Ashley Madison

Britt Meijer 5 januari 2016 23
Ashley Madison
4
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Ashley Madison is een datingsite speciaal voor mensen die een affaire willen. Hun motto is dan ook niet voor niets “Life is short, have an affair” wat zoveel betekend als ‘het leven is kort, ga vreemd’. Zin in een spannende one-night stand of een stiekem wijntje in een cafe’tje? Ashley Madison is voor jouw de juiste website!

Gratis aanmelden

Ashley Madison Betrouwbaarheid

Ashley Madison is een internationale datingsite. Actief in 30 verschillende landen en heeft ruim 40 miljoen leden. Met de betrouwbaarheid zou het dus wel goed moeten zitten zou je zeggen. Op 20 juli 2015 werd bekend dat onbekende hackers die zichzelf ‘the impact team’ noemen, hebben ingebroken bij Ashley Madison. Daarbij zijn persoonlijke gegevens van 37 miljoen mensen buit gemaakt. Na de hack geeft Ashley Madison door te gaan met de huidige activiteiten. Het ledenaantal stijgt, ook na de bekendmaking van de hack. Echter zijn er toch enorm veel veiligheidsmaatregelen getroffen. Vaak meer zelfs dan op andere casual datingsites. Ashley Madison verstuurt al je gegevens over een beveiligde SSL verbinding. Dit kun je zien aan het slotje in je browser. Je gegevens worden dus veilig verzonden en liggen niet zomaar op straat. Dit geeft een veilig en vertrouwd gevoel. Zeker aangezien Ashley Madison zich richt op mensen die getrouwd zijn. Ook fijn is dat je e-mailadres of je persoonlijke gegevens nooit zomaar getoond worden. Ashley Madison geeft een 100% discretie garantie. Zo kun jij doen wat je wil, opzoek gaan naar een leuke date!

Helaas beschikt de website niet over een Nederlandse keurmerk of waarborg. Dit is wel een gemis voor een website van dit formaat, maar anderzijds begrijpelijk nu zij zich niet volledig op de dating in Nederland richt.

Inschrijven en inloggen Ashley Madison

Je begint je inschrijving op Ashley Madison door aan te geven waar je naar opzoek bent. Dit kan zijn spannend online contract, een eenmalige date of een echte affaire. Vervolgens kun je verder en zul je wat informatie moeten geven zoals je leeftijd, postcode en e-mailadres. Na deze stap te hebben voltooid, kun je een foto van jezelf toevoegen. Ashley Madison heeft de mogelijkheid om je gezicht onherkenbaar te maken. Zo kun je lekker anoniem en disreet daten op Ashley Madison. Vervolgens kun je een kort stukje over jezelf invullen. Vanaf dat moment kun je aan de gang op Ashley Madison.

Gratis aanmelden

Gebruik en profiel Ashley Madison

Je kunt meteen aan de gang gaan met daten op Ashley Madison, maar je kunt ook nog even de tijd nemen om je profiel verder in te vullen. Zo kun je nog iets spannends vertellen over intiemste wens… Maar ook wat uw perfecte match zou zijn. Ook kun je nog wat vertellen over je persoonlijke leven, je hobby’s etc.

Dan komt het moment van de waarheid. Iedereen die op Ashley Madison zit, is opzoek naar ongeveer het zelfde. Een spannende en discrete chat, date of affaire. Je kunt eenvoudig zoeken op leeftijd en de afstand tot jou of de provincie waar in deze persoon woont. Het valt meteen op dat Ashley Madison een internationale datingsite is. Je kunt als je wilt ook in contact komen met mensen buiten Nederland of België. Dus wil je misschien een weekendje naar het buitenland, het zou zo maar kunnen gebeuren.

Ook kun je geavanceerd zoeken. Dit is aan te raden nu er nogal wat leden zijn op Ashley Madison. Zo kun je ook beter selecteren op jouw voorkeuren. Ashley Madison match namelijk geen leden met dezelfde voorkeuren aan elkaar. Dit zal je zelf moeten doen. Bij de geavanceerde zoekfunctie kun je bijvoorbeeld zoeken op het soort van relatie wat iemand zoekt, maar ook de lengte of het gewicht, zijn of haar rookgewoontes of de relatiestatus. Zo wordt het eenvoudiger om een leuke date te vinden. Het overzicht dat wordt geboden is erg overzichtelijk en geeft ook meteen aan of iemand online is. Prettig zo kun je meteen zien of kan gaan chatten.

Indien je een leuk iemand hebt gevonden waarmee je wel een date zou willen, dan kun je hem of haar een knipoogje of berichtje sturen. Is deze online? Kun je meteen gaan chatten! Berichtjes versturen gaat zeer eenvoudig en het is mogelijk om berichtjes van max 2000 tekens te versturen.

Gratis aanmelden

Kosten Ashley Madison

Om te chatten, berichtjes te versturen en nieuw contact te maken dient u credits te betalen. Er is dus geen vooraf maandbedrag om de volledige functies van Ashley Madison te gebruiken.

Bijgaand een overzicht aan het aantal credits dat je verbruikt.

 • 5 credits per nieuw contact
 • 5 credits per bericht
 • 5 credits om een collect-bericht te lezen
 • 30 credits voor 30 minuten live online chatten
 • 50 credits voor 60 minuten live online chatten

De kosten voor de credits zijn als volgt:

 • 100 credits: € 0,49 per credit
 • 500 credits: € 0,30 per credit
 • 1000 credits: € 0,25 per credit

Ashley Madison App

AshleyMadison.com beschikt over een mobiele app. Zowel voor Android als voor iOS. De app is de ideale manier om de spanning die Ashley Madison oproept ook onderweg te ervaren. Op deze app kun je eenvoudig chatten met online personen, je berichtjes lezen en versturen. Daarnaast is het mogelijk om te zoeken naar getrouwde personen bij jou in de buurt. Op deze manier is het dus niet meer nodig om via de datingsite op zoek te gaan naar een leuke date, maar krijg je onderweg alle dates naar je toegestuurd! Daarbij is het via de app mogelijk om zowel dates in de buurt van je werk, als dates in de buurt van je woonplaats te vinden. Vanzelfsprekend blijft deze informatie geheel anoniem.

Nieuws en kortingen Ashley Madison

Regelmatig heeft Ashely Madison kortingsacties en aanbiedingen voor nieuwe leden. Blijf op de hoogte van alle acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven Ashley Madison

Ashley Madison heeft twee mogelijkheden om uit te schrijven. Je vindt deze eenvoudig bij het kopje “profiel beheren”. Je kunt je profiel verbergen. Zo wordt je verwijderd uit de zoekresultaten, maar kun je op een later moment nog terugkeren. Ook kun je je gehele profiel definitief verwijderen. Hier zijn echter wel kosten aan verbonden van €19,00.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

23 Reviews »

 1. anonymous 3 september 2016 op 20:10 -

  in ieder stadje een ander schatje en via ashley madison zelfs ook in het buitenland! ideaal als je veel reist en iemand wil hebben!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Jens 27 augustus 2016 op 18:26 -

  Prima site voor een gezellig avontuurtje als je daar zin in hebt.. aalleen niet zoveel vrouwen. dus vrouwen meld je aan.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Bjorn 11 juni 2016 op 20:21 -

  Goede casual datingsite en als je eens lekker vreemd wil gaan. want daar staat toch ook deze website om bekend. Lekker anoniem en dat is wel zo fijn 🙂

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Arvid 16 april 2016 op 12:27 -

  Goede site voor als je een affaire zoekt. Regelmatig op zoek naar een leuke dame om even stoom af te blazen en een beetje spanning te creëren op een ander gebied. Zonder me al te veel zorgen te maken over het uitlekken hiervan kan ik lekker mijn gang gaan. Hopelijk blijft dat ook zo natuurlijk.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. AshleyLover 29 maart 2016 op 20:50 -

  Ik heb eerder op SecondLove gezeten en dat viel echt enorm tegen. Veel fake en weinig activiteit. Dus toen heb ik het bijna opgegeven, na een paar weken toch maar aangemeld voor Ashleymadison. Beter kon het niet. Niet heel veel Nederlandse vrouwen maar alles is wel echt en je hebt direct snel contact. Meer vrouwen aub en dan komt het wel goed haha..

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. HarryP 18 maart 2016 op 00:50 -

  Een site waar ik nooit meer terug kom. Teveel opties, te lastig voor mij. Ik wil gewoon laten en ik wil geen matches, geen inboxen en open chats, geen webcam gedoe, geen mail instellingen, schuilnamen. ik wil gewoon daten!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Leraar45 11 maart 2016 op 16:05 -

  Discretie is belangrijk voor mij en mijn vak dus daarom let ik daar altijd het beste op. Ondanks alles denk ik dat deze site nog het beste werkt qua discretie en veiligheid. Wat betreft de vrouwen op de site, dat zijn er genoeg en meestal leuk contact via de webcam. Gratis accounts werken trouwens niet, alleen betaalde, dat is dan wel weer een flink nadeel.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. Ronny1980 26 februari 2016 op 19:56 -

  Topper, kan er verder weinig woorden aan vuil maken man. 2 chicks in 5 dagen, wat wil je nog meer? BAM

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. Denise 20 februari 2016 op 00:09 -

  ik snap best dat er veel mannen zijn die niet meer geloven in online dating, maar de mannen die dat wel doen daar zijn wij vrouwen blij mee. we hebben ook niet altijd zin om een lange relatie aan te gaan of te zoeken in een uitgaansgelegenheid. dat dit er dan is is echt ideaal. ik blijf ingeschreven.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. Ruigeman 18 februari 2016 op 17:02 -

  4 sterren en geen 5 en dan om het volgende. Totaal tevreden over mijn account op deze site. Enkel het heeft geen zin om je aan te melden en NIET te betalen. Dat vind ik er spijtig, hoewel ik het ook wel begrijp. Voor niets gaat de zon op. Veel dating-mogelijkheden, veel contacten, opslaan van gesprekken en contacten is gemakkelijk en de paniek-knop zorgt ervoor dat je altijd een uitweg hebt op het moment dat er iemand meekijkt. Goed geregeld.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »