Cheaters

Britt Meijer 11 januari 2017 0
Cheaters
2.5
  • Algemeen Score Datingsites.nl
  • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
  • Leden Score Datingsites.nl
  • Prijs Score Datingsites.nl
  • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Wil je vreemdgaan, of een lekkere affaire? Kijk dan eens bij Cheaters, een casual datingsite die zich volledig richt op mensen die vreemd willen gaan. Dus zoek je een casual date en heb je een fetish voor vreemdgaan of wil je zelf graag vreemdgaan, dan is dit een top datingsite.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid Cheaters.nl

Cheaters.nl is een casual datingsite. Je vindt hier mannen en vrouwen die opzoek zijn naar overspel, een affaire en gewoon lekker vreemd willen gaan. Discretie is dus van groot belang op deze website. Je immers niet dat je partner er achter komt dat je overspel pleegt. Daarom zijn bijvoorbeeld alle foto’s vaag totdat je je aanmeldt. Zo kunnen toevallig voorbijgangers niet zien dat jij actief bent op de datingsite. Een fijn gevoel dus, dat niet iedereen dat kan zien. Dan zal je partner toch wel echt een vermoeden moeten hebben dat je op cheaters.nl actief bent, wil hij of zij zich hier in gaan schrijven.

Verder blijft het een casual datingsite waar je de betrouwbaarheid met een korreltje zout dient te nemen. Er kunnen uiteraard fakers actief zijn, dus pas op met je je gegevens deelt. Let bovendien op je afspraakjes en spreek bijvoorbeeld eerst op een openbare plek af.

Inschrijven Cheaters.nl

Heb jij zin om een keer vreemd te gaan? Schrijf je dan in bij Cheaters.nl, deze casual datingsite staat compleet in het teken van vreemdgaan. Om een profiel aan te maken bij de datingsite ga je aan de slag op de homepage. Je vindt hier aan de rechterzijde de mogelijkheid om je in te schrijven. Veel gegevens zijn niet nodig om een account aan te maken bij Cheaters.nl Alleen je geslacht, voorkeur, gebruikersnaam, emailadres, wachtwoord en woonplaats zijn nodig om aan de slag te kunnen bij Cheaters.nl. Je ontvangt een bevestigingsmail van je inschrijven en zodra je daarop hebt geklikt kun je gaan zoeken naar een leuke man of vrouw om overspel mee te plegen.

Gratis aanmelden

Gebruik Cheaters.nl

Zodra je ingeschreven bent bij Cheaters.nl kun je gaan zoeken naar een leuke date. Je krijgt zodra je ingeschreven bent ook toegang tot de foto’s die voor niet leden onherkenbaar gemaakt zijn. Zo kun je dus zien met je wie aan het chatten bent. Via de homepage kun je zoeken naar een leuke man of vrouw. Erg uitgebreid is de zoekfunctie niet. Je kunt zoeken op geslacht, leeftijd en woonplaats. Je zult dus zelf even goed moeten zoeken naar een leuke man of vrouw.

Uiteraard is het ook verstandig om je profiel alvorens je gaat daten wat verder aan te vullen, zodat andere ook kunnen zien met wie ze aan het daten zijn. Verder bevat Cheaters.nl niet heel veel functies, je kunt chatten en foto’s uitwisselen via de site en als iemand je bevalt, kun je die toevoegen aan je contacten. Je vindt deze aan de linkerkant van de pagina terug.

Kosten Cheaters.nl

Je inschrijven bij Cheaters.nl is helemaal gratis. Met dit account kun je andere profielen bekijken, zoeken naar andere leden en je ontvangen berichtjes lezen. Alleen om andere gebruikers van Cheaters een berichtje te sturen zul je moeten betalen op deze datingsite. Deze berichtjes betaal je met credits. De kosten voor credits zijn als volgt:

  • 10 credits €10,-
  • 25 credits €22,50
  • 50 credits €40,-
  • 100 credits €75,-
  • 300 credits €200

Betalen bij kan via iDeal, creditcard, maestro of MrCash.

Gratis aanmelden

Mobiele applicatie

Cheaters heeft helaas geen mobiele applicatie. Dit is net zoals de meeste casual datingsites, want dergelijke apps worden niet toegelaten in de appstores. Je zult dus gebruik moeten maken van je mobiele webbrowser waar die ook uitstekend op werkt. Helaas zul je dan alleen geen pushnotificaties ontvangen.

Acties en kortingen

Regelmatig heeft Cheaters acties en kortingen. Kijk voor het laatste nieuws en kortingsacties eens op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven

Ben je klaar met daten bij Cheaters.nl? Ga dan naar mijn profiel en klik hier op het tandwiel. Je vindt dan helemaal onder aan de pagina de mogelijkheid om je profiel te verwijderen van de datingsite. Zodra je hier op klikt zijn al je gegevens en eerdere gesprekken verwijderd.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

Schrijf een review »