? Ik ben 67 jaar en zocht een vriendschap!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. robbert 20 augustus 2018 op 12:25 -

  Vroeger had je de zgn “ouwe viezerikken” dat waren mannen die jongere vaak véél jongere vrouwen zochten. De vrouwenemancipatie is in dit land zó doorgeschoten dat dit verschijnsel 180 graden gedraaid is.
  De nieuwe ouwe viezerikken zijn de “dames ” van 60 tot zelfs ver boven de 70 jaar die een “toyboy” willen scoren. Ik kom op een datingsite voor ouderen omdat ik een oudere vrouw wil ontmoeten. Ik wil me ook niet meer bezighouden met termen als “opwindend, lekker of spannend”.
  Mijns inziens dienen bij ons ouderen andere parameters te worden gehanteerd. Een fatsoenlijke oudere als ik van 66 jaar is niet meer “opwindend, sexy of spannend”. Nee hij wil een stuk inderdaad lichamelijke wederijdse warmte ervaren. maar vooral ook vriendschap en gezelligheid waarbij de sexuele aantrekking op een verrassende wijze vanuit een volledige onverwachte hoek kán komen! Dát is mijn insteek; ik ben geen “ouwere jongere”. Ik ga ook niet naar de sportschool maar zoek ook zeer zeker geen wederhelft die dit soort dingen wél doet! Mijns inziens zijn de “dames” op Seniorengeluk en andere datingsites
  té kritisch met name op het uiterlijk van een toekomstig
  Té vaak ben ik op Seniorengeluk ( en zeker ook andere dating-sites) afgewezen op mijn uiterlijk. De Koninklijke Hoogheden “voelden niks” als ze naar mijn foto’s keken. Men wist a priori al zeker dat er “geen klik” was en ik zou “uistraling”missen. Ik ben op dit moment onder psychiatrische behandeling om hiermee om te leren gaan wat na 3 jaar nog steeds niet gelukt is.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Freddie 16 november 2018 op 12:43 -

  Nu reeds vijf jaar op deze site en twee keer met iemand in contact geweest maar werd niks Men moet van een andere planeet komen om in de smaak te vallen bij de dames Foto,s van over 5 jaar van Dames komen telkens terug en de meeste zijn dus nep En zij die beweren deze een goede site vinden dan heeft je geluk en zal zo wel van die aard zijn dat men in de smaak is gevallen door het uiterlijke en daar draait het op een site altijd op uit Als ook deze gemaakt zijn om er geld aan te verdienen en daarom is sinjoren geluk een site gelijk een ander je moet in de smaak vallen foto,s dat men je een berichtje stuurt en anders kan men wortel schieten en spreek ik van onder vinding En niet beter wetend zal hier maar blijven op staan met af en toe eens aan te betalen

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. annah 24 november 2018 op 04:26 -

  wat mij opvalt is dat de foto’s van veel mannen zeer wazig/onduidelijk zijn

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. Freddy 6 juli 2020 op 14:02 -

  Site is op zich prima alles werkt goed, alleen de leden zijn waardeloos. 25% van de mannen geeft in zijn profiel al aan dat ze gebonden zijn en dus alleen op zoek zijn naar sex buiten de deur.
  Van nog eens 25% blijkt dat ze dus ook gebonden waren.
  Dan is nog 25% alleen op zoek naar een sexdate.
  Blijft nog zo 25 % over en heb je (dacht jij) een leuk contact lopen en dan krijg je opeens geen reactie meer. Het was voor mij een zeer teleurstellende ervaring.
  Helaas bevestigde het mijn beeld van mannen wederom alles draait alleen om sex.
  Geef 2 sterren omdat de site verder prima werkte

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. C.serton 7 juli 2020 op 08:54 -

  Waardeloze site…mannen die reageren liggen ver boven mijn leeftijdsgrens. Stuur je een interesse bericht: niemand reageert. Site voor sukkels dus.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »

In de Spotlights

Parship

Zoek een datingsite

Connect op facebook

Uitgelicht:

Pepper Banner

Nieuwste reacties

Uitgelicht:

Lexa Banner