Heteprofielen

Britt Meijer 4 januari 2016 6
Heteprofielen
2.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Op dating site Heteprofielen.nl vind je leden die op zoek zijn naar een sexdate. Daarmee behoort de datingsite tot de categorie casual dating. Op de datingsite bevinden zich zowel mannen en vrouwen en op moment van deze review zijn er ruim 265.000 goedgekeurde profielen, een ruim aanbod dus. Inschrijven is gratis.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid Heteprofielen

Heteprofielen.nl besteedt naar eigen zeggen de grootste zorg aan de bescherming van persoonsgegevens van gebruikers van deze datingsite. Informatie zal nimmer gedeeld worden met derden. Er is ook een privacy beleid opgesteld om de privacy van de gebruiker te waarborgen. Dit zit goed in elkaar. Er wordt geen gebruik gemaakt van de beveiligde https: verbinding en er zijn ook geen certificaten zoals thuiswinkelwaarborg aanwezig. Dit wil niet zeggen dat ze niet betrouwbaar zijn, maar wellicht een verbeterpuntje.

Inschrijven Heteprofielen

Inschrijven gaat gemakkelijk via de home-page van de datingsite. Enkel je naam of nickname, e-mail adres zijn daarvoor nodig. Er wordt ook gevraagd of je man of vrouw bent. Vervolgens ontvang je een e-mail om je account te activeren. Vervolgens kom je in je profiel. Er wordt eerst gevraagd om je profiel compleet te maken met de nodige persoonsgegevens zoals leeftijd, of je rookt of drinkt, burgerlijke staat etc. Het is ook aan te raden om een profielfoto toe te voegen want dit vergoot je slagingskans (er staan overigens tips voor meer succes op deze datingsite). Je kunt nu direct aan de slag met het zoeken naar een partner. Na activatie zie je direct dat er al 100 credits zijn bijgeschreven. Echter kost alles dat je vervolgens wilt doen een aantal credits.

Gratis aanmelden

Kosten Heteprofielen

Op heteprofielen.nl worden credits gebruikt om jou als gebruiker te belonen voor bepaalde acties. Deze credits worden daarnaast gebruikt om berichten te versturen naar andere gebruikers. Credits kun je dus verdienen, maar je kan ze ook eenvoudig opwaarderen. De verdiende en aangekochte credits blijven altijd geldig en kunnen dus altijd gebruikt worden. Een bericht versturen kost 150 credits, maar het is ook mogelijk om 1,40 euro te betalen. Echter is het aankopen van credits voordeliger:

1500 credits voor €10.00 – (€1,00 per verzonden bericht)

4200 credits voor €25.00 – (€0,89 per verzonden bericht)

9400 credits voor €50.00 – (€0,80 per verzonden bericht)

20000 credits voor €100.00 – (€0,75 per verzonden bericht)

44000 credits voor €200.00 – (€0,68 per verzonden bericht)

Mobiele Heteprofielen App

Op moment van deze review is er geen Mobiele Applicatie beschikbaar. De datingsite is wel bereikbaar op tablet en smartphone via de internet browser.

Gratis aanmelden

Nieuws en kortingen

Regelmatig heeft datingsite heteprofielen.nl nieuws, acties en kortingen. Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina

Uitschrijven Heteprofielen

Je profiel definitief verwijderen op heteprofielen.nl gaat heel gemakkelijk. Daarvoor moet je wel ingelogd zijn. Ga vervolgens naar de help-button rechts boven en klik op profiel verwijderen. Wanneer je bevestigd vervallen alle credits en wordt je profiel inclusief credits en gesprekken definitief verwijderd.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

6 Reviews »

 1. ed 14 januari 2018 op 08:01 -

  Ik heb er slechte ervaring hier in je koopt maar credets en de blijven maar schrijven en alles van je weten maar een afspraak komt er niet. Ik weet dat ik hier geen tijd er mee in steekt.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Henk 25 november 2016 op 10:00 -

  Ik wil mij uitschrijven

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Jur 7 oktober 2016 op 15:24 -

  Dure site. euro per bericht is wel veel maar wel lekkere dames

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Vent46 5 juli 2016 op 13:16 -

  Bij heterprofielen is er altijd wel iemand die opzoek is naar een leuke geile date. als je fatsoenlijk bent en netjes dan kun je hier altijd wel iemand vinden die met je een afspraakje wil hebben.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. P. 21 juni 2016 op 17:50 -

  Leuke site met veel jonge mensen die opzoek zijn naar wat leuks! komt hier altijd wel aan je trekken als je begrijpt wat ik bedoel…

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Xazzy401 8 april 2016 op 06:40 -

  1234567 waar zijn dan die hete profielen gebleven? vooral fake profielen als je het mij vraagt. en dan vind ik 1 euro per bericht betalen, of als je meteen 200eu neerlegt SLECHTS 0,68 euro per bericht, wel ERRUG duur! Nee bedankt ik ga wel bier drinken ergens voor dat geld.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »