BelgiëSex

Britt Meijer 22 mei 2017 0
BelgiëSex
3
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

BelgiëSex.be is de casual datingsite voor mensen in België, of meer specifiek, Vlaanderen, om met elkaar in sexcontact te komen. Via de datingsite kun je snel en eenvoudig opzoek naar sex, sexcontact of welke andere vorm van erotisch contact dan ook. Ben jij dus woonachting in een Nederlandstalig deel van België en zoek je sex? Dan is BelgiëSex wellicht de casual datingsite voor jou.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid BelgiëSex

Omdat BelgiëSex een casual datingsite is, is de betrouwbaarheid van een dergelijke website altijd lastig. Vaal zijn er veel fakers actief op casual datingsites of wordt er onveilig omgegaan met jouw gegevens. Aangezien je op een deze datingsite voornamelijk op zoek zal gaan naar sexcontact, is discretie van groot belang. Niet meer dan eens zal je hier pikante foto’s of berichtjes delen, waarvan je niet wilt, dat deze in handen komen van andere mensen, dan degene aan wie het berichtje is gericht. Daarom heeft BelgiëSex nog wat speciale voorzieningen ingebouwd om er voor te zorgen dat jij veilig en vertrouwd aan de slag kan bij de datingsite. Tot deze mogelijkheden behoort onder andere de mogelijkheid om het indexeren van zoekmachines te blokkeren. Dit houdt kort gezegd in dat jouw profielpagina niet in de resultaten van google wordt weergeven. Hiermee word jij dus minder snel gevonden op google.

Daarnaast kun je er ook voor kiezen om je profiel niet op de startpagina te weergeven. Zo sta je minder in de spotlights en zullen toevallig passanten je minder snel zien. De meest belangrijke mogelijkheid is echter de mogelijkheid om je profielfoto alleen open te stellen aan leden van SexBelgië, zo kunnen bezoekers jouw profielfoto, of andere foto’s niet zien. Lekker makkelijk dus als je verder op je profiel niet teveel persoonlijke informatie plaatst. Zo is nooit te achterhalen wie jij precies bent. Erg handig dus als je lekker anoniem wilt daten en dat kan dus uitstekend bij BelgiëSex.

Inschrijven BelgiëSex

Een account aanmaken bij BelgiëSex kost niet heel veel tijd en heb je met enkele simpele handelingen gedaan. Om gebruik te maken van de datingsite heb je net als bij alle datingsites wel een account nodig. Links bovenin vind je de mogelijkheid een profiel aan te maken. Via deze button word je naar een pagina geleid waar je enkele simpele gegevens invult, zoals je gebruikersnaam, wachtwoord en geboortedatum. Je ontvangt een bevestigingsemail van je account en zodra je op de link hebt geklikt hebt je een account bij BelgiëSex.

Gratis aanmelden

Gebruik BelgiëSex

Zodra je ingeschreven bent bij BelgiëSex kun je gebruik gaan maken van de datingsite. Uiteraard valt het aan te bevelen om wat meer informatie te plaatsen op de datingsite. Zo kun je nog eenvoudig aangeven hoe je er zelf uit ziet en waar je naar opzoek bent en wat bijvoorbeeld je sexuele voorkeuren zijn. Hiermee maak je het makkelijke voor andere gebruikers om de juiste sexpartner te vinden. Uiteraard begint het daten pas zodra je je profiel hebt ingevuld en je zelf opzoek gaat naar een leuke man of vrouw. Aan de linkerkant vind je het zoekmenu van de datingsite en kun je eenvoudig zoeken. Uiteraard is er ook de mogelijkheid tot uitgebreid zoeken, waarbij je dus meerdere voorkeuren aan kan vinden. Heb je iemand gevonden die je interessant vind, dan kun je deze eenvoudig favoriet maken en op deze manier eenvoudig terugvinden. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om berichtjes te sturen en hier kun je ook foto’s mee sturen, zodat je ook wat pikante afbeeldingen met elkaar kan delen.

Kosten BelgiëSex

Het grootste deel van de datingsite is helemaal gratis. Aanmelden, profiel bekijken etc is helemaal gratis. Alleen voor het versturen van het berichten moet je betalen. Dit gebeurd door het alom bekende creditmodel. Je betaald je berichtjes met credits en de credits moet je kopen. Het versturen van een berichtje kost 10 credits. De kosten voor de credits zijn als volgt:

 • 10 credits €1,30
 • 100 credits €10,-
 • 225 credits €20,-
 • 350 credits €30,-
 • 600 credits €50,-
 • 1000 credits €75,-
 • 1700 credits €100,-
 • 2800 credits €200,-

Betalen kan via iDeal of Paysafecard.

Gratis aanmelden

Mobiele applicatie

BelgiëSex heeft helaas geen mobiele applicatie. Dit is net zoals de meeste casual datingsites, want dergelijke apps worden niet toegelaten in de appstores. Je zult dus gebruik moeten maken van je mobiele webbrowser waar die ook uitstekend op werkt. Helaas zal je dan alleen geen pushnotificaties ontvangen.

Acties en kortingen

Regelmatig heeft BelgiëSex acties en kortingen. Kijk voor het laatste nieuws en kortingsacties eens op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven

Heb jij de sexpartner gevonden die bij je past? Dan wil je natuurlijk graag je account verwijderen bij BelgiëSex. Om je account te verwijderen dien je een mailtje te sturen via de helpdesk. Vermeld hierbij in ieder geval je profielnaam, of emailadres.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

Schrijf een review »