Fuckbuddy

Britt Meijer 2 augustus 2016 26
Fuckbuddy
3.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Fuckbuddy is een datingsite in de categorie casual dating. Leden zijn voornamelijk op zoek naar een partner om een leuke avond mee te hebben of een affaire mee aan te gaan. Fuck buddy stelt zich voor als ‘het Facebook voor sekspartners’ en is er voor zowel mannen als vrouwen. Over het exacte aantal leden is niets bekend. Wel garandeert de datingsite dat er leden zijn bij jou in de buurt. Door strenge gegevens controle zijn alle leden 100% echt. Inschrijving is gratis en je kunt direct aan de slag en gratis op zoek gaan naar jouw maatje.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid

Op Fuckbuddy kun je relatief anoniem je gang gaan. Het enige wat gevraagd wordt is een nickname en je e-mail adres. In de algemene voorwaarden staat uitgebreid beschreven dat Fuckbuddy onder geen enkele voorwaarde persoonsgegevens aan derden verstrekt. Daarnaast zijn jouw gegevens in een goed beveiligde database opgeslagen. Ook zijn is er weinig verplichte persoonsgegevens die verplicht zijn om in te vullen. Dit maakt Fuckbuddy tot een betrouwbare datingsite waar jij in een veilige omgeving je partner kan vinden.

onbeperkt-daten

Inschrijven

In vijf simpele stappen ben jij enorm snel ingeschreven op fuckbuddy en kun je binnen enkele minuten starten. Er zijn enkele gegevens die verplicht zijn om in te vullen zoals: voornaam, nickname (bijnaam), leeftijd, man/vrouw en je postcode en huisnummer. Dit wordt enkel gebruikt om ervoor te zorgen dat jij singles bij jou in de buurt tegen komt. Op moment dat je bent ingeschreven kun je direct starten met gratis en onbeperkt berichten sturen. Je kunt ook profielen van andere leden bekijken. Pas nadat je bent ingeschreven kun jij een abonnement afsluiten om van alle functionaliteiten van datingsite fuckbuddy gebruik te maken.

Gratis aanmelden

Kosten

Zoals eerder beschreven kun je gratis andere profielen bekijken en gratis onbeperkt berichten en flirts sturen naar andere leden. Echter biedt fuckbuddy meer functionaliteiten zoals naaktfoto’s en videos van anderen bekijken. Voor 7,95 euro heb jij 30 dagen onbeperkt toegang tot deze foto’s en video’s. Wil je voor langere tijd gebruik maken van alle functionaliteiten van de datingsite, dan dien je een full membership te activeren. Dit is een 12 maanden durend abonnement en de kosten hiervoor zijn €49,95 euro per maand. Betaling kan binnen een beveiligde omgeving via iDeal.

Belangrijk om te weten is dat het abonnement na 12 maanden automatisch wordt verlengd. Fuckbuddy.nl werkt in geen enkel geval met proefabonnementen en/of eenmalige aankopen. Na afloop van de minimale abonnementsperiode wordt het abonnement telkens met 1 kalendermaand verlengd tot wederopzegging. De datingsite hanteert conform de Nederlandse wetgeving wel een bedenktijd/afkoelingsperiode van 14 dagen.

onbeperkt-daten

Mobiele app

Op moment van review heeft Fuckbuddy.nl geen mobiele app beschikbaar. De datingsite is wel via de browser op smartphone en tablet beschikbaar.

Gratis aanmelden

Nieuws en acties

Regelmatig heeft Fuckbuddy.nl nieuws en kortingsacties. Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven

Om je uit te schrijven op Fuckbuddy.nl raden we je aan om contact op te nemen met de klantenservice van de dating site met het verzoek om je profiel te laten verwijderen. Vergeet daarbij niet je profiel naam te vermelden. Neem contact op met Fuckbuddy om mijn profiel te laten verwijderen.

Gratis aanmelden

onbeperkt-daten

datingsites advertenties review

26 Reviews »

 1. Daantje 21 augustus 2016 op 16:11 -

  Lekker voor als je opzoek ben naar snelle sex!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Valerie 8 juli 2016 op 12:10 -

  Soms ben ik erg geil en dan ben ik opzoek naar een leuke datingsite waar ik lekker kan neuken. En fuckbuddy doet dit precies.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Corry 22 juni 2016 op 17:26 -

  Leuke site voor iedereen die wel eens wat leuke dingen wil doen! zorgt voor wat meer spanning in je leven en maakt het makkelijk om nieuwe mannen te ontmoeten, dus aanrader

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Rien 9 juni 2016 op 22:04 -

  Veel lekker dames en kan zo nu en dan lekker neuken dus dat is top! is toch ook t idee van deze website? snap niet waarom sommige mensen zo negatief zijn.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Ray 26 mei 2016 op 17:05 -

  Fantastische datingsite voor iedereen die graag lekker wil neuken. Kheb hier wel een vast maatje gevonden. dus kan nu lekker neuken wanneer ik wil. kom zeker terug als dit weer over is.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Berend 19 januari 2016 op 14:39 -

  Topsite en vol met leuke vrouwen die graag een keertje je fuckbuddy willen zijn. Klinkt te mooi om waar te zijn, maar is toch echt waar.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. zoekjesuf 17 november 2015 op 10:19 -

  er is geen activiteit op fuckbuddy.nl. trap er niet in.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. Koen 12 november 2015 op 15:58 -

  Beste site! 5 sterren!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. Vordstijl 7 november 2015 op 23:39 -

  Hallo. Ik ben ontevreden over fuckbuddy. Weinig leden. Volgens mij geen echte. De foto’s kun je zo op internet vaker vinden. Snap niet dat mensen hier geld aan uitgeven.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. Automakertijeeee 1 november 2015 op 10:35 -

  Je moet hie rheel actief zijn op deze datingsite. Dan kom je ver. Je weet op een gegeven moment waar je kansen liggen en wie wel en niet iets terug zegt. De meeste leden ken ik nu en dat maakt het veel makkelijker en leuker. Je wordt meer geaccepteert.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »