Chatapp

Britt Meijer 7 juni 2017 3
Chatapp
4.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkeden Score Datingsites.nl

Chatapp is de app voor casual dates en online sex dating. Bij Chatapp kan iedereen terecht voor spannend erotisch contact. Dik, dun, jong of oud het maakt niet uit. Chatapp is een vernieuwende casual datingsite die gemaakt is voor mobiel gebruik. Je krijgt dus pushmeldingen en notificaties en kunt eenvoudig onderweg daten. Uitstekend dus voor iedereen die wel toe is aan een nieuwe soort datingsite.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid Chatapp

Chatapp is een nieuwe casual datingsite in de vorm van een App. De pagina is gebouwd voor mobiel gebruik. Om er voor te zorgen dat je veilig te werk gaat bij de datingsite, dien je je telefoonnummer te verifiëren. Zo weet je bijvoorbeeld al zeker dat het om echte mensen gaat en dat de leden die er op zitten serieus zijn. Vrees niet, er wordt niks geks gedaan met je telefoonnummer of gedeeld aan andere gebruikers. Je telefoonnummer is er alleen voor het verifiëren van je account en het versturen van notificaties. Daarnaast worden ook alle gegevens die je verstuurd via de app verstuurd via een beveiligde verbinding. Zo kunnen je gegevens niet onderschept worden en ben je er zeker van dat je gegevens niet zomaar onderschept kunnen worden. Wel een veilig gevoel aangezien je hier ook prive gegevens gaat delen met andere gebruikers.

Inschrijven ChatApp

Wil je een account bij Chatapp? Dat is erg eenvoudig en snel gedaan. Bovendien is inschrijven helemaal gratis. Om jezelf in te schrijven zijn slechts enkele handelingen noodzakelijk. Om jezelf in te schrijven vul je de volgende gegevens in, zoals je gebruikersnaam, wachtwoord, geboortedatum, email en telefoonnummer. Vervolgens dien je akkoord te gaan met de algemene voorwaarden en je account te activeren via de activatieemail die je ontvangen hebt. Hierna is je inschrijving voltooid en kun je lekker aan de slag bij Chatapp met het zoeken naar een leuke date.

Gratis aanmelden

Gebruik Chatapp

Is je inschrijving voltooid dan kun je eenvoudig verder met het zoeken naar een date. Zoals gezegd is chatapp voornamelijk bedoeld voor gebruik op je mobiel, maar er is ook een volledige versie. Voordat je aan de slag gaat is het verstandig om eerst je profiel wat verder in te vullen met informatie over jezelf. Zo kun je foto’s toevoegen, wat tekst over jezelf te schrijven en kiezen welke notificaties je in kunt stellen. Daarnaast kun je ook nog je match instelling veranderen. Hier kun je instellen binnen welke leeftijdscategorie jij opzoek bent en welke geslacht je zoekt en binnen welke afstand van jou je een match wilt ontvangen.

Zodra je dit gedaan hebt kun je verder met het zoeken van matches en vrouwen of mannen die bij jou passen. Het vinden van matches werkt vergelijkbaar met het alom bekende tinder. Je swipte eenvoudig door alle mannen en vrouwen heen en ontvangt een melding als het een match is. Zodra je een match hebt, kun je een gesprek beginnen met iemand. Als je een match hebt dan vind je aan de rechterkant van de pagina meteen ook een hoop informatie terug over je match met bijvoorbeeld de profielbeschrijving en extra foto’s. In het gesprek kun je makkelijk met elkaar chatten, en foto’s en flirts sturen naar elkaar. Alles is erg gemakkelijk en snel in gebruik.

Aan de linkerkant kun je je gesprekken terug zijn met eerdere matches en zo kun je op een later moment je gesprekken dus ook snel voortzetten. Linksboven vind je ook de menuknop terug waar je alle functies terug kan vinden en dus ook weer je match instellingen of foto’s kan wijzigen. Al met al is de website dus er eenvoudig en snel in gebruik, je vindt op een leuke manier matches en mannen of vrouwen voor erotisch contact. Waar je bij de meeste casual datingsite moet scrollen tussen honderden profielen, swipe je hier eenvoudig door de profielen heen en begin je een gesprek als je een match hebt. Ook werkt het op afstand dus als je hier bent voor erotische contacten in de buurt kun je deze ook gemakkelijk vinden. Wel zo makkelijk dus!

chat app datingsites

Kosten Chatapp

Het grootste deel van Chatapp is gratis in gebruik. Registratie is zoals gezegd gratis en het swipen door de profielen is ook helemaal gratis. Hier zit ook geen maximum per dag aan verbonden. Alleen voor het chatten onderling zijn credits nodig. De kosten voor de credits zijn als volgt:

 • 500 credits €17,50
 • 1000 credits €34,50
 • 2000 credits €49,50
 • 5000 credits €119,50
 • 10000 credits €219,50

Betalen kan via iDeal of Paysafecard.

Gratis aanmelden

Mobiele applicatie

Chatapp is een website volledig gemaakt voor mobiel gebruik. Omdat de datingsite gericht is op erotisch contact is de app niet te downloaden in de playstore of applestore. Wel kun je instellen dat je pushnotificaties of sms notificaties krijgt, waardoor de datingsite dezelfde functionaliteit als een app.

Acties en kortingen

Regelmatig heeft Chatapp acties en kortingen. Kijk voor het laatste nieuws en kortingsacties eens op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven

Als je klaar bent met zoeken van leuke matches dan kun je jezelf uitschrijven. Onder het kopje klantenservice vind je de mogelijk om jezelf uit te schrijven bij Chatapp.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

3 Reviews »

 1. Anoniem 8 juni 2017 op 13:42 -

  fijn dat je hier anoniem op kan chatten zonder constant allemaal push meldingen op mn telefoon te krijgen.. is niet zo handig namelijk haha, dus goed geregeld hier!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Anne 8 juni 2017 op 06:00 -

  Heb me hier enkele weken geleden op aangemeld en naast het feit dat je hier snel contact hebt is het ook erg gemakkelijk op mobiel.. 5 sterren

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Sonny 7 juni 2017 op 23:40 -

  Erg leuke app om op te chatten en afspraakje t

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »