AdultMatch

Britt Meijer 4 januari 2016 16
AdultMatch
2.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

AdultMatch.nl is een van de grootste adult datingsites van Nederland. Het is een overzichtelijke datingsite met naar eigen zeggen meer dan 300.000 profielen en is al sinds 2004 actief. De datingsite heeft een shop waar je allerlei erotische artikelen aan kunt schaffen. Dit kom je niet op iedere (adult) datingsite tegen, waardoor deze dating site zich op die manier onderscheid van andere casual datingsites.

Gratis aanmelden

AdultMatch Betrouwbaarheid

Helaas zijn er op deze datingsite zijn geen keurmerken aanwezig, iets waar adultmatch.nl nog terrein kan goedmaken om het vertrouwen van de leden niet alleen te winnen maar ook te behouden. Daarnaast is er niet aangegeven of de website over een veilige SSL verbinding beschikt. Door zo’n verbinding zijn je gegevens beschermd. Deze verbinding komt pas in beeld bij betalingen op de site, die via Peta Nederland pty Ltd lopen, overigens wel een betrouwbare partij. Als je ben aangemeld, staat er rechts bovenaan de pagina ‘Adult Mode’. Deze kun je aan of uitzetten. Kies je ervoor om de adult inhoud van deze website te tonen, krijg je direct een schermpje in beeld waarin staat dat je aan moet tonen 18 jaar of ouder te zijn om adult mode in te schakelen. Dit gaat via één van de volgende stappen: upgrade je lidmaatschap met creditcard naar silver, gold of platinum, kies voor de 18 jaar of ouder verificatie betaling of upload een kopie van je ID kaart, paspoort of andere vorm van identificatie. Dit is op zich wel goed, want op deze manier is het zo goed als gegarandeerd dat er uitsluitend volwassenen het adult materiaal te zien zullen krijgen. Let wel, op moment van review laat je je gegevens achter in een niet-beveiligde omgeving. 

Inschrijven en inloggen AdultMatch

Om in te schrijven klik je op de oranje knop ‘word nu lid’, bovenaan de pagina. Hierna word je doorgestuurd naar de pagina waar je iets over jezelf in kunt vullen.  Dingen zoals leeftijd en geboortedatum, geslacht, stelletje, groep of transseksueel bent en uiteraard waar je naar op zoek bent. Hierna geef je een gebruikersnaam en wachtwoord op en ook je e-mail adres. De rest wijst eigenlijk wel voor zich. De dingen die je kunt kiezen met een rood sterretje erachter zijn verplichte velden. Je gaat met de algemene voorwaarden akkoord en klikt op aanmelden. Meteen ontvang je een mail waarin je gebruikersnaam en wachtwoord staan. Je hoeft dus geen activatielink te klikken. Sterker nog, als je profiel hebt aangemeld, ben je ook direct ingelogd.

Gratis aanmelden

Kosten AdultMatch

Om meer te kunnen dan alleen profielen te bekijken en tijdelijk de chatrooms te kunnen bezoeken, dien je een lidmaatschap te nemen. Er zijn drie verschillende soorten met hun eigen prijzen:

Silver

 • 12 maanden € 4,72 per maand, eenmalig € 56,65
 • 6 maanden € 6,61 per maand, eenmalig € 39,65
 • 3 maanden € 9,45 per maand, eenmalig € 28,35
 • 1 maand €18,90

Gold

 • 12 maanden € 6,30 per maand, eenmalig € 75,59
 • 6 maanden € 8,82 per maand, eenmalig € 52,89
 • 3 maanden € 12,58 per maand, eenmalig € 37,75
 • 1 maand € 25,20

Platinum

 • 12 maanden € 7,88 per maand, eenmalig € 94,50
 • 6 maanden € 11,03 per maand, eenmalig € 66,15
 • 3 maanden € 15,75 per maand, eenmalig € 47,25
 • 1 maand € 31,50

Betalingen zijn mogelijk met Visa Mastercard, via iDEAL, met een bankafschrijving of via PayPal. Je kunt ook kiezen voor een doorlopend lidmaatschap, waarbij je op een nieuw lidmaatschap 25% korting krijgt. Deze optie kun je zonder opzegtermijn uitschakelen.
Ook is er de port betaald service, waar je voor € 24,71 drie maanden lang je kansen verhoogt door leden de mogelijkheid te geven jou een gratis bericht te kunnen sturen. 
De bedragen per maand lijken op zich mee te vallen, alleen zijn de totaalbedragen op AdultMatch.nl toch behoorlijk aan de hoge kant. Ook valt het op dat wanneer je voor 1 maand kiest, je gelijk een groter bedrag kwijt lijkt te zijn, waardoor je haast geneigd bent om een lidmaatschap voor meerdere maanden te nemen. De prijsstelling vinden wij wat ingewikkelder dan op andere datingsites waar je gewoon een vast bedrag voor een vaste periode betaald.

Gratis aanmelden

AdultMatch App

AdultMatch.nl beschikt op moment van reviewen niet over een app voor een smartphone. Wel bestaat er een mobiele versie van de datingsite voor op een smartphone en kunt je AdultMatch.nl dus goed gebruiken op je mobiele telefoon.

Nieuws en kortingen AdultMatch

Regelmatig heeft AdultMatch.nl allerlei acties, en kortingen. Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven AdultMatch

Mocht je jezelf uit willen schrijven, dan dien je het volgende te doen. Je gaat na in te zijn gelogd naar ‘Instellingen’ en daarna ‘Privacy’. Hier kun je kiezen voor ‘Uitschrijven Account’. Als je ervoor kiest je account tijdelijk te pauzeren, kan dit weer ongedaan worden gemaakt. Bij het uitschrijven is dit niet meer mogelijk, je profiel is dan definitief verwijderd.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

16 Reviews »

 1. Womanizer 28 juli 2015 op 21:28 -

  Ben opgelicht via adultmatch.
  De man waarmee ik sprak deed zich voor als vrouw en heeft me op slinkse wijze geld afhandig gemaakt. Een of ander dom smoesje dat ze de taxi niet konden betalen omdat ze de portemonnee vergeten hadden. Pas er voor op mensen! Laat je niet oplichten hier!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. RedCarpet 29 juni 2015 op 17:19 -

  Misterieuze mensen op deze datingsite. Ik ben er zelf erg tevreden over. Wie wil met mij…

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Sabine K. 25 juni 2015 op 20:21 -

  Ik heb dit geprobeerd en achteraf sta ik ervan te kijken hoe makkelijk en hoe snel het allemaal ging. We hebben nu nog veel leuke en geheime afspraakjes 😀

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Hanssen 23 juni 2015 op 13:14 -

  Aardig aan de prijs. Ik heb een jaarabonnement afgesloten. Daar wil ik nu vanaf maar mijn geld terug krijgen doe ik niet. Oplichters! Mij zien ze hier nooit meer!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Willem B. 20 juni 2015 op 23:04 -

  Goede datingsite. Goedkoper dan secondlove en veel leden. Ik raad het iedereen aan! Bedankt adultmatch

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Look-and-Like 19 juni 2015 op 14:47 -

  Zeer tevreden over adultmatch. Sinds kort heb ik mij aangemeld en ik houd ervan om een ‘vaste’ maatje te hebben. De mannen hier zijn onweerstaanbaar. Zonder adultmatch en online dating had ik dit nooit kunnen ervaren. Heerlijk. Bedankt adultmatch!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »