BD4Sex

Britt Meijer 2 maart 2016 29
BD4Sex
3.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

BS4Sex is de casual datingsite die naar eigenzeggen gemaakt is voor iedereen die eens een gezellige sexafspraak willen. Dus is jouw vriend of vriendin vreemd gegaan en ben je opzoek naar een rebound of zit je leven in een sleur en kun je wel wat meer spanning gebruiken? Dan is BD4Sex de casual datingsite voor jou! Je vindt hier duizenden mannen en vrouwen die allemaal opzoek zijn naar die ene leuke avond of nacht.
Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid BD4Sex

BD4Sex is een datingsite die er voor alle mannen en vrouwen is die meer spanning zoeken in hun leven. BD4Sex is gericht op mensen die een snel willen afspreken en spannende en geile dates willen hebben. Zoals bij alle andere casual datingsite is de betrouwbaarheid van BD4Sex lastiger vast te stellen. Voor casual datingsites zijn geen keurmerken beschikbaar. We moeten dus af gaan op de website zelf. BD4Sex oogt in ieder geval erg goed. De site zit er fris en modern uit en is erg eenvoudig in gebruik.

Verder werkt de site op basis van matches, vergelijkbaar met Tinder. Voordat je met iemand in contact kan komen moet je hem of haar leuken vinden en vice versa. De site beschikt niet over een zoekfunctie maar werkt op locatie. Het lijkt op het oog dus redelijk betrouwbaar. Ben natuurlijk wel voorzichtig met de informatie die je deelt op BD 4 Sex, het blijft een casual datingsite en je gegevens kunnen natuurlijk altijd bekend worden. Zorg er dus voor dat je alleen deelt wat jij wil delen.

onbeperkt-daten

Inschrijven BD4Sex

Inschrijven bij de casual datingsite BD4Sex is erg eenvoudig en binnen een minuut gedaan. Je vult je geslacht in en waar je naar opzoek bent. Vervolgens geef je je provincie en woonplaats op, je geboortedatum en je emailadres, wachtwoord en gewenste gebruikersnaam. Hierna ontvang je een email, kijk ook even in je spam, en kun je je profiel bij BD4Sex bevestigen. Zodra je dit gedaan hebt kun je meteen aan de gang met het zoeken van een leuke man of vrouw voor een spannende date bij BD4Sex.
Gratis aanmelden

Gebruik BD4Sex

BD4Sex is erg eenvoudig in gebruik. Zoals gezegd werkt de datingsite op basis van locatie en kun je zien wie er bij jou in de buurt is. Zo kun je lekker snel afspreken, want dat is toch het doel van deze website. Natuurlijk is het voordat je van start gaat met het zoeken van een leuke date een slim idee om je profiel wat verder in te vullen. Het invullen van je profiel doe je bij het kopje ‘mijn profiel’. Aangezien het een casual datingsite betreft zijn het alleen uiterlijke kenmerken die je hier invult en waar je naar opzoek bent. Ook is er ruimte voor wat persoonlijke informatie. Hier kun je een kort stukje over jezelf vertellen.Daarnaast heb je ook nog de mogelijkheid om een advertentie te plaatsen. Hiermee val je extra op en zul je dus meer matches ontvangen.

Zoals gezegd werkt BD4Sex op basis van matches. Om iemand een berichtje te kunnen sturen moet je hem of haar dus leuk vinden en andersom ook. Je krijgt op de homepage alle leden te zien die bij jou in de buurt zijn. Vervolgens kun je die leuk vinden of niet leuk vinden. Zodra je een match hebt ontvang je een melding en kun je elkaar een berichtje sturen. Ook kun je zien wie jou al leuk gevonden hebben. Dat zie je aan de rechterzijde, daar zie je ook wie zich net heeft aangemeld. Aan de linkerkant kun je zien wie jou bekeken heeft en wie er nu online is. Zo kun je lekker snel opzoek naar een leuke match en kun je ook zien wie er al interesse in je heeft getoond.

onbeperkt-daten

Kosten BD4Sex

Het aanmaken van een profiel is helemaal gratis op BD4Sex. Ook het leuk vinden van matches en het bekijken van profielen is gratis. Het enige wat geld kost op BD4sex is het versturen van een berichtje. De berichtjes betaal je met credits. De kosten van de credits zijn als volgt:

 • 1 credit €1,40
 • 10 credits €10,-
 • 25 credits €22,50
 • 50 credits €40,-
 • 100 credits €75,-
 • 300 credits €200,-

Betaling kan via de mobiele telefoon, iDeal, mr Cash, Clickandbuy of Creditcard.
Gratis aanmelden

Mobiele applicatie

Op moment van review is er geen mobiele dating applicatie beschikbaar van BD4Sex. Wel is de pagina bereikbaar op tablet en smartphone via de webbrowser.
Gratis aanmelden

Acties en kortingen

Regelmatig heeft BD4Sex acties en kortingen. Kijk voor het laatste nieuws en kortingsacties eens op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven BD4Sex

Uitschrijven op BD4sex zit een beetje verstopt. Ga naar het kopje mijn profiel en druk vervolgens op het tandwiel. Helemaal onderaan de pagina vind je de knop ‘definitief opheffen van account’. Zodra je hier op drukt is je account definitief verwijderd en kan niemand deze meer terug vinden.
Gratis aanmelden
onbeperkt-daten

datingsites advertenties review

29 Reviews »

 1. Joan45 25 december 2017 op 03:41 -

  Wat is dit een fake site. Ik als vrouw krijg alleen berichtjes van vrouwen die een pik willen. Ik ben er klaar mee.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Hans 22 november 2017 op 22:35 -

  Allemaal fake.
  “Profielen zijn deels fictief” zeggen ze op de site.
  Nou, 99,9% is fictief en die 0,1% die wel serieus is krijg je toch niet gevonden.
  Geldklopperij.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Carlo 3 oktober 2017 op 08:06 -

  100% fake en oplichting. Niet doen!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Marcel 3 september 2017 op 21:27 -

  Grotere oplichting bestaat niet! TRAP ER NIET IN!!
  Ik heb na 22 berichten mijn mail adres gegeven ,maar het hoertje want zo noem ik ze, bleef maar aandringen op de berichten via de site! Fuck you, heb al aangifte gedaan voor oplichting!!!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Jwmvdb 3 september 2017 op 15:55 -

  Grote oplichtingsparktijken , geen enkele vrouw / meisje komt tot afspraak. Houden je mooi aan het lijntje kost handen vol geld . Niet aan beginnen!!!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Stefaan 31 augustus 2017 op 16:19 -

  Dat op BD4sex veel ex hoertjes zitten kan ook niet anders. Want wat oudere hoertjes in het reguliere segment doen het niet zo goed dus uitgeweken naar bd4sex.
  pas in de tekst kom je er achter want de inleidende tekst verbloemt dikwijls hun verleden.
  Probeer nooit met iemand die je te mooi lijkt, je geraakt er enkel veel credits mee kwijt

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Stefaan 31 augustus 2017 op 16:08 -

  En helaas, geen https verbinding dus elke Nerd op deze planeet kan de site benaderen.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. Stefaan 30 augustus 2017 op 12:08 -

  Ik zocht een seksuele relatie, meer afgelopen maandag heb ik die gevonden tijdens fietsen.

  Wel pas na 2 jaar zoeken.
  Ondertussen via een e-post op bd4sex beland. In die 4 weken 250 berichten tjonge begin daar eens aan. 1000 credits verkwanseld.
  En dan was ik zo vriendelijk om te melden dat ik een seksuele relatie heb en dan reageren ze nog verontwaardig. Dames toch, nodig sneller iemand uit want enkel de life test kan snel tot een klik komen. Maar nee hoor, oeverloos blijven berichten sturen.
  Ik heb mijn credits opgebruikt en mijn account gesloten.
  Dit is toch geen manier van werken hoor, dikke rommel.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. Timmy 16 juli 2017 op 18:36 -

  bd4sex is fake.Ik als man wou mn profiel wijzigen.Woonplaats en Stad geheim houden maar dat ging niet je moest alles invullen voor je het kon opslaan.
  Maar dan vraag ik me af hoe vrouwen hun woonplaats en provincie niet invullen.
  bd4sex weet van deze activiteiten en zou moet aangeklaagt worden voor fraude.
  Dit is mijn mening.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. rob 13 april 2017 op 11:21 -

  Komt zeker overeen met de voorgaande ervaringen.
  800 euro binnen 2 maanden. Er is altijd weer een profiel, foto of tekst waar je in de verleiding door komt om een berichtje te sturen.
  Zelf als je zelf een voorstel doet om wat te gaan drinken buiten de site om omdat dit de laatste credit is. Dan word er nog gereageerd met “zullen we een keer wat gaan drinken…” En om daar andwoord op te geven moet je dan weer credits kopen…
  Tinder en badoo (gratis) hebben afspraakjes opgeleverd. Bd4sex heeft me alleen heel veel geld en tijd gekost. Ook vertouw ik geen chat fotos en teksten meer. Ik vraag me trouwens af wat er gebeurt was als je je adres geeft aan iemand die wil langs komen. “woon alleen, werk, inbraak??” “jonge meid wil sex, 17 ipv 24, politie??”. Je verteld dingen al gauw in open vertrouwen. Stom he…

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »