Easyflirt

Britt Meijer 19 juli 2017 0
Easyflirt
3
  • Algemeen Score Datingsites.nl
  • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
  • Leden Score Datingsites.nl
  • Prijs Score Datingsites.nl
  • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Easyflirt is een datingsite waar je terecht kunt voor een heerlijke flirt, chat of spannend afspraakje. Het is een datingsite die erg modern oogt en interactief is met haar gebruikers. Zoek je dus een spannend afspraakje, wil je chatten of misschien wel cammen? Dan vind je bij Easyflirt eenvoudig een leuke man of vrouw die bij je past. Bovendien is Easy flirt ook nog eens een internationale datingsite, dus je kunt ‘m ook gebruiken buiten Nederland.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid Easyflirt

Easyflirt doet haar uiterste best om een betrouwbare datingsite te zijn. Dit valt aan allerlei dingen te zien. Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om in te loggen via Facebook en deze foto’s te koppelen. Je kunt dan direct zien met wie je aan het chatten bent en of de informatie wel klopt want hij of zij heeft een facebook profiel met alle informatie die daar bij hoort. Daarnaast is Easyflirt een internationale datingsite van Franse origine. Easyflirt is dus erg groot en heeft een groot aantal gebruikers. Een datingsite als deze kan niet anders dan veilig en vertrouwd met jouw informatie omgaan. Dat zie je bijvoorbeeld aan het feit dat alle pagina’s beveiligd zijn via een ssl verbinding. Hierdoor komen jouw gegevens, zoals je emailadres, wachtwoord of foto’s niet zomaar op straat te liggen. Wel een veilig en vertrouw gevoel nu je hier toch voor een spannend avontuurtje komt en de foto’s misschien wel een beetje pikant zijn.

Daarnaast zijn de leden van Easy flirt alleen toegankelijk voor leden van Easyflirt en dien je een bevestigd account te hebben. Zo kan dus niet iedereen jouw informatie raadplegen. Om iemand zijn foto te vergroten dien je bijvoorbeeld ook zelf een foto in te stellen. Dit geeft een veilig en vertrouwd gevoel omdat niet iedereen zomaar lekker door je foto’s heen kan scrollen, maar dus een daadwerkelijk en serieus lid moet zijn. Daarnaast kun je ook prive foto’s toevoegen zodat niet iedereen jouw foto’s kan bekijken. Ook heeft Easyflirt een goede faq waar je terecht kan met je vragen en een helpdesk welke uitstekend te bereiken is. Mocht je dus nog je twijfels hebben, dan kun je uiteraard hier terecht.

Inschrijven Easyflirt

Denk jij dat Easyflirt een datingsite is die bij jou past, dan zul je een account aan moeten maken. Zoals hiervoor genoemd beschikt Easyflirt over de mogelijkheid om een account aan te maken via je facebook account. Je hoeft er niet bang voor te zijn dat iemand dit ziet, want Easyflirt zal nooits iets posten op jouw facebook. Het enige wat easyflirt doet is, de informatie opvragen welke zij nodig heeft voor het aanmaken van een account. Wil je toch liever niet je facebook account gebruiken?  Dan kun je uiteraard ook gewoon een profiel aanmaken met behulp van je email adres. Je vult hiervoor de gebruikelijke gegevens in, als je wachtwoord, leeftijd en woonplaats. Vervolgens ontvang je een activatie email, waarna je de mogelijkheid krijgt om jezelf voor te stellen aan andere leden. Hierna kun je aan de slag met het gebruik van Easyflirt.

Gratis aanmelden

Gebruik Easyflirt

Heb je een account aangemaakt bij Easy flirt, dan kun je uiteraard verder gaan met het invullen van je profiel. Want een verder ingevuld profiel heeft een grote kans op matches. Een van de grote voordelen van Easyflirt is dat je ook de mogelijkheid hebt om te cammen. Zodra je de livechat opent kun je lekker chatten met dat lid. Je kunt in de chat ook foto’s mee sturen, maar de meest belangrijke mogelijkheid is misschien wel dat je je webcam aan kan zetten. Zo kun je meteen kennis maken met elkaar op een iets interactievere manier. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om te speedflirten als je geen zin hebt om te wachten op op je normale matches. Hier kun je snel een aantal matches krijgen en gesprekken starten. Erg makkelijk dus als je snel aan de gang wilt met het vinden van een match.

Kosten Easyflirt

Easy flirt is voor een groot deel gratis in gebruik. Aanmelden is bijvoorbeeld geheel gratis en vrijblijvend. Daarnaast is easyflirt voor de dames ook gratis en kunnen zij kosteloos berichtjes sturen. Voor de heren is slechts voor het versturen van berichtjes betaling noodzakelijk. Hiervoor dien je een betaald lidmaatschap aan te schaffen. De kosten voor een lidmaatschap zijn als volgt:

  • 1 maand €28,99 per maand;
  • 2 maanden € 19,49 per maand;
  • 3 maanden €9,99 per maand.

Gratis aanmelden

Mobiele applicatie

Easy flirt heeft helaas nog geen app. Wel heeft Easyflirt haar pagina vriendelijke gemaakt voor je mobiele telefoon. Zo kun je alles ook op je mobiel gebruiken.

Acties en kortingen

Regelmatig heeft Easyflirt acties en kortingen. Kijk voor het laatste nieuws en kortingsacties eens op onze dating acties en dating nieuws pagina.

 

Uitschrijven

Als je klaar bent met daten of chatten op easyflirt en je sexbuddy hebt gevonden of misschien wel een relatie hebt, dan wil je natuurlijk stoppen met het gebruik van Easy flirt. Bij “mijn account” vind je instellingen. Hier vind je de mogelijkheid om je account te verwijderen.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

Schrijf een review »