Flirtplek

Britt Meijer 2 augustus 2016 16
Flirtplek
2.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Datingsite Flirtplek.nl is er voor mannen, vrouwen en stellen die op zoek zijn naar een spannend contact of een avontuur. Voor zowel mannen als vrouwen is flirten een leuke en spannende manier om in contact te komen. Op Flirtplek.nl kun je onbeperkt flirten en bovendien is het ook nog eens volledig anoniem. Er zijn geen exacte leden aantallen bekend maar de dating site geeft aan dat er elke dag nieuwe leuke profielen bijkomen. De website heeft een professionele en overzichtelijke uitstraling.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid

Flirtplek.nl houdt zich aan de Nederlandse Wet Bescherming Persoonsgegevens. Gegevens worden niet verstrekt aan bedrijven en instellingen. Je privacy wordt dus gewaarborgd. De datingsite maakt gebruik van uitgebreide veiligheidsprocedures voor de bescherming van de persoonsgegevens, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot deze gegevens. De profielen op Flirtplek.nl zijn deels fictief. Een daadwerkelijke afspraak is met degelijke profielen niet mogelijk, maar doordat de profielen in beheer zijn van flirtplek zelf, is er geen kans op oplichting. Door middel van je e-mail adres wordt gecontroleerd of het profiel dat jij aanmaakt ook echt is. Flirtplek is erg transparant en eerlijk over de activiteiten.

Inschrijven

Aanmelden gaat gemakkelijk door middel van je e-mail adres, nickname en geboortedatum. Ook wordt gevraagd of je man of vrouw bent. Na inschrijving dien je jouw account te activeren middels een e-mail die je hebt gekregen. Eenmaal aangemeld kun je als gebruiker contact zoeken met andere gebruikers door middel van het versturen van (flirt) berichten.

Gratis aanmelden

Kosten

Het aanmaken van een account op Flirtplek.nl is geheel gratis. Daarnaast kun jij als nieuwe gebruiker 5 gratis flirt-berichten versturen. Wil je echter meer flirts en berichten versturen of bijvoorbeeld foto’s bekijken, dan moet je betalen middels credits. Het overzicht van de kosten om cedits aan te schaffen is als volgt:

10 credits         € 10.00           (€ 1,00 per bericht)

25 credits         € 22.50           (€ 0,90 per bericht)

50 credits         € 40.00           (€ 0,80 per bericht)

100 credits       € 75.00           (€ 0,75 per bericht)

300 credits       € 200.00         (€ 0,66 per bericht)

Betaling is mogelijk via iDeal, Click and Buy, Creditcard of Maestro.

Mobiele applicatie

Op moment van review beschikt flirtplek.nl niet over een mobiele dating app. Wel is de dienst zoveel mogelijk geschikt gemaakt voor pc, laptop, notebook, handheld, mobiele toestellen (smartphones) en tablets. Wanneer er problemen zijn met de weergave van Flirtplek.nl op jouw device, kun je contact opnemen met het support team.

Gratis aanmelden

Nieuws en acties

Regelmatig heeft flirtplek diverse acties en kortingen. Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven

Wij hebben ons best gedaan om uit te vinden hoe we ons kunnen uitschrijven op Flirtplek.nl. Helaas hebben we hier geen antwoord op gevonden. We raden daarom aan om contact op te nemen met het support team via [email protected]. Vergeet daarbij niet om de naam van je profiel erbij te vermelden.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

16 Reviews »

 1. Chistian vermeulen 4 januari 2018 op 03:09 -

  ik heb mij zopas ingeschreven na zovele credits altid onder dezelde e-mail, nu gaat dat niet meer en als ik er biinen geraak dan staat er geen credit aanggeven, waarom niet, mag ik geen credits vragen graag antwoord?

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Datingexpert 25 oktober 2016 op 14:56 -

  Leuke datingsite voor een flirt en meer. Uit mijn ervaring kan ik zeggen dat flirtplek een fijne plek is om wat spannends op te doen

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Nanda 4 juli 2016 op 14:15 -

  Ik kan op flirtplek altijd erg fijne sexchatten met mensen en als het dan zo ver komt een afspraakje hebben.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Frankflirtje 14 april 2016 op 12:59 -

  Ik krijg een fijn gevoel van deze datingsite. Altijd leuke meiden en lekker spontaan ook 🙂 Ik ben een lieve jongen op zoek naar een lief en soms een beetje spannend contact. Ik hoop dat er meer meiden zijn die lekker met mij op stap willen. Of gewoon een filmpje ook goed. Hoop je snel te spreken kusje Frank

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Anoniem 14 april 2016 op 04:55 -

  Geen idee of het fake is of niet. Ik spreek veel leuke dames en hoef niet per se af te spreken. De foto’s zijn soms inderdaad wat over de top, maar ik leef liever in een droom dan in een slechte waarheid. Of ik me opgelicht voel? Nee, niet als de gesprekken wel echt zijn. Ik zie het meer als een webcambabe zonder webcam, maar met spannende berichtjes en leuke foto’s.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. SexvoorDummie 27 januari 2016 op 18:20 -

  Slechte ervaring met deze site. Weinig activiteit en als er al activiteit is dan is het meestal een trol eerste klas. Nee dankjewel. Iemand meer positievere ervaringen?? Ik heet SexvoorDummie op de site.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Yannick 27 december 2015 op 04:55 -

  Leuke site, hoop dat hij nog lang online blijft. Vooral het feit dat je niet meteen veel geld uit hoeft te geven om lekker te kunnen chatten met leuke meiden vind ik echt goed geregeld. Jammer wel dat de site geen app heeft, alleen vanaf je browser op je mobiel beschikbaar. Dat is wel balen.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. Garizxxxx 2 november 2015 op 10:27 -

  Maatige site. Niet het professioneel opgezet en je krijgt mega veel berichten in je inbox. Veel van de mensen reageert niet of pas heel laat. Was ik nog maar wat jonger

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. Thera 23 oktober 2015 op 23:27 -

  Deze dating site heb ik ook geprobeerd maar personlijk vind ik hem veel minder dan flirtbericht. Je vind hier niet zo snel een date. Je moet veel betalen in verhouding tot wat je ervoor terug krijgt. Dan kun je beter een goede betaalde site pakken. Als je het mij vraagt

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. Comnica 16 september 2015 op 01:25 -

  Beetje soft op deze site maar goed contact. Goede gesprekken. Veel verschillende vrouwen.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »