C-Date

Britt Meijer 4 januari 2016 57
C-Date
4
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

C-date.nl is een datingwebsite speciaal voor casual dating. Ben je opzoek naar intieme contacten en een leuke spannende avond? In dat geval is C date een goede datingsite voor jou. Voor de datingsite geldt, alles kan en niets moet! C-date.nl garandeert een anonieme en betrouwbare date.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid C-Date

Omdat C-date een datingsite is speciaal voor intiem casual contact. Is het erg van belang dat dit discreet kan gebeuren. Helaas beschikt de website niet over een thuiswinkel waarborg of een keurmerk veilig daten. Wel is de datingsite winnaar bij online-dating-websites.nl over het jaar 2014. Dit geeft in ieder geval aan dat de website het goed doet. Daarnaast is de site ook alleen toegankelijk voor leden. Aanmelden is dus noodzakelijk wil je informatie over leden krijgen.

Ook worden je gegevens slechts getoond aan contactsuggesties. Dus niet iedereen heeft dus inzage in je profiel. Dit geeft een veilig en vertrouwd gevoel, je gegevens zijn dus veilig bij C Date.nl en je kunt zonder enig argwaan gaan daten.

Inschrijven C-Date

Inschrijven op C-date.nl gaat erg eenvoudig. Je geeft aan of je een man of vrouw bent, vult je emailadres en wachtwoord in en enkele basisgegevens. Vervolgens ontvang je een activatiemail en kun je aan de slag! Nadat je inschrijving is voltooid kun je aan de slag met daten. Uiteraard is het aanbevolen om  eerst je profiel verder in vullen.

Gratis aanmelden

Gebruik C-Date

Zodra je inschrijving is voltooid kun je meteen aan de slag met daten op C-date. Wel is het aan te raden om eerst je profiel verder in te vullen. Profielen met een foto ontvangen immers eerder matches. Je kunt een foto toevoegen aan je profiel op C Date.  Jij mag hierbij zelf kiezen we je foto kunnen zien. Je kunt hem vrijgeven aan iedereen, of selecteren per gebruiker. Dit zorgt er voor dat je lekker anoniem en casual kan daten.

Als je je gehele profiel hebt ingevuld, met informatie over bijvoorbeeld je seksuele voorkeur, je erotische type en je zoekprofiel, dan ontvang je van de datingsite een aantal matches. In dit zoekprofiel kun je gedetailleerde informatie aangeven naar wat voor persoon je opzoek bent. Zo kun je hier aangeven of je voorkeur hebt voor iemand uit een bepaalde provincie, iemand met lang of kort haar en ga zo maar door. Zodra je alle gegevens hebt ingevuld ontvang je op de homepage een aantal contactsuggesties.

Je kunt eenvoudig door je matches heen scrollen, je match favoriet maken, of deze afwijzen. Vind je iemand leuk, stuur hem of haar dan een berichtje. Ook kun je bij een profiel van een ander je eigen foto’s aan deze persoon vrijgeven. Leuk is dat je ook het erotische type van iemand krijgt te zien, op basis van een aantal afbeeldingen. Deze afbeeldingen maken he mogelijk om in een oogopslag te zien of iemand bij je past. Het systeem van contactsuggesties werkt goed. Dit maakt hier in ieder geval mogelijk om redelijk anoniem te daten. Zeker aangezien iedereen die op de datingsite zit er toch is voor iets spannends. Iets wat je liever discreet wilt houden.

Gratis aanmelden

Kosten C-Date

Om gebruik te kunnen maken van de volledige functionaliteit van C-Date dien je te beschikken over een premium membership. Zonder dit membership kun je geen berichtjes versturen of profielen volledig bekijken.

De kosten voor een premium membership zijn als volgt:

 • 3 maanden voor €39,90 per maand
 • 6 maanden voor €29,90 per maand
 • 12 maanden voor €19,90 per maand

Gratis aanmelden

Uitschrijven C-Date

Uitschrijven op C-date.nl is erg eenvoudig. Onder het tabblad “Mijn Profiel” en vervolgens “instellingen” vind je de knop “profiel verwijderen”. Als je bevestigd dat je profiel wilt verwijderen, dan is je gehele profiel definitief verwijderd van. Helaas is er geen mogelijk om je account tijdelijk te deactiveren en verbergen zodat je op een later tijdstip nog terug kan komen.

Mobiele C-Date App

C-Date.nl beschikt niet over een mobiele app voor android of iOS. Wel is de website van C-date goed te gebruiken op je telefoon. Alles schaalt prima, en je kunt onderweg C-date dus gewoon gebruiken. Onderweg opzoek gaan naar een casual date is dus gewoon mogelijk!

Gratis aanmelden

Eindoordeel C-Date

C-date is een datingsite speciaal voor iedereen die eens een lekkere casual date wil. Of je hetero, homo, lesbies of biseksueel bent, in alle gevallen kun je een passende partner vinden.

datingsites advertenties review

57 Reviews »

 1. mije 27 maart 2019 op 06:39 -

  Goedendag,
  Mag ik vragen hoe jullie hier uiteindelijk vanaf zijn gekomen?…

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Jan Jansen 23 januari 2019 op 22:39 -

  Voornamelijk nep!
  Nep website
  Nep profielen
  Nep chats

  Laat je geilheid geen domme dingen doen!
  Deze website niet gebruiken!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Bert 18 januari 2019 op 12:22 -

  Ik werd via deze site benaderd door een dame van 30. Het initiatief lag voortdurend bij haar. Ze was er duidelijk op gebrand snel contact te krijgen. De teksten waren in het Nederlands, maar leken afkomstig van iemand die de taal niet helemaal beheerste. Ik denk nu dat de teksten werden vertaald door google translate. Al gauw werd gevraagd om een Skype account om mee te skypen. De persoon in kwestie wilde niet skypen terwijl ik op het werk was. “Wanneer ik dan thuis was?”. Om 20:30 kan het wel, zei ik. Vlak voor 20:30 kwamen de berichten weer. Of het nog lang duurde. Dat ze er klaar voor was. Dat ze een verrassing voor me had. Het skype gesprek begon en wat me opviel was dat er geen geluid klonk. Alleen beeld. Er verscheen een video van een dame die zich snel uitkleedde en begon te masturberen. Af en toe tikte ze wat. Na een minuut of vijf veranderde het beeld en kreeg ik de video te zien van mezelf de afgelopen vijf minuten. Met daarna een screenshot van het facebook profiel van een familielid. En dan de tekst: betaal 800 euro of anders laat ik deze video aan al je vrienden en familie zien.
  Nu is de vraag: hoe weet deze persoon wie ik ben en wie mijn familie is. De enige manier die ik kon bedenken is via c-date.nl. Zij hebben wel mijn gegevens. In het profiel is het niet zichtbaar, het skype account was ook anoniem. Ik heb geen tot de persoon herleidbare informatie gegeven.
  Dan blijven er twee opties over: de makers van c-date zijn zelf de criminele oplichters, of de makers van c-date verkopen deze persoonlijke informatie aan derden, die er vervolgens hun voordeel mee doen bij het afpersen.
  Mijn advies: blijf weg van deze site!! En als je dit overkomt: blokkeer deze gebruiker overal waar je benaderd wordt, ga niet in discussie en betaal niet.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Marcel 13 januari 2019 op 20:37 -

  Een grote oplichtings site ze beloven een laag bedrag in te houden ik meen iets van 30e maar er wordt doodleuk 119 e van mijn PayPal rekening ingehouden.
  Opzeggen!? Gaat zowat niet alleen via een brief!? naar een adres in Luxemburg of een mail naar een service adres waarna je bericht krijgt dat je mail is ontvangen en dan wordt het stil.
  Gelukkig kon ik wel mijn PayPal rek blokkeren want de volgende was automatisch naar hun gegaan en vervolgen heb ik protest tegen het ingehouden bedrag gemaakt wat wel niet zal helpen.
  Ook heb ik deze site aangemeld bij een Europees klachtenbureau wat natuurlijk al eerder van deze site had gehoord!
  Niet aanmelden dus als je je geld lief bent.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Frans 28 november 2018 op 00:34 -

  Ha ben er ook ingetrapt, kennis met een vrouw gekregen, die verleide mij om naar skype te gaan en op skype is het uit de hand gelopen, zij uit de kleren ik uit de kleren stom stom, ze wilden 800€ van mij als ik niet zou betalen gaan ze het publiceren en aan mijn facebook vrienden sturen. Wat nu?

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. seamus 24 september 2018 op 12:41 -

  Waardeloze site, zoals door eerdere personen al is opgemerkt, fake profielen, vrijwel geen enkele vrouw die ik benader neemt ook maar de moeite om een fatsoenlijke reactie te schrijven. En daar betaal je dan voor!
  Hopelijk zal stopzetten van het abonnement (3 maanden) geen problemen opleveren, want ook daar lees ik vervelende ervaringen over.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. JOHN 10 september 2018 op 23:24 -

  WAT EEN KANSLOZE SITE

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. harry 12 juli 2018 op 20:07 -

  ik had ook Premium lidmaatschap; zonder veel succes op deze site opgezegd, via site bleek niet mogelijk, formulier kon je niets mee. Brief per post gestuurd.- op tijd volgens opzegtermijn. Nu krijg ik via ander bedrijf TeschMediaFinanz aanmaning, om binnen 10 dagen na dagtekening (datum opdracht interdate = C-Date aan dit bedrijf) bedrag van abo 149 + kosten = totaal 230 te betalen. Echter brief net binnen, en er blijven nog 2 dagen over. Andere ervaringen met deze manier van werken en dit bedrijf? Hoe kom je hier weer vanaf. ?

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. Yves 6 juli 2018 op 16:26 -

  Beste recencent Britt Meijer,

  Wellicht is de tijd gekomen om je review van C-date aan te pasen naar zeer onbetrouwbaar gezien de laaste reviews
  Yves

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. Yves 6 juli 2018 op 16:23 -

  Niet 1 date gehad in afgelopen jaar.
  Likt erop dat het allemaal fake profielen zin
  Ondanks opzeggen via de website én zenden e-mail met opzegging toch weer bedrag geincasseerd.
  Oplichting?

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »