Buurtsexen

Britt Meijer 8 maart 2016 19
Buurtsexen
3
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Buurtsexen is een casual datingwebsite voor een lekker spannende sexdate bij jou in de buurt. Dus ben je opzoek naar een one night stand bij jou om de hoek? Dan is Buurt sexen de goede casual datingsite voor jou. De datingsite zorgt voor wat meer spanning in je leven. Op buurt sexen vind je duizenden mannen en vrouwen die opzoek zijn naar een soortgelijke date.
Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid Buurtsexen

Buurtsexen is een datingsite welke speciaal is voor iedereen die een beetje sex zoekt bij hem of haar in de buurt. Aangezien buurtsexen.nl gericht is op erotische contacten beschikt zij niet over een keurmerk zoals het keurmerk veilig daten of een thuiswinkelwaarborg. De datingsite werkt wel discreet, wat belangrijk is en de betrouwbaarheid ten goede komt. Je kunt de profielen niet bekijken zonder te zijn aangemeld bij buurtsexen.nl. Op buurtsexen.nl hoef je niet veel persoonlijke gegevens te delen om actief te worden. Dat is fijn omdat je wellicht niet al te veel informatie wil delen op een erotische datingsite.

onbeperkt-daten

Inschrijven Buurtsexen

Inschrijven bij buurtsexen.nl is erg eenvoudig en zo gedaan. Bovendien is inschrijven ook nog geheel gratis op deze datingsite. Je vult een nickname in en geeft je wachtwoord geboortedatum en emailadres op en kunt aan de gang met het zoeken van een leuke erotische date bij jou in de buurt. Wel nog even je account verifiëren per email. Erg eenvoudig dus. Let wel op met de informatie je deelt op de datingsite. Misschien zit je buurman of buurvrouw hier ook op. Voorkom dus ongemakkelijke verassingen.
Gratis aanmelden

Gebruik Buurtsexen

Het gebruik van Buurtsexen is erg eenvoudig. Iedereen is hier natuurlijk naar hetzelfde opzoek en dat maakt het erg eenvoudig. Je kunt er voor kiezen je profiel wat verder in te vullen met persoonlijke informatie. Profielen met een foto worden vaker gevonden en dat nodigt natuurlijk ook wat meer uit om een berichtje naar te sturen. Verder is de zoekfunctie erg eenvoudig en kun je zoeken op leeftijd en provincie. Je krijgt een duidelijk overzicht met fototjes en indien je op iemand klikt kun je verdere informatie bekijken.

Heb je iemand leuks gevonden, maak deze dan favoriet zodat je die later terug kan vinden. Als je iemands interesse wilt wekken dan kun je deze een flirt sturen. Het versturen van Flirts is helemaal gratis. Natuurlijk kun je ook berichtjes versturen zodat je wat af kan spreken. Mocht je dat willen kun je ook een privefoto bij je bericht voegen als je wat meer wilt delen. Het versturen van berichten kost credits bij Buurtsexen. Verder is Buurt sexen een erg eenvoudige casual datingsite, die doet wat ze moet doen.

Kosten Buurtsexen

Het bekijken van profielen is helemaal gratis op Buurtsexen. Je kunt onbeperkt zoeken en advertenties bekijken. Helaas kost het versturen van berichtjes wel credits welke geld kosten. De kosten van de credits zijn als volgt:

 • 1 credit €1,40
 • 10 credits €10,-
 • 25 credits €22,50
 • 50 credits €40,-
 • 100 credits €75,-
 • 300 credits €200,-

Betaling kan via de mobiele telefoon, iDeal, mr Cash, Clickandbuy of Creditcard.
Gratis aanmelden

Mobiele applicatie

Op moment van review is er geen mobiele dating applicatie beschikbaar van Buurt Sexen. Wel is de pagina bereikbaar op tablet en smartphone via de webbrowser.

onbeperkt-daten

Acties en kortingen

Regelmatig heeft Buurt Sexen acties en kortingen. Kijk voor het laatste nieuws en kortingsacties eens op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven Buurtsexen

Uitschrijven op Buurtsexen is erg gemakkelijk. Onder het kopje account zit een knop verwijderen van mijn profiel. Let wel op als je hierop drukt word je account meteen definitief verwijderd en is er geen weg meer terug. Niemand kan vervolgens nog je berichtjes lezen of je foto’s bekijken. Ook die uit priveberichten.
Gratis aanmelden

onbeperkt-daten

datingsites advertenties review

19 Reviews »

 1. Rob 21 januari 2018 op 10:17 -

  Ik sluit mij aan bij alle negatieve berichten alles is fake en nep profielen,
  Dus doe het niet hou je centen in je zak.
  het is PURE OPLICHTING.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. rakker 20 december 2017 op 09:06 -

  Ik heb ook mijn bedenkingen over deze dating al ong; 250 berichtjes ontvangen met allemaal de mooiste vrouwen uit Emmen wel toevallig ik heb nog nooit zo veel mooie vrouwen in Emmen gezien Dus stop ik hier mee

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Hendrik 10 november 2017 op 15:45 -

  Een grotere oplichtingstroep dan deze site bestaat niet. Allemaal nepprofielen die zelfs mails sturen als normale mensen slapen. Steeds maar weer domme vragen stellen , die je geld kosten, maar een afspraak komt er NOOIT ! jAMMER VAN JE GELD.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Jossof 12 oktober 2017 op 16:43 -

  Denk eens na dit soort sites is gewoon de opvolger van de vroegere 0900 seks telefoonnrs. van o.a. Buch ook geen afspraken kunnen maken alleen op je geld uit zijn dus koop geen credits meer zonde van je geld.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Amazon 14 augustus 2017 op 16:17 -

  Klinkt allemaal serieus, maar het is 1 grote flop.
  Veel dames zitten hier virtueel een date zal er nooit komen. Zijn dames die in dienst zijn en reageren op binnen komende mails money makers, want goedkoop is het niet.
  Ik heb mijn lesje geleerd, moest strafbaar zijn.
  Een autofabrikant die zich niet aan het energieverbruik houd word ook gestraft.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Ama 3 augustus 2017 op 16:39 -

  Neem maar van mij aan allemaal fake, virtuele dames. Je word belazerd en je betaald er ook nog eens voor.
  Een date vloeit er never nooit uit.
  Laat je maar niet op fokken.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Hans 18 juli 2017 op 14:35 -

  Ik heb er al € 1000- aan uitgegeven. als je denkt dat je echt iemand aan de haak geslagen hebt kom je bedrogen uit. Je wordt eindeloos gevraagd toch te reageren op vragen van niets en je komt geen steek verder!!!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. Andries 30 april 2017 op 23:28 -

  Grote oplichterij!
  Volgens mij alle seks datings grote afzetterij.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. janallemaal 21 februari 2017 op 15:02 -

  Ik heb hier ook al bijna € 200,- uitgegeven zonder echte afspraak. Er wordt eindeloos gemaild tegen kosten, credits, niemand wil via email of sms, ruikt heel erg naar oplichting. Je weet niet of je contacten echt of fake zijn. Hoop dat dit soort praktijken eens door de consumenten bond of anderen wordt aangepakt. Is pure oplichting, nepperij

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. DieEneVent 21 augustus 2016 op 22:30 -

  heb nou op een avond super leuke gesrekken gehad met verscheidene vrouwen, maar NIEMAND heeft whatsapp.
  iedereen zit alleen maar te trekken voor berichtjes.
  Volgensmij een grote oplichtingspraktijk, vertrouw er geen ene reet van dat dit daadwerkelijke personen zijn.

  Zo vermelde ik dat ik GEEN berichten meer had, en krijg een reply dat ze een rating wil hebben en snel antwoord wil WTF?

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »