Seniorengeluk

Britt Meijer 4 januari 2016 46
Seniorengeluk
3.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Seniorengeluk is een site die zich speciaal richt op oudere mensen die op zoek zijn naar een relatie, vriendschap of ander contact met leeftijdsgenoten. De site is sinds 2004 online en heeft gemiddeld 120 nieuwe inschrijvingen per dag. De site ziet er overzichtelijk uit en is gemakkelijk in gebruik.

Gratis aanmelden

Seniorengeluk Betrouwbaarheid

Om de betrouwbaarheid van de datingsite vast te stellen kijken we als eerste naar wat de dating site eraan doet om ervoor te zorgen dat er geen nepprofielen worden aangemaakt. Bij het inschrijven wordt er om een code gevraagd (hier komen we later nog op terug) om er zeker van te zijn dat er geen fake account door een bot of iets dergelijks wordt aangemaakt.

Verder is Seniorengeluk onderdeel van Save Dating Networks, een netwerk van datingsites en dating apps die met elkaar zijn gelinkt. Op zich handig, maar hierdoor wordt het in onze mening lastiger om alles 100 % veilig te houden voor wat betreft nep profielen.

Helaas heeft de site geen verdere keurmerken, zoals bijvoorbeeld een thuiswinkel keurmerk. Wel wordt er de mogelijkheid geboden eventuele fake profielen aan te melden voor misbruik.

Alle vertrouwelijke informatie gaat via een beveiligde verbinding, te zien aan de https:// die voor de url in je taakbalk komt te staan. Al met al lijkt het erop dat de site wel betrouwbaar is, gezien de meeste profielen volledig zijn ingevuld en je inbox niet meteen vol zit met zogenaamde contacten die je graag zouden ontmoeten, maar die je uiteindelijk zouden moeten lokken om VIP lid te worden, zodat je voor bepaalde diensten gaat betalen. Betrouwbaar is Seniorengeluk in onze ogen wel.

Inschrijven en inloggen Seniorengeluk

Inschrijven gaat vrij eenvoudig. Ten eerste dien je een profielnaam in te vullen en geef je aan wat je geslacht is en of je op zoek bent naar een man of vrouw. Vul vervolgens je email adres in en vink aan dat je de voorwaarden accepteert, nadat je deze uiteraard hebt doorgelezen. Je klikt op verder en daar kies je een wachtwoord en vul je je geboortedatum, het land waar je woont, de provincie en woonplaats in. Deze laatste is overigens niet verplicht.

Op de volgende pagina kun je je geaardheid aangeven, of je kinderen hebt, wat je opleiding is en ook je uiterlijk kun je hier ook invullen. Een pagina verder kun je een foto van jezelf plaatsen en ga je hierna door wordt de mogelijkheid geboden om wat meer over jezelf te vertellen.

Hierna dien je voor verificatie iets in te vullen, zodat men weet dat je een echt persoon bent. Dit is bijzonder opvallend, hiermee biedt de site extra zekerheid op echte profielen.

Daarna dien je alleen nog even in je mail het lidmaatschap te activeren en je kunt aan de slag.

Gratis aanmelden

Kosten Seniorengeluk

In eerste instantie niet. Inschrijven bij Seniorengeluk.nl is gratis. Als gratis deelnemer zijn er een aantal dingen die je kunt doen, zoals chatten en berichten sturen, maar dit is beperkt. Ook het lezen van berichten valt hieronder. Je kunt VIP lid worden en dan zijn de opties vele malen uitgebreider. Als betalend lid kun je onbeperkt chatten, (persoonlijke) berichten sturen en lezen en extra foto’s bekijken. Ook kun je uitgebreid zoeken en kun je zelfs op trefwoorden zoeken. Daarnaast kun je de laatste bezoekers op je datingprofiel bekijken en krijg je voorrang bij de klantenservice.

Er zijn verschillende abonnementen te verkrijgen voor leden die willen betalen. Er is een 14 dagen VIP abonnement voor €15,99, een 30 dagen VIP abonnement voor €27,99, die overigens het meest gekozen wordt en als laatste een 90 dagen VIP abonnement. Hiervoor betaal je €59,99.

Seniorengeluk App

Op moment van review heeft Seniorengeluk geen dating app. Wel is er een versie voor mobiele apparaten, wat ervoor zorgt dat je de site ten allen tijden kunt bezoeken met je mobiele telefoon of tablet.

Nieuws en kortingen Seniorengeluk

Seniorengeluk heeft regelmatig leuke kortingsacties waar bestaande en nieuwe leden hun voordeel mee kunnen doen. Daarbij sturen ze ons regelmatig updates over de nieuwste ontwikkelingen rond de datingsite. Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven Seniorengeluk

Uitschrijven bij Seniorengeluk gaat vrij eenvoudig. Eerst dien je ingelogd te zijn. Hierna klik je aan de linkerkant van de pagina op “instellingen”. Dan ga je naar “mijn account” en kies je voor “Uitschrijven”. Als je je hebt uitgeschreven, wordt je profiel volledig verwijderd en worden alle lopende VIP betalingen stopgezet. Helaas krijg je over lopende betaalde lidmaatschappen geen geld terug.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

46 Reviews »

 1. Moodie 7 oktober 2015 op 22:55 -

  Vrijwel oneens met onderstaande reactie. Ik krijg inderdaad goede matches, maar na 20 minuten zoeken was ik er al doorheen… Wat is dit voor simpel gedoe? Weinig leden denk ik dan?!?! Zo een moeilijk profiel ben ik toch niet?

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Xantippe 1 oktober 2015 op 16:27 -

  Wat mij betreft de beste site voor 50 plus dating. Ik heb veel van de bekende datingsites geprobeerd maar de beste partnervoorstellen, de beste dates en de gebruiksvriendelijke site krijg je hier.
  Een nadeel vind ik dat leden moeilijk intiem worden. Sommige zullen met die instelling nooit meer een relatie krijgen. Echter, je hebt natuurlijk ook hele leuke leden en ik heb nu contact met 2 verschillende mogelijke partners. Alles in mijn eigen tempo. Leuk om nieuwe mensen te ontmoeten!!! Ook nog alles in de buurt want je kunt het op seniorengeluk zelf aangegen.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Wendy 29 september 2015 op 01:11 -

  Ben helemaal fan van seniorengeluk. Helemaal super! Je krijgt weer kleur in je leven. Fantastische ervaring. Kan het iedereen aanraden!!!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Mag beter 15 september 2015 op 22:21 -

  Hallo deze site mag beter. Je hebt geen echte goede leeeden. Komt gooed. Is wel goede site

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Wil & Corry 12 september 2015 op 08:09 -

  Site werkt goed. Wij hadden beide ons profiel compleet aangevukt en dan krijg je elkaar gevonden. Jammer vind ik dat het op mobiel niet goed werkt. Het is zo klein geschreven en alle knopjes zitten zo dicht bij elkaar. Op de computer werkt het wel veel beter. Over het algemeen 3 sterren.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Hennie 10 september 2015 op 22:21 -

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Katria 6 september 2015 op 18:02 -

  Je krijgt heel moeilijk afspraken. Het is als een kat en muis spel. De meeste willen wel contact maar van een daadwerkelijke afspraak komt het niet snel. Beetje balen als je wel echt op zoek bent naar een relatie. De site werkt wel goed, maar voor wat Ik zoek heb je er niet zo veel aan..

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. Handig! 3 september 2015 op 20:30 -

  Seniorengeluk is heel makkelijk in gebruik. Werkt heel prettig en goede leden. Ik kwam zelfs oude bekende tegen op de datingsite! Erg leuk om weer eens contact te krijgen. Een aanmelding werpt zeker zijn vruchten af.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. Groede 2 september 2015 op 00:27 -

  Ik kreeg via seniorengeluk ongeveer 1,5 jaar geleden een relatie. Helaas zijn we nu weer uit elkaar. Ik heb me na een tijdje weer aangemeld op seniorengeluk. Je ziet dat de leden groeien maar de matchen worden er niet beter op. Ik krijg nu moeilijker een afspraak met iemand die goed bij me past….moet wel even veel betalen

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. Rianne 27 augustus 2015 op 23:02 -

  Verschillende keren actief geweest op senioren geluk en steeds een man gevonden. Helaas is het door omstandigheden niet altijd een lange relatie geweest maar ik ga het nu weer op ieiw proberen. Dit is een goede site waar je op jou tempo snel een levenspartner kunt vinden

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »