Ashley Madison

Britt Meijer 5 januari 2016 23
Ashley Madison
4
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Ashley Madison is een datingsite speciaal voor mensen die een affaire willen. Hun motto is dan ook niet voor niets “Life is short, have an affair” wat zoveel betekend als ‘het leven is kort, ga vreemd’. Zin in een spannende one-night stand of een stiekem wijntje in een cafe’tje? Ashley Madison is voor jouw de juiste website!

Gratis aanmelden

Ashley Madison Betrouwbaarheid

Ashley Madison is een internationale datingsite. Actief in 30 verschillende landen en heeft ruim 40 miljoen leden. Met de betrouwbaarheid zou het dus wel goed moeten zitten zou je zeggen. Op 20 juli 2015 werd bekend dat onbekende hackers die zichzelf ‘the impact team’ noemen, hebben ingebroken bij Ashley Madison. Daarbij zijn persoonlijke gegevens van 37 miljoen mensen buit gemaakt. Na de hack geeft Ashley Madison door te gaan met de huidige activiteiten. Het ledenaantal stijgt, ook na de bekendmaking van de hack. Echter zijn er toch enorm veel veiligheidsmaatregelen getroffen. Vaak meer zelfs dan op andere casual datingsites. Ashley Madison verstuurt al je gegevens over een beveiligde SSL verbinding. Dit kun je zien aan het slotje in je browser. Je gegevens worden dus veilig verzonden en liggen niet zomaar op straat. Dit geeft een veilig en vertrouwd gevoel. Zeker aangezien Ashley Madison zich richt op mensen die getrouwd zijn. Ook fijn is dat je e-mailadres of je persoonlijke gegevens nooit zomaar getoond worden. Ashley Madison geeft een 100% discretie garantie. Zo kun jij doen wat je wil, opzoek gaan naar een leuke date!

Helaas beschikt de website niet over een Nederlandse keurmerk of waarborg. Dit is wel een gemis voor een website van dit formaat, maar anderzijds begrijpelijk nu zij zich niet volledig op de dating in Nederland richt.

Inschrijven en inloggen Ashley Madison

Je begint je inschrijving op Ashley Madison door aan te geven waar je naar opzoek bent. Dit kan zijn spannend online contract, een eenmalige date of een echte affaire. Vervolgens kun je verder en zul je wat informatie moeten geven zoals je leeftijd, postcode en e-mailadres. Na deze stap te hebben voltooid, kun je een foto van jezelf toevoegen. Ashley Madison heeft de mogelijkheid om je gezicht onherkenbaar te maken. Zo kun je lekker anoniem en disreet daten op Ashley Madison. Vervolgens kun je een kort stukje over jezelf invullen. Vanaf dat moment kun je aan de gang op Ashley Madison.

Gratis aanmelden

Gebruik en profiel Ashley Madison

Je kunt meteen aan de gang gaan met daten op Ashley Madison, maar je kunt ook nog even de tijd nemen om je profiel verder in te vullen. Zo kun je nog iets spannends vertellen over intiemste wens… Maar ook wat uw perfecte match zou zijn. Ook kun je nog wat vertellen over je persoonlijke leven, je hobby’s etc.

Dan komt het moment van de waarheid. Iedereen die op Ashley Madison zit, is opzoek naar ongeveer het zelfde. Een spannende en discrete chat, date of affaire. Je kunt eenvoudig zoeken op leeftijd en de afstand tot jou of de provincie waar in deze persoon woont. Het valt meteen op dat Ashley Madison een internationale datingsite is. Je kunt als je wilt ook in contact komen met mensen buiten Nederland of België. Dus wil je misschien een weekendje naar het buitenland, het zou zo maar kunnen gebeuren.

Ook kun je geavanceerd zoeken. Dit is aan te raden nu er nogal wat leden zijn op Ashley Madison. Zo kun je ook beter selecteren op jouw voorkeuren. Ashley Madison match namelijk geen leden met dezelfde voorkeuren aan elkaar. Dit zal je zelf moeten doen. Bij de geavanceerde zoekfunctie kun je bijvoorbeeld zoeken op het soort van relatie wat iemand zoekt, maar ook de lengte of het gewicht, zijn of haar rookgewoontes of de relatiestatus. Zo wordt het eenvoudiger om een leuke date te vinden. Het overzicht dat wordt geboden is erg overzichtelijk en geeft ook meteen aan of iemand online is. Prettig zo kun je meteen zien of kan gaan chatten.

Indien je een leuk iemand hebt gevonden waarmee je wel een date zou willen, dan kun je hem of haar een knipoogje of berichtje sturen. Is deze online? Kun je meteen gaan chatten! Berichtjes versturen gaat zeer eenvoudig en het is mogelijk om berichtjes van max 2000 tekens te versturen.

Gratis aanmelden

Kosten Ashley Madison

Om te chatten, berichtjes te versturen en nieuw contact te maken dient u credits te betalen. Er is dus geen vooraf maandbedrag om de volledige functies van Ashley Madison te gebruiken.

Bijgaand een overzicht aan het aantal credits dat je verbruikt.

 • 5 credits per nieuw contact
 • 5 credits per bericht
 • 5 credits om een collect-bericht te lezen
 • 30 credits voor 30 minuten live online chatten
 • 50 credits voor 60 minuten live online chatten

De kosten voor de credits zijn als volgt:

 • 100 credits: € 0,49 per credit
 • 500 credits: € 0,30 per credit
 • 1000 credits: € 0,25 per credit

Ashley Madison App

AshleyMadison.com beschikt over een mobiele app. Zowel voor Android als voor iOS. De app is de ideale manier om de spanning die Ashley Madison oproept ook onderweg te ervaren. Op deze app kun je eenvoudig chatten met online personen, je berichtjes lezen en versturen. Daarnaast is het mogelijk om te zoeken naar getrouwde personen bij jou in de buurt. Op deze manier is het dus niet meer nodig om via de datingsite op zoek te gaan naar een leuke date, maar krijg je onderweg alle dates naar je toegestuurd! Daarbij is het via de app mogelijk om zowel dates in de buurt van je werk, als dates in de buurt van je woonplaats te vinden. Vanzelfsprekend blijft deze informatie geheel anoniem.

Nieuws en kortingen Ashley Madison

Regelmatig heeft Ashely Madison kortingsacties en aanbiedingen voor nieuwe leden. Blijf op de hoogte van alle acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven Ashley Madison

Ashley Madison heeft twee mogelijkheden om uit te schrijven. Je vindt deze eenvoudig bij het kopje “profiel beheren”. Je kunt je profiel verbergen. Zo wordt je verwijderd uit de zoekresultaten, maar kun je op een later moment nog terugkeren. Ook kun je je gehele profiel definitief verwijderen. Hier zijn echter wel kosten aan verbonden van €19,00.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

23 Reviews »

 1. Quinty 15 februari 2016 op 23:38 -

  Ik ken alleen de app en die is magisch opgezet. Beter dan Tinder, Lovoo en Badoo bij elkaar. Als je dit niet probeert ben je echt een ei. Wel even abonnement nemen want anders heb je geen idee wat er achter de app schuilt. groetjes!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Lannister 14 februari 2016 op 18:56 -

  Regelmatig op zoek naar een erotische date. Meestal begint het bij een chat en cammen, daarna hopelijk ook afspreken als het klikt. Ashley Madison is daarin wel de datingsite die het beste werkt. Hier vind je de minste fake profielen en volgens mij is die hele hack van ze meer een publiciteitsstunt geweest dan een echte hack. Mijn email adres is in ieder geval niet vrijgekomen.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Ulf1970 2 januari 2016 op 19:39 -

  Ondanks dat ze in het afgelopen jaar negatief in het nieuws zijn geweest door die grove lek van mailadressen enzo, vind ik het toch een erg goede en professionele site. Ik ben op zoek vanuit mijn werk naar leuke dames in heel Europa en daar voldoet deze site perfect in. Het zijn geen prostituees, geen fake accounts (in ieder geval niet tegen gekomen) en er zijn voldoende dames ten opzichte van de heren. Dus ja, als je op zoek bent naar een dame voor een erotische ervaring, dan is deze site zo slecht nog niet. 4 sterren van mij.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Garfield 22 augustus 2015 op 02:19 -

  Blij te horen dat de gegevens zijn uitgelekt. Allemaal eraan naaien die klaplopers. Laat ze maar op de blaren zitten. Stelletje tuig! En die site kan wat mij betrreft opgedoekt worden! Kut site

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Ladybird 20 augustus 2015 op 03:49 -

  Sinds de site gekraakt is doen er ve verhalen de ronde dat er niemand meer op actief zou zijn. Maar daar is niks van te merken. Je krijgt nog volop waar voor je geld!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Onbetrouwbaar! 13 augustus 2015 op 12:30 -

  Onbetrouwbaar! Laatst ingebroken in de systemen. Niet opgeven als discretie wilt in ieder geval!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Masterchief 3 augustus 2015 op 18:56 -

  Ik vind het leuk om de vrouwen te vermaken. Het geeft veel voldoening. Site werkt goed en ik vind het onzin dat je bang moet zijn voor je privacy. Meld je gewoon met een anonieme naam / e-mail adres aan. Dan gebeurt er niks. Aanrader: 2e telefoon waarop je dit kunt doen. Zo komt er nooit iemand achter

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. Gerald C. 31 juli 2015 op 11:16 -

  Hoor veel slechte berichten over AM. Ik was er een tijd ingeschreven maar niet op het moment van de hack. Je zou maar tegen de lamp lopen…. Kut hackers

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. Dreamlover88 22 juli 2015 op 18:57 -

  Site is gehacked! Niet proberen, veel gegevens zijn gestolen! Niet veilig lijkt mij.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. Gerritssen 7 juli 2015 op 13:06 -

  Goed om een seksratie te vinden

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »