C-Date

Britt Meijer 4 januari 2016 57
C-Date
4
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

C-date.nl is een datingwebsite speciaal voor casual dating. Ben je opzoek naar intieme contacten en een leuke spannende avond? In dat geval is C date een goede datingsite voor jou. Voor de datingsite geldt, alles kan en niets moet! C-date.nl garandeert een anonieme en betrouwbare date.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid C-Date

Omdat C-date een datingsite is speciaal voor intiem casual contact. Is het erg van belang dat dit discreet kan gebeuren. Helaas beschikt de website niet over een thuiswinkel waarborg of een keurmerk veilig daten. Wel is de datingsite winnaar bij online-dating-websites.nl over het jaar 2014. Dit geeft in ieder geval aan dat de website het goed doet. Daarnaast is de site ook alleen toegankelijk voor leden. Aanmelden is dus noodzakelijk wil je informatie over leden krijgen.

Ook worden je gegevens slechts getoond aan contactsuggesties. Dus niet iedereen heeft dus inzage in je profiel. Dit geeft een veilig en vertrouwd gevoel, je gegevens zijn dus veilig bij C Date.nl en je kunt zonder enig argwaan gaan daten.

Inschrijven C-Date

Inschrijven op C-date.nl gaat erg eenvoudig. Je geeft aan of je een man of vrouw bent, vult je emailadres en wachtwoord in en enkele basisgegevens. Vervolgens ontvang je een activatiemail en kun je aan de slag! Nadat je inschrijving is voltooid kun je aan de slag met daten. Uiteraard is het aanbevolen om  eerst je profiel verder in vullen.

Gratis aanmelden

Gebruik C-Date

Zodra je inschrijving is voltooid kun je meteen aan de slag met daten op C-date. Wel is het aan te raden om eerst je profiel verder in te vullen. Profielen met een foto ontvangen immers eerder matches. Je kunt een foto toevoegen aan je profiel op C Date.  Jij mag hierbij zelf kiezen we je foto kunnen zien. Je kunt hem vrijgeven aan iedereen, of selecteren per gebruiker. Dit zorgt er voor dat je lekker anoniem en casual kan daten.

Als je je gehele profiel hebt ingevuld, met informatie over bijvoorbeeld je seksuele voorkeur, je erotische type en je zoekprofiel, dan ontvang je van de datingsite een aantal matches. In dit zoekprofiel kun je gedetailleerde informatie aangeven naar wat voor persoon je opzoek bent. Zo kun je hier aangeven of je voorkeur hebt voor iemand uit een bepaalde provincie, iemand met lang of kort haar en ga zo maar door. Zodra je alle gegevens hebt ingevuld ontvang je op de homepage een aantal contactsuggesties.

Je kunt eenvoudig door je matches heen scrollen, je match favoriet maken, of deze afwijzen. Vind je iemand leuk, stuur hem of haar dan een berichtje. Ook kun je bij een profiel van een ander je eigen foto’s aan deze persoon vrijgeven. Leuk is dat je ook het erotische type van iemand krijgt te zien, op basis van een aantal afbeeldingen. Deze afbeeldingen maken he mogelijk om in een oogopslag te zien of iemand bij je past. Het systeem van contactsuggesties werkt goed. Dit maakt hier in ieder geval mogelijk om redelijk anoniem te daten. Zeker aangezien iedereen die op de datingsite zit er toch is voor iets spannends. Iets wat je liever discreet wilt houden.

Gratis aanmelden

Kosten C-Date

Om gebruik te kunnen maken van de volledige functionaliteit van C-Date dien je te beschikken over een premium membership. Zonder dit membership kun je geen berichtjes versturen of profielen volledig bekijken.

De kosten voor een premium membership zijn als volgt:

 • 3 maanden voor €39,90 per maand
 • 6 maanden voor €29,90 per maand
 • 12 maanden voor €19,90 per maand

Gratis aanmelden

Uitschrijven C-Date

Uitschrijven op C-date.nl is erg eenvoudig. Onder het tabblad “Mijn Profiel” en vervolgens “instellingen” vind je de knop “profiel verwijderen”. Als je bevestigd dat je profiel wilt verwijderen, dan is je gehele profiel definitief verwijderd van. Helaas is er geen mogelijk om je account tijdelijk te deactiveren en verbergen zodat je op een later tijdstip nog terug kan komen.

Mobiele C-Date App

C-Date.nl beschikt niet over een mobiele app voor android of iOS. Wel is de website van C-date goed te gebruiken op je telefoon. Alles schaalt prima, en je kunt onderweg C-date dus gewoon gebruiken. Onderweg opzoek gaan naar een casual date is dus gewoon mogelijk!

Gratis aanmelden

Eindoordeel C-Date

C-date is een datingsite speciaal voor iedereen die eens een lekkere casual date wil. Of je hetero, homo, lesbies of biseksueel bent, in alle gevallen kun je een passende partner vinden.

datingsites advertenties review

57 Reviews »

 1. Richard B. 14 juli 2015 op 11:18 -

  Ik ben heel erg tevreden over het gebruik van C date. Ik heb het eens 6 maanden afgesloten en het loopt bijna af. Veel dates gehad en spannende avonden beleefd. Ik ga sowieso verlengen. Je krijgt echt waar voor je geld

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Dominant princess 12 juli 2015 op 23:57 -

  Gemengde gevoelens over c date. Ik ben betere functionaliteiten gewend op Victoria Milan maar ik krijg hier meer contacten. Dus het is niet handige maar wel doeltreffender. Soms erger ik me op de traagheid van de site.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Simone 11 juli 2015 op 21:20 -

  Als je een leuke erotische seksueel getinte date wilt heb en moet je hier zijn. Echt heel erg goede site en je haalt er veel genoefen uit. Mij heeft het heel erg geholpen in mijn relatie. Love c date!! Dankjewel

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. TMT 4 juli 2015 op 14:59 -

  Spannend om naast je relatie hier te daten. Ik ben wel in voor een spannend avontuur. C date is voor mij de beste datingsite omdat het descreet, veilig en anoniem is. Ik ben er nu 2 maanden actief

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Magdalena 14 juni 2015 op 19:12 -

  Ik heb leuke dates hier. Spanning is zoooo leuk. Het voelt ‘fout’ en dat schept direct een band. Love this

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Naomi D. 12 juni 2015 op 22:00 -

  Toch wel spannend om op c-date te gaan. Een vriendin van me deed het ook en ik zag hoe ze opbloeide. Nu heb ik dat gevoel ook. Het voelt heerlijk om gewaardeerd en bemind te worden. Deze site faciliteert dat heel goed. Dankje C-Date!!!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. William 12 juni 2015 op 00:01 -

  Ik kom van second love af. Dit is qua faciliteiten een grote stap achteruit. Minder goede website en minder leden. Het is dan wel goedkoper, maar niks voor mij.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »