Flirtkrant

Britt Meijer 17 mei 2016 1
Flirtkrant
3.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Flirtkrant is de casual datingsite voor iedereen die opzoek is naar een leuke flirt. Flirt krant richt zich op mannen en vrouwen die graag wat meer spanning in hun leven willen. Niets moet en alles mag bij Flirtkrant. Mensen komen hier zowel voor erotische afspraakjes als voor een gezellige date met een hapje en een drankje.
Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid Flirtkrant

Flirtkrant is een casual datingsite voor mensen die graag een keer wat meer spanning willen. Ze is er voor zowel mensen die opzoek zijn naar een date, als naar een wat spannendere date of one night stand. Helaas beschikt Flirt krant niet over een keurmerk zoals het thuiswinkelwaarborg of het keurmerk veilig daten. Dit is voor een dergelijke datingsite ook minder van belang. Daarnaast kunnen we ook niet met zekerheid zeggen dat alle profielen gecontroleerd worden op echtheid. Je zult zelf dus goed op moeten letten of iets te mooi is om waar te zijn. Daarnaast zijn er mensen aanwezig met verschillende interesse. De ene is op zoek naar een leuke date en de ander naar een wat spannendere date. Let dus op met wat je deelt bij de datingsite.

onbeperkt-daten

Inschrijven flirtkrant

Inschrijven bij Flirtkrant is erg eenvoudig en binnen no time gedaan. Om een account aan te maken bij Flirtkrant vul je je emailadres, gebruikersnaam en wachtwoord in aan de rechterzijde van de homepagina door te klikken op plaats nu gratis jouw oproep. Vervolgens vul je nog wat basisgegevens in zoals je woonplaats en je geboortedatum. Vervolgens bevestig je de email die je ontvangt van de datingsite en kun je aan de slag met het plaatsen van een oproepje op de datingsite.
Gratis aanmelden

Gebruik Flirtkrant

Nadat je inschrijving bij Flirtkrant is voltooid kun je aan de slag en je oproepje plaatsen. Je kunt hier wat meer persoonlijke gegevens over jezelf plaatsen zoals je lichaamsbouw, lengte en oogkleur. Daarnaast moet je nog een oproepje plaatsen, welke op de homepage geplaatst wordt. Heb je dit gedaan kun je lekker gaan zoeken naar een leuke man of vrouw. Via de zoekfunctie aan de rechterkant kun je zoeken. De zoekfunctie werkt uitermate goed en ververst meteen. Je kunt als je iemand gevonden hebt deze favoriet maken zodat je deze later makkelijk terug kan vinden. Wil je in contact komen met iemand, omdat je zin hebt in een afspraakje? Dat kan, dan moet je een berichtje sturen.

<strong?Kosten Flirtkrant

Het overgrote deel van Flirtkrant is gratis in gebruik. Je kunt onbeperkt door de oproepjes kijken en mensen favoriet maken. Wel zo fijn dus. Zo kun je lekker op je gemak zoeken naar een leuke man of vrouw. Het versturen van berichtjes kost credits. De kosten van de credits zijn als volgt:

 • 10 credits €10,-
 • 25 credits €22,50
 • 50 credits €40,-
 • 100 credits €75,-
 • 300 credits €200,-

Betaling kan via de mobiele telefoon, iDeal, mr Cash, Clickandbuy of Creditcard.
Gratis aanmelden

Mobiele applicatie

Op moment van review is er geen mobiele dating applicatie beschikbaar van Flirtkrant. De website is echter wel helemaal te bekijken op je mobiele apparaat en alle functies werken ook.

onbeperkt-daten

Acties en kortingen

Regelmatig heeft Flirtkrant acties en kortingen. Kijk voor het laatste nieuws en kortingsacties eens op onze dating acties en dating nieuws pagina

.

Uitschrijven

Heb je een leuk antwoord op je oproepje gehad? Of heb je Flirtkrant niet meer nodig? Dan wordt het tijd om je uit te schrijven bij Flirtkrant. Je vindt de mogelijkheid tot uitschrijven onder het kopje “wijzig account”. Helemaal onderaan de pagina vind je vervolgens de knop “account definitief opheffen”. Zodra je hier op klikt is je account definitief verwijderd.
Gratis aanmelden
onbeperkt-daten

datingsites advertenties review

1 Review »

 1. Jelmer 3 augustus 2016 op 16:04 -

  als je opzoek bent naar een leuke flirt dan is dit een prima website. zijn hier altijd genoeg chicks die met me willen afspreken.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »