Flirtplek

Britt Meijer 2 augustus 2016 16
Flirtplek
2.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Datingsite Flirtplek.nl is er voor mannen, vrouwen en stellen die op zoek zijn naar een spannend contact of een avontuur. Voor zowel mannen als vrouwen is flirten een leuke en spannende manier om in contact te komen. Op Flirtplek.nl kun je onbeperkt flirten en bovendien is het ook nog eens volledig anoniem. Er zijn geen exacte leden aantallen bekend maar de dating site geeft aan dat er elke dag nieuwe leuke profielen bijkomen. De website heeft een professionele en overzichtelijke uitstraling.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid

Flirtplek.nl houdt zich aan de Nederlandse Wet Bescherming Persoonsgegevens. Gegevens worden niet verstrekt aan bedrijven en instellingen. Je privacy wordt dus gewaarborgd. De datingsite maakt gebruik van uitgebreide veiligheidsprocedures voor de bescherming van de persoonsgegevens, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot deze gegevens. De profielen op Flirtplek.nl zijn deels fictief. Een daadwerkelijke afspraak is met degelijke profielen niet mogelijk, maar doordat de profielen in beheer zijn van flirtplek zelf, is er geen kans op oplichting. Door middel van je e-mail adres wordt gecontroleerd of het profiel dat jij aanmaakt ook echt is. Flirtplek is erg transparant en eerlijk over de activiteiten.

Inschrijven

Aanmelden gaat gemakkelijk door middel van je e-mail adres, nickname en geboortedatum. Ook wordt gevraagd of je man of vrouw bent. Na inschrijving dien je jouw account te activeren middels een e-mail die je hebt gekregen. Eenmaal aangemeld kun je als gebruiker contact zoeken met andere gebruikers door middel van het versturen van (flirt) berichten.

Gratis aanmelden

Kosten

Het aanmaken van een account op Flirtplek.nl is geheel gratis. Daarnaast kun jij als nieuwe gebruiker 5 gratis flirt-berichten versturen. Wil je echter meer flirts en berichten versturen of bijvoorbeeld foto’s bekijken, dan moet je betalen middels credits. Het overzicht van de kosten om cedits aan te schaffen is als volgt:

10 credits         € 10.00           (€ 1,00 per bericht)

25 credits         € 22.50           (€ 0,90 per bericht)

50 credits         € 40.00           (€ 0,80 per bericht)

100 credits       € 75.00           (€ 0,75 per bericht)

300 credits       € 200.00         (€ 0,66 per bericht)

Betaling is mogelijk via iDeal, Click and Buy, Creditcard of Maestro.

Mobiele applicatie

Op moment van review beschikt flirtplek.nl niet over een mobiele dating app. Wel is de dienst zoveel mogelijk geschikt gemaakt voor pc, laptop, notebook, handheld, mobiele toestellen (smartphones) en tablets. Wanneer er problemen zijn met de weergave van Flirtplek.nl op jouw device, kun je contact opnemen met het support team.

Gratis aanmelden

Nieuws en acties

Regelmatig heeft flirtplek diverse acties en kortingen. Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven

Wij hebben ons best gedaan om uit te vinden hoe we ons kunnen uitschrijven op Flirtplek.nl. Helaas hebben we hier geen antwoord op gevonden. We raden daarom aan om contact op te nemen met het support team via [email protected]. Vergeet daarbij niet om de naam van je profiel erbij te vermelden.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

16 Reviews »

 1. Max 13 september 2015 op 17:37 -

  Geldklopperij! Niet aan beginnen. Je krijgt geen date, wel gesprekken maar daar heb ik niks aan

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. NEP! 7 september 2015 op 22:30 -

  Kan wat mij betreft op de fakerslijst. Zodra jij je aanmeldt krijg je berichten van gewillige vrouwen waar je toevallig geen afspraak mee kunt krijgen. Heel verdacht allemaal…

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Aranka 24 juli 2015 op 18:15 -

  Komen weinig nieuwe leden bij. Ik wil wel eens een stelletje proberen. Alleen van een afspraak komt het niet snel op deze site

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Davy godfather 10 juli 2015 op 22:59 -

  Zeer tevreden over flirtplek. Er zitten misschien wat nep profielen tussen maar ook een hele boel echte. Niet te duur dus..

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Edwin 26 juni 2015 op 01:27 -

  Niet aan beginnen. Veel nep reacties. Niet serieus in mijn ogen.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Elle S. 22 juni 2015 op 15:33 -

  Was helemaal vergeten hoe leuk flirten is! Binnenkort maar eens een keertje afspreken. Ik ben heel blij dat dit mogelijk is bij Flirtplek met mensen die hetzelfde denken als ik.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »