Buurtsexen

Britt Meijer 8 maart 2016 16
Buurtsexen
3
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Buurtsexen is een casual datingwebsite voor een lekker spannende sexdate bij jou in de buurt. Dus ben je opzoek naar een one night stand bij jou om de hoek? Dan is Buurtsexen de goede casual datingsite voor jou. Buurtsexen zorgt voor wat meer spanning in je leven. Op buurtsexen vind je duizenden mannen en vrouwen die opzoek zijn naar een soortgelijke date.
Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid Buurtsexen

Buurtsexen is een datingsite welke speciaal is voor iedereen die een beetje sex zoekt bij hem of haar in de buurt. Aangezien buurtsexen.nl gericht is op erotische contacten beschikt zij niet over een keurmerk zoals het keurmerk veilig daten of een thuiswinkelwaarborg. Buurtsexen werkt wel discreet, wat belangrijk is en de betrouwbaarheid ten goede komt. Je kunt de profielen niet bekijken zonder te zijn aangemeld bij buurtsexen.nl. Op buurtsexen.nl hoef je niet veel persoonlijke gegevens te delen om actief te worden. Dat is fijn omdat je wellicht niet al te veel informatie wil delen op een erotische datingsite zoals Buurtsexen.nl.

onbeperkt-daten

Inschrijven Buurtsexen

Inschrijven bij buurtsexen.nl is erg eenvoudig en zo gedaan. Bovendien is inschrijven ook nog geheel gratis op deze datingsite. Je vult een nickname in en geeft je wachtwoord geboortedatum en emailadres op en kunt aan de gang met het zoeken van een leuke erotische date bij jou in de buurt. Wel nog even je account verifiëren per email. Erg eenvoudig dus. Let wel op met de informatie je deelt op buurtsexen. Misschien zit je buurman of buurvrouw hier ook op. Voorkom dus ongemakkelijke verassingen.
Gratis aanmelden

Gebruik Buurtsexen

Het gebruik van Buurtsexen is erg eenvoudig. Iedereen is hier natuurlijk naar hetzelfde opzoek en dat maakt het erg eenvoudig. Je kunt er voor kiezen je profiel wat verder in te vullen met persoonlijke informatie. Profielen met een foto worden vaker gevonden en dat nodigt natuurlijk ook wat meer uit om een berichtje naar te sturen. Verder is de zoekfunctie erg eenvoudig en kun je zoeken op leeftijd en provincie. Je krijgt een duidelijk overzicht met fototjes en indien je op iemand klikt kun je verdere informatie bekijken.
Heb je iemand leuks gevonden, maak deze dan favoriet zodat je die later terug kan vinden. Als je iemands interesse wilt wekken dan kun je deze een flirt sturen. Het versturen van Flirts is helemaal gratis. Natuurlijk kun je ook berichtjes versturen zodat je wat af kan spreken. Mocht je dat willen kun je ook een privefoto bij je bericht voegen als je wat meer wilt delen. Het versturen van berichten kost credits bij Buurtsexen. Verder is Buurtsexen een erg eenvoudige casual datingsite, die doet wat ze moet doen.

Kosten Buurtsexen

Het bekijken van profielen is helemaal gratis op Buurtsexen. Je kunt onbeperkt zoeken en advertenties bekijken. Helaas kost het versturen van berichtjes wel credits welke geld kosten. De kosten van de credits zijn als volgt:

 • 1 credit €1,40
 • 10 credits €10,-
 • 25 credits €22,50
 • 50 credits €40,-
 • 100 credits €75,-
 • 300 credits €200,-

Betaling kan via de mobiele telefoon, iDeal, mr Cash, Clickandbuy of Creditcard.
Gratis aanmelden

Mobiele applicatie

Op moment van review is er geen mobiele dating applicatie beschikbaar van Buurtsexen. Wel is de pagina bereikbaar op tablet en smartphone via de webbrowser.

onbeperkt-daten

Acties en kortingen

Regelmatig heeft Buurtsexen acties en kortingen. Kijk voor het laatste nieuws en kortingsacties eens op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven Buurtsexen

Uitschrijven op Buurtsexen is erg gemakkelijk. Onder het kopje account zit een knop verwijderen van mijn profiel. Let wel op als je hierop drukt word je account meteen definitief verwijderd en is er geen weg meer terug. Niemand kan vervolgens nog je berichtjes lezen of je foto’s bekijken. Ook die uit priveberichten.
Gratis aanmelden

onbeperkt-daten

datingsites advertenties review

16 Reviews »

 1. Opznhondjes 18 april 2016 op 22:48 -

  Impliceert dat je sex in de buurt kunt hebben. Maar niet het gevoel dat er uberhaupt iemand in de buurt op de site zit. En of er wel echte vrouwen op zitten, dat weet ik ook niet. Fake? Misschien, maar zeker niet hoe een datingsite er volgens mij uit moet zien, of moet werken.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. frans gregoor 8 april 2016 op 16:01 -

  afzetterij mijn gedacht! ik stop ermee

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Lollieman 1 april 2016 op 14:05 -

  Klinkt heel aantrekkelijk vind ik. Seks hebben in de buurt en daarvoor een datingsite hebben die er helemaal op is ingericht om mensen bij jou in de buurt te zoeken. Nou ik kan je zeggen helaas werkt het niet ZO simpel. Je moet er wel flink geld voor neerleggen en alsnog een hoop moeite doen, maar ik geloof wel dat je dan ook echt seks kunt vinden.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. blikkenoogje 23 maart 2016 op 14:36 -

  Heb me als 50plusser bij buurtsexen.nl aangemeld om op zoek te gaan naar een dame van ongeveer mijn eigen leeftijd die ook nog haar behoeftes heeft.
  Helaas moet ik -120 euro armer- concluderen dat uit geen enkele van mijn reacties iets is voortgekomen. Chatten wel. Eindeloos. Daardoor heb ik het vermoeden gekregen dat de betreffende dames meedelen in de opbrengst. Ziekelijk!!!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Baspompert 18 maart 2016 op 06:55 -

  Ja, veel dames uit de buurt, maar of de site helemaal weet waar ik en waar andere leden zitten durf ik te betwijfelen. Mijn locatie klopte niet precies en ik vermoed die van veel dames ook niet. Dus dat is een nadeel, zeker als dat het enige echt unieke punt van je site is. Voor de rest klopt de site wel degelijk.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Yves 12 maart 2016 op 12:20 -

  Ben die creditpakketten dating sites helemaal zat. Ook al heb ik wel leuk contact gehad hier, waarom zijn er nog sites die deze tactiek hanteren dat erg neigt naar oplichting??

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »