Datingbord

Britt Meijer 4 januari 2016 3
Datingbord
2
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Op datingbord.nl kunnen zowel mannen als vrouwen uit Nederland en België oproepen plaatsen waarin ze op zoek zijn naar een erotische date. Om oproepjes te kunnen plaatsen is het nodig om een account aan te maken. Registratie is gratis maar je moet wel 18 jaar of ouder zijn. Over het aantal leden is niets bekend. Op het moment van deze review was te zien dat de laatste oproep 3 dagen geleden geplaatst is. Van over activiteit is dus in ieder geval geen sprake.

Gratis aanmelden

 Betrouwbaarheid Datingbord

Privacy en betrouwbaarheid is enorm belangrijk op erotische datingsites. Helemaal voor mensen die in het geheim actief zijn. Persoonlijke gegevens van gebruikers van datingbord.nl worden zorgvuldig behandeld en beveiligd. De onderneming achter de datingsite houdt zich aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Wanneer jij credits wilt kopen, wordt je automatisch doorgestuurd naar een beveiligde https:// omgeving. Hierin kan betalingsinformatie niet worden afgetapt.

Inschrijving op Datingbord

Zoals beschreven is het nodig om een profiel aan te maken om oproepjes te kunnen plaatsen. Registratie gaat heel vlot in gemakkelijk. Vul je nickname, e-mail adres en wachtwoord in en je account is gemaakt. Je kunt direct starten met het plaatsen van een oproep. Je hebt echter meer kans wanneer jij je profiel eerst compleet maakt met persoonlijke informatie en een foto. Datingbord.nl geeft daar tips voor. Je kunt gratis berichten plaatsen en je krijgt 1 credit om een oproep te plaatsen. Wil je meer, dan moet je extra credits aanschaffen.

Gratis aanmelden

Kosten voor gebruik Datingbord

De datingsite vraagt een vergoeding in de vorm credits. Die kunt je kopen in een bundel, maar het is ook mogelijk om telefonisch te betalen (minder voordelig). Elk mobiel Abonnement wordt aangegaan voor onbeperkte duur. De minimale duur van een abonnement is 1 week. Let dus goed op wanneer je het opzegt.

Credits hebben een beperkte geldigheidsduur. Op het moment dat jij meer dan 90 dagen geen gebruik maakt van Datingbord.nl zal het saldo credits op 0 worden gezet. Onderstaand een overizcht van de tarieven:

10 credits = 1 euro per credit = totaal 10 euro

25 credits = 0,88 euro per credit = totaal 22,50 euro

50 credits = 0,80 euro per credit = totaal 40 euro

100 credits = 0,75 euro per credit = totaal 75 euro

300 credits = 0,66 euro per credit = totaal 200

Betaling is mogelijk via iDeal, Mr Cash/bancontact, Paysafecard en via bankoverschrijving.

Mobiele Datingbord App

Op het moment van deze review is er geen mobiele dating app beschikbaar van Datingbord.nl. Wel is de datingsite geoptimaliseerd voor gebruik op tablet en smartphone.

Gratis aanmelden

Acties en korting Datingbord

Reglematig heeft de dating site datingbord.nl acties en kortingen. Kijk voor de laaste acties en kortingen op onze dating acties en dating nieuws pagina

Uitschrijven op Datingbord

Als je bent voorzien of je wilt tijdelijk geen gebruik maken van de diensten van datingbord.nl kun jij je gemakkelijk uitschrijven. Hiervoor moet je ingelogd zijn. Klik op ‘mijn profiel veranderen’ en dan op ‘profiel verwijderen’ aan de linker kant. Nadat jij je reden hebt opgegeven en verbeteringen voor de dating site is je profiel verwijderd. Let op: Alle credits in jouw account vervallen direct, berichten van andere gebruikers kunnen niet meer gelezen worden en alle berichten in je inbox zullen worden verwijderd.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

3 Reviews »

 1. Bart 25 april 2017 op 07:07 -

  Wat een nep site. er wordt alleen maar tijd gerekt om zo veel te dure credits te ontfutselen. Bah!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Hans 7 september 2016 op 20:44 -

  Veel te duur!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. RonM 28 januari 2016 op 15:43 -

  Deze website doet het weer net even anders dan de rest, maar uiteindelijk komt het allemaal op hetzelfde neer. Overigens vind je hier wel veel leden. Maar het blijft gissen en gissen welke fakers zijn en welke niet.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »