FlirtenMatch

Britt Meijer 14 juli 2017 0
FlirtenMatch
3.5
  • Algemeen Score Datingsites.nl
  • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
  • Leden Score Datingsites.nl
  • Prijs Score Datingsites.nl
  • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

FlirtEnMatch is datingsite die zoals de naam al zegt voor mensen is die lekker willen flirten en hopen op een match. Het is een moderne, frisse en dynamische omgeving om leuke mannen, vrouwen of stellen te ontmoeten. FlirtenMatch is een van de grootste datingsite van Nederland en België voor mensen die opzoek zijn naar spannend contact. Mede door haar groot aantal gebruikers is er altijd wel iemand die bij je past.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid FlirtenMatch

FlirtenMatch is een datingsite welke onder de noemer casual datingsites valt. Dit komt omdat de meeste leden hier opzoek zijn naar een spannende flirt of date. De meeste leden zijn dus opzoek naar een spannende sexdate of iets in die richting. Van deze sites is de betrouwbaarheid altijd een beetje een lastig ding. Dit komt bijvoorbeeld doordat op enkele datingsites fictieve profielen staan. Zo ook op FlirtenMatch, hier wordt het echter wel duidelijk aangegeven. Wat de transparantie bevorderd. Uiteraard zijn er ook echte gebruikers op de datingsite waar je wel lekker mee kan chatten én mee kan afspreken. Niet getreurd dus want je kunt hier dus ook heerlijk daten met mooie mannen en vrouwen. Uiteraard doet FlirtenMatch ook op andere gebieden haar best om een betrouwbare datingsite te zijn. Zo wordt er bijvoorbeeld gebruikt gemaakt van een veilige SSL verbinding. Hierdoor worden al jouw gegevens via een veilige verbinding verzonden, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat je gegevens op straat komen te liggen. Hoe werkt FlirtenMatch verder aan een betrouwbare datingsite? Zo zijn bijvoorbeeld alle profielen niet te bekijken als je geen lid bent. Hierdoor wordt het wel een stuk moeilijker om je profiel terug te vinden voor niet leden van de datingsite. Zo kun je een beetje discreter te werk gaan. Daarnaast heeft FlirtenMatch een uitstekende klantenservice. Deze is 24 uur per dag en 7 dagen per week te bereiken en je ontvangt binnen 24 uur antwoord op je vraag. Zo word je dus altijd snel geholpen en kun je onbezorgd genieten van de datingsite.

Inschrijven FlirtenMatch

Als je aan de slag wilt bij FlirtenMatch dan zul je een account moeten hebben. Zonder account kun je namelijk vrij weinig bij de datingsite behalve de homepage bezoeken. Jezelf inschrijven bij FlirtenMatch gaat eenvoudig via de homepage en is bovendien geheel gratis. Om jezelf in te schrijven bij FlirtEnMatch is slechts wat eenvoudige informatie nodig, zoals je geslacht, emailadres en profielnaam. Hierna ontvang je een activatie email. Zodra je die hebt ontvangen is je aanmelding voltooid en kun je aan de slag bij FlirtenMatch.

Gratis aanmelden

Gebruikt FlirtenMatch

Heb je jezelf aangemeld, dan is het natuurlijk verstandig om eerst je profiel wat verder aan te vullen zodat andere meteen kunnen zien waar jij naar opzoek bent. Rechtsboven vind je de mogelijkheid om je profiel verder aan te vullen. Zo kun je onder andere aangeven wat je lichaamskenmerken zijn, wat je precies zoekt en wat je hobbies zijn. Natuurlijk kun je ook foto’s toevoegen van jezelf zodat andere kunnen zien wie je zijn. Helaas beschikt de datingsite niet over de mogelijkheid om privefoto’s toe te voegen. Als je profiel ingevuld is, dan komt het uiteraard op het belangrijkste aan, het online daten. Via de homepage kun je eenvoudig zoeken naar leuke mannen of vrouwen bij jou in de buurt. Daarnaast zie je ook hier eenvoudig wie jouw proflel heeft bekeken, zodat je kan zien wij jou interessant vond. Heb je iemand gevonden die je leuk vindt, dan kun je deze eenvoudig een berichtje sturen of deze favoriet maken, zodat je deze op een later moment eenvoudig terug kan vinden.

Kosten Flirtenmatch

De datingsite is voor het grootste gedeelte gratis in gebruik en zoals vermeld is aanmelden helemaal gratis bij FlirtenMatch. Het bekijken van profielen en het favoriet maken is gratis. Slechts voor het versturen van een berichtje wordt een vergoeding gevraagd. Deze betaal je met credits, een bericht versturen kost 1 credit. De kosten voor de credits zijn als volgt:

  • 10 credits €10,-
  • 25 credits €22,50
  • 50 credits €40,-
  • 100 credits €75,-
  • 300 credits €200,-

Betalen kan bij Flirt en Match via iDeal, creditcard of mistercash.

Gratis aanmelden

Mobiele applicatie

FlirtenMatch heeft helaas nog geen app. Wel heeft FlirtenMatch haar pagina vriendelijke gemaakt voor je mobiele telefoon. Zo kun je alles ook op je mobiel gebruiken.

Acties en kortingen

Regelmatig heeft FlirtenMatch acties en kortingen. Kijk voor het laatste nieuws en kortingsacties eens op onze dating acties en dating nieuws pagina.

 

Uitschrijven

Zodra je een leuke match of flirt hebt gevonden, of klaar bent met online daten dan wil je uiteraard je profiel verwijderen, want anderen hoeven dat dan niet meer te zien. Via het kopje account linksbovenin helemaal onder aan de pagina zie je vervolgens de mogelijkheid je account te verwijderen.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

Schrijf een review »