C-Date

Britt Meijer 4 januari 2016 46
C-Date
4
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

C-date.nl is een datingwebsite speciaal voor casual dating. Ben je opzoek naar intieme contacten en een leuke spannende avond? In dat geval is C date een goede datingsite voor jou. Voor de datingsite geldt, alles kan en niets moet! C-date.nl garandeert een anonieme en betrouwbare date.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid C-Date

Omdat C-date een datingsite is speciaal voor intiem casual contact. Is het erg van belang dat dit discreet kan gebeuren. Helaas beschikt de website niet over een thuiswinkel waarborg of een keurmerk veilig daten. Wel is de datingsite winnaar bij online-dating-websites.nl over het jaar 2014. Dit geeft in ieder geval aan dat de website het goed doet. Daarnaast is de site ook alleen toegankelijk voor leden. Aanmelden is dus noodzakelijk wil je informatie over leden krijgen.

Ook worden je gegevens slechts getoond aan contactsuggesties. Dus niet iedereen heeft dus inzage in je profiel. Dit geeft een veilig en vertrouwd gevoel, je gegevens zijn dus veilig bij C Date.nl en je kunt zonder enig argwaan gaan daten.

Inschrijven C-Date

Inschrijven op C-date.nl gaat erg eenvoudig. Je geeft aan of je een man of vrouw bent, vult je emailadres en wachtwoord in en enkele basisgegevens. Vervolgens ontvang je een activatiemail en kun je aan de slag! Nadat je inschrijving is voltooid kun je aan de slag met daten. Uiteraard is het aanbevolen om  eerst je profiel verder in vullen.

Gratis aanmelden

Gebruik C-Date

Zodra je inschrijving is voltooid kun je meteen aan de slag met daten op C-date. Wel is het aan te raden om eerst je profiel verder in te vullen. Profielen met een foto ontvangen immers eerder matches. Je kunt een foto toevoegen aan je profiel op C Date.  Jij mag hierbij zelf kiezen we je foto kunnen zien. Je kunt hem vrijgeven aan iedereen, of selecteren per gebruiker. Dit zorgt er voor dat je lekker anoniem en casual kan daten.

Als je je gehele profiel hebt ingevuld, met informatie over bijvoorbeeld je seksuele voorkeur, je erotische type en je zoekprofiel, dan ontvang je van de datingsite een aantal matches. In dit zoekprofiel kun je gedetailleerde informatie aangeven naar wat voor persoon je opzoek bent. Zo kun je hier aangeven of je voorkeur hebt voor iemand uit een bepaalde provincie, iemand met lang of kort haar en ga zo maar door. Zodra je alle gegevens hebt ingevuld ontvang je op de homepage een aantal contactsuggesties.

Je kunt eenvoudig door je matches heen scrollen, je match favoriet maken, of deze afwijzen. Vind je iemand leuk, stuur hem of haar dan een berichtje. Ook kun je bij een profiel van een ander je eigen foto’s aan deze persoon vrijgeven. Leuk is dat je ook het erotische type van iemand krijgt te zien, op basis van een aantal afbeeldingen. Deze afbeeldingen maken he mogelijk om in een oogopslag te zien of iemand bij je past. Het systeem van contactsuggesties werkt goed. Dit maakt hier in ieder geval mogelijk om redelijk anoniem te daten. Zeker aangezien iedereen die op de datingsite zit er toch is voor iets spannends. Iets wat je liever discreet wilt houden.

Gratis aanmelden

Kosten C-Date

Om gebruik te kunnen maken van de volledige functionaliteit van C-Date dien je te beschikken over een premium membership. Zonder dit membership kun je geen berichtjes versturen of profielen volledig bekijken.

De kosten voor een premium membership zijn als volgt:

 • 3 maanden voor €39,90 per maand
 • 6 maanden voor €29,90 per maand
 • 12 maanden voor €19,90 per maand

Gratis aanmelden

Uitschrijven C-Date

Uitschrijven op C-date.nl is erg eenvoudig. Onder het tabblad “Mijn Profiel” en vervolgens “instellingen” vind je de knop “profiel verwijderen”. Als je bevestigd dat je profiel wilt verwijderen, dan is je gehele profiel definitief verwijderd van. Helaas is er geen mogelijk om je account tijdelijk te deactiveren en verbergen zodat je op een later tijdstip nog terug kan komen.

Mobiele C-Date App

C-Date.nl beschikt niet over een mobiele app voor android of iOS. Wel is de website van C-date goed te gebruiken op je telefoon. Alles schaalt prima, en je kunt onderweg C-date dus gewoon gebruiken. Onderweg opzoek gaan naar een casual date is dus gewoon mogelijk!

Gratis aanmelden

Eindoordeel C-Date

C-date is een datingsite speciaal voor iedereen die eens een lekkere casual date wil. Of je hetero, homo, lesbies of biseksueel bent, in alle gevallen kun je een passende partner vinden.

datingsites advertenties review

46 Reviews »

 1. Red 26 september 2016 op 14:04 -

  Jammer dat C date zo slecht omspringt met fake profielen die je naar een andere site lokken of voor een security ID. Maar zonder die fakers hebben ze blijkbaar te weinig vrouwen op de site in verhouding tot mannen. Ik heb wel gedate maar keuze is heel erg beperkt. beter aan een andere site geld spenderen

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Frits 25 september 2016 op 18:33 -

  ZOOOO! LEKKERE DAMES HIER

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Joost 23 augustus 2016 op 16:57 -

  Leuke datingsite met net wat meer spanning dan normaal. Goede plek om je te vermaken en te genieten van al het moois in nederland.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Frenk 16 augustus 2016 op 14:40 -

  Sluit me aan bij wat de meeste mensen hier zeggen. zijn genoeg vrouwen te vinden die wel willen daten. alleen moet je wel even de tijd nemen om mensen te leren kennen. dus ja je bent wel even bezig met het vinden van een leuke date maar als het dan zo ver is dan heb je ook wel iets leuks aan cdate over gehouden.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Victor 4 augustus 2016 op 12:30 -

  Als je opzoek bent naar een datingsite die net wat spannender aangelegd is dan de meeste standaard datingsites dan is C-date een uitstekende site. Zit een klein ondeugend randje aan en dat maakt online date toch net iets leuker!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Elsa 14 juni 2016 op 17:54 -

  Goede datingsite voor de iets minder serieuze date. vind het altijd erg leuk om hier actief op te zijn!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Tom 2 juni 2016 op 18:22 -

  Hoi ik ben Tom en ik heb echt een hele goede date gehad hier. Snap wel dat vrouwen dit misschien wat raar vinden want zitten veel viespeuken op maar als je gewoon met respect behandeld is t goed.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. Bart 22 mei 2016 op 14:07 -

  CDate is echt een fijne datingsite net zoals de mensen hier allemaal zeggen. Je moet wel betalen, maar dat moet bij iedere datingsite om er echt gebruik van te kunnen maken. Ik heb hier veel leuke dates gehad. Mensen zijn hier wat minder opzoek naar relaties, dus het is wat luchtiger en gezelliger hier!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. Eva 12 mei 2016 op 20:22 -

  Leuke datingsite voor iedereen die opzoek is naar wat spannende dates. ik heb er verschillende uitgeprobeerd maar cdate is nog wel de meest normale en dat is wel fijn.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. Lunaatje 27 april 2016 op 15:31 -

  Leukste datingsite die er is als je op zoek bent naar een erotische bevrediging. Hoeft niet perse te ontmoeten wat mij betreft maar de stoute verhalen en spanning is vaak al voldoende. Maar afspreken via de site kan wel en dat gebeurd ook wel eens bij mij, dus dat maakt het nog leuker dan het al is 🙂

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »