C-Date

Britt Meijer 4 januari 2016 56
C-Date
4
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

C-date.nl is een datingwebsite speciaal voor casual dating. Ben je opzoek naar intieme contacten en een leuke spannende avond? In dat geval is C date een goede datingsite voor jou. Voor de datingsite geldt, alles kan en niets moet! C-date.nl garandeert een anonieme en betrouwbare date.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid C-Date

Omdat C-date een datingsite is speciaal voor intiem casual contact. Is het erg van belang dat dit discreet kan gebeuren. Helaas beschikt de website niet over een thuiswinkel waarborg of een keurmerk veilig daten. Wel is de datingsite winnaar bij online-dating-websites.nl over het jaar 2014. Dit geeft in ieder geval aan dat de website het goed doet. Daarnaast is de site ook alleen toegankelijk voor leden. Aanmelden is dus noodzakelijk wil je informatie over leden krijgen.

Ook worden je gegevens slechts getoond aan contactsuggesties. Dus niet iedereen heeft dus inzage in je profiel. Dit geeft een veilig en vertrouwd gevoel, je gegevens zijn dus veilig bij C Date.nl en je kunt zonder enig argwaan gaan daten.

Inschrijven C-Date

Inschrijven op C-date.nl gaat erg eenvoudig. Je geeft aan of je een man of vrouw bent, vult je emailadres en wachtwoord in en enkele basisgegevens. Vervolgens ontvang je een activatiemail en kun je aan de slag! Nadat je inschrijving is voltooid kun je aan de slag met daten. Uiteraard is het aanbevolen om  eerst je profiel verder in vullen.

Gratis aanmelden

Gebruik C-Date

Zodra je inschrijving is voltooid kun je meteen aan de slag met daten op C-date. Wel is het aan te raden om eerst je profiel verder in te vullen. Profielen met een foto ontvangen immers eerder matches. Je kunt een foto toevoegen aan je profiel op C Date.  Jij mag hierbij zelf kiezen we je foto kunnen zien. Je kunt hem vrijgeven aan iedereen, of selecteren per gebruiker. Dit zorgt er voor dat je lekker anoniem en casual kan daten.

Als je je gehele profiel hebt ingevuld, met informatie over bijvoorbeeld je seksuele voorkeur, je erotische type en je zoekprofiel, dan ontvang je van de datingsite een aantal matches. In dit zoekprofiel kun je gedetailleerde informatie aangeven naar wat voor persoon je opzoek bent. Zo kun je hier aangeven of je voorkeur hebt voor iemand uit een bepaalde provincie, iemand met lang of kort haar en ga zo maar door. Zodra je alle gegevens hebt ingevuld ontvang je op de homepage een aantal contactsuggesties.

Je kunt eenvoudig door je matches heen scrollen, je match favoriet maken, of deze afwijzen. Vind je iemand leuk, stuur hem of haar dan een berichtje. Ook kun je bij een profiel van een ander je eigen foto’s aan deze persoon vrijgeven. Leuk is dat je ook het erotische type van iemand krijgt te zien, op basis van een aantal afbeeldingen. Deze afbeeldingen maken he mogelijk om in een oogopslag te zien of iemand bij je past. Het systeem van contactsuggesties werkt goed. Dit maakt hier in ieder geval mogelijk om redelijk anoniem te daten. Zeker aangezien iedereen die op de datingsite zit er toch is voor iets spannends. Iets wat je liever discreet wilt houden.

Gratis aanmelden

Kosten C-Date

Om gebruik te kunnen maken van de volledige functionaliteit van C-Date dien je te beschikken over een premium membership. Zonder dit membership kun je geen berichtjes versturen of profielen volledig bekijken.

De kosten voor een premium membership zijn als volgt:

 • 3 maanden voor €39,90 per maand
 • 6 maanden voor €29,90 per maand
 • 12 maanden voor €19,90 per maand

Gratis aanmelden

Uitschrijven C-Date

Uitschrijven op C-date.nl is erg eenvoudig. Onder het tabblad “Mijn Profiel” en vervolgens “instellingen” vind je de knop “profiel verwijderen”. Als je bevestigd dat je profiel wilt verwijderen, dan is je gehele profiel definitief verwijderd van. Helaas is er geen mogelijk om je account tijdelijk te deactiveren en verbergen zodat je op een later tijdstip nog terug kan komen.

Mobiele C-Date App

C-Date.nl beschikt niet over een mobiele app voor android of iOS. Wel is de website van C-date goed te gebruiken op je telefoon. Alles schaalt prima, en je kunt onderweg C-date dus gewoon gebruiken. Onderweg opzoek gaan naar een casual date is dus gewoon mogelijk!

Gratis aanmelden

Eindoordeel C-Date

C-date is een datingsite speciaal voor iedereen die eens een lekkere casual date wil. Of je hetero, homo, lesbies of biseksueel bent, in alle gevallen kun je een passende partner vinden.

datingsites advertenties review

56 Reviews »

 1. Flashlight 6 oktober 2015 op 13:15 -

  Slechte site. Ben niet tevreden. Als d esite je niet bevalt kun je gelijk geen geld meer gerug krijgen. Je zit aan een lidmaatschap van een jaar vast. War t een slechte site. Klantensercvice wilt niet helpen. Kut site. Helemaal klaar mee

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Funkyboy 2 oktober 2015 op 13:49 -

  Ik heb mij vorige week aangemeld op c-date. Vanavond heb ik mijn eerste afspraak. Site werkt goed. Veel leden en discretie is top! Ik was daar even bang voor maar dit is het wel waard. Tenminste iets onbekender dan secondlove waar misschien wel trollen op zitten… Cdate is goed.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Gianfranco 25 augustus 2015 op 14:32 -

  Veel goede profielen en echte mensen. Soms ook een incompleet profiel en dan weet je niet met wie je te maken hebt

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Don Ramon 20 augustus 2015 op 21:01 -

  Ik snap niet echt waarvan deze mindere beoordeling komt want c date is gewoon een top site. Zeker 4 sterren, geen 2

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Sylvie 3 augustus 2015 op 20:59 -

  Ik ben al enkele jaren actief op zulk soort dating sites en ik heb ze zowat allemaal geprobeerd. ik vind c date nog wel de beste site tot nu toe. Je krijgt het snelste een date en doordat de site niet super bekend is zoals second love en victoria milan komen ze er ook minder snel achter. Ik blijf hier voorlopig nog wel actief! Love it

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Simon 1 augustus 2015 op 03:27 -

  Ben al lang actief op c date. Nooit klachten gehad.mgoede site en je wordt niet opgelicht.malle profielen zijn echt

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. William mun 25 juli 2015 op 23:44 -

  Zeer tevreden over de diensten van c date. Discreet, veilig en vooral geil. Ik kan niet wachten tot de volgende affaire. Ik houd van afwisseling en verschillende vrouwen

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. Sjoerd89 21 juli 2015 op 15:14 -

  Ben heel tegreden over cdate. Site doet wat je mag verwachten en de leden zijn heel divers en aantrekkelijk. De meeste moeite heb ik met me beheersen zodat het thuisfront er niet achter komt. Een tweede telefoon is wel een uitkomst

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. Sia in Vegas 16 juli 2015 op 00:00 -

  Niet zo tevreden over de diensten van c date. In het begin kreeg ik veel aanvragen en contacten maar na enkele weken werd het minder terwijl je toch het volle pond mag betalen. Site werkte overigens de eerste 3 maanden wel gewoon goed

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. Richard B. 14 juli 2015 op 11:18 -

  Ik ben heel erg tevreden over het gebruik van C date. Ik heb het eens 6 maanden afgesloten en het loopt bijna af. Veel dates gehad en spannende avonden beleefd. Ik ga sowieso verlengen. Je krijgt echt waar voor je geld

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »