Extreemsexcontact

Britt Meijer 16 mei 2017 0
Extreemsexcontact
3
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Extreemsexcontact is de datingsite waar je jouw diepste geheime kan delen en fantasieën kan waarmaken. Je vindt hier gelijkgestemde op het gebied van extreem sexcontact. Je kunt hier op een laagdrempelige manier in contact komen met mannen en vrouwen die niet als jij behoefte hebben aan extreme sex. Heb jij dus een bijzondere fantasie? Dan is deze datingsite wellicht iets voor jou.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid Extreemsexcontact

Extreemsexcontact is de community voor mensen die opzoek zijn naar extreme sex in alle vormen en maten. Omdat er relatief weinig mensen zijn die van een dergelijk extreme vorm van sex houden is het ledenbestand niet dermate groot. Dit betekent wel dat het een kleine en hechte groep van gebruikers is die allemaal op zoek zijn  naar het zelfde. Extreem sexcontact met gelijkgestemde. Omdat jij misschien ook niet wilt dat iedereen er achter komt dat je een extreme fetish hebt. Heeft de datingsite voor jou enkele speciale mogelijkheden ingebouwd om jouw anonimiteit te waarborgen.

Zo indexeert google de profiel pagina’s niet. Hierdoor wordt jouw profiel niet weergegeven bij de zoekresultaten in google. Daarnaast heb je zelf ook de mogelijkheid om jezelf niet op de homepage te laten weergeven. Zo kom je dus ook niet extra in de spotlights te staan. De laatste en misschien wel de meest belangrijke mogelijkheid, is de mogelijkheid om je profielfoto verborgen te houden. Met deze mogelijkheid zijn alle foto’s verborgen totdat de ander aangemeld is als geregistreerd gebruiker. Zo voorkom je dat toevallig voorbijgangers jouw foto zien. Alleen serieuze andere leden kunnen jou foto zien.

Inschrijven Extreemsexcontact

Om geregistreerd gebruiker te worden van extreem sexcontact en gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten zul je je moeten aanmelden bij de datingsite. Je gaat hiervoor naar de aanmeldpagina, welke je in de balk bovenin vindt in het menu. Om jezelf aan te melden dien je slechts enkele eenvoudige gegevens in te vullen zoals je gebruikersnaam, wachtwoord, emailadres, geboortedatum en provincie. Hierna zul je een activatiemail ontvangen en kun je direct aan de slag met het vinde van een leuke date bij Extreemsexcontact.

Gratis aanmelden

Gebruik Extreemsexcontact

Zodra je een account aan hebt gemaakt bij Extreemsexcontact kun je aan de slag. Bij informatie vindt je alle informatie terug over bepaalde types van extreem contact. Hier kun je dus ook alle begrippen raadplegen indien je iets niet begrijpt. Daarnaast kun je dus nu je een geverifieerd gebruiker bent alle foto’s van andere gebruikers zien. Je kunt eenvoudig zoeken naar andere gebruikers. Je kunt zoeken op leeftijd of woonplaats.

Daarnaast is er ook een uitgebreide zoekfunctie,  welke voor gebruikers  van deze datingsite wellicht interessanter is. Hier kun je bijvoorbeeld ook zoeken op sexuele voorkeur. Handig als jij een bepaalde fetish hebt, zo kun je direct andere gebruikers vinden die aan jouw fetish voldoen. Dit maakt het wel handig om de juiste mensen te vinden. Daarnaast is de datingsite erg eenvoudig in gebruik. Leuke gebruikers kun je favoriet maken zodat je deze later terug kan vinden en je kunt berichtjes versturen tegen betaling.

Kosten Extreemsexcontact

Aanmelden bij Extreemsexcontact is helemaal gratis, net als bij de meeste datingsites. Voor het grootste deel is de datingsite ook gratis in gebruik. Alleen voor het versturen van berichtjes zijn kosten aan verbonden. De berichtjes verstuur je op basis van credits. Ieder berichtje kost 10 credits.  De kosten voor de credits zijn als volgt:

 • 10 credits €1,30
 • 100 credits €10,-
 • 225 credits €20,-
 • 350 credits €30,-
 • 600 credits €50,-
 • 1000 credits €75,-
 • 1700 credits €100,-
 • 2800 credits €200,-

Betalen kan via iDeal of Paysafecard.

Gratis aanmelden

Mobiele applicatie

Extreemsexcontact heeft helaas geen mobiele applicatie. Dit is net zoals de meeste casual datingsites, want dergelijke apps worden niet toegelaten in de appstores. Je zult dus gebruik moeten maken van je mobiele webbrowser waar die ook uitstekend op werkt. Helaas zal je dan alleen geen pushnotificaties ontvangen.

Acties en kortingen

Regelmatig heeft Extreemsexcontact acties en kortingen. Kijk voor het laatste nieuws en kortingsacties eens op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven

Heb jij de sexpartner gevonden die bij je past? Dan wil je natuurlijk graag je account verwijderen. Om je account te verwijderen dien je een mailtje te sturen via de helpdesk. Vermeld hierbij in ieder geval je profielnaam, of emailadres.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

Schrijf een review »