Datingprikbord

Britt Meijer 8 maart 2016 9
Datingprikbord
3.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Datingprikbord is een casual datingwebsite waarop je jouw advertentie kan plaatsen vooral je sekscontacten. Mannen en vrouwen die opzoek zijn naar een spannende date kunnen hier terecht. Dus wil jij wat meer spanning in je leven of kom je wat te kort? Dan is Dating Prikbord de datingsite voor jou. Dating Prikbord is een eenvoudige datingsite waar je kunt zoeken naar mensen. Op de datingsite vind je meer dan 90000 advertenties van mannen en vrouwen die opzoek zijn naar een erotisch contact. Er is dus voor ieder wat wils te vinden.
Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid Datingprikbord

Datingprikbord is een casual datingsite. Er is dus niet heel veel informatie beschikbaar over de betrouwbaarheid van deze datingsite. Er zal ook niet snel een keurmerk worden verstrekt aan een dergelijke datingsite. Dating Prikbord heeft wel een erg fris en betrouwbaar uiterlijk. De interface is simpel en gebruiksvriendelijk. Er wordt niets verteld over de controle op profielen. We kunnen dus niet met zekerheid zeggen dat de dames en heren op Dating Prikbord allemaal echt zijn. Dit zal je zelf uit moeten vinden. Is iets te mooi om waar te zijn, geloof er dan ook niet in, is onze tip.

onbeperkt-daten

Inschrijven Datingprikbord

Inschrijven bij Datingprikbord is geheel gratis. Via de knop aanmelden kun je eenvoudig een profiel aan maken. Slechts wat simpele informatie zoals een nickname en emaildres is nodig om een profiel aan te maken bij de datingsite. Je ontvangt een activatiemail, daarna kun je direct aan de gang met het plaatsen van jouw contactadvertentie of met het zoeken naar een leuke contactadvertentie. Let wel op dat de activatiemail misschien in je spambox komt. Nadat je je inschrijven voltooid hebt kun je zelf aan de slag met het plaatsen van je advertentie.
Gratis aanmelden

Gebruik Datingprikbord

Onder het kopje mijn account kun je je advertentie aanpassen. Je kunt hier wat gegevens over jezelf invullen zoals je lichaamsbouw en je uiterlijke kenmerken. Vervolgens kun je twee stukjes tekst schrijven. Wat je zelf bent en wat je zoek op Datingprikbord. Zoals gezegd is Dating Prikbord een casual datingsite, de meeste mensen zullen dus opzoek zijn naar een erotisch contact.
De zoekfunctie op dating prikbord is eenvoudig en simpel. Je kunt zoeken op man of vrouw, leeftijd en plaats. Heb je een advertentie gevonden die je wil bewaren? Dan kun je die eenvoudig favoriet maken, zodat je deze bij je favorieten kan terug vinden. Ook kun je natuurlijk reageren op iemand zijn profiel en deze een berichtje sturen en een foto’tje mee sturen. Verder beschikt Dating prikbord niet over ingewikkelde functies. Dat is ook niet nodig nu iedereen hier met hetzelfde doel opzit.

onbeperkt-daten

Kosten

Het bekijken van advertenties is helemaal gratis op Datingprikbord. Je kunt onbeperkt zoeken en advertenties bekijken. Helaas kost het versturen van berichtjes wel credits welke geld kosten. De kosten van de credits zijn als volgt:

 • 1 credit €1,40
 • 10 credits €10,-
 • 25 credits €22,50
 • 50 credits €40,-
 • 100 credits €75,-
 • 300 credits €200,-

Betaling kan via de mobiele telefoon, iDeal, mr Cash, Clickandbuy of Creditcard.
Gratis aanmelden

Mobiele applicatie

Op moment van review is er geen mobiele dating applicatie beschikbaar van Datingprikbord. Wel is de pagina bereikbaar op tablet en smartphone via de webbrowser.

Acties en kortingen

Regelmatig heeft Datingprikbord acties en kortingen. Kijk voor het laatste nieuws en kortingsacties eens op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven Datingprikbord

Uitschrijven op Datingprikbord is erg eenvoudig. Onder het kopje account zit een knop definitief opheffen van mijn account. Let wel op als je hier op drukt word je account meteen definitief verwijderd en is er geen weg meer terug. Niemand kan vervolgens nog je berichtjes lezen of je foto’s bekijken. Ook die uit priveberichten.
Gratis aanmelden
onbeperkt-daten

datingsites advertenties review

9 Reviews »

 1. Hans120348 1 mei 2018 op 10:49 -

  Geachte heer, Waarom doen jullie niets aan mijn klacht.
  Ik heb eerst mijn account afgemeld.
  Nu wil ik me weer aanmelden, maar dat lukt niet.
  Omdat mijn email adres nog bekend is.
  Dat kan toch niet.
  Wilt u (datingprikbord of flirtingprikbord) dat verhelpen.
  Hans

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Hans120348 26 april 2018 op 22:47 -

  Ik heb eerst mijn account afgemeld.
  Nu wil ik me weer aanmelden, maar dat lukt niet.
  Omdat mijn email adres nog bekend is.
  Dat kan toch niet.
  Wilt u (datingprikbord) dat verhelpen.

  Hans

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. D. 8 juni 2016 op 11:32 -

  Leuke site fijne mensen. moet wel zeggen dat er veel mannen op zitten, maar dat is voor mij niet zo heel erg!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Harry 5 mei 2016 op 21:25 -

  DOE HET NIET! Meld je je hierop aan dan krijg je in no-time 1000 spam berichten van deze site en nog 10 anderen. Hier zit een of andere spam partij achter die alleen maar je email adres wil en als je wil kun je ook nog bijna anderhalve euro afrekenen per bericht, maar dat is alleen maar sponsoren van deze oplichters!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. ROFL 20 april 2016 op 21:59 -

  Niet serieus nemen dit. Deze site dan heb ik het over mijn review natuurlijk wel. Denk je nu echt dat er veel jonge meiden zich inschrijven hiervoor? Je hebt niet eens een app man. Denk je dat ik met mijn browser ga inloggen op je datingsite? Doe normaal en maak gewoon iets fatsoenlijks want dit is een grap.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. HansvanP 1 april 2016 op 22:57 -

  Ja wat moet ik zeggen over deze site. Ik heb een haat en liefde verhouding ermee. Op het moment dat ik denk, nee ik stop ermee, ik ga geen geld betalen als ik geen date krijg, dan heb ik ineens wel een date. En dan duurt het daarna weer weken of maanden en dan stop je ermee en dan heb je ineens weer een date.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Tommy 24 maart 2016 op 12:34 -

  Veel vrouwen en een mooie site. Maar ook wel prijzig en weinig vrouwen waar ik een date mee denk te gaan hebben. Zit er ook pas even op dus ik wacht nog even af.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. Julian 18 maart 2016 op 22:30 -

  Ik vermoed een fake datingsite. Zelf geprobeerd en zelf getest. Vervolgens op verschillende vergelijkingsites gekeken. Ik kom er niet helemaal uit. Profielen lijken fake maar niet iedereen lijkt dit door te hebben of ik maak het zelf erger dan het is. Puur kijkend naar de dating is het een leuke site, verleidelijk om veel geld aan uit te geven en er weken op rond te hangen. Puur skeptisch gezien lijkt er een luchtje aan te zitten. Oordeel vooral zelf!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. Joostje 12 maart 2016 op 23:29 -

  Ben er toevallig via een chat op gekomen op deze site en best wel leuk veel vrouwen en vrij gemakkelijk op mobiel ook te gebruiken dus das fijn alleen beetje jammer dat er sommige vrouwen ook fake op zitten dat heb je overal natuurlijk maar daarom geen 5 sterren gr joost.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »