Discrete Contacten

Britt Meijer 10 mei 2016 0
Discrete Contacten
3.5
  • Algemeen Score Datingsites.nl
  • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
  • Leden Score Datingsites.nl
  • Prijs Score Datingsites.nl
  • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Op Discrete Contacten vind je voor iedereen een leuke spannende date. Discretecontacten is een casual datingsite voor iedereen die wat meer spanning in zijn of haar leven wil. Ben je dus opzoek naar een discrete date? Leuke one night stand of iets anders dan ben je bij discretedate.nl aan het goede adres. Het doel is om snel erotisch contact te vinden.
Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid discrete contacten


Discretecontacten is een casual datingsite. Voor dergelijke datingsites is het van minder groot belang om betrouwbaar over te komen. De datingsite beschikt dan ook niet over een keurmerken zoals het thuiswinkelwaarborg of het keurmerk veilig daten. Op dit punt kunnen we dus wat minder vertellen over de betrouwbaarheid van discretecontacten. Ook kunnen we niet met zekerheid zeggen dat alle profielen op echtheid worden gecontroleerd. Je zult dus zelf even voorzichtig te werk moeten gaan en je ogen en je oren goed open moeten houden. Wel biedt discretecontacten je zekerheid en betrouwbaarheid met haar algemene voorwaarden en privacy policy. Je gegevens worden vertrouwelijk bewaard en je gegevens worden over een beveiligde verbindingen verstuurd. Je gegevens zijn in die zin wel veilig en zullen niet zomaar op straat komen. Wel is de website voor iedereen toegankelijk en zoals de naam al aangeeft gaat het hier om een discrete date. Geef dus niet al je persoonlijke informatie prijs en gebruikt bijvoorbeeld een schuilnaam en niet je echte naam. Zo blijf je anoniem en is discretecontacten een stuk veiliger en betrouwbaarder.

Inschrijven Discrete contacten


Via de homepage van discrete contacten dien je jezelf in te schrijven om in contact te komen met mannen of vrouwen. Je vult hier wat basisgegevens in, zoals je gebruikersnaam, emailadres, provincie en geboortedatum. Zodra je dit gedaan hebt ontvang je een activatiemail. Via deze mail dien je je account te activeren bij discretecontacten. Zodra je dit gedaan hebt, kun je verder gaan met het invullen van je account. Je geeft nog wat meer informatie over jezelf, zoals je lichaamsbouw, een kort tekstje over jezelf en waar je naar opzoek bent. Zodra je dit gedaan hebt kun je aan de slag met het zoeken van een discrete date.
Gratis aanmelden

Gebruik Discrete contacten


Zodra je ingeschreven bent bij Discrete contacten kun je aan de slag met het zoeken naar een discrete erotische date. Je kunt meteen gaan zoeken via de knop bovenaan de pagina naar een leuke man of vrouw. De zoekfunctie is erg uitgebreid en werkt zeer goed. Wat de discretie van de website verhoogd is, dat je foto’s niet zomaar kan inzien. Je moet vooraf aan iemand vragen of je zijn of haar foto’s mag zien. Zo kun je lekker annoniem aan de slag op discretecontacten. Dit geeft een veilig gevoel. Zo kan je buurvrouw niet per ongeluk jouw foto zien. Verder kun je nog mensen favoriet maken, zodat je ze later eenvoudig kan terugvinden. Ook kun je inzien wie jouw profiel heeft bekeken. Al deze functies zijn gratis te gebruiken. Pas zodra je in contact wil komen met iemand en een discrete date wil dan kun je deze een berichtje sturen. Dit kost credits.

Kosten Discrete contacten


Het grootste deel van discrete contacten is gratis. Je kunt onbeperkt profielen bekijken, zoeken en favoriet maken. Pas op het moment dat je in contact wilt komen met iemand worden er kosten in rekening gebracht. Berichtjes worden betaald met credits. De kosten voor credits zijn als volgt:

  • 10 credits €10,-
  • 25 credits €22,50
  • 50 credits €40,-
  • 100 credits €75,-
  • 300 credits €200,-

Betaling kan via de mobiele telefoon, iDeal, mr Cash, Clickandbuy of Creditcard.
Gratis aanmelden

Mobiele applicatie


Op moment van review is er geen mobiele dating applicatie beschikbaar van Discretecontacten. De website is echter wel helemaal te bekijken op je mobiele apparaat en alle functies werken ook.

Acties en kortingen


Regelmatig heeft Discretecontacten acties en kortingen. Kijk voor het laatste nieuws en kortingsacties eens op onze dating acties en dating nieuws pagina

.

Uitschrijven


Heb je genoeg discrete contacten gehad, of heb je een partner gevonden? Dan wil je je misschien uitschrijven bij discretecontacten. Klik hiervoor op bewerken, rechtsbovenin. Scroll vervolgens naar beneden. Hier heb je 2 keuzes. Je kunt je account inactief maken, zo word je tijdelijk onzichtbaar op discretecontacten. Wil je je account helemaal verwijderen, dan klik je helemaal onderaan op “jouw account definitief opheffen”. Je account is dan definitief verwijderd en niemand kan jouw berichten of foto’s meer zien.
Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

Schrijf een review »