AdultFriendFinder

Britt Meijer 4 januari 2016 12
AdultFriendFinder
3
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Op deze internationale datingsite zijn mannen en vrouwen op zoek naar een hete relatie of gewoon voor iets korts. Als lid van Adultfriendfinder krijg jij toegang tot een levendige seks community. De datingsite is ontworpen om snel leden te koppelen door hen in contact te brengen met partners met dezelfde interesses en eigenschappen. Er is een mogelijkheid om door erotische contactadvertenties te bladeren en zo lokale sekspartners te vinden die op zoek zijn naar spannende afspraken. Op het moment van deze review zijn er internationaal ruim 64 miljoen leden op Adultfriendfinder. Grote kans dat daar een passende match tussen zit. De minimale leeftijd voor deze datingsite is 18 jaar.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid AdultFriendFinder.com

Op het moment van deze review staat er op de homepagina van de datingsite een notificatie van een veiligheidsincident waarin staat dat er problemen zijn geweest met de opslag van data in de database. Gegevens van gebruikers zouden daarbij niet op de juiste manier zijn opgeslagen. Positief is dat er transparantie over bestaat en dat AdultFriendFinder aan oplossingen werkt. Oveirgens doet de datingsite geen onderzoek naar de achtergrond van haar leden. Profielen worden dus niet gecontroleerd. Personen te zien in foto’s zouden geen echte leden kunnen zijn. Andere data dient uitsluitend illustratieve doeleinden. Daarnaast hebben ze in 2014 en 2015 verschillende prijzen gewonnen en staan er diverse keurmerken op de datingsite. Bovendien bevind elke bezoeker zich in een afgeschermde https:// verbinding.

Inschrijven AdultFriendFinder

Om daadwerkelijk contact te kunnen leggen is het aanmaken van een profiel verplicht. Aanmelden gaat snel en gratis via de homepagina. Na het invullen van enkele persoonlijke gegevens wordt gevraagd naar je e-mail adres en nickname. Je ontvangt een activatie e-mail en wanneer je op de link in de e-mail klikt, kun je direct starten met het zoeken naar jou adult friend. Voordat jij je profiel kunt zien krijg je een Engelse uitleg van 4 belangrijke functies in de datingsite. Zo kun je snel zien waar je moet zijn. Je kunt nu de basis functionaliteiten van de datingsite uitproberen. Als je meer wilt is het nodig om een abonnement af te sluiten en daarvoor te betalen.

Gratis aanmelden

Kosten AdultFriendFinder

Je kunt gratis de basis functionaliteiten van de datingsite uitproberen. Wil je meer? Dan moet je een gouden lidmaatschap afsluiten.

Goud

De kosten van een lidmaatschap voor 1 maand kost 39,95 euro. Wil je gelijk voor 3 maanden dan betaal je 29,95 euro per maand.

Standaard

Hiermee stel je alle standaard leden in staat om jou berichten en vriendschapsverzoeken te sturen. Ze zullen tevens je volledige profiel kunnen bekijken. Kosten hiervoor zijn 19,95 voor 1 maand of 12,95 euro per maand voor 3 maanden.

Profielbenadrukking

Benadruk je profiel, zodat je opvalt in zoekresultaten, postvakken en commentaar. Voor 1 maand kost dit 10,95 euro en voor 3 maanden kost dit 8,95 euro per maand

Erotische films op aanvraag

Geniet van duizenden volledige erotische films met streams van hoge kwaliteit en onbeperkte downloads. De kosten hiervoor zijn 14,95 euro per maand voor 3 maanden of 19,95 euro voor 1 maand. Betaling is mogelijk via bankoverschrijving of via creditcard binnen een beveiligde omgeving.

Mobiele AdultFriendFinder dating app

AdultFriendFinder beschikt over een mobiele app voor iOS. Heb je een Android mobiele telefoon of tablet? Dan kun je op de mobiele site van AdultFriendFinder terecht. Dit gebeurt automatisch als je naar de site surft. Op deze manier hoef je het plezier op de site niet te missen wanneer je van huis bent. Met Adult Friend Finder mobiel kun je alle dingen doen die je op de computer kunt doen, maar dan op je smartphone of tablet.

Acties en kortingen AdultFriendFinder

Regelmatig heeft adult friend finder datingacties en kortingen. Blijf op de hoogte via onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven AdultFriendFinder.com

Wanneer je bent voorzien of wanneer jij wilt opzeggen is dat mogelijk. Je moet hiervoor ingelogd zijn. Ga vervolgens naar ‘mijn account’ -> ‘account beheren’ -> ‘account sluiten’ -> ‘ verwijder mijn account’. Vervolgens moet jij je wachtwoord invoeren en daarna kun je nog de reden doorgeven dat je opzegt. Nu is je account volledig verwijderd.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

12 Reviews »

 1. katje 8 september 2017 op 17:18 -

  Ik zou dus echt niemand deze site aanraden.
  Waarom. zitten vele fakers en vele neppers.
  En dan nog gooit de site mensen er zo zonder enige reden er af en mogen ze er niet weer op komen. hoe klote is dat?
  Dus bij deze raad ik iedereen deze waardelose en fake site af .. en zoek liever een andere leuke site zoals novamora.nl die is veel leuke en ook betrouwbaarder dan deze onbetrouwbare klote site dus.
  Ik geef helemaal geen waardering voor zo’n waardelose nepsite als deze..

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. christian 21 juli 2017 op 22:42 -

  ik was opzoek naar een spannende date maar heel erg veel oplichters die links naar een andere website zenden of om geld vragen om naar ze toe te sturen dus of het nou een betaalde of een gratis website is je wordt opgelicht het voordeel van de gratis dat je kan eindeloos kan gratis berichten kan verzenden
  kan wel beter naar de leden die dat aangeven op deze website dat het om een oplichter gaat naar geluisterd kan worden kortom waardeloos

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Jeroen 30 januari 2016 op 08:28 -

  Wat ze niet goed aangeven vind ik is dat er niet vee Nederlandse mensen op zitten. Internationaal valt er wel veel leuks te beleven. Dus als je iemand niet perse hoeft te ontmoeten of als je veel op reis bent zoals ik (ik ben een expat van Philips) dan kan er wel eens iets leuks in zitten. Qua internationale sites vind ik dit samen met VictoriaMilan het beste, maar die site is dan weer gericht op vreemdgaan en deze niet.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Zechinna 4 augustus 2015 op 17:01 -

  Lastig dat alles engels is. Verder prima.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Steffie 1 augustus 2015 op 10:33 -

  Vaak teleurgesteld door deze site. Valt me zwaar tegen. Problemen worden niet opgelost want het zijn Engelse en daar kan ik niet tegen praten. Heeft me bakken geld gekost. Kut site

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Eddy Bal 26 juli 2015 op 17:55 -

  Als je met de regelmaat van een klok elke dag een berichtje krijgt van een ander profiel, dan kan je al weten dat alles nep is. Deze dus net zo.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Yasminca uit Nijmegen 23 juli 2015 op 20:51 -

  Dit is de site waar ik mijn vriend op betrapt heb. Hij ging vreemd en ik heb hem eruit gezet. Wordt tijd dat ze de site opdoekken. Opflikkeren! Ze maken alles kapot

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. Friendcrasher 16 juli 2015 op 14:21 -

  Waardeloze kut site. Alleen maar betalen, geen leden in de buurt en van sommige lees ik ook nog dat ze zijn gehackt! Niet aan beginnen

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. Sandra princess 12 juli 2015 op 15:34 -

  Leuk dat je per locatie kunt zoeken. Datingsite werkt goed. App is handig. Ik vind het wel duur in verhouding tot wat je krijgt voor je geld.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. Ryan Demonder 11 juli 2015 op 20:16 -

  Dit is veruit de beste casual datingsite die ik heb geprobeerd. Veel goedkoper dan de bekende secondlove en victoria Milan. Hier heb je ook nog eens sneller matches! 100% adult friend finder

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »