DatesMetErvaring

Britt Meijer 28 oktober 2016 0
DatesMetErvaring
3.5
  • Algemeen Score Datingsites.nl
  • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
  • Leden Score Datingsites.nl
  • Prijs Score Datingsites.nl
  • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

DatesMetErvaring is de casual datingsite voor iedereen die opzoek is naar een oudere man of vrouw voor een erotische date. Iedereen is hier dus welkom, leeftijd speelt geen rol. Heb je graag een date met een oudere man of vrouw, of juist andersom, het kan allemaal op DatesMetErvaring.

Betrouwbaarheid DatesMetErvaring

DatesMetErvaring behoort tot de categorie casual datingsites. Dit is een categorie welke in betrouwbaarheid altijd wat lastiger is. De Keurmerken zoals het thuiswinkelwaarborg en het keurmerk Veilig Daten zijn meestal niet aanwezig in deze categorie datingsites. Deze ontbreken dus ook bij DatesMetErvaring. Het is dus van belang dat je goed kijkt of het niet te mooi is om waar te zijn. Gebruik je gezonde verstand en dan moet het wel goed komen. Wel kun je bij profielen zien op het goedgekeurde profielen zijn. Dit zijn profielen waarvan de informatie naar waarheid ingevuld lijken te zijn. Uiteraard blijft het lastig te controleren of het daadwerkelijke echte profielen zijn. Ze zijn in ieder geval niet automatisch aangemaakt, maar handmatig. Verder ziet de website er goed en degelijk uit en is datesmetervaring duidelijk en transparant over de voorwaarden en je privacy. Bovendien heeft datesmetervaring een goede helpdesk, waar je 24 uur per dag terecht kunt met al je vragen en je binnen 24 uur antwoord krijgt. Een uitstekende service voor een erotische datingsite.
Gratis aanmelden

Inschrijven Datesmetervaring

Wil je jezelf inschrijven bij DatesmetErvaring? Een inschrijfknop ontbreekt bij DatesMetErvaring. Om jezelf in te schrijven bij de datingsite dien je op een profiel te klikken welke je interesseert en hier een berichtje naar te sturen. Zodra je het berichtje wil versturen wordt er gevraagd of je een profiel aan wilt maken bij Datesmetervaring. Vervolgens vul je enkele standaard gegevens in, zoals je emailadres, geboortedatum en woonplaats. Zodra je de voorwaarden accepteert en de op de bevestigingslink hebt geklikt in de email die je ontvangt van DatesmetErvaring, kun je aan de slag met het vinden van een casual of erotische date.

Gebruik DatesMetErvaring

Zodra je een profiel hebt aangemaakt bij Datesmetervaring kun je direct op zoek naar iemand met ervaring voor een erotisch afspraakje. Of je nu een sexchat of seks afspraak zoekt het kan allemaal. DatesmetErvaring werkt redelijk recht toe recht aan. Je kunt berichtjes sturen, foto’s uploaden, een tekstje over jezelf schrijven en je voorkeuren invullen. Er is op DatesMetErvaring geen matchingsysteem aanwezig. Dus je zult zelf moeten zoeken naar een leuke date. Zodra je die gevonden hebt kun je beginnen met chatten.
Gratis aanmelden

Kosten DatesMetErvaring

Zoals bij vrijwel iedere datingsite zitten ook aan DatesMetErvaring kosten verbonden. Het plaatsen van een oproep bij Datesmetervaring is helemaal gratis. Het kost slechts geld om berichtjes naar elkaar te sturen. De kosten voor het versturen van een berichtje zijn als volgt:

  • 10 credits €10,-
  • 25 credits €22,50
  • 50 credits €40,-
  • 100 credits €75,-
  • 300 credits €200,-

Betalen kan met iDeal, creditcard en Maestro. Bij iedere transactie wordt er €0,50 aan transactiekosten in rekening gebracht.
Gratis aanmelden

Mobiele applicatie

DatesMetErvaring beschikt helaas niet over een app voor je mobiele telefoon. Wel is de site volledig responsive ingericht en dus goed bruikbaar op je mobiele device.

Acties en kortingen

Regelmatig heeft DatesmetErvaring.nl acties en kortingen. Kijk voor het laatste nieuws en kortingsacties eens op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven

Om je profiel bij DatesMetErvaring te verwijderen ga je naar mijn profiel rechtsboven in. Vervolgens druk je op het tandwiel. Hier vind je de knop ‘definitief opheffen van mijn account’. Zodra je hier op klikt is je profiel verwijderd bij DatesMetErvaring.
Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

Schrijf een review »