Frunniken

Britt Meijer 11 januari 2015 21
Frunniken
3.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Frunniken is een datingsite waar mannen en vrouwen met elkaar in contact kunnen komen via online mail of per sms. De datingsite lijkt vooral te zijn gericht op mannen die op zoek zijn naar contact met vrouwen. Over het aantal leden is ook niets bekend. De datingsite is gemaakt om snel en anoniem in contact te komen met elkaar, dit met het oog op een leuke affaire of een spannende date.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid Frunniken

Via de datingsite worden jouw berichten altijd anoniem verstuurd naar andere leden. De persoonlijke gegevens die je hebt toevertrouwd aan de datingsite blijven altijd geheim. Na het lezen van de algemene voorwaarden en het privacy statement raden we je gewoon aan om zo min mogelijk persoonlijke en vertrouwelijke informatie met de datingsite te delen. Zo is de kans kleiner dat er misbruik van die gegevens gemaakt wordt. Op de datingsite lijken voornamelijk vrouwen actief, mannen zijn in de minderheid. Betalingen worden gedaan binnen een SSL beveiligde omgeving. Dit is een betaalomgeving die zo veilig is dat het zelfs door banken wordt gebruikt. Je gegevens komen dus niet zomaar op straat te liggen.

onbeperkt-daten

Inschrijven op Frunniken

Om daadwerkelijk contact te kunnen leggen met andere leden op Frunniken moet je een account aanmaken. Dit kan via de homepagina van de datingsite. Om jezelf aan te melden vul je je naam, geslacht, seksuele voorkeur en emailadres in. Vervolgens ontvang je een e-mail waarin jij je profiel kun bevestigen. Na bevestiging kun je direct aan de slag met het zoeken naar andere leden. Je kunt zoeken op criteria of de (lange) lijst doorlopen. Als je een bericht wilt sturen heb je daarvoor credits nodig. Bij aanmelding krijg je 30 gratis credits. Hiermee kun je 3 berichten sturen. Wil je meer berichtjes versturen, dan zul je credits bij moeten kopen.

Gratis aanmelden

Kosten Frunniken

Zoals eerder beschreven is het aanmaken van een profiel en het bekijken van profielen en lezen van berichten op frunniken geheel gratis. Je krijgt na aanmelding 30 credits waarmee je 3 berichten kunt sturen. Als je credits op zijn, kun je deze bijkopen. De prijzen voor credits zijn als volgt:

100 credits voor 20 euro
210 credits voor 40 euro
556 credits voor 100 euro
825 credits voor 150 euro
1176 credits voor 200 euro

Betaling is mogelijk via iDeal en creditcard. Over het algemeen zijn dit veilige betaalmethoden. Doch verkiezen we bij voorkeur iDeal om te betalen. Bij betaling via bank komen er geen vermeldingen van Frunniken op het bankafschrift te staan. Op die manier blijf je anoniem. Het is ook mogelijk om via mobiel sms’jes te sturen. Dan betaal je veel minder want dan worden de kosten voor een normale sms in rekening gebracht. Begrijpelijk heeft dat onze voorkeur.

onbeperkt-daten

Frunniken app

Op het moment van schrijven beschikt Frunniken niet over een mobiele app. Het is wel mogelijk om de datingsite via de webbrowser op smartphone en tablet te bezoeken. De site is geoptimaliseerd voor mobiel gebruik. Hiermee heeft Frunniken een flinke voorsprong in vergelijking met andere datingsites binnen de casual dating. Wanneer je veel mobiel gebruik is dit een reden om voor Frunniken te kiezen.

Gratis aanmelden

Acties en kortingen

Regelmatig heeft Frunniken nieuwe kortingsacties en aanbiedingen voor nieuwe leden. Blijf op de hoogte van alle acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven op Frunniken

Heb je een leuke partner gevonden of ben je wat anders tegen het lijf gelopen en wil je stoppen met daten bij Frunniken, dan kun je je account eenvoudig verwijderen. Klik op ‘instellingen’ rechtsboven. Daarna scroll naar beneden en klik op ‘account verwijderen’. Vervolgens krijg je een e-mail waarmee jij je account definitief kunt verwijderen. Direct nadat je op ‘opheffing bevestigen’ hebt gedrukt, wordt je account verwijderd. Let op: Eventuele credits die je nog hebt, worden ook direct verwijderd. Berichten zijn niet meer terug te lezen. Er wordt geen geld terug betaald.

Gratis aanmelden

onbeperkt-daten

datingsites advertenties review

21 Reviews »

 1. Mathias 3 september 2015 op 00:12 -

  Redelijk goede site. Volgens mij nog niet zoveel profielen. Wel snel een date! Betaling van credits is handig. Je trekt gewoon een bepaald bedrag uit per maand en de rest gaat automatisch. Zeer tevreden over frunniken

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »