Badoo

Britt Meijer 10 februari 2017 105
Badoo
3
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Badoo is een van de grootste datingsites van Nederland en van de wereld. Badoo heeft ondertussen meer dan 300.000.000 leden over de hele wereld en dat aantal loopt in een rap tempo omhoog. Bovendien is zij actief in meer dan 190 landen en heeft de datingsite meer dan 250 werknemers. Dit maakt haar een serieuze speler in de online dating.

Badoo is een professionele, overzichtelijke en duidelijke datingsite welke van alle gemakken is voorzien. Alle functies die Badoo te bieden heeft kun je binnen no time en erg eenvoudig terugvinden, daarnaast zie je alle informatie in een oogopslag. Dit maakt Badoo een duidelijke, transparante en gebruiksvriendelijke datingsite voor iedereen die op zoek is naar en leuke vriendschap, date of relatie. In deze review lees je meer over deze populaire dating site.

Gratis aanmelden

Badoo Betrouwbaarheid

Badoo is één van de grootste datingsites ter wereld. De belangrijkste taak van de medewerkers van Badoo is het optimaliseren van de ervaringen van de leden van Badoo. Een belangrijke factor bij het verbeteren van deze ervaringen, is het weren van fake leden. Fake leden zijn leden die niet op zoek zijn naar een vriendschap, date of relatie, maar slechts geld willen verdienen op een datingsite. Hier heeft men allerlei slinkense wijze voor ontwikkeld onder andere via sms berichten. Hierbij zijn de kosten uiteraard niet voor de fakers. Dit is natuurlijk niet de wens van Badoo. Om deze leden te weren, heeft Badoo een professionele klantenservice ingericht. Bij deze klantenservice kunnen leden nep-profielen, gestolen foto’s, grof gedrag en minderjarige gebruikers melden. Het melden van nep-profielen, gestolen foto’s en minderjarige gebruikers kan door middel van een gemakkelijk contactformulier en het melden van grof gedrag kan op het profiel van de betreffende persoon die grof gedrag heeft vertoond. Dit heeft Badoo dus goed op de rit en voor dergelijk gedrag hoeft jij niet bang te zijn op deze datingsite. Zeker met het grote aantal actieve gebruikers zijn fakers vrij snel gelokaliseerd en er uit gefilterd.  

Behalve het weren van fakers is Badoo ook erg in de weer met het beschermen van jouw privacy. Zo kun je bij de datingsite helemaal zelf in stellen wie jou profiel kan bekijken en wie er contact met jou op kan nemen of wie je foto’s kan zien. Zo kun je alles helemaal naar je eigen wens instellen en heb je jouw privacy helemaal in eigen hand. Bovendien geeft Badoo haar gebruikers ook tips over online daten en haar eigen veiligheidstips. Zo probeert Badoo te voorkomen dat er schendingen zijn van privacy of misverstanden ontstaan over het online daten. Zo probeert Badoo het leuk en gezellig te houden voor iedereen!

Profielen op Badoo zijn alleen zichtbaar voor gebruikers van de website, die zich hebben aangemeld. Daarnaast kunnen gebruikers ook zelf instellen wie het profiel mag bekijken en wat men kan zien.

Over het algemeen is Badoo een erg betrouwbare datingsite. Badoo het natuurlijk ook niet voor niets meer dan 300.000.000 leden wereldwijd en is enorm gegroeid sinds haar oprichting in 2006.  De datingsite is namelijk niet alleen veilig en betrouwbaar, maar heeft bovendien de privacy van de leden van de site hoog in het vaandel. Door leden zelf te laten beslissen wie het profiel mag bekijken en wat men kan zien, heb je als lid van Badoo alle vrijheid om de datingsite te gebruiken zoals jij dat wil. Het enige minpunt met betrekking tot de betrouwbaarheid van de dating site, is dat men geen keurmerk heeft ontvangen voor veilig online daten. Daarnaast kan ook de bescherming van leden tegen neppe leden verbeterd worden, bijvoorbeeld door een actief beleid tegen fake leden te voeren. Op dit moment voert Badoo namelijk een passief beleid, waarbij leden zelf misbruik moeten melden.

Inschrijven en inloggen Badoo

Om singles te kunnen ontmoeten op Badoo, dien je een profiel aan te maken op deze datingsite.  Dit doe je erg gemakkelijk door in te loggen met Facebook, twitter of MSN. Uiteraard kun je ook zelf je gegevens invullen, indien je geen koppeling wilt met andere sociale media. Badoo zal echter nooit iets plaatsen op jouw tijdlijn. De persoonlijke gegevens die je in dient te vullen bij het inschrijfproces van Badoo, zijn je voornaam, geboortedatum, woonplaats, geslacht en waar je naar op zoek bent. Zo dien je in te vullen of je vrienden wil maken, wil chatten of wil daten. Als je vervolgens akkoord bent gegaan met de algemene voorwaarden van Badoo, wordt jouw account gecreëerd. Dit account kun je nu gemakkelijk invullen en wijzigen om aan de slag te gaan met de datingsite. Zo kun je al binnen enkele minuten starten met online daten. Vervolgens kun je de foto’s gaan uploaden en meer informatie over jezelf toevoegen en je voorkeuren toevoegen, zodat jij makkelijk iemand vindt en je makkelijker gevonden wordt bij de datingsite. 

Gratis aanmelden

Kosten Badoo

De basisfuncties van Badoo zijn geheel gratis. Wil je echter gebruik maken van enkele aanvullende functies, dan dien je credits voor de datingsite aan te schaffen. Deze credits kun je gebruiken voor de volgende functies:

 • De Rise Up functie: deze functie kun je gebruiken om jouw profiel op de eerste plaats van de zoekresultaten te zetten.
 • De Spotlight functie: met de Spotlight functie van Badoo komt je foto in de fotobalk aan de top van de pagina te staan.
 • Extra verschijningen in het Kennismakingsspel: door credits te kopen, wordt jouw profiel extra vaak getoond in het Kennismakingsspel van Badoo.
 • Een cadeautje kopen voor een ander lid van Badoo: als je iemand leuk vindt, kun je deze persoon een cadeautje sturen. Dit geschenk komt vervolgens op de profielpagina van de betreffende persoon gezet.
 • Het verhogen van het contactlimiet: als je meer dan vijf leden per dag aan wil spreken, kun je credits kopen om het contactlimiet te verhogen.

Om deze functies te kunnen gebruiken, kun je per keer 100, 550, 1250 of 2750 credits kopen. Deze credits kun je kopen door gebruik te maken van de Automatische Opwaardeerfunctie, zodat je nooit zonder credits komt te zitten. Ook kun je uiteraard altijd credits los kopen, zonder gebruik te maken van de Automatische Opwaardeerfunctie.

Badoo App

Als je het prettig vindt om te daten op je smartphone of tablet, kun je de app van Badoo.com downloaden. Badoo heeft daarom wel geteld 3 app’s welke beschikbaar zijn in de Apple App store, de Google Play Store en de Windows Store. Het maakt dus niet uit welke telefoon je hebt, er is altijd wel een App die bij jou past voor Badoo. Er zijn functionaliteiten voor betalende badoo leden maar ook voor mensen die niet op de datingsite geregistreerd staan. 

Betalende leden van Badoo kunnen de app gebruiken om het profiel aan te passen, profielen van anderen te bekijken, gratis te chatten of op zoek te gaan naar leden uit de buurt. Zo kun je jouw smartphone of tablet gebruiken om jouw online dating voort te zetten, zonder dat je hier een computer voor nodig hebt. Een leuke functionaliteit is dat je op basis van locatie-voorzieningen andere Badoo leden in jouw buurt kunt zien en direct een chat mee kunt starten. Je treft hier ook mensen die je eerder in het echt bent tegengekomen! Deze functie is ook beschikbaar als je geen betalende klant bent. 

Bovendien is er behalve de gratis applicatie ook een betaalde versie van de App. Hiervoor betaal je 2.99 euro. In de betaalde versie van de app zijn je functionaliteiten onbeperkt en heb je 1 week gratis superkrachten. Dit vergroot je slagingskans op een passende date want je valt daardoor meer op.

En mocht jouw telefoon nu net niet de app ondersteunen of wil je liever geen app installeren, dan is de mobiele site van Badoo uitstekend te bereiken op je mobiel. Je komt dan op een speciale mobiele pagina van de datingsite, waar je alle functies kunt benutten.

Nieuws en kortingen Badoo

Regelmatig heeft Badoo allerlei acties, en kortingen. Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven Badoo

Het verwijderen van je profiel bij Badoo is erg eenvoudig en binnen 1 minuutje gebeurd. Het enige wat je hoeft te doen, is naar ‘Instellingen’ te gaan en hier de mogelijkheid ‘Profiel Verwijderen’ te selecteren. Er wordt nu een nieuw scherm geopend met enkele belangrijke instructies. Door deze instructies te volgen, wordt het profiel direct verwijderd en worden jouw gegevens verwijderd uit de database van Badoo. Je kunt nu niet meer inloggen en je profiel is niet meer zichtbaar voor leden van Badoo. Alle gesprekken met andere gebruikers van Badoo worden direct verwijderd. 

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

105 Reviews »

 1. Mercedes 29 mei 2015 op 12:42 -

  Ik heb hier mijn date gevonden met alle gratis functies. Helemaal gratis dus. Ik zie geen reden om te betalen als het zo ook kan.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Candicelove 28 mei 2015 op 11:33 -

  Veel leden op deze datingsite. Dat is zeker. Ik date graag bij mensen in de buurt omdat dat praktischer is. Ik kan niet verhuizen omdat ik kinderen heb, daarom is iemand in de buurt wel handig. Als je dat ook hebt, dan zit je hier goed.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Funka 22 mei 2015 op 12:50 -

  Gratis vind ik een beetje overdreven. Zodra je van de vitale functies gebruik wilt maken, kost het toch geld. Dit hoort niet in gratis datingsites. App werkt overigens wel goed.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Angela Engeltje 17 mei 2015 op 23:19 -

  Goede datingsite. Volgens mij geen nepprofielen hoor. Ik ben er al enkele weken op. Handige app ook.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Stein 6 april 2015 op 10:35 -

  Badoo is een erg leuke website waar ik me tot nu toe erg goed vermaakt hebt. veel leuke mensen en eigenlijk van iedere leeftijd. niet alleen voor dating maar ook voor een leuke chat of een gezellige avond.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »