EasyDate

Britt Meijer 10 november 2016 2
EasyDate
3
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Ben je opzoek naar een eenvoudige date? Dan is EasyDate de casual datingsite voor jou. Easy date is er voor hetero mannen en vrouwen die een snelle en makkelijke date willen zonder al te veel poespas. Easy date heeft een grote database van geverifieerde profielen.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid EasyDate

EasyDate.nl is volgens haar schrijven een van de grootste casual datingsites van Nederland. De Datingsite beschikt naar eigen zeggen over de grootste database van geverifieerde profielen in Nederland. Nu is het ons niet geheel duidelijk wat een geverifieerd profiel exact is, maar toch zal er controle zijn op de profielen. Wat een goede zaak is.

Helaas beschikt EasyDate net als alle andere datingsites in deze categorie niet over een keurmerk. De datingsite maakt deel uit van een groot netwerkt met casual datingsites en je profiel wordt ook getoond op deze websites om zo je bereik te vergroten en je meer kans op een succesvolle date te bieden. Uiteraard dien je bij casual datingsites altijd je gedachte er bij te houden, je weet immers niet wie er allemaal ziet dat je actief bent op een dergelijke datingsite en je wilt dit waarschijnlijk toch een beetje discreet houden. Vooralsnog zien wij geen reden om EasyDate niet uit te proberen.

Inschrijven EasyDate

Wil je EasyDate uit proberen en een profiel aanmaken? Dan komt het goed uit dat aanmelden bij Easy Date helemaal gratis is. Via de homepage kun je jezelf makkelijk en snel aanmelden. Aan de rechterzijde van de homepage vind je de mogelijk tot inschrijven. Hier vul je enkele standaard gegevens in, zoals je emailadres en wachtwoord. Vervolgens ontvang je een email waarin gevraagd wordt je account te bevestigen. Zodra je dit hebt gedaan kun je aan de slag met het vinden van een leuke en Easy Date.

Gratis aanmelden

Gebruik EasyDate

Als je inschrijving bij EasyDate voltooid is, kun je vrijwel direct aan de slag met het vinden van een leuke date. Bij de activatie van je email kom je direct op de pagina terecht waar je jouw profiel verder in kan vullen. Dit wordt door ons uiteraard aangeraden, omdat je zelf ook graag weet met wie je aan het chatten bent. Zo kun je vooraf kijken of het überhaupt een match gaat worden. Dat scheelt beide geld. Wees uiteraard wel voorzichtig met foto’s of adresgegevens en telefoonnummers.

Kosten EasyDate

Zoals bij iedere datingsite zijn er kosten die in rekening worden gebracht. Zoals eerder al vermeld is het aanmelden en het maken van een profiel bij Easydate helemaal gratis, ook kun je onbeperkt door profielen bladeren om op zoek te gaan naar een leuke dame of heer. Slechts het versturen van een berichtje kost 1 credit.

De kosten voor de credits zijn als volgt:

 • 10 credits €10,-
 • 25 credits €22,50
 • 50 credits €40,-
 • 100 credits €75,-
 • 300 credits €200,-

Betalen kan met iDeal, creditcard en Maestro. Bij iedere transactie wordt er €0,50 aan transactiekosten in rekening gebracht.

Gratis aanmelden

Mobiele applicatie

EasyDate beschikt helaas niet over een mobiele applicatie. Wel kun je de website goed gebruiken op de meeste telefoons.

Acties en kortingen

Regelmatig heeft EasyDate acties en kortingen. Kijk voor het laatste nieuws en kortingsacties eens op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven

Om je profiel bij EasyDate te verwijderen ga je naar ‘mijn profiel’. Vervolgens verschijnt er rechts bovenin een tandwiel. Hier staat de knop mijn profiel verwijderen. Zodra je hier op klikt verschijnt de button ‘account definitief verwijderen’. Zodra je hier op klikt is je profiel en alle bijbehorende gegevens en foto’s verwijderd.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

2 Reviews »

 1. Klara 17 november 2016 op 21:03 -

  Jammer dat je per berichtje moet betalen. Dit is ondertussen toch wel een beetje achterhaald? Wel leuke mensen hoor daar niet van

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. peelkabouter56 10 november 2016 op 17:57 -

  Volgens mij worden alle profielen door een team van easydate ,welke aan de computer zit beantwoord. Alle personen die je mailt werken bij navraag ,maar ze antwoorden allemaal binnen de 10 minuten,als of elk profiel de gehele dag hun mail op het werk open hebben staan.Indien je met ze af wild spreken om ze te ontmoeten haakt elke gast plotseling af omdat ze geen tijd hebben of er komt iets tussen . Mijns inzien is er alleen intresse in de credits die je moet kopen!! Geen enkel profiel stuurt je een reactie of je moet eerst zelf iets sturen en dan krijg je een antwoord terug waar je niets mee kunt !
  Mijns inzien gaat het alleen om het geld wat je moet betalen

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »