AnotherLove

Britt Meijer 2 augustus 2016 2
AnotherLove
2
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Datingsite AnotherLove.nl is een dating netwerk voor mannen en vrouwen, op zoek naar een tweede relatie, meer passie in hun huidige relatie, een nieuwe liefde of een one-night-stand. Middels een chat, knipoog of bericht kun je met elkaar in contact komen. Het is ook mogelijk om te bekijken wie profiel bekeken heeft. De datingsite heeft een optimaal gebruikersgemak. Over het aantal leden is niets bekend. Echter geeft de datingsite zelf aan dat er dagelijks honderden nieuwe leden bij komen. De datingsite is uitstekend geschikt om ‘ondeugend te daten’.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid AnotherLove

De algemene voorwaarden en het privacy statement op anotherlove.nl steken goed in elkaar. Er wordt voldoende aandacht besteed aan de privacy van de gebruiker en de persoonlijke gegevens die een gebruiker achter laat worden beveiligd middels de nieuwste technologieën. Profielen zijn uiteraard niet zichtbaar in Google en andere zoekmachines. Ook kan een gebruiker ervoor kiezen om zijn of haar profiel foto niet zichtbaar te maken. Hiermee wordt de privacy van de gebruiker gewaarborgd en dit zorgt ervoor dat toevallige passanten op de datingsite jouw niet zullen herkennen. Ook is het mogelijk om andere leden op de datingsite te blokkeren zodat ze geen berichten meer naar je kunnen sturen. Ook betaling van eventuele abonnementen geschied in een beveiligde omgeving.

Inschrijven op AnotherLove.nl

Om daadwerkelijk deel te kunnen nemen aan de datingsite en contact te kunnen maken met andere leden is het nodig om een profiel aan te maken. Dat gaat via de homepage van Anotherlove.nl. Door middel van een tiental vragen over je uiterlijk en waar je naar opzoek bent. Nadat je ook je gebruikersnaam en e-mail adres hebt ingevuld ontvang je een e-mail met daarin een link om je account te bevestigen. Na bevestiging heb je toegang tot je account en kun je aan de slag op anotherlove.nl. Er wordt direct gevraagd om je profiel verder compleet te maken. Op basis van deze gegevens worden nieuwe matches aan je voorgesteld. Wanneer je een nieuw account aanmaakt, start er een automatische rondleiding die je eventueel ook af kunt breken. Het verhoogt wel het gebruikersgemak als je direct weet waar je alle functionaliteiten kunt vinden.

Gratis aanmelden

Kosten op AnotherLove

Met een gratis membership heb je slechts toegang tot enkele functionaliteiten. Om volledige toegang te krijgen tot de datingsite moet je een abonnement afsluiten. Met een betaald abonnement krijg je toegang tot profielen van alle leden, kun je berichten versturen en ontvangen en kun je zien wie jouw profiel bekeken heeft. De kosten voor een abonnement op anotherlove.nl zijn als volgt:

1 maand kost 59,95 euro
3 maanden kost 29,95 euro (totaal 89,85 euro)
6 maanden kost 24,95 euro (totaal 149,70 euro)
12 maanden kost 19,95 euro (totaal 239,40 euro)

Alle abonnementen worden gefactureerd in 1 betaling welke onherkenbaar op je afschrift komt te staan. Wanneer een abonnement afloopt wordt deze automatisch verlengd met 1 maand. Alle abonnementen hebben een opzegtermijn van 14 dagen. Let dus op dat je tijdig je abonnement opzegt.

Anotherlove app

Op het moment van deze review beschikt anotherlove niet over een mobiele app. Wel is de datingsite geoptimaliseerd voor mobiel gebruik en kun je dus ook op tablet en mobiel gebruik maken van de faciliteiten.

Gratis aanmelden

Acties en kortingen

Geregeld heeft Anotherlove aanbiedingen en kortingsacties voor nieuwe leden. Blijf op de hoogte van de laatste acties en kortingen via onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven / abonnement stop zetten

Wanneer je geen gebruik meer wilt maken van de datingsite kun je het beste je profiel verwijderen. Let op dat je eerst je abonnement stop zet! Anders wordt je abonnement telkens met 1 maand verlengd en blijf je betalen voor de datingsite. Om je account te verwijderen ga je naar ‘Instellingen’ in het menu rechtsboven. Beneden aan de pagina staat de link waarmee je jouw account kunt verwijderen.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

2 Reviews »

 1. Ik 10 juni 2017 op 18:07 -

  Stikt van de nepprofielen. Niet aan beginnen

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Hans 8 maart 2016 op 15:24 -

  Ik heb een lekker wijfie leren kennen waar ik erg blij mee ben. Ze is echt lief enne gewoon precies waar ik op zoek naar ben. Enne ik had echt niet gedacht dat ik iemand zou vinden waar ik tevreden mee zou zijn.

  Nu blijkt dat het dus wel mogelijk is. Ik hoop dat anderen ook iemand vinden. Altijd fijn als je iemand heb met wie je leven kunt delen hé!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »