Fling

Britt Meijer 3 september 2015 7
Fling
3.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Fling is een casual datingsite waar mannen, vrouwen en stellen met elkaar in contact komen voor een erotische date, een spannend avontuur of een affaire. Om lid te worden op Fling moet je minimaal 18 jaar zijn. De datingsite is actief sinds 2006 en is van oorsprong Amerikaans. De datingsite beschikt over leuke functionaliteiten. Via de videochat kun je bijvoorbeeld mensen leren kennen voordat je ze ontmoet. Fling is als het ware een sociale netwerksite zoals Facebook, maar dan voor erotische avonturen.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid Fling

Op de datingsite zijn geen keurmerken te vinden van Nederlandse instanties. Er staat wel dat ze een prijs hebben gewonnen voor ‘best dating website’. Echter hebben we niet kunnen achterhalen welke instantie deze prijs heeft uitgereikt. Op de erotische datingsite staat vermeld dat er geen fake profielen worden toegelaten. Er is een team met moderators 24 uur per dag beschikbaar om profielen controleren en de fake profielen te blokkeren. In de algemene voorwaarden en in het privacy beleid (die overigens in het Nederlands beschikbaar zijn) staat dat persoonlijke gegevens en vertrouwelijke informatie niet aan derden worden doorverkocht. Eventuele betalingen worden binnen een beveiligde omgeving uitgevoerd om ervoor te zorgen dat deze informatie niet kan worden onderschept. Tevens is er de mogelijkheid om je profiel in een ‘safe mode’ of ‘veilige modus’ te schakelen. Hiermee komt er geen seksuel content op je scherm te staan. Daarnaast zijn er mogelijkheden om je privacy te waarborgen zoals het blokkeren van gebruikers en ervoor zorgen dat ze jouw foto’s niet kunnen bekijken. Ook kun jij je profiel onzichtbaar maken door het in de deactivatiestand te zetten.  Qua veiligheid zit deze datingsite goed in elkaar.

Inschrijven op Fling

Om daadwerkelijk deel te kunnen nemen aan de dating activiteiten op Fling is het nodig om een profiel aan te maken. Dat kan gemakkelijk via de homepagina. Daarvoor moet je wel 18 jaar of ouder zijn. Er wordt gevraagd of je man of vrouw bent, waar je naar opzoek bent, je gebruikersnaam, wachtwoord en e-mailadres. Vervolgens vraagt Fling om je profiel compleet te maken met een profiel foto. Het toevoegen van een foto  is niet verplicht, maar vergroot wel je slagingskans. Op basis van je voorkeuren en locatie geeft Fling een aantal partnervoorstellen. Met een gratis lidmaatschap kun je profielen van anderen bekijken, chatten en foto’s bekijken. Wil je meer? Dan moet je een betaald lidmaatschap afsluiten.

Gratis aanmelden

Kosten Fling

Zoals beschreven is het aanmaken van een account op Fling gratis. De basis functionaliteiten kun je hiermee gratis uitproberen. Echter kun je meer functionaliteiten gebruiken wanneer je over een betaald lidmaatschap beschikt. Om bijvoorbeeld gebruik te kunnen maken van de webcam moet je credits kopen. De kosten voor credits zijn als volgt:

2000 credits voor 19,95 euro
3300 credits voor 29,95 euro
5000 credits voor 39,95 euro

Betaling is mogelijk via creditcard. Op de datingsite zijn ook veel reclames te zien waarmee vermoedelijk een groot deel van de kosten betaald kan worden.

Fling app

Op het moment van deze review beschikt Fling niet over een mobiele dating app. De datingsite is wel geoptimaliseerd voor gebruik op smartphones en tablets via mobile.fling.com. De datingsite werkt dus ook uitstekend op mobiel en je kunt alle functionaliteiten gebruiken die ook via desktop beschikbaar zijn.

Gratis aanmelden

Acties en kortingen

Regelmatig heeft Fling kortingsacties voor nieuwe leden zoals extra credits voor hetzelfde geld. Zie voor de laatste acties en kortingen van Fling de pagina dating acties en dating nieuws.

Uitschrijven op Fling

Op elk gewenst moment kun jij je account verwijderen van Fling. Bijvoorbeeld wanneer je een relatie gevonden hebt of geen gebruik meer wilt maken van de datingsite. Om je lidmaatschap te verwijderen dien je contact op te nemen met de klantenservice. Hiervoor moet je ingelogd zijn. Klik op ‘mijn account’ en vervolgens op ‘lidmaatschap beheren’. Klik dan op de link ‘contact opnemen met de klantenservice’. Vraag om je profiel te verwijderen en je account wordt binnen korte tijd verwijderd.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

7 Reviews »

 1. Linda 14 november 2016 op 16:22 -

  Zocht hier naar een leuke man. Heb deze helaas niet gevonden maar ik moet wel zeggen dat alles goed werkte en ik kreeg veel reacties. maar het was uiteindelijk toch niet wat ik zocht

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. sanne 8 november 2016 op 17:02 -

  Leuk en gezellig voor de spontane flirt en de one night stand

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Samantha 11 juli 2016 op 17:28 -

  Datingsite doet wat het moet doen. Heel veel geile mannen die opzoek zijn naar sex, maar dat is natuurlijk ook niet zo moeilijk. Fling heeft wel een paar leuke dingen die het wat makkelijker maken om af te spreken, zoals de videochat. Kun iemand toch op een veilige manier eerst zien voordat je er daadwerkelijk mee af spreekt.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. John 6 juli 2016 op 12:45 -

  Altijd leuk als je opzoek bent naar een leuke geile meid of vent. komt hier wel aan je trekken!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Sanne 16 juni 2016 op 10:01 -

  Leuk als je opzoek bent naar een ‘Fling’. Ik kan me hier altijd uitstekend vermaken zit hier voornamelijk op voor de spanning. Betalen per berichtje vind ik altijd wat fijner dan een abbonement afsluiten. Vergeet dat altijd op te zeggen.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Rens 12 juni 2016 op 11:46 -

  Als je gewoon eens wat leuk contact wil hebben zonder heel serieus te hoeven worden meteen is dit een hele leuke website. bij lexa of pepper is t allemaal meteen een stuk serieuzer en daar heb je toch niet altijd zin in,

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Tom 28 mei 2016 op 16:20 -

  Leuke casual datingsite voornamelijk voor leuke losse contacten. Altijd wel iemand die in is voor een leuke avond…

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »