35Plus Vrouwen

Britt Meijer 12 april 2016 6
35Plus Vrouwen
3.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

35plus vrouwen is een casual datingsite voor mannen en vrouwen boven de 35 jaar. Dus ben jij opzoek naar een leuke man of vrouw van jouw eigen leeftijd en kan je sexleven wel weer wat meer spanning gebruiken? Dan is 35plus vrouwen voor jou de juiste datingsite.
Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid 35plus vrouwen


35plus vrouwen richt zich zoals gezegd op erotische contacten. De datingsite is dus een van het casual type. 35plusvrouwen bestaat al sinds 2010 en heeft voldoende ervaring met online dating. Daarnaast oogt 35plusvrouwen erg fris en betrouwbaar en is zij erg overzichtelijk vormgegeven. Dit komt de betrouwbaarheid ten goede. Daarnaast vinden betalingen plaats op de datingsite via een versleutelde ssl verbinding. Deze is erg veilig en zo komen je bankgegevens niet op straat te liggen. Ook beschikt de datingsite over een privacy policy en algemene voorwaarden welke je gegevens waarborgen en er voor zorgen dat er niet zomaar iets met je gegevens gedaan kan worden. Let wel op met de gegevens die je deelt op 35plusvrouwen, je kunt zomaar iemand tegenkomen die je kent.

Inschrijven 35plus vrouwen


Inschrijven bij 35plus vrouwen is erg eenvoudig en helemaal gratis. Je drukt rechtsboven op de aanmeld knop. Vervolgens vul je een gebruikersnaam, je geslacht, woonplaats, geboortedatum en emailadres in. Je ontvangt vervolgens een bevestigingsmail, zodra je hier op klikt kun je direct aan de slag met het zoeken van een leuke man of vrouw. De datingsite staat niet alleen open voor 35 plusser. Ook jongeren mensen kunnen zich hier inschrijven als ze opzoek zijn naar een oudere man of vrouw. Aanmelden is helemaal gratis en er zitten geen verplichtingen aan vast.
Gratis aanmelden

Gebruik 35plus vrouwen


Zodra je inschrijving is voltooid bij 35plus vrouwen kun je meteen aan de slag met het vinden van een leuke date. Je komt op een overzichtspagina terecht en vindt hier leuke mannen of vrouwen. Aan de rechterkant vind je de zoekfunctie van de datingsite. Hier kun je zoeken op leeftijd, provincie en foto. Ook kun je zoeken op gebruikersnaam indien je iemand specifieks zoekt. Heb je een leuke man of vrouw gevonden dan kun je deze snel favoriet maken. Je kunt deze dan later eenvoudig terug vinden onder het kopje favorieten. Het gebruik van 35plusvrouwen is helemaal gratis.

Kosten 35plus vrouwen


Het bekijken en zoeken naar mannen of vrouwen is helemaal gratis. Ook aanmelden bij 35plus vrouwen is helemaal gratis. Slechts het versturen van berichtjes kost geld. Je kunt dus lekker op je gemak gaan zoeken naar een leuke man of vrouw op de datingsite zonder te betalen. De berichtjes die je verstuurd betaal je met credits. De kosten voor de credits zijn als volgt:

 • 10 credits €10,-
 • 25 credits €22,50
 • 50 credits €40,-
 • 100 credits €75,-
 • 300 credits €200,-

Betaling kan via de mobiele telefoon, iDeal, mr Cash, Clickandbuy of Creditcard.
Gratis aanmelden

Mobiele applicatie


Op moment van review is er geen mobiele dating applicatie beschikbaar van 35plus vrouwen. Wel werkt 35plusvrouwen goed op je mobiel en zijn alle functies te raadplegen.

Acties en kortingen


Regelmatig heeft 35plusvrouwen acties en kortingen. Kijk voor het laatste nieuws en kortingsacties eens op onze dating acties en dating nieuws pagina

.

Uitschrijven


Heb je een leuke man of vrouw gevonden op 35plus vrouwen, of wat het toch niet niet wat je zocht? Dan wil je jezelf natuurlijk uitschrijven bij de datingsite. Uitschrijven bij 35plusdating is erg eenvoudig en zo gedaan. Je gaat naar het kopje mijn gegevens, rechts bovenin. Je scrolt vervolgens helemaal naar beneden naar de knop “definitief opheffen van mijn account”. Zodra je hier op klikt is je account definitief verwijderd en ook je berichtjes en foto’s die bij andere mensen in de inbox staan. Wel zo veilig dus.
Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

6 Reviews »

 1. marc 24 december 2017 op 10:27 -

  Zuivere oplichting! Al de aangeschreven dames zitten blijkbaar allemaal achter hun pc want ze antwoorden allemaal binnen de 2 minuten???? Nooit zeggen ze iets concreets, nooit concrete afspraken mogelijk. Slimme Hollanders die gewoon geld uit je zak kloppen. Wel respect voor de lulhannes die al die berichten moet lezen en beantwoorden.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Lauwaert Frans 2 december 2017 op 12:17 -

  Geen positieve ervaringen met deze site,de meeste zijn
  nep,die er alleen op uit zijn zoveel mogelijk credits af te
  zetten.
  Ik heb verschillende vrouwen aangeschreven,met geen enkele contact mogelijk.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. John 17 augustus 2016 op 14:14 -

  Fijn om een datingsite te hebben met niet alleen maar jong grut er op. Zo kom je tenminste nog eens de deur uit en heb je wel sex.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Maria 2 augustus 2016 op 17:20 -

  Fijne datingsite voor iedereen die een wat oudere leeftijd heeft. Zit er niet meer op te wachten dat er echt jonge mensen naar mij berichtjes sturen en ik schaar me ook nog niet echt onder iemand die bij de echte ouderen hoort. Dus fijn dat deze site ook bestaat.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Peter-Jan 2 mei 2016 op 23:41 -

  Veel promotie profielen zoals ze dat noemen, oftewel neppe profielen, maar die herken je al heel snel want ze zijn best wel hetzelfde allemaal. Als je gaat kijken naar de echte vrouwen hebben ze niet van die gefotoshopte foto’s en niet zo’n helemaal volledig ingevulde profielen enzo daar kun je het goed aan herkennen. Dus let daarop, als je dat doet ga je wel een leuke tijd hebben. Maar als je blijft praten met al die totaal onhaalbare profielen dan ga je een slechte tijd tegemoet.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Dennis 20 april 2016 op 05:47 -

  Niet alleen maar oudere vrouwen, ook jongere, dus die naam snap ik niet zo goed. Verder wel een interessante datingsite, veel leuke vrouwen en gesprekken. Geen app, dat is wel minder, tegenwoordig vind ik wel dat je een app moet hebben als datingsite.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »